Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.266.140
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
9 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
Skilledžija kaže...
MRSKI kaže...

Ja ću je definitivno kupiti negdje "daleko" i svima preporučam da je probaju sa drugima na TS i da igraju kao squad.

Zaključak - ako si vuk samotnjak - NE KUPUJ, ako si u klanu i imaš puno panjeva na TS-u - KUPUJ!!!

A što kad nitko ne dođe na TS?

Ma lupaju gluposti izivljavaju se na nekim solo tutlecima sa tsa njih 5 do 10 protiv neorganiziranih i onda Im je igra dobra. A da njima neko to rAdi onda bi isla na unistall. 

13 godina
sp0ngy kaže...
Skilledžija kaže...
MRSKI kaže...

Ja ću je definitivno kupiti negdje "daleko" i svima preporučam da je probaju sa drugima na TS i da igraju kao squad.

Zaključak - ako si vuk samotnjak - NE KUPUJ, ako si u klanu i imaš puno panjeva na TS-u - KUPUJ!!!

A što kad nitko ne dođe na TS?

Ma lupaju gluposti izivljavaju se na nekim solo tutlecima sa tsa njih 5 do 10 protiv neorganiziranih i onda Im je igra dobra. A da njima neko to rAdi onda bi isla na unistall. 

Kad ćemo se ti i ja naći jean na jean na praznom serveru?

9 godina
neaktivan
Battlefield 1

Nemoj te djecje fore, ja samo 5 na 5 pistol only.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Trebali bi se naci u Rustu ... to bi bilo zanimljivo :)

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Bastardo kaže...

Trebali bi se naci u Rustu ... to bi bilo zanimljivo :)

A ti bi da gledaš mačevanje?

13 godina
MRSKI kaže...

Nije baš tako, ali da nema onih "budala" na TS sumnjam da bi mi ova igra bila tako dobra.

Slobodno i ti naleti ako želiš da te naučimo kako se igra

Nas je 5 igralo na TS-u pa nam se nije svidjelo.

No, mi smo svi stariji pa je možda u tome problem.

Mislim da nebum igral više betu.

Osim ako ne ubace novu mapu?

[19xx] 4ntraks
13 godina
Battlefield 1

Mislim da je samo Nexx ovdje stariji čiko od mene

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
MRSKI kaže...

Mislim da je samo Nexx ovdje stariji čiko od mene

Ali ti si mlad u duši. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
10 godina
danas sam imao.random fps drop..btw zna.li tko sta bi moglo bit ..kad igram hard se začuje na 2 stotinjke i igra na isto toliko malo zasteka,pise da je hdd u izvrsnom stanju bez bad sectora,to mi je na hardu od 500gb imam.jos 16 slobodno 16mb cachea 7200rpma..ovih dana bi trebao ic po novi hard od 1tb,jel wd black dobar odabir?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
sseennoonn kaže...
danas sam imao.random fps drop..btw zna.li tko sta bi moglo bit ..kad igram hard se začuje na 2 stotinjke i igra na isto toliko malo zasteka,pise da je hdd u izvrsnom stanju bez bad sectora,to mi je na hardu od 500gb imam.jos 16 slobodno 16mb cachea 7200rpma..ovih dana bi trebao ic po novi hard od 1tb,jel wd black dobar odabir?

Uzmi SSD, pale su im cijene.

10 godina
Battlefield 1

imam SSD za sistemski ,i pokoju igru na njemu,medjutim imam nekoliko igara koje sve zajedno zauzimaju 200gb(neke nisam ni skinuo jer eto nemam više mjesta na mehanickom ) ..tako da....ispod 500gb se ne isplati mi ista kupovat a ssd od 500gb je skup...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
sseennoonn kaže...

imam SSD za sistemski ,i pokoju igru na njemu,medjutim imam nekoliko igara koje sve zajedno zauzimaju 200gb(neke nisam ni skinuo jer eto nemam više mjesta na mehanickom ) ..tako da....ispod 500gb se ne isplati mi ista kupovat a ssd od 500gb je skup...

Onda, WD Black Edition ti je odličan HDD.

13 godina
Battlefield 1
Igrao sam baterfild 1 i ubi me panj, a ja od bijesa uzmem miša i zveknem ga o zid.
Slomio sam miša :(

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
22 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...
Igrao sam baterfild 1 i ubi me panj, a ja od bijesa uzmem miša i zveknem ga o zid.

Dobro si ga pokrpao, majke mi!

16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Nema većeg gušta, nego kad s kompanijom rasipate tenkove po B-C-D k'o pustinjski pijesak. Laki tenkovi, teški tenkovi.... 2x assault + support + medic + recon = opća rasturačina.

Jedan fenomenalan aspekt igre je došao do izražaja i zato mislim da je mapa zakon: jedan ovakav squad ne može nositi cijelu rundu. Možeš držati 1 točku čvrsto i držati na distanci neprijatelja za drugu s 1-2 strane, no nemoguće je da jedan squad nosi partiju i paralizira protivnički tim, što se itekako događalo u BF4. Definitivno gubiš druge točke ako nisi nadmoćan s drugim squadovima. PUG ekipa često zanemaruje E, iako je E fenomenalna napadačka baza s vozilima, avionima i dobra za regrupiranje. I dok jedan pametan squad može držati i razbiti bilo koju točku, heroji su vrlo zabavna stvar - iznenađenje i traže nagle promjene taktike, što unosi mnogo dinamike u igru. Bezglavo zalijetanje na heroja često je smrt cijeloj akciji i može ugroziti dotadašnji posao, a pravim potezom, heroja se može neutralizirati vrlo lako.

Aspekt timske igre i borbe za točke, koji je nestao s BF2, ovdje je definitivno nazad. 

Moj PC  
2 3 hvala 1
17 godina
Skilledžija kaže...

Ti si zreo za program "Rage control"!

Mislim da ti je terapija 2h baterfilda ujutro natašte i 2h predspavanje nakon večere bogate vlaknima :)

17 godina
Battlefield 1

Ona puškica (neki Russian nešto) koju imaš kad se spawnaš na konju je nešto najbolje ikada, dizajn i način reloada, pogotovo nakon što nekog skineš s njom, baš fenomenalno.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Bitch pls.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
13 godina
Tonči kaže...

Aspekt timske igre i borbe za točke, koji je nestao s BF2, ovdje je definitivno nazad. 

Kad nebi znao da si njub i da ti je omiljeno "taktiziranje" u igrama leći u najmračniji kut mape, ili još bolje ispod kakvih stepenica, možda bi povjerovao tvojoj utopističkoj priči.

Pošto znam kako igraš i koje su tvoje kvalitete, sve pada u vodu.

Ali ne očajavaj, ovi panjevi koji te ne poznaju će ti podijeliti pregršt palčeva koje jako voliš.

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Tonči kaže...

Kad nebi znao da si njub i da ti je omiljeno "taktiziranje" u igrama leći u najmračniji kut mape, ili još bolje ispod kakvih stepenica, možda bi povjerovao tvojoj utopističkoj priči.

Pošto znam kako igraš i koje su tvoje kvalitete, sve pada u vodu.

Ali ne očajavaj, ovi panjevi koji te ne poznaju će ti podijeliti pregršt palčeva koje jako voliš.

Pa on to smatra takticiki. koristi onaj periskop i spota sva 32 neprijatelja i rasporeduje svoje momke po rovovima skroz dok ih neskrse hrpa neorganiziranih nobova, jakog li uspjeha cak ti treba cijeli sqad da bi drzao jednu zastavu protiv neorganiziranog tima

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 17:38 (sp0ngy).
16 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Tonči kaže...

Kad nebi znao da si njub i da ti je omiljeno "taktiziranje" u igrama leći u najmračniji kut mape, ili još bolje ispod kakvih stepenica...

Trčanje po mapi k'o glupa kokoš i nije neka taktika u odnosu na ležanje u mraku. :) No, dobrodošao si u Armu igrati na svoj način. 

I btw, rasturim te kako god želiš u BF1.... :) Samo reci server. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 17:49 (Tonči).
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Shots fired...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Skilledžija kaže...
Tonči kaže...

Kad nebi znao da si njub i da ti je omiljeno "taktiziranje" u igrama leći u najmračniji kut mape, ili još bolje ispod kakvih stepenica...

Trčanje po mapi k'o glupa kokoš i nije neka taktika u odnosu na ležanje u mraku. :) No, dobrodošao si u Armu igrati na svoj način. 

I btw, rasturim te kako god želiš u BF1.... :) Samo reci server. 

pa za takav stil igre 100m po partiji netrebas takvu pilu od kompjutera jer neces ni primjetiti da ti nesto steka uz tolike silne pokrete.

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Riplej je usao u ginisovu knjigu rekorda kao igrac koji je sa najmanje pokreta dosao do ranka 140. Navodno je manje od 200 metara presao ukupno...

Ae!

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

di je ta anti tank rifle o kojoj pricate ?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Glitcheri je otključali preko Careera.. Pošteni igrači ne podilaze takvim niskim porivima i strastima. Sve to banovati...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
10 godina
neaktivan
Battlefield 1

evo da se i ja javim, dakle netko je pitao kako se igra vrti na starijim grafama, konkretno u mom slučaju se radi o HD6950. 

Prvo će vam javiti da vam ne podržava grafu radi prestarog drivera (zadnji za HD6950) onda samo u registryu promjenite naziv drivera u 16.2.nešto  i voila igra radi 

link ako kome treba

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/50b1e4/bf1_apparently_i_cant_play_battlefield_1_beta_it/

radi na stabilnh 60 FPS sa low detaljima na svemu.

Ostali utisci poslje.

P.S. snajpera ko šodera 

dajte šansu miru, jer Miro je dobar čovjek
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Pozdrav ljudi!! Evo poceo sam vas pratit od bf4, al se nisam javljao..zanima me kome treba dati guze da odigram koji gejm s gerijatrijom u timu? Nije mi baš više fora igrat s random ljudima

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Navodno na YT ima snimka nekog lika koji igra BF1 bez snajpera.

Freak Show Inc.

9 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Glitcheri je otključali preko Careera.. Pošteni igrači ne podilaze takvim niskim porivima i strastima. Sve to banovati...

gdje su gličevi da iskorištavam dok još traje beta? jel zadnjih x(puno) stranica samo spam ili ima nečeg korisnog? dajte mi novosti i kako bolje ovnati neprijatelja,sve ostalo me ne zanima....jučer pratim i danas x stranica novih...

samo da ne naprave igru kao team play...onda opet neću moć igrat,najviše mi se sviđa onaj tenk samo za jednog,litl tenkić

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 18:58 (M4X).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice