Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.267.995
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 1
Da čujem... tko se jučer šorao oko E zastave?!
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2016 9:57 (MRSKI).
Moj PC  
9 0 hvala 2
13 godina
Re: Battlefield 1

Odlična podloga za BF1 kompilaciju killeva s konjem.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
Oce li bit kakav squad za bacit da vidim vridi li igrat timski ili cu bauljat solo ko zecina i giniti :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Odlična podloga za BF1 kompilaciju killeva s konjem.

Onda je možda bolja ova verzija

15 godina
Battlefield 1

Opet serveri down?

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

update nekih 100mb....

16 godina
odjavljen
b00 kaže...

Pa znam da ima undetected ali zato si imo favorit server, npr. BF3 [SEGA] 48 player Firestorm 24/7, najbolji server ikad, neko od admina je bio uvijek online i to se rješavalo u roku par minuta, a kaj sad?

Problem admina je što u 73,69% slučajeva postanu fašisti koji zloupotrebljavaju svoju poziciju pa kickaju sve sumnjivo. 

15 godina
Battlefield 1

Jučer me dva puta izbacila igra u menu nikakva kick poruka... 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...
b00 kaže...

Pa znam da ima undetected ali zato si imo favorit server, npr. BF3 [SEGA] 48 player Firestorm 24/7, najbolji server ikad, neko od admina je bio uvijek online i to se rješavalo u roku par minuta, a kaj sad?

Problem admina je što u 73,69% slučajeva postanu fašisti koji zloupotrebljavaju svoju poziciju pa kickaju sve sumnjivo. 

Freak Show Inc.
10 godina
odjavljen
Battlefield 1
pozz sigurno ima neko da se razumije da li bi isla igra na ovoj konf?

CPU:AMD Athlon X4 840, 3.1GHz, 4MB, FM2
MATIČNA:MSI A68HM-E33 V2 FM2+
GPU:AMD Radeon R7 360 2GB GDDR5
RAM:Kingston Hyper X Fury 12GB 1866
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Garac24 kaže...

Skini betu pa probaj (još danas i sutra). 

12 godina
neaktivan
Battlefield 1

sta ja znam, rekoh neki dan baki da sam na pola/pola

najvjerovatnije cu uzeti, sta ces drugo da igras, nisam za WW1 scenarij bio al i malo promjene ne steti?!

ipak mislim da ce biti dobrih mapa i borbi rame uz rame i kao uvijek jakih battlefield momenta koje mi druge igre ne pruzaju !

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
HAM7A2 kaže...

sta ja znam, rekoh neki dan baki da sam na pola/pola

I baka ko baka - odmah naparavila griz!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Garac24 kaže...

Ici ce ti, ja imam istu grafu ko ti, ostalo pogledaj u moj pc. Jucer sam instalirao win 10 i sad ide super 50,60 fps

14 godina
neaktivan
Battlefield 1
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

sve je otvoreno

doodjite

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HAM7A2 kaže...

sve je otvoreno

doodjite

?

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
17 godina
HAM7A2 kaže...

sve je otvoreno

doodjite

drakula789 kaže...
HAM7A2 kaže...

sve je otvoreno

doodjite

?

tko je sad ovaj HAM7A2?

15 godina
neaktivan
b00 kaže...
mrxa1 kaže...

Poginuo je jednom čisto da ne bude sumnjivo

Neznam kak oni to misle rješavat ak nebu admina tj. privatnih servera.

To bu problem veliki 

Nisu uspjeli riješit u SWBF koji je vani skoro godinu dana, tako da neće ni ovdje! Zapamtio sam ime jednog od cheatera koji je aktivan od release-a battlefronta. Potražite ga na youtube, Darthhelmchen.

Tonči kaže...

Nikako. Imaš cheateva koji nikad nisu detectani u BF4 i neće bit ni ovdje dok ne prijeđu na BattleEye s govna od PB-a.

Upravo to!

17 godina
Battlefield 1

Skilledžija 

Sinoć došao kuky(joj što voli ovu igjicu)na ts pa smo zajedno otišli na E, taman pred oluju. A ono, stvarno je daleko...i tako kuky, tetka i ja malo razgledali, igrali se u pijesku. Ma tražimo mjesto gdje bi DICE mogao staviti neki fliper, buksat ga negdje ispod one nadstrešnice, da imaš "igru u igri" to je sada mejn strim. Ja sam više za fliper a kuky bi stolni nogomet.

Ni meni igra nije nikako legla. Iako nisam ni imao nikakva očekivanja. Nisam je želio s ničim uspoređivati, onako naivno sjesti i igrati igjicu. Ne znam, nešto fali, generalni koncept/dizajn/filozofija batterfielda nakon BF3 mi nikako ne odgovara. Glupo je stalno spominjati BF3 ili "što je pravi batterfield". Meni jednostavno ne odgovara. Možda DICE i dobro razmišlja, team work, balans, ovo/ono. Ali preko 90% igraća igra isključivo public. Tako da neke "dobre" ideje baš i ne funkcioniraju u praksi. Osobno bi preferirao nešto između bf3 i bf4...da ne ulazim u detalje. A možda to onda ne bi bio "pravi batterfield" :)

Vjerojatno ću kupiti igru po nekoj razumnoj cijeni, čisto da se puca i da se malo družimo. :)

12 0 hvala 0
16 godina
BDS kaže...

Skilledžija 

Sinoć došao kuky(joj što voli ovu igjicu)na ts pa smo zajedno otišli na E, taman pred oluju. A ono, stvarno je daleko...i tako kuky, tetka i ja malo razgledali, igrali se u pijesku. Ma tražimo mjesto gdje bi DICE mogao staviti neki fliper, buksat ga negdje ispod one nadstrešnice, da imaš "igru u igri" to je sada mejn strim. Ja sam više za fliper a kuky bi stolni nogomet.

Ni meni igra nije nikako legla. Iako nisam ni imao nikakva očekivanja. Nisam je želio s ničim uspoređivati, onako naivno sjesti i igrati igjicu. Ne znam, nešto fali, generalni koncept/dizajn/filozofija batterfielda nakon BF3 mi nikako ne odgovara. Glupo je stalno spominjati BF3 ili "što je pravi batterfield". Meni jednostavno ne odgovara. Možda DICE i dobro razmišlja, team work, balans, ovo/ono. Ali preko 90% igraća igra isključivo public. Tako da neke "dobre" ideje baš i ne funkcioniraju u praksi. Osobno bi preferirao nešto između bf3 i bf4...da ne ulazim u detalje. A možda to onda ne bi bio "pravi batterfield" :)

Vjerojatno ću kupiti igru po nekoj razumnoj cijeni, čisto da se puca i da se malo družimo. :)

Malo sam razmišljao i bilo bi odjicno minigolf ili čak veliki. Gle kolko placa tamo ima, tamo na onim dinama, možeš bez problema posaditi travu i napraviti svih 18 rupa. E to bi bilo pravi feeling, mi se igramo golfa onako smireno, a oko i preko tebe lete granate. BRUTALA.

Imaš pravo ovo za usporedbu jer ipak je i drugo doba u BF3 i ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2016 13:51 (Jack Sparrow).
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Malo sam razmišljao i bilo bi odjicno minigolf ili čak veliki. Gle kolko placa tamo ima, tamo na onim dinama, možeš bez problema posaditi travu i napraviti svih 18 rupa. E to bi bilo pravi feeling, mi se igramo golfa onako smireno, a oko i preko tebe lete granate. BRUTALA.

Misliš ambroziju?

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
13 godina
BDS kaže...

Osobno bi preferirao nešto između bf3 i bf4...da ne ulazim u detalje. A možda to onda ne bi bio "pravi batterfield" :)

Za BF4 sam kenjao kako je njubfrendli igrica zbog samolokajućih pizdarija i zbog lakog pucanja sa skoro svim puškama.

Kad sam vidio da je tema BF1 WW1, bio sam polusretan - polu iz razloga što bi više volio WW2 temu, ali sretan upravo zbog izostanka svega mogućeg samolokajućeg.

Mislio sam, to je to, igra u kojoj će trebati kakav-takav skill da bi bio uspješan.

I prevario sam se, nažalost.

Unatoč izostanku samolokajućih pizdarija, ovo je po meni još lakši Baterfild za igranje od BF4 - BF3 neću ni uspoređivati s ova dva nastavka jer je BF3 miljama daleko od svega.

Mi smo svi planirali uzeti BF1, ali kad smo probali betu mišljenje se naglo promijenilo.

Sad pratimo zbivanja oko novog COD-a i reakciju ekipe nakon bete koja bi trebala biti uskoro.

Jebe nas što bi mi igrali Remastered, ali su nam ga upakirali s ostalim govnima pa je sve skupa preskupo.

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Čujem da je bio neki mali update i da su otključali sve gadgete i oružja. Može netko potvrdit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Teknokyo kaže...

Čujem da je bio neki mali update i da su otključali sve gadgete i oružja. Može netko potvrdit?

da i stavili su T34 Calliope u igru

Stranice su trenutno nedostupne.
12 godina
neaktivan
Teknokyo kaže...

da

https://twitter.com/Battlefield/status/773426842682462208

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/51kanb/bf1_new_update_unlocks_all_gear_regardless_of_rank/

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
16 godina
Kill Frenzy kaže...
Teknokyo kaže...

da i stavili su T34 Calliope u igru

Kaj aj tenk si htio kupiti u war thunderu pa si shvatio da dođe kao nova igra?

16 godina
Battlefield 1

pa da,malo mi duze treba ali jebiga.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Hoće li do ostatka bete tenkovi ostati OP sada kada svi imaju pristup AT pušci?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice