Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.266.198
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Probah i ja malo preko vikenda. Grafika je odlicna, sam gameplay treba navikavanja. I meni se cini da je hitbox povecan, skoro je nemoguce promasiti metu a i HS ide prelagano, posebno uzevsi u obzir cinjenicu da je to drkavi WW1 snajper.

Sama fizika unutar igre mi je malo cudna. Kad trcim, kao da trcim u mech vozilu a ne sa covjekom, nekako mi je to malo cudno, ali kao sto rekoh, sve zahtjeva feeling. Sa mojom 290X imam konstantnih 120FPS. Vjerojatno cu uzeti normalnu igru gdje god bude najjeftinije i onda kad se DLC priblizi, uzeti premium ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Re: Battlefield 1
hrka11 kaže...
Dobro ti kenjate majke ti...igra je ok i cim je ekipa na ts-u ima timske igre i razvaljuju se tenkovi bez ikakvih problema.

Čak ni TS nije nepohodan za timsku igru.

Ja sam jučer (na PS4) kad bi bio team leader stalno davao komande koje baze da napadamo. Squad me pratio i nas 5 smo samo uzimali bazu jednu za drugom. Nas 5 je završilo u prvih 6 na tablici.

Al' hebiga ima slučajeva kad se spawnam na team leadera, a cijeli team kempa sa snajperom na tornju za vodu (između B i C). To su uglavnom izgubljene partije.

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
hrka11 kaže...
Dobro ti kenjate majke ti...igra je ok i cim je ekipa na ts-u ima timske igre i razvaljuju se tenkovi bez ikakvih problema.

Ja sam jučer (na PS4) kad bi bio team leader stalno davao komande koje baze da napadamo. Squad me pratio i nas 5 smo samo uzimali bazu jednu za drugom. Nas 5 je završilo u prvih 6 na tablici.

Al' hebiga ima slučajeva kad se spawnam na team leadera, a cijeli team kempa sa snajperom na tornju za vodu (između B i C). To su uglavnom izgubljene partije.

Vi sa automatskim aimom po tim konzolicama se ne racunate u javno mijenje ...

dirty console peasant ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 10:50 (Bastardo).
12 godina
Bastardo kaže...
DeniZg kaže...
hrka11 kaže...

Vi sa automatskim aimom po tim konzolicama se ne racunate u javno mijenje ...

dirty console peasant ...

To neka nova fora? Nisam to još čuo...

PSN - DeniZg80
16 godina
Battlefield 1

Dokad traje beta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bruno03 kaže...

Dokad traje beta?

Dok Špelac ne zaigra...

do 8.9.

Koristite blage riječi i jake argumente
11 godina
DeniZg kaže...
hrka11 kaže...

Ja sam jučer (na PS4)...

Necu citat dalje...

bf4: [G] hrka11
13 godina
Battlefield 1

Mape. Hvala Dama.

http://i.imgur.com/JiSwyAy.jpg

Monte Grappa Monte Grappa
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
11 0 hvala 8
13 godina
Jack Sparrow kaže...
RePlaY kaže...

Kuky aj majketi pristani filozofirat po cile dane

Ae, treba tu filozofiju skontati.

Uglavnom netko filozofira, a netko vajna po cile dane

Nick_Diamond kaže...

Epic moment: panika na bojištu, bacaš se u krater od bombe, sve se na sekundu smiri, i onda iz dima vidiš kako kasa zapaljeni konj i vojnik na njemu. .... zakon. To su ti BF momenti.

Super da su uveli vatru ko novo oružje u pravom smislu. Mislim na flamethrower (ne računam incendiary grenade)....  Flare gun u pravim rukama je opak... setting people on fire :D Ok, tolko o mojoj piromaniji...

Zadnjih 2 dana uglavom pokušavam igrati assault airplane i nekak mi se čini - ne baš moćan protiv pješadije. Osim ak baciš protutenkovske bombe nekom na glavu.. :/

Pa taj flaregun je za spotanja ili da te flesha. Vidio jučer lika na rushu ispuca taj flash flaregun na objective na rushu baci gas granatu i ide armati. Nema šanse da ga vidiš kad arma. 

Ali smo ga skužili pa počeli bacati zapaljive granate na objective.

Ma znam da je za spotanje ili flash, al u borbi na blizinu nisam baš sa sniperom, pišoljček treba previše metaka, ... a i volim ih gledati kako gore :D 

Tipa vidim lika da trči po stepenicama u kuću na kat, u kući svjetla nisu upaljena, mrak... i onda ga ti nemoj pogoditi sa flare gunom hahaha

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 11:26 (Nick_Diamond).
13 godina
Battlefield 1
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Pa meni jest SWBF dobar - izrazito dobro pogođena SW atmosfera, napucavanje... baš opuštajuće. Nema snajpera, gadgeta, vozila i sl. nego run & gun.

Tonči, si ti uopće igrao SWBF? (Ne mislim na betu)

15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Pa i dalje se broji po novom. Samo je ukinut time counter. Ko prvi do 300 pobjeđuje.

BF Nick: Xtreme_Switch
17 godina
Switch kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Pa i dalje se broji po novom. Samo je ukinut time counter. Ko prvi do 300 pobjeđuje.

Uglavnom su runde završavale na tajmer, a ne na tickete pa sada barem je to ukonjeno. Još da nekako implementiraju killove i/ili revivanje u bodovanje i bilo bi savršeno.

Koristite blage riječi i jake argumente
16 godina
moderator
Dodinho kaže...

Uglavnom su runde završavale na tajmer, a ne na tickete pa sada barem je to ukonjeno. Još da nekako implementiraju killove i/ili revivanje u bodovanje i bilo bi savršeno.

Na redditu je neki dajsovac napisao da su ljudi još od bf3 tražili da k/d bude nebitan u cq...

Ne trebate trčati ko majmuni u krug po zastavama,napuniš squad i čuvate dvije-3 najbliže zastave....neki drugi squad druge 2-3 zastave...

..

سمندری ڈاکو
13 godina
pirat kaže...
Dodinho kaže...

Na redditu je neki dajsovac napisao da su ljudi još od bf3 tražili da k/d bude nebitan u cq...

Ne trebate trčati ko majmuni u krug po zastavama,napuniš squad i čuvate dvije-3 najbliže zastave....neki drugi squad druge 2-3 zastave...

..

Jedan squad čuva C i D, a jedan F i A LOL

Samo ovi što čuvaju F i A moraju biti u avionu da stignu s jedne točke na drugu :P

[19xx] 4ntraks
16 godina
moderator
Skilledžija kaže...
pirat kaže...
Dodinho kaže...

..

Jedan squad čuva C i D, a jedan F i A LOL

Samo ovi što čuvaju F i A moraju biti u avionu da stignu s jedne točke na drugu :P

Imaju konje 

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

probat cu i ja veceras odigrat betu pa javim dojmove.Ako netko zeli zajedno,neka se javi na pm.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Šta DICE veli di se postaju komentari i mišljenja za BF1 betu? 

Link molim, star sam i lijen! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Meni je ovo beton i definitvno se uzima. Stara beta jer mislim da ovo nije zadnja verzija ni blizu ima bolji netocode nego bf4 sa svim silnim gigama patcheva i dlc-ova. Grafika, zvuk efekti i sl. miljama ispred bf4. Najgore sto smo se mi naviknuli na bf4 i sad vajnamo ne valja ovo ne valja ono dok se ne naviknemo. Isto je bilo za bf4 betu pa nas dosta ima po par hiljada h natuceno.

Pitanje sad koju cete verziju uzeti? Preko  south african proxya sad sam gledao 84 eur izadje ultimate. Da li sam s njom miran do kraja svi dlc-ovi ubuduce i ta sranja? Ili se vise isplati uzeti obicnu verziju pa poslije ovo ostalo? Standard je 37 eur.

Xatta6_BIH
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 13:11 (SDL1920).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
SDL1920 kaže...

Meni je ovo beton i definitvno se uzima. Stara beta jer mislim da ovo nije zadnja verzija ni blizu ima bolji netocode nego bf4 sa svim silnim gigama patcheva i dlc-ova. Grafika, zvuk efekti i sl. miljama ispred bf4. Najgore sto smo se mi naviknuli na bf4 i sad vajnamo ne valja ovo ne valja ono dok se ne naviknemo. Isto je bilo za bf4 betu pa nas dosta ima po par hiljada h natuceno.

Pitanje sad koju cete verziju uzeti? Preko  south african proxya sad sam gledao 84 eur izadje ultimate. Da li sam s njom miran do kraja svi dlc-ovi ubuduce i ta sranja? Ili se vise isplati uzeti obicnu verziju pa poslije ovo ostalo? Standard je 37 eur.

Ovo je verzija iz 6 mjeseca. Navodno :)

Ma rađe ću pričekati sa DLCovima za slučaj da se nešto desi igri pa da ne bacim tolko love jer pošto prvi DLC izlazi tek u 3. mjesecu druge godine. Tako da do onda se stigne uzeti, a jeftinije je uzeti zasebno nego ultimate sa svim đinđama minđama.

hrka11 kaj nije ovo zajebancija? Nisam mislio da je ozbiljan, kao što ni ja nisam bio sa Dujom.

Prdužili timer. Sad ide do 300. Do sad sa novim CQ večina rundi je na knap i 10-20 ticketa razlike, upravo dokaz da ovaj novi sistem conquest fonkcionira dobro ;)

13 godina
Battlefield 1

Hm odakle početi. Hajde prvo sa lošim što mi pada na pamet.

1. Hero pick up oružja. Totalno debilno i nepotrebno. Sreća nema ih puno a i ovo bi izbacio.

2. Konji. Oni su OK i čak bi ih stavio više (za ovako velike mape) ali da budu samo prijevozno sredstvo a ne da kao sada budeš neki poluhero sa više heltha i armora. Možda čak ubaciti da mogu dva vojnika na konja ali čisto kao prijevozno sredstvo kao što je motor u četvorci. I definitivno smanjiti konjski health jer lakše razvališ tenk nego što njega ubiješ.

3. Maaaalčice pojačati ubojitost assault pušaka.

4. Omogućiti da Anti tenk gun puca bez da ga moraš deplojati a ako treba pojačati drop "metka"

5. Kretnje vojnika bi maaalo usporio.

Sad dobre stvari:

1. NIJE BF4!!!

2. Nema auto lock kuraca palaca.

3. Klase su balansirane, jer nema OP klase.(mada neki misle da je snajper OP ako ga ubije sa 200 metara)

4. Nema battleloga sa skilom u prvom planu.

5. Spavn sistem skroz OK (normalno ima bugova još uvijek da se sponaš bez oružja ili van vozila sa tenkovskim kitom ali ovo je BETA i sjećate li se kako je battlelog radio u početku)

6. Do izražaja JAKO dolazi teamplay.

Ovo je definitivno drugačiji BF i za to treba navike. Koliko smo se svi žalili na igrače koji iz baze rejpaju sa AA ili tenk whore koji su za to svoje kempanje debelo nagrađivani.  Sada takvi teško da dođu do izražaja na tablici. Snajpera  definitivno ima više nego u četvorci ali mislim da  ekipa polako nadolazi da puno bolje prođu kada igraju objektive, tu ne mislim na flag run nego napadi i obrana zastava. Istina da sada tenk lako može imati dobar KD ali to je problem tima koji se ne zna boriti sa njima jer je još uvijek dosta kažual igrača. Neku večer sam bio na kontra strani od čini mi se dva squada koji su znali svoj posao. Nakon toga par partija protiv XCT Dame, džukele i ostalih   U par navrata su me samljeli sa AT gunom za 10 sec, jer nemaš pojma odakle te gađa. 

Da ne dužim više. Igra ima bugova i treba je ispolirati. Na kraju partije se itekako osjeti jesi li igrao sa squadom i pratio zapovjedi ili si solirao okolo (možda i u najboljoj namjeri ali ako te ostali ne prate onda sve za qrac). 

Ja ću je definitivno kupiti negdje "daleko" i svima preporučam da je probaju sa drugima na TS i da igraju kao squad.

Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
MRSKI kaže...

Ja ću je definitivno kupiti negdje "daleko" i svima preporučam da je probaju sa drugima na TS i da igraju kao squad.

Zaključak - ako si vuk samotnjak - NE KUPUJ, ako si u klanu i imaš puno panjeva na TS-u - KUPUJ!!!

A što kad nitko ne dođe na TS?

[19xx] 4ntraks
17 godina
MRSKI kaže...

Nakon toga par partija protiv XCT Dame, džukele i ostalih   U par navrata su me samljeli sa AT gunom za 10 sec, jer nemaš pojma odakle te gađa. 

Da ne dužim više. Igra ima bugova i treba je ispolirati. Na kraju partije se itekako osjeti jesi li igrao sa squadom i pratio zapovjedi ili si solirao okolo (možda i u najboljoj namjeri ali ako te ostali ne prate onda sve za qrac). 

AT Gun od assualta ih stvarno melje , al mene kod tenkova nešto drugo brine a to se vidi u ovom videu od Anderza.

Lik ne izlazi iz  trećeg lica, preprecizan je u tom modu a vidi oko sebe bombe koje mu baca ekipa!

To sam htio postati DAJCU plus još neke sitnice oko UIa!

13 godina
Skilledžija kaže...
MRSKI kaže...

Zaključak - ako si vuk samotnjak - NE KUPUJ, ako si u klanu i imaš puno panjeva na TS-u - KUPUJ!!!

Onda kupiš konzolu i ostariš.

i opet.... 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 14:01 (Soldier977).
17 godina
Skilledžija kaže...

Pozvoniš tim panjevima na vrata i dobro ih ispljuskaš!

13 godina
Soldier977 kaže...

i opet.... 

Sve ću ih zajebat i kupit FIFU za PC!

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...

i opet.... 

Sve ću ih zajebat i kupit FIFU za PC!

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
16 godina
MRSKI kaže...

Hm odakle početi. Hajde prvo sa lošim što mi pada na pamet.

bla..bla..bla..

Tebi je svaka igra dobra u kojoj junior radi 45:0. 

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
Skilledžija kaže...
MRSKI kaže...

Nije baš tako, ali da nema onih "budala" na TS  sumnjam da bi mi ova igra bila tako dobra.

Slobodno i ti naleti ako želiš da te naučimo kako se igra

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice