Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.267.409
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
M4X kaže...
Volume kaže...

Maks šta ćeš za procesor? Taj šta imaš je stariji od biblije, a on ti je najbitniji za brzinu. Baš sam gleda na jutubu o tome, šta ti je procesor bolji to tenk brže ide. S tim svojim nećeš uvatit priko 20 kmh ni na nizbrdici 

Ram ti je isto spor, samo 1333 mhz. Danas već ima ddr4 na 4000 mhz koji pokupuju fegeti da bi najbrže ušli u igru

to je istina,ram je isto prespor,procesor je na 4130MHz i dalje nejde,star je ali još uvijek ok,za promjenu svega nemam...tako da ram i procesor ostaju,dodat ću jedino taj ssd ako će pomoć

Ima u Popovači jedna institucija koja nosi ime Dr. Ivan Barbot koja tebi može pomoći.

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Volume kaže...
TomoR kaže...

Čekaj, a nisi primijetio RAM set-up? Razočaran sam. Znaš koliko mu to usporava sve skupa?

Uf tek sad vidim da je plavi... Da ne bilo koja druga boja bilo bi dobro, al ovako s plavom teški belaj

Ne to, nego 2x4 + 1x8 GB - znači ne radi mu u dual channel-u...

da i? kao tu se sprdate a imate svi jači hardver od mene...onda izbacite svi ssd pa igrajte na hdd kad to nije bitno

14 godina
protjeran
M4X kaže...

da i? kao tu se sprdate a imate svi jači hardver od mene...onda izbacite svi ssd pa igrajte na hdd kad to nije bitno

Imaš već dva ssd-a bog ti pamet da

Ovo za ram ti je Tom dobro reka, al to se lako sredi. Odeš u bilo koji dućan pc opreme i zamoliš ih da ti od te 8gb pločice naprave dvi po 4. To ti je dvi minute posla i košta samo 5kn

17 godina
M4X kaže...
TomoR kaže...
Volume kaže...
TomoR kaže...

Čekaj, a nisi primijetio RAM set-up? Razočaran sam. Znaš koliko mu to usporava sve skupa?

Uf tek sad vidim da je plavi... Da ne bilo koja druga boja bilo bi dobro, al ovako s plavom teški belaj

Ne to, nego 2x4 + 1x8 GB - znači ne radi mu u dual channel-u...

Micek te moli da se smiriš, nije ti to dobro za živce.

A kad jednom shvatiš da ti (ponekad) zapravo i želimo pomoći, onda možemo voditi i konstruktivnu raspravu.

17 godina
Bas ste gnjide, jebeta ga bez kca i zafrkavate ga kad mu je najteze. Decko se muci a vi mu se rugate.
Mogli ste se isprsit i svaki dan deset kuna da mu se kupi ssd, evo ja sam spreman donirat cenera.
16 godina
odjavljen
NEW_MAN kaže...
Bas ste gnjide, jebeta ga bez kca i zafrkavate ga kad mu je najteze. Decko se muci a vi mu se rugate.
Mogli ste se isprsit i svaki dan deset kuna da mu se kupi ssd, evo ja sam spreman donirat cenera.

Pa piše da ima dva SSD-a... što će mu 3.?

13 godina
NEW_MAN kaže...

Ja sam tanak s lovom, ali ga mogu besplatno naučiti kako se ownaju njubovi s M16.

Nema tih novaca kojima se moja škola može platiti.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Tonči kaže...
NEW_MAN kaže...

Na jednom SSD-u ima instaliran Origin.

Na drugom je igra.

Ne trećem su Windowsi.

To je LVLsmrad preporučio u jednom svom videu.

Kaže LVL da s tom kombinacijom možeš ući u tenk prije nego se učita sljedeća mapa.

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Tonči kaže...
NEW_MAN kaže...

Na jednom SSD-u ima instaliran Origin.

Na drugom je igra.

Ne trećem su Windowsi.

To je LVLsmrad preporučio u jednom svom videu.

Kaže LVL da s tom kombinacijom možeš ući u tenk prije nego se učita sljedeća mapa.

13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Kuky ja sam igrao Star Wars i jos neku igtu preko toga EA access ... Imas svega 5h igre i nick generira random i mozes igrati full igru u tih 5h... Jedini problem je nakon tih 5h moras kupiti drugi acc da opet igras.... Ajde neka netko iskopa cjene ponovo po singapuru i ostalim tu za usporedbu..

Singapur?????? Stari moj 69 dolara pa ti pjevaj

克罗地亚电源
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2016 12:54 (CroPower76).
17 godina
NEW_MAN kaže...

Ti se hvališ da radiš u Asutriji, pa nemaš poreze kao mi.

Dakle, daješ 10€, je'l tako?

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
NEW_MAN kaže...

Gastarbajter... Svi su jednaki!

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...
NEW_MAN kaže...

Gastarbajter... Svi su jednaki!

Jok, on ima bolji komp od tebe.

Ali si ti zato okružen hrpom žena!

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2016 13:06 (TomoR).
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Ne znam bas 

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
TomoR kaže...

Ne znam bas 

Pa pogle samo kolko NEW_MAN ima STD-a!!!!

Ups. mislio sam SSD-a!!! ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2016 13:19 (Teknokyo).
17 godina
Nemam ti ja neki posebno dobar komp. Stari i5 i neka mid range i to donji mid range graficka. Nisam programer, graficar i nemam potrebe za nekim posebno super jakim racunalom.

Friday ti ko bog imas 3k neto ili vise tak da javi se kad dojdes doma da se napijemo na tvoj racun :P

Je netko od vas kupio taj BF ili samo trolate sirotinju?
13 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

Ne znam bas 

Pogledao sam pod tvoj PC.

Kad si to nabavio. Je li baš taj sa te stranice??

Što ti je reći europski standard, moći ćeš sve na ultra bez frke na toj zvijeri

17 godina
odjavljen
NEW_MAN kaže...
Nemam ti ja neki posebno dobar komp. Stari i5 i neka mid range i to donji mid range graficka. Nisam programer, graficar i nemam potrebe za nekim posebno super jakim racunalom.

Friday ti ko bog imas 3k neto ili vise tak da javi se kad dojdes doma da se napijemo na tvoj racun :P

Programerima ne trebaju jaka racunala (nacelno govoreci). Meni samo treba dosta memorije zbog virtualki. A SSD je pozeljan zbog velikog broja malih fajlova koji sacinjavaju projekte. Sto brzi disk - brze se kompajlira 

Bio sam prije mjesec i pol u HR. Ne planiram ako skoro opet ici 

Freak Show Inc.
17 godina
Ne treba jako racunalo ali neki debeli i7 i bog te pitaj kolko rama ti ne skodi, ssd sigurno nemas 120 GB a kad je vec nutra i7 i 32 GB rama onda si sigurno zaserafil neku perverziju 1080. Priznaj ima se para ima se s cim!
:P
LoL isel sam pogledat tvoj "Moj PC" LLLLOOOOLLLL
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

Ne znam bas 

Znači, taman uletim dok si se "obnovio"...

Ništa se ne hvališ, ne boj se, daleko si, ne bi trebao platiti rundu.

15 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Kupit ću ga kao i Hardline! NOT!

COD MW1 remastered FTW!

16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Programerima ne trebaju jaka racunala (nacelno govoreci). Meni samo treba dosta memorije zbog virtualki. A SSD je pozeljan zbog velikog broja malih fajlova koji sacinjavaju projekte. Sto brzi disk - brze se kompajlira 

Lažeš. Zmazan si i smrdiš! 

16 godina
TomoR kaže...

Ne molim ja nikoga osim dragog Boga :)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...
Friday kaže...

Lažeš. Zmazan si i smrdiš! 

Zbog takvh poput tebe sam i napisao "nacelno govoreci" jer znam da ti radis one neke bolestine 

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Micek kaže...
TomoR kaže...

Ne molim ja nikoga osim dragog Boga :)

Koje molitve su ti najdraže i koliko ssda imaš? 

16 godina
Volume kaže...

Koje molitve su ti najdraže i koliko ssda imaš? 

Da imam bolji k/d. Nisam u ssd stranci, nisu me primili.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
NEW_MAN kaže...

Naravno Pirat i ja. Vjerovatno Dama, Ceco. Za ostale nisam siguran.

Teknokyo kaže...

Kupit ću ga kao i Hardline! NOT!

COD MW1 remastered FTW!

Kaj tebi se ne sviđa?

17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
NEW_MAN kaže...

Naravno Pirat i ja. Vjerovatno Dama, Ceco. Za ostale nisam siguran.

Da, to je bas "neizvjesno"... 

Freak Show Inc.
17 godina
nicky.sl kaže...

Meni BF3 nije nikad bio nešto jer sam u njegovo vrime intenzivno igrao BC2 a ni četvorka mi nije nešto sjela i tamo sam teški noob ali zato sam na Atacami bija car i ta me igra odlično išla (nije ni čudo poslije preko 3000 sati s raznim profilima).

BF1 mi se sviđa i moglo bi se dogodit da on bude prva igra što ću ju kupit odmah po izlasku.

Neka me krene ka u BC2 i biće dobro.

U BC2 sam jako volio nož

Evo nekoliko sličica šta sam našao u BC2 temi

Nice!

Nije lako bilo u bc2 imati te scorove ako si imalo ptfo igrao?

jesi defender ili attacker bio?

12 godina
mrfloyd kaže...
nicky.sl kaže...

Meni BF3 nije nikad bio nešto jer sam u njegovo vrime intenzivno igrao BC2 a ni četvorka mi nije nešto sjela i tamo sam teški noob ali zato sam na Atacami bija car i ta me igra odlično išla (nije ni čudo poslije preko 3000 sati s raznim profilima).

BF1 mi se sviđa i moglo bi se dogodit da on bude prva igra što ću ju kupit odmah po izlasku.

Neka me krene ka u BC2 i biće dobro.

U BC2 sam jako volio nož

Evo nekoliko sličica šta sam našao u BC2 temi

Nice!

Nije lako bilo u bc2 imati te scorove ako si imalo ptfo igrao?

jesi defender ili attacker bio?

A tko se sića davnije je to bilo. Doduše uvik sam više volija bit attacker al dobro sam se snalazio i u obrani. 

Uvik sam bio na zemlji pošto nikad nisam ni pokušao naučit heli vozit a bilo je faza kad sam se furao na tenkove ali najdraži mi je bio nož tako da sam klasični prašinar.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2016 14:09 (nicky.sl).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice