Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.267.647
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 1
b00 kaže...

ajde ko će mi objasnit koja je fora sa PRN8 i jopis njubara?

Ma droga čovječe, droga u mnogim količinama

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
odjavljen
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Friday kaže...
Staza

level 

Skilledžija opet zuji...
Kako ćeš ti jado igrat ovu igjicu bez krovova i SMAW-a?
Ah znam, igrat će ju Kuky i Tonči pa ćeš i ti napokon moći nekog ubit puškom.

lako muho dosadna.. naime, za razliku od tebe - ja sam naucen biti na terenu i osvajati zastave.. 

mislim da je bolje pitanje kako ces ti bez helica.. gade mi se takvi smradovi poput tebe koji nisu nogom stali na mapu vec samo letas okolo u toj limenci, pucas u bijele tockice i onda filozofiras o nekakvom skillu i ptfo.. daj gubi se..

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
Frik Gik kaže...

Skilledžija opet zuji...

lako muho dosadna.. naime, za razliku od tebe - ja sam naucen biti na terenu i osvajati zastave.. 

mislim da je bolje pitanje kako ces ti bez helica.. gade mi se takvi smradovi poput tebe koji nisu nogom stali na mapu vec samo letas okolo u toj limenci, pucas u bijele tockice i onda filozofiras o nekakvom skillu i ptfo.. daj gubi se..

Nemoj se ljutiti odmah.

Samo pitam, u kurac.

Bolje bi bilo da odeš montage jedan napravit na Šangaju prije nego kreneš ozbiljno rokat Baterfild jedinicu jer release day je tu, nemaš baš vremena puno.

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

ne ljutim se, al smrdis . . .

Moj PC  
2 1 hvala 1
13 godina
Frik Gik kaže...

ne ljutim se, al smrdis . . .

Zašto lažeš sad?!

Zašto?

Znaš dobro da jaja umačem u Brut skoro svako jutro.

[19xx] 4ntraks
15 godina
Skilledžija kaže...
Frik Gik kaže...

Skilledžija opet zuji...

Nemoj se ljutiti odmah.

Samo pitam, u kurac.

Bolje bi bilo da odeš montage jedan napravit na Šangaju prije nego kreneš ozbiljno rokat Baterfild jedinicu jer release day je tu, nemaš baš vremena puno.

http://i.imgur.com/NUeVFnL.gif

16 godina

Da ne citiram ovo sve. 

Gle neka tvoja mišljenja poštujem, ali ako ti imaš mišljenje da je zemlja ravna ploha onda to nije točno ili da je nešto poglupnjeno što nije, e tu sam te ispravljao. Ne vidim i dalje kako je to jednostavnije ubiti lik jer opet nisi napisao nikakv argument, nikakvo obrazloženje kako je to jednostavnije i nisam govorio za tvoje statisktike nego opčenito o easy to use oružiju kojeg ovdje nema. Sve što imaš je puška, iron sight ili koji 3x scope i rokaj. Borba kakva je bila nekad, tebi se to ne sviđa ali da je pojednostavljeno? Nije daleko od toga, sad se moraš potruditi da nekoga ubiješ sa assaultom na daljinu ili da ga uspiješ flenkati i približiti mu se. U BF su skoro sva oružija bila dobra na sve udaljenosti, a isto tako i klase. Ovdje ipak moraš malo razmišljati. 

Opet kažem, tebi se ne sviđa tematika i to znalo od prije nego si probao igru, nisi mogao progudati to i još su promijenili mehaniku igre. Gotovo, pokopao si igru prije početka i trebalo je puno toga da bi promjeni mišljenje, ali nije to uspijelo. Ne treba se izmišljati neki bezvezni i glupi razlozi koji su baš to izmišljotina i neistina, to me zasmetalo. Recimo Carapa se izjasnio da mu se to ne sviđa i sve 5, nije izmišljao neke bezvezne razloge. 

I ne ne tjeram te iz teme, nego samo govori radi ovog razloga gore i niti sam ti htio išta napisati na post, ali si me prozvao pa sam komentirao opet.

Nevezano sad  za tebe. Taj mali lagani tenk(FT17) će biti nerfan za full igru. Shotgun shell će biti slabiji sa slabijim rangeom i još neke gluposti oslabljene.

11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Igra je smeće, sa svakim novim nastavkom BF serijal je sve gori i gori. 

Radije ću dati pare za Titanfall 2 i novi CoD. 

Da radije ću igrati CoD nego ovo sranje od igre, eto koliko je dobar BF1.

Smijem se kladiti da ce igra doživjeti istu sudbinu kao i Battlefront na PC. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 20:21 (Imperator01).

3 8 hvala 1
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Skilledžija sere...
Zašto lažeš sad?!
Zašto?
Znaš dobro da jaja umačem u Brut skoro svako jutro.

za infekcije ti nece pomoci Brut vec se javis doktorica opce prakse, ona ce te dalje uputiti..

btw najjeftinije nije uvijek i najbolje.. 

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
Imperator01 kaže...

Igra je smeće, sa svakim novim nastavkom BF serijal je sve gori i gori. 

Radije ću dati pare za Titanfall 2 i novi CoD. 

Da radije ću igrati CoD nego ovo sranje od igre, eto koliko je dobar BF1.

Smijem se kladiti da ce igra doživjeti istu sudbinu kao i Battlefront na PC. 

Baš te jako naljutila beta, hoces preorderati Cod ili ćeš pričekati da izađe?

Koristite blage riječi i jake argumente
10 godina
protjeran

ona oluja je shit!

9 godina
neaktivan
Kresimir4 kaže...

ona oluja je shit!

shit ti je zato sto je neznas takticki iskoristiti da se prisuljas iza leda cijelom sqadu i onda ih zatuces sjekirom.

13 godina
Battlefield 1

Tenk je OP a ekipa ga napada fragom i K bulletom. GG... malo jaci squad i nece niti jedan tenk zaje8avat uokolo.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Napokon dogfighting is back, 1942 style.

Acco - Specializing in online warfare since 1942 - Legija Nastranaca

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
a1c2o3 kaže...

Napokon dogfighting is back, 1942 style.

bas to a ne kada te locka 5000 sranja sa zemlje. sada treba ipak malo skilla da se skine avion sa zemlje! a ne ona sranja pipipipipi i kabum nema te vise. 

Jedino sto bi popravio u ovoj igri i opcenito u svim bf igrama je to da bi kompletno isklucio pogled iz treceg lica iz vozila jer nije realno da tenk vidi sve oko sebe okrece kupolu za 360 stupnjeva i precizan maltene kao iz prvog lica. I onaj neki super vojnik koji kurac. pogodim ga 4 puta snajperom i ostane mu jos oko 40 posto energije.

I Hitreg koji je i dalje banana. promasim covjeka na ocigled a ono prikaze x.

16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Malo sam isprobao betu i sviđa mi se  taj jednostavniji pristup ali brate mili nikako ne mogu probavit to 1. svjetski rat sranje... Nisam igrao dovoljno dugo da skužim taj novi ticketing sistem ali ono... 1 svjetski rat?! Od svih mogućih i nemogućih scenarija... Makar da je steampunkish...

Ne mogu to prožvakat i nedam pare... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 22:22 (skank666).
Moj PC  
7 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Friday kaže...
Du_Jo_Pro kaže...

Ima da te bude sram!!!!!!!!!

Vidim da te steglo nesto, valjda nece najgore, ha?

Kakva je to anketu stavia a nije da opciju Jopis Noob

PRN8
15 godina
Battlefield 1

Najbolje je kad se legnem uz sam rub nečega moj lik automatski počne puzat  koliko sam puta sa AT rocketom tako poginuo... Sve u svemu igra je dosta zabavna.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 23:15 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Poginuo je jednom čisto da ne bude sumnjivo

12 godina
mrxa1 kaže...

Poginuo je jednom čisto da ne bude sumnjivo

Neznam kak oni to misle rješavat ak nebu admina tj. privatnih servera.

To bu problem veliki 

16 godina
odjavljen

Nikako. Imaš cheateva koji nikad nisu detectani u BF4 i neće bit ni ovdje dok ne prijeđu na BattleEye s govna od PB-a.

12 godina
Battlefield 1

Pa znam da ima undetected ali zato si imo favorit server, npr. BF3 [SEGA] 48 player Firestorm 24/7, najbolji server ikad, neko od admina je bio uvijek online i to se rješavalo u roku par minuta, a kaj sad?

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
b00 kaže...

Pa znam da ima undetected ali zato si imo favorit server, npr. BF3 [SEGA] 48 player Firestorm 24/7, najbolji server ikad, neko od admina je bio uvijek online i to se rješavalo u roku par minuta, a kaj sad?

to će biti veliki problem šta bi moglo uništit igru 

kradem mine iz minskog polja
9 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Malo sam isprobao betu i sviđa mi se  taj jednostavniji pristup ali brate mili nikako ne mogu probavit to 1. svjetski rat sranje... Nisam igrao dovoljno dugo da skužim taj novi ticketing sistem ali ono... 1 svjetski rat?! Od svih mogućih i nemogućih scenarija... Makar da je steampunkish...

WW1 je bas cudan kada malo razmislis. 90% ljudi niti ne zna tko je ratovao s kim i protiv koga, a ono sto je jos cudnije je da 90% ne zna niti jednog od vodja u WW1, za Hitlera i Staljina svi znaju, dobar dio ljudi zna i za Musolinija, Churchila, Roosvelta, taj WW1 je prava misterija lil je zapravo bio dosadan, mislim da je ovo drugo. 

16 godina
Kewin kaže...

Najbolje je kad se legnem uz sam rub nečega moj lik automatski počne puzat  koliko sam puta sa AT rocketom tako poginuo... Sve u svemu igra je dosta zabavna.

najbolje kad legnem ili stavit at gun na zid punem i odvalik si facu zbog jebenog nevidljivog zida

Stranice su trenutno nedostupne.
16 godina
MijoC kaže...
skank666 kaže...

WW1 je bas cudan kada malo razmislis. 90% ljudi niti ne zna tko je ratovao s kim i protiv koga, a ono sto je jos cudnije je da 90% ne zna niti jednog od vodja u WW1, za Hitlera i Staljina svi znaju, dobar dio ljudi zna i za Musolinija, Churchila, Roosvelta, taj WW1 je prava misterija lil je zapravo bio dosadan, mislim da je ovo drugo. 

E a mi smo imali jednog vrhunskog feldmaršala u tom ratu - Svetozar Borojević. Samo eto što se nitko njega ne sjeti niti spomenuti.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
9 godina
neaktivan
Rhox kaže...
MijoC kaže...
skank666 kaže...

E a mi smo imali jednog vrhunskog feldmaršala u tom ratu - Svetozar Borojević. Samo eto što se nitko njega ne sjeti niti spomenuti.

WWI je ustvari zanimljiv sukob unatoc tome sto je dobar dio bitki na zapadnom i sjeverno talijanskom bojistu bila klaonica u rovovskom stilu za razliku od Istocnog bojista kojw je bilo dosta dinamicno kao i bliskoistocno. Danas je prva asocijacija kada spomenes WWI rovovi jer ljudi opcenito vole dinamicne sukobe. Zbog toga su WWII i sukobi nakon njega toliko primamljivi. Niti ja nisam ljubitelj politike u vrijeme WWI, ali taj rat obozavam iz tehnoloskog i strateskog aspekta bas zbog sraza suvremene tehnike i zastarjele taktike tadasnjih vojski koje su se pokazale kobnima, kao najocitiji primjer su one legendarne francuske uniforme s crvenim hlacama i plavim kosuljama i hlacama koje nisu tu bile iz tehnickog aspekta, vec iz tradicionalnog, citaj patriotskog ( francuski revolucionarni Trikolor) sto im se kako je povijest pokazala, obilo u glavu.

Borojevica su jos zvali "Lav sa Soče" jer se iskazao u obrani Austrougarskih linija za vrijeme te bitke, tocnije 12 njih .  Koliko sam upucen, Borojevic je jedini feldmarsal koji nije bio niti njemac niti je imao njemacko podrijetlo  Sama bitka je bila toliko krvava jer su se vojnici na terenima koji su bili brdoviti i neprohodni cesto znali boriti hladnim oruzjem sto ostavlja fizicke i psihicke traume (ona jedan od razloga niskog talijanskog morala u WWII).

P.S. Samo pogledajte ovaj oklop za tijelo sto su ameri napravili

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2016 5:02 (Brki1994).
9 godina
protjeran
Battlefield 1

Jutro suborci 

PRN8
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1
Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice