Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.267.846
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 1
CyberDemonVZ kaže...

Bugovi iz bete:

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/51q9y0/end_of_beta_bugglitches_thread/

Nekoliko zanimljivih:

Vozilo nekad iz čista mira nestane i svi putnici ostanu stajati na mjestu gdje je nestao.

Ako voziš tenk s flamethrower setupom, izađeš  van, netko ti uzme poziciju vozača, i kad se vratiš na gunnera ispaljuješ vatrene metke.

Ako iskočiš iz džipa djelić sekunde prije sudara s vlakom odletiš 100 metara u zrak.

Ne možeš charge-ati kad imaš prazan clip.

Ako umreš djelić sekunde prije kraja runde može se dogoditi da se odma spawnaš na novu mapu, dok svi ostali čekaju 60 sec i možeš armat/uzimat zastave.

Ako držiš trubu za vrijeme izlaska iz vozila, vozilo nastavlja trubiti bez kraja.

Ako se izravno sudare dva konja, jedan će odletjeti u zrak desetak metara.

To Boldano, što se mene tiće može ostat. 

Plus onaj bug u vezi pješčane oluje. Kad krene samo jedna strana ju vidi, a druga ne. To su zeznuli na veliko. 

Bf 4 - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 11:42 (tonik).
16 godina
tonik kaže...

To Boldano, što se mene tiće može ostat. 

Plus onaj bug u vezi pješčane oluje. Kad krene samo jedna strana ju vidi, a druga ne. To su zeznuli na veliko. 

Ne vidi ju samo jedna strana,a druga ne. Nego kako koji igrač. Navodno je do desynca clienta. Isti je razlog što se nekad spawnate bez oružija.

što se bugova tiće ovi su boldani baš najgori, ali oni kao da konj baci tenk u zrak, ili auto nastaviti trubiti su ništa strašno. Pirat se u moj landship zabio z guza i tenk se skoro prevrnuo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 12:02 (Jack Sparrow).
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Isti je razlog što se nekad spawnate bez oružija.

Ja se nikad nisam spawnao bez oružja, ali bez pameti jesam. Se to da popraviti?

13 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...
M4X kaže...

Beta Battlefield 1 je završila i :

Sviđaju mi se rezultati ankete. Da mi je samo znati ko je četvrti?!? 

Siledžija, voljum, ljudina ali ko je četvrti? 

Jbg moran te razočarati, moj glas je tek deseti... Na birališta izlazim prvi samo kad je hdz u pitanju 

A nez znam. I ja sam mijenjao mišljenja od prvih video gameplaya, pa do početka bete i sada nakon njenog završetka. I moram reći da mi se igra puno više sviđa nego u startu. Možda je iztbor mape pogrešan jer je i mene odmah podsjetilo na omraženi battlefront. I još u početku nedostatak AT oružja i pun qrac kažual igrača i još neke sitnice. Sada jedva čekam kada će izaći, nove mape i oružja  (ne radim preorder iz principa). 

Možda jednostavno niste igrali dovoljno ili ste uletitli na samom početku i odustali jer je i meni u prvih nekoliko dana išla užasno na živce. Kasnije uz upoznavanje mape i mehanike oružja i vozila da se sasvim lijepo igrati posebno ako imaš dobre igrače u squadu. Ili vam se jednostavno ne sviđa i to je to.

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Ocekujemo sluzbeno ocitovanje DICE-a u svezi sa spawnanjem bez oruzja. Vjerojatno ce biti nesto tipa "A decki moji, rat nije fer..."

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Bugovi iz bete:

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/51q9y0/end_of_beta_bugglitches_thread/

Nekoliko zanimljivih:

Vozilo nekad iz čista mira nestane i svi putnici ostanu stajati na mjestu gdje je nestao.

Ako voziš tenk s flamethrower setupom, izađeš  van, netko ti uzme poziciju vozača, i kad se vratiš na gunnera ispaljuješ vatrene metke.

Ako iskočiš iz džipa djelić sekunde prije sudara s vlakom odletiš 100 metara u zrak.

Ne možeš charge-ati kad imaš prazan clip.

Ako umreš djelić sekunde prije kraja runde može se dogoditi da se odma spawnaš na novu mapu, dok svi ostali čekaju 60 sec i možeš armat/uzimat zastave.

Ako držiš trubu za vrijeme izlaska iz vozila, vozilo nastavlja trubiti bez kraja.

Ako se izravno sudare dva konja, jedan će odletjeti u zrak desetak metara.

Bilo kakav mounted gun (AA, na džipu...) nastavlja pucati par sekundi nakon smrti usera ako je držao fire kad je ubiven....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina

ma sve će oni to ostavit kako je i nakon izlaska igre odoše slavit na bahame a nas ko ....., nešto mi poznat scenarij neznam odakle

kradem mine iz minskog polja
17 godina
dery kaže...

ma sve će oni to ostavit kako je i nakon izlaska igre odoše slavit na bahame a nas ko ....., nešto mi poznat scenarij neznam odakle

I onda budi dama pa napravi preorder!

14 godina
protjeran
MRSKI kaže...

A nez znam. I ja sam mijenjao mišljenja od prvih video gameplaya, pa do početka bete i sada nakon njenog završetka. I moram reći da mi se igra puno više sviđa nego u startu. Možda je iztbor mape pogrešan jer je i mene odmah podsjetilo na omraženi battlefront. I još u početku nedostatak AT oružja i pun qrac kažual igrača i još neke sitnice. Sada jedva čekam kada će izaći, nove mape i oružja  (ne radim preorder iz principa). 

Možda jednostavno niste igrali dovoljno ili ste uletitli na samom početku i odustali jer je i meni u prvih nekoliko dana išla užasno na živce. Kasnije uz upoznavanje mape i mehanike oružja i vozila da se sasvim lijepo igrati posebno ako imaš dobre igrače u squadu. Ili vam se jednostavno ne sviđa i to je to.

Ja se s antraksom, maksom i ljudinom pribacujem u cod4 pro ligu kad izađe, već je sve dogovoreno. Moran još samo žicat ripleja da nam bude agresivni rikon

16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Ocekujemo sluzbeno ocitovanje DICE-a u svezi sa spawnanjem bez oruzja. Vjerojatno ce biti nesto tipa "A decki moji, rat nije fer..."

To je feature za Ruse s obzirom na urbanu legendu o tome da su imali 1 pušku na 3 vojnika i uputu da uzmu od mrtvih. 

Sad ozbiljno, kakvo očitovanje? Za bug u beti igre? WTF?

16 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...

Ja se s antraksom, maksom i ljudinom pribacujem u cod4 pro ligu kad izađe, već je sve dogovoreno. Moran još samo žicat ripleja da nam bude agresivni rikon

COD 4 je bila jebena igjica. 

Sa vama će dobiti na veličini. 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

LOL, citiras MENE i napises "Sad ozbiljno..." 

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Friday kaže...
Tonči kaže...

LOL, citiras MENE i napises "Sad ozbiljno..." 

14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Prije neku večer san sanja da nas pet podižemo najveći esl pehar ikad napravljen. Na drugom i trećem mistu su završile 9 i 12 godišnje ekipe iz austrije i s ljubostinja, mi smo upirali prstom u njih i vikali im da su plebovi dok su im roditelji neutješno davali podršku

Taj san valjda znači nešto? Mislim da san napokon naša svoj životni put 

13 godina
Tonči kaže...

To je feature za Ruse s obzirom na urbanu legendu o tome da su imali 1 pušku na 3 vojnika i uputu da uzmu od mrtvih. 

Tak nekak je počinjao ruski dio kampanje u COD 1

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
17 godina
Battlefield 1

ShoSho kaže da tenkovi nisu problem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Volume kaže...
amater_2 kaže...

Prije neku večer san sanja da nas pet podižemo najveći esl pehar ikad napravljen. Na drugom i trećem mistu su završile 9 i 12 godišnje ekipe iz austrije i s ljubostinja, mi smo upirali prstom u njih i vikali im da su plebovi dok su im roditelji neutješno davali podršku

Taj san valjda znači nešto? Mislim da san napokon naša svoj životni put 

Ko? Ti i ona 4 Kanter Pr0a........ 

PRN8
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Nemojte mi duju provocirati, znate da ga lako stegne u stomaku...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
dery kaže...

Cek, dama preorderao? Pa on je ucen covjek, inzinjer! Zasto je preorderao???

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
16 godina
Bastardo kaže...
TomoR kaže...
dery kaže...

Pa baš zato. Inzinjeri znaju.

13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Bastardo kaže...
TomoR kaže...
dery kaže...

Pa baš zato. Inzinjeri znaju.

Dobro, pustimo Damu i insiderske fore, nego, jel ti dolazis veceras? Server ceka!

13 godina

Haknuli ste neki BF1 server?

Il ste offtopic i govorite o golotinji??

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
TomoR kaže...

ShoSho kaže da tenkovi nisu problem...

A dva videa prije toga s tenkom ima 84:0 

Engage...
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Haknuli ste neki BF1 server?

Il ste offtopic i govorite o golotinji??

Da, golotinja je u pitanju. I ti bi trebao kupiti tu igjicu koja u alphi radi 17.4x bolje nego BF u finalnoj verziji :)

Dodji malo da se druzimo, imamo tople peci i male sobe ... Spelac takve obozava! Odjeca striktno zabranjena!

13 godina
Battlefield 1

Ojha..............

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Ojha..............

Op, op, obrij picku satarom...

(kak su nasi stari znali zapjevati)

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 18:27 (Friday).
16 godina
Bastardo kaže...
Jack Sparrow kaže...

Dobro, pustimo Damu i insiderske fore, nego, jel ti dolazis veceras? Server ceka!

Možda i to gologuz, možda i Pero dođe.

17 godina
odjavljen
dery kaže...

problem je šta ne možeš birat servere po zemljama ,a ne da me ubaci ko zna gdje

valjda će to bit moguće u finalnoj igri

Sum_of_all_fears kaže...

Špelac, ebeš ovo šamaranje sa .netom i tim glupostima, ajmo čiteve pisat, ima tu para ko blata. Evo ovaj antraks bi odma dva kupio

ja bi isto kupio samo nisam upoznat sa tom tematikom i neznam gdje da kupim,ali nebi kupio onaj aimbot,recimo kupio bi si da mi samo spota i prikazuje neprijatelje,to nebi ni bilo varanje...to bi mi zamijenilo ts i kao da igram timski

nixass kaže...
ceco22 kaže...
dery kaže...

problem je šta ne možeš birat servere po zemljama ,a ne da me ubaci ko zna gdje

mozes ali u beti su bili samo irski, niskozemski i francuzici... Dok za rush samo Irska... Jebo ih Spelac

A zato je meni ping 2ms..

igrao sam samo na nizozemskim serverima i primjetio sam da neki imaju pingove manje nego šta ih ima server,kako je to moguće? Neki su imali ping manji od 10 ili od 10-20 a većina nizozemskih servera je imala od 30-40...

kakvi su irski i francuski? meni je igra stalno znala trzat na sekundu...

9 godina
protjeran
Battlefield 1

Max noob

PRN8
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

NoRRy, duhovit decko :)

I Threatty, zna kak napraviti video :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 22:37 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice