Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.267.351
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 1

Imate sad akciju neku na G2play i kinguinu. BF1 za 39.99€, normalni bez ikakvih dodataka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 12:13 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Pa bolje uzet na ruskoj cirilici standard za nekih 28 eur nego tu ako nista necu strahovati hocu li ban dobiti jer sam kupio key na sajtu koji preprodaje keyeve koji su kupljeni sa ukradenim karticama. Ionako ce vjerovatno biti patcheva za jezik ko na bf3.

Xatta6_BIH
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Nek vam pirat kupi, njemu nije skupo... 

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Battlefield 1
Friday kaže...

Nek vam pirat kupi, njemu nije skupo... 

Uzeo sebi dva i kukyu jedan ultimate edition,al jbg nemogu svima.

سمندری ڈاکو
16 godina
SDL1920 kaže...

Pa bolje uzet na ruskoj cirilici standard za nekih 28 eur nego tu ako nista necu strahovati hocu li ban dobiti jer sam kupio key na sajtu koji preprodaje keyeve koji su kupljeni sa ukradenim karticama. Ionako ce vjerovatno biti patcheva za jezik ko na bf3.

Nego je bolje da ti netko preko nekog poxya uzme podatke od kartice ili da kao steam banira cijeli accaunt ako aktiviraš kupiš igru u rusiji, a pokreneš drugdje?

Do sad sa G2play nisam čuo da je netko bio baniran ili kinguin, bio je nasty jednom u BC2 ali on je preko ebuy-a kupio i to od nekog indijca.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 12:37 (Jack Sparrow).
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Imate sad akciju neku na G2play i kinguinu. BF1 za 39.99€, normalni bez ikakvih dodataka.

"Akcija" cijena je uvijek takva i uvijek ce takva biti, to sto oni stave banner da je akcija da bi neki pohitali to kupiti nis ne vrijedi tako sto se tice tih stranica ne morate se zuriti uzeti kako bi prosli jeftinije.

Edit: Sta je je, bolje da ti maknu jednu igru s acc-a nego da ti banaju cijeli acc s igrama zbog VPN-a.

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hou
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 13:11 (Ghost777).
14 godina
neaktivan
Andi_zg kaže...

Below are the new prices for Battlefield 1 on Origin South Africa:

Standard Edition – R999.95
Early Enlister Deluxe Edition – R1,009.95
Ultimate Edition – R1,899.90
Premium Pass – R799.95"

Ko je jamio,jamio...

taman sam mislio napisati :) https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/29845/battlefield-1-gets-a-massive-price-increase-on-origin-sa#latest

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
16 godina
Ghost777 kaže...
Jack Sparrow kaže...

"Akcija" cijena je uvijek takva i uvijek ce takva biti, to sto oni stave banner da je akcija da bi neki pohitali to kupiti nis ne vrijedi tako sto se tice tih stranica ne morate se zuriti uzeti kako bi prosli jeftinije.

Edit: Sta je je, bolje da ti maknu jednu igru s acc-a nego da ti banaju cijeli acc s igrama zbog VPN-a.

Nije istina. Gledao sam prije i igra je koštala 41,99€,a kroz weekend 43.99€, a sad 39.99€. Valjda da bi privukao ove koji žele preoderati nakon bete jer su i drugi key storovi spuštali cijene.

Nije čak ni u accautu problem nego da ti netko mazne karticu. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 13:15 (Jack Sparrow).
14 godina
protjeran
Digli su cijenu za 66% ljudima koji nemaju ni jedan server u regiji? Jebeno, nema šta...

4 0 hvala 0
10 godina
Dodinho kaže...

Jel se još može danas igrati i ako da, do kada?

ne može ,bar ja više ne mogu. 

17 godina
odjavljen
Volume kaže...
Digli su cijenu za 66% ljudima koji nemaju ni jedan server u regiji? Jebeno, nema šta...

Gle, moraju i oni zaradit koji dolar

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan

Za regionalno ogranicenje ne znam vec se spominjalo ali kazem bio u rusiji kupio sad igram kod kuce zvuci naivno ali...

Sto se proxya tice to je valjda sto put objasnjeno dosad. Nemoj biti logiran na origin za svaki slucaj i udji na browser u incognito mode. Proxy upalis odes na  origin stranicu. Dodas u korpu bf1 i onda iskljucis proxy i kupis igru bez ikakvog rizika. Ja ne koristim nikakav program za to vec u firefoxu ukucam ip koji izguglam. Sad se ne sjecam na kojem se dijelu moras logirati da li se moze pri kraju tj. samoj kupovini.

Za g2play mislim da sam i ja uzeo bf3 radi i dan danas bez ikakvih problema. Ali mislim da je i to siva zona mozda i tamnija od proxya :D

Nista onda uzima se standard na ruskom cyka blyat harashov a kasnije premium pass i cao. Samo ne znam razliku izmedju premium passa i ultimatea kojeg uzmes u startu, toliko je puta pisano o tome ovdje da ne smijem ni pitati.

Xatta6_BIH
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 13:38 (SDL1920).
17 godina
Battlefield 1

Ako ne znate, otkako su maknuli pokretanje igre preko web plugina (otkako to obavlja Origin) sve metode promjene ruskog na engleski prestale su raditi.

Ja recimo imam BF3 na ruskom, frend ima BF4 na ruskom (čirilica) i poljskom (latinica) - metode promjene jezika ne rade.

Dakle, tko uzme na ruskom imati će na ruskom, ne može promijeniti na engleski.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 1

Zato treba plaćati paypalom i nema opasnosti od krađe kartica. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SDL1920 kaže...

Za regionalno ogranicenje ne znam vec se spominjalo ali kazem bio u rusiji kupio sad igram kod kuce zvuci naivno ali...

Sto se proxya tice to je valjda sto put objasnjeno dosad. Nemoj biti logiran na origin za svaki slucaj i udji na browser u incognito mode. Proxy upalis odes na  origin stranicu. Dodas u korpu bf1 i onda iskljucis proxy i kupis igru bez ikakvog rizika. Ja ne koristim nikakav program za to vec u firefoxu ukucam ip koji izguglam. Sad se ne sjecam na kojem se dijelu moras logirati da li se moze pri kraju tj. samoj kupovini.

Za g2play mislim da sam i ja uzeo bf3 radi i dan danas bez ikakvih problema. Ali mislim da je i to siva zona mozda i tamnija od proxya :D

Nista onda uzima se standard na ruskom cyka blyat harashov a kasnije premium pass i cao. Samo ne znam razliku izmedju premium passa i ultimatea kojeg uzmes u startu, toliko je puta pisano o tome ovdje da ne smijem ni pitati.

Na G2play sam uzeo homefront, l4d2, BF3 premium, BF4 premium, a R6Siege na CJS. Kolegu do sad uzeli milijardu igri preko G2play i nikakvih problema sa njima. Šalju key obično odmah kad kupiš, probleme su stvarali jedino CSJkeys.

Premium pass je samo premium. dakle svi DLC paketi. A ultimate edition je premium pass i BF1 digital delux edition zajedno, a u tom Digital deluxu je su nutra kozmetička sranja, battlepackovi i 3 dana raniji pristup igri. Dok u standardnom izdanje igre dobiješ samo igru, a za perorder bilo koje igre dobivaš helllfighter pack gdje su isto nekakva kozmetička sranja.

@dama šta nije bilo nekih problema ako si plačao paypalom? mislim na to da nekima nije prošla kupnja ili tako nešto?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 14:42 (Jack Sparrow).
13 godina
Battlefield 1
Ja sam uzimao igre na G2play i na CJS i nikad nikakvih problema.
Na CJS sam uzeo 2 x BF4, Hardline, COD Ghosts i COD Black Ops 2 i nikakvih problema.
Ne kažem da ljudi nemaju problema, ali kod mene je sve OK do sada tako da bi ih ja samo mogao preporučiti.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Na CJS sam uzeo 2 x BF4

To ono kad si isao u mcdonalds?

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Ma ne... taj drugi mi je kad pratim Kukyja i Pirata pa ih guzim.

Onda pozovem ženu pa se skupa smijemo dok ovi pizde.

Jbga, nema više kvalitetnih sapunica pa joj nekako moram upotpunit večer.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield 1

Ako sam igru uzeo u jar-u hocu li dlc moci kupovat na nasem originu?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Hoćeš...nije bitno otkuda je bazna verzija igre, bitno da ju imaš u Originu. Osim jasno ako nije ograničena regijom, što sa JAR-om nije slučaj.

15 godina
Friday kaže...
Skilledžija kaže...

Na CJS sam uzeo 2 x BF4

Eeee kad se sjetim računa iz mcdonaldsa i tih spika...ah good old times, to bf1 ne može :(

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
9 godina
protjeran
Battlefield 1

MikDrop 

PRN8
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

imate Koreju ezz

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Beta Battlefield 1 je završila i :

16 napravio/la sam pre-order
6 radim pre-order prije izlaska
48 nakon izlaska igre kupujem
11 ne kupujem nikako BF1
Moj PC  
2 1 hvala 1
17 godina
M4X kaže...

Možda ću kupiti dok vidim šta ekipa kaže kakva im je igra

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...
M4X kaže...

mene brine samo jedna stvar... A to je da bez custom servera igra ce ogromnih problema sa smradom od citera... Jucer sa za vrijeme igre izasao sa 10 servera koji su imali bar jednog... U Rushu je bila bolja situacija nego u CQ ali i dalje sam znao naletiti na one shot ekipu... BF je bio toliko popularan upravo zbog custom servera di su nastali cjeli community

17 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
TomoR kaže...
M4X kaže...

mene brine samo jedna stvar... A to je da bez custom servera igra ce ogromnih problema sa smradom od citera... Jucer sa za vrijeme igre izasao sa 10 servera koji su imali bar jednog... U Rushu je bila bolja situacija nego u CQ ali i dalje sam znao naletiti na one shot ekipu... BF je bio toliko popularan upravo zbog custom servera di su nastali cjeli community

da ali su se brzo riješavali kaj nisu,malo sam gledao i pratio chat i pisalo je da su neki banani,tj.da ih je banao fairfight...to su valjda bili čiteri

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

budu banani ovi rent-a-cheat tips Neno itd... Ali imas ekipu sa privat citerskim govnima koji nisu pali za cjelo igranje od bf3-bfhl... A nazalost onaj report na orginu ocito nista ne znaci...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Kaj to znaći cheatat u battelfieldu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 20:36 (bruno03).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Postoje najmanje dvije tvrtke koje prodaju cheat koji nije detectan. FairFight je smeće, jer banira "nerealne statistike", ali u pravilu banira i dosta legitimnih igrača koji su u nekom trenutku dobro kempali, imali sreće ili postali strašno loši. Većinu pametnih cheatera teško hvata, a "profesionalna scena" je puna cheaterskih klanova, a ne samo pojedinaca.

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice