- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Riplej je usao u ginisovu knjigu rekorda kao igrac koji je sa najmanje pokreta dosao do ranka 140. Navodno je manje od 200 metara presao ukupno...
Ae!
LOL
Glitcheri je otključali preko Careera.. Pošteni igrači ne podilaze takvim niskim porivima i strastima. Sve to banovati...
A, eto, to je problem - bez AT guna i AT mina te AT granata, pješadija je nemoćna protiv tenka.
Koliko mene sjećanje služi, u BF3 sam trčao po stazi kao uvijek što trčim i svaki put kad sam na tebe naletio u mraku sam te ubio k'o zeca.
Strah me sad prihvatit tvoj izazov jer ne znam gdje ćeš se u pustinji sakrit, a na planine ti se ja ne penjem samo da znaš.
Naravno da ću se sakrit - granatom ću iskopat rupu u pijesku, zavuć se u rupu i čekat te. Ti ćeš trčat po mapi i ginit k'o zec jer ću ja uvijek bit iza nekog ugla, u nekom mraku s tanđarom.
Jebo ga fax, pa nije to stalak da treba 10 godina da se zavrsi...
ja na dipu kao gunner, drugi vozi i glava me zaboli, toliko ti glavu istrese igra, da ne govorim da nemozes nikoga pogodit, a kamoli naciljati.
Neznam, nekak mi fali jos nesto.
kod assulta ocu raznest tenk e nemos! moras imat ZID! koji je raznio tenk. pa se ti sakrivaj i cekaj da te ovaj iza tebe zakolje.
Kod snipera potrosio sam metke iz snipa sad trebas cekat pol sata da promjeni na pistolj a frajer stoji pol metri od mene. Ajd bar da bacis neki kamen dok mjenjas na pistac bar da ga zdrma malo NEMOZE! i ono se nadas evo sada imam pistac sad ce to ic na makro/klik kad ono puca sporije od crank guna.
Medica nisam uopce igro niti ne kanim osim ako mu ne ubace neke opake opcije.
Konj u igri jedino dobar na pocetku rush na E i to je to, svi koji vide konja samo po sirotoj zivotinji pucaju.
Avioni u igri mislim da su na nekoj drugoj mapi jer bas nista ne doprinose.
Vlak je jedno veliko iznenadenje i jako dobra taktika ako ne dode neki kreten sa 1. rankom i oce vozit kad ono nezna kontrole i ceka 5 min a lljudi su ga vec reportali dvaput.
Tenk mi se trenutno jako svida , dobro sam ga naucio vozit no ako se nekom pukom srecom desi da bude slobodan u sredini runde super. Jer izgleda po meni ljudi koji imaju dost jace kompove prije im se loada i mogu prije zgrabit vozila. A neznaju napravit razliku u igri.
Bugova ce se kad tad rjesit tako da me to ne brine previse.
Eto moje misljenje nakon 41. ranka.
Ako neko zeli pucat isti mi je username na originu ko ovdje.
igra fino ide na otvorenom prostoru nekih 80ak fps,u zatvorenijem 85-90 fps sve max bez motion blura.
inace nije losa,meni se osobno vise svidja od bf4.

igra fino ide na otvorenom prostoru nekih 80ak fps,u zatvorenijem 85-90 fps sve max bez motion blura.
Što ti se više sviđa?
Zašto je bolji BF1 od Bf4?
Pa odmah je jasno zašto je bolji: više teamworka, teža oružja bez spraya, bolja grafika, bolji zvuk - sve je praktički bolje.
Kakvo svetogrđe, postavlja COD u BF temu
Što ti se više sviđa?
Don't do it Drakula, ne odgovaraj mu
Pa odmah je jasno zašto je bolji: više teamworka, teža oružja bez spraya, bolja grafika, bolji zvuk - sve je praktički bolje.
Mislim da te nisam ništa pitao?!!!
Što ti se više sviđa?
imam hint da si jako nezadovoljan kako je Bf1 ispao, to si samostalno odlucio ili?
Što ti se više sviđa?
imam hint da si jako nezadovoljan kako je Bf1 ispao, to si samostalno odlucio ili?
Mislim da ni tebe nisam ništa pitao?!!
P.S.
Molim te da mi se više ne obraćaš.
Ja ne diram tebe, molim te da i ti isto činiš u mom slučaju.
Antraks je nešto nabrijan....
Mislim da ni tebe nisam ništa pitao?!!
P.S.
Molim te da mi se više ne obraćaš.
Ja ne diram tebe, molim te da i ti isto činiš u mom slučaju.
A to ti je bas bezveze, inace volim citati tvoje trolanje i nadovezat se na iste.
Nemoj pričat s njim udari ga!
Zagađuješ ovu svetu temu s tim,nemoj više jer ću je morat cijelu obrisati ako se proširi taj smrad.
I prijavljuju te..

Kuky smrade ne prijavljuj
Vedrica garant ne moze pogodit nista i tu su onda problemi.
Mislim da te nisam ništa pitao?!!!
To nije moj problem.
Ahahah pa zajebancija, neće te pirat benati, ako nije ovog spamera Špelca onda neće ni tebe
Ahahah pa zajebancija, neće te pirat benati, ako nije ovog spamera Špelca onda neće ni tebe
Pa ja ne pamtim kad sam zadnji puta bio na forumu...
Kad uzmeš godišnji, možemo skupa ić na Forum na pizzu. Imaju odličnu.
Kad uzmeš godišnji, možemo skupa ić na Forum na pizzu. Imaju odličnu.
Gdje da potpisem?
Eto pa sam ja ozbiljan hahahaha
Panju <3