Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.269.154
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 1
prasac kaže...

Pozdrav ljudi!! Evo poceo sam vas pratit od bf4, al se nisam javljao..zanima me kome treba dati guze da odigram koji gejm s gerijatrijom u timu? Nije mi baš više fora igrat s random ljudima

Po nicku vidim da si normalan, mogli bi se nekaj dogovoriti.

Dodaj me na Originu.

Dodaj i ostale dečke, još imam ispite pa nisam ko ostali u igri, pa se spajaj na njih, komuniciraj s Alt ili ak budu dobre volje budu ti dali TS pristup.

Nego, preko Careera sam otključao veliki paket, a u igri ga nema

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
10 godina
na conquestu je na E ,rush izmedju planina blizu baze nznm na pamet koje slovo
10 godina
tko hoce Ja Croman989 na originu,iako nemam sluske/mic nisam kompletan noob :D
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
rtzuiop kaže...

di je ta anti tank rifle o kojoj pricate ?

Evo ti odgovora:

sseennoonn kaže...
na conquestu je na E ,rush izmedju planina blizu baze nznm na pamet koje slovo

Friday kaže...

Navodno na YT ima snimka nekog lika koji igra BF1 bez snajpera i/ili tenka.

Popravio sam. Doduše bude koji streak i sa konjem.

14 godina
protjeran
M4X kaže...

gdje su gličevi da iskorištavam dok još traje beta? jel zadnjih x(puno) stranica samo spam ili ima nečeg korisnog? dajte mi novosti i kako bolje ovnati neprijatelja,sve ostalo me ne zanima....jučer pratim i danas x stranica novih...

samo da ne naprave igru kao team play...onda opet neću moć igrat,najviše mi se sviđa onaj tenk samo za jednog,litl tenkić

Max kako se onaj film u kojem je glumia onaj lik šta mu sestra ima kosu do tu

14 godina
MatoOO13 kaže...

evo da se i ja javim, dakle netko je pitao kako se igra vrti na starijim grafama, konkretno u mom slučaju se radi o HD6950. 

Prvo će vam javiti da vam ne podržava grafu radi prestarog drivera (zadnji za HD6950) onda samo u registryu promjenite naziv drivera u 16.2.nešto  i voila igra radi 

link ako kome treba

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/50b1e4/bf1_apparently_i_cant_play_battlefield_1_beta_it/

radi na stabilnh 60 FPS sa low detaljima na svemu.

Ostali utisci poslje.

P.S. snajpera ko šodera 

Jesus, uskrsnuo je.  

Odkad te nema... 

Ajd super, proradilo ti. večeras budeš? 

Bf 4 - Tonyhrv
13 godina
Battlefield 1

Mato! :D

Kaj te nije bilo, sex ili posel? :)

Ak je posel, bude nova grafa

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Nema me jedan dan i već pređete 6 novih stranica? Stvarno mislite da ću ja to sve čitati? E pa grdno se varate...

Odo' igrat betu.

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 19:30 (191x7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sseennoonn kaže...
tko hoce Ja Croman989 na originu,iako nemam sluske/mic nisam kompletan noob :D

1.imaš cro u imenu i to je več simptom njubizma

2.nemaš headset i to još jedan pokazatelj njubizma.

3.predviđam da ćeš igrati betu i ubosti igjicu kad bude free.

4.nemam mjesta na originu za "nisam njub,znam nešto"

evo hater sam,jadan i nitko me ne voli...pokušavam trolati,nisam zadovoljan životom i hranim si bijedan ego ovakvim postovima.

10 godina
neaktivan
tonik kaže...

Jesus, uskrsnuo je.  

Odkad te nema... 

Ajd super, proradilo ti. večeras budeš? 

It's alive!!!!   Budem doduse ne znam do kada ali mogao bi te pricekati.

CyberDemonVZ kaže...

Ak je posel, bude nova grafa

Ma sexal me posao .

Bude ali do tada budem peglao na 640X480 čuo sam da proovi igraju tako 

dajte šansu miru, jer Miro je dobar čovjek
14 godina
Battlefield 1

Stavi u posudicu suhi led i metni u kučište, malo promučkaj i dobit ćeš više fps-a 

Ok,budem došao ranije, tako je u planu.

Bf 4 - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 19:43 (tonik).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
M4X kaže...

gdje su gličevi da iskorištavam dok još traje beta? jel zadnjih x(puno) stranica samo spam ili ima nečeg korisnog? dajte mi novosti i kako bolje ovnati neprijatelja,sve ostalo me ne zanima....jučer pratim i danas x stranica novih...

samo da ne naprave igru kao team play...onda opet neću moć igrat,najviše mi se sviđa onaj tenk samo za jednog,litl tenkić

Max kako se onaj film u kojem je glumia onaj lik šta mu sestra ima kosu do tu

šta sad,hoću informacije za igru...

evo sad odigrao sa asault,ja se trudim,budem prvi na tabli sa oko11k bodova,ekipa popušila...na drugoj tabli prvi imaju oko 35k bodova...na koju foru ja najbolji u gubitničkoj ekipi samo 11k a oni 35k bodova...jel to znači baš nub ekipa protiv bob-pro ekipe?...u početku nije da nismo osvajali zastave,tek kasnije su oni preuzeli većinu zastava

14 godina
Battlefield 1

To znači da si ok igrao, ali nisi imo dodatnog poticaja od svoje strane, njub strane .  

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
tonik kaže...

To znači da si ok igrao, ali nisi imo dodatnog poticaja od svoje strane, njub strane .  

valjda je igralo puno fegeta,fucking fegetc...ma bio sam malo k/d u plusu,skoro jednako

14 godina
protjeran
M4X kaže...

šta sad,hoću informacije za igru...

evo sad odigrao sa asault,ja se trudim,budem prvi na tabli sa oko11k bodova,ekipa popušila...na drugoj tabli prvi imaju oko 35k bodova...na koju foru ja najbolji u gubitničkoj ekipi samo 11k a oni 35k bodova...jel to znači baš nub ekipa protiv bob-pro ekipe?...u početku nije da nismo osvajali zastave,tek kasnije su oni preuzeli većinu zastava

Ma lako za to stari moj, nego šta one glupe tičurine? Ima ih na sve strane, još kad ti cilo jato doleti kurca ne vidiš ispri sebe, cili ekran zacrne... Ja neznan šta su uopće stavljali, neka lipo maknu to ća 

11 godina
191x7 kaže...

Nema me jedan dan i već pređete 6 novih stranica? Stvarno mislite da ću ja to sve čitati? E pa grdno se varate...

Odo' igrat betu.

Dobro.

Battlelog: Ratkapa16
15 godina
Battlefield 1

Na ovoj konfi:

gtx 970 g1 (372.70)

i5 4670k 4.2ghz

8gb ddr3 1600mhz

ssd 256gb

msi z87 g43

10sek gameplay-a i crash odma ( ugasio msi afterburner), novi driveri, reinstal igre i directx ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
bahahah dobro me nasmijah,stas balkanac pa nostalgican za 'rvackom u nadimku (nisam auslender) iako je bio sseennoonn do nedavno.Cak i imam logitechove sluske sa mikrofonom h540 al zrtvujem mic za los zvuk koji mi smeta plus cuvam usi od jos goreg tinitusa na moju zalost,al ajde de mozda jednog dana i ja budem istinski gejmer sa svom potrebnom aparaturom :D
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

cyber ima mjesta za mene? 

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...

Trčanje po mapi k'o glupa kokoš i nije neka taktika u odnosu na ležanje u mraku. :) No, dobrodošao si u Armu igrati na svoj način. 

I btw, rasturim te kako god želiš u BF1.... :) Samo reci server. 

Koliko mene sjećanje služi, u BF3 sam trčao po stazi kao uvijek što trčim i svaki put kad sam na tebe naletio u mraku sam te ubio k'o zeca.

Strah me sad prihvatit tvoj izazov jer ne znam gdje ćeš se u pustinji sakrit, a na planine ti se ja ne penjem samo da znaš.

[19xx] 4ntraks
16 godina
drakula789 kaže...

cyber ima mjesta za mene? 

Oh, i ti bi ga umočio u Cybera?

13 godina
neaktivan
Battlefield 1

cuo sam da ima veliki..ovaj rank:D

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Tek danas sam skužio da je puštena beta, gledam malo specke, sve zadovoljavam osim brzine interneta, imam adsl 4mpbs, na torentima 450kbps, piše minimum 512kbps, hoće ping bit ok?

Možda je pitanje malo glupo, al nisam doma, vraćam se tek u četvrtak, pa do tada neću moći isprobati betu, pa iz znatiželje pitam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
1BIT kaže...

Tek danas sam skužio da je puštena beta, gledam malo specke, sve zadovoljavam osim brzine interneta, imam adsl 4mpbs, na torentima 450kbps, piše minimum 512kbps, hoće ping bit ok?

Možda je pitanje malo glupo, al nisam doma, vraćam se tek u četvrtak, pa do tada neću moći isprobati betu, pa iz znatiželje pitam?

Meni je isto 4mbps,a radit ce ti...meni isto radi ali mozda zato i imam trzanja u igri i sada los fps koji pada i ispod 60 sta je meni neigrivo...tu su isto fegeti nazalost u prednosti

17 godina
Battlefield 1

1B(yte) = 8 b(ita).

4Mbps (ustvari 4096kbit/s) = 512KB/s.

Prolaziš!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Igra koliko znam dok se igra nema neki bandwith da vuce, da imas i 1 mbps stabilni imao bi dobar ping
battletag:MasnaKrvavic#2275
16 godina
Battlefield 1

mapa monte grappa mi izgleda kao heavy metal iz bc2 po tlocrtu

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
dery kaže...

Jok, tlocrt i bokocrt ne odgovaraju

17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ak je sex, bude nova grafa

Malo sam popravio izraz! 

14 godina
protjeran
dery kaže...

Di ima tlocrt

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice