Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.266.599
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 1
Friday kaže...
Dodinho kaže...

Dignuo sam procesor na 3.22ghz i CPU usage je pao na oko 80% i GPU usage je sada na oko 80% također i igra radi odlično od početka do kraja runde (55-90fps), još ću se malo poigrati postavkama, ali evo napokon mogu igrati normalno.

7850-ka dobro tjera?

Pa evo nakon što sam clocknuo procesor imam stabilan fps, skoro uvijek preko 60 na conquestu, na rushu je uredno oko 80. Low postavke, 1080p.

Koristite blage riječi i jake argumente
9 godina
neaktivan
Battlefield 1

Malo rejpanje bobova. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 22:29 (sp0ngy).

0 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
sp0ngy kaže...

Malo rejpanje bobova. 

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 1

steta sto mi print screen nije radio pa da poslikam 9 snipera u jednoj eikpi u rushu. bit ce da je to zato sto nisu op.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

steta sto mi print screen nije radio pa da poslikam 9 snipera u jednoj eikpi u rushu. bit ce da je to zato sto nisu op.

i jeste uspjeli probiti prvi mcom, jeste malo sutra. ako je toliko OP sta ga nekoristis? stalno neko place na balans ili su puske m16 sada snajper pa su vozila. Taj se nije rodio ko bi vama udovoljio. 

tako se ekipa zalila na m16 da je OP u BF3 zato sto su ih drugi sa njome izovnali. A tko je njima branio da je koriste? Ali problem je u tome sto nije problem u puskama vec u samim igracima. Los je i sa m16 pa stalno place pa se kao pravio to je oruzje za noobove.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 23:26 (sp0ngy).
16 godina
Battlefield 1

superm mi je kad lik na konju zamahne deset metara od mene i rokne me

nikad niti u jednom bf-u me nisu ubijali sniperima kao u ovom

ne koritim ga zato sto mi se ne koristi

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 23:26 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Igra ima nekad random dropove, koje svi osjete. Danas se netko požalio i odjendom svima nekako igra lošije radi i tako par sekundi pa opet, kao da je fps drop, a možda je neki lag.

brdo na f je fantazija za snipere. Zašto jednostvano ne blokiraju vrhove brda za koje ne žele da ljudi zloupotrebljavaju, nemožeš ih dobro sjebat s bomberom, counter snipe je težak jer je u prednosti kad je visoko.

Baš užas.

Light tenk je op, točno vidiš kad igra završi, kad netko ima 26-0 znaš da je u lajtiću bio.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Pa to ti ja govorim. Da ga pocnes korstiti tek bi onda skuzio da si los za snajper i da za te eb nije OP. Uvjek ekipa place da je nesto OP sa necime sto neznaju igrati. U ovom slucaju agresive reacona!

16 godina
fila2208 kaže...

Igra ima nekad random dropove, koje svi osjete. Danas se netko požalio i odjendom svima nekako igra lošije radi i tako par sekundi pa opet, kao da je fps drop, a možda je neki lag.

brdo na f je fantazija za snipere. Zašto jednostvano ne blokiraju vrhove brda za koje ne žele da ljudi zloupotrebljavaju, nemožeš ih dobro sjebat s bomberom, counter snipe je težak jer je u prednosti kad je visoko.

Baš užas.

Light tenk je op, točno vidiš kad igra završi, kad netko ima 26-0 znaš da je u lajtiću bio.

nije op nego samo ti ne znas s njim igrat.nije za tebe salim se taj mali tenk rastura.ona nekakva sacma ubija bez jebemti

sp0ngy kaže...
Kill Frenzy kaže...

Pa to ti ja govorim. Da ga pocnes korstiti tek bi onda skuzio da si los za snajper i da za te eb nije OP. Uvjek ekipa place da je nesto OP sa necime sto neznaju igrati. U ovom slucaju agresive reacona!

igrao sam sa snajperom i op je.nebi ga svi koristili da je jadan.kako si ti zakljucio da ja neznam igrat sa snajperom? iz cega to tocno molim te.to sto trenutno ne igram s njim ne znaci da nisam igrao niti da mi ne ide. nisam igrao partiju a da u jednom time nema po pet sest snajpera(igram samo rush).nitko ovdje ne place ne raspravlčjamo o igri a ti te svoje pubertetske zivce idi ljeci negdjwe dalje

a ovako si se nasao uvrijedjen zato sto si sigurno ti jedan od tih koji cuci on stop gore po brdima?

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 23:41 (Kill Frenzy).
16 godina
sp0ngy kaže...
Kill Frenzy kaže...

i jeste uspjeli probiti prvi mcom, jeste malo sutra. ako je toliko OP sta ga nekoristis? stalno neko place na balans ili su puske m16 sada snajper pa su vozila. Taj se nije rodio ko bi vama udovoljio. 

tako se ekipa zalila na m16 da je OP u BF3 zato sto su ih drugi sa njome izovnali. A tko je njima branio da je koriste? Ali problem je u tome sto nije problem u puskama vec u samim igracima. Los je i sa m16 pa stalno place pa se kao pravio to je oruzje za noobove.

ne mogu svi koristit jedno oruzje i jednu klasu.za to mora postojaat balans koji ti ocito ne razumijes jer su ti dirnuli u tvoju malu igrackicu

12 godina

U svakom Battlefieldu ima dosta snajpera, ali kad pogledaš tablicu vidiš da takva ekipa ima malo killova i nikakav score. Više štete nego koriste svojoj ekipi.

Neka im bude, ak ih to veseli. 

PSN - DeniZg80
16 godina
Battlefield 1

uvijek je to tako samo mi se sada cini da je metak prebrz i da premalo pada. i stvarno nije problem pogodit nikog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
sp0ngy kaže...
Kill Frenzy kaže...

ne mogu svi koristit jedno oruzje i jednu klasu.za to mora postojaat balans koji ti ocito ne razumijes jer su ti dirnuli u tvoju malu igrackicu

Ti nekuzis neke stvari. Dajem ruku u vatru da kada se okupe dobri igraci na rushu i da imaju svi snajpere pobjeili bi bez problema, jer znaju igrati agresivno sa snjaperom sto ti izgleda neznas dok poimas snajpera samo sa cucanjem na brdu. i da tih 12 snajper gada tenkove sa k bulletima nemaju nikakve sance. Ali glavnom da ja i ostatk snjapera cucimo po brdima. 

16 godina
Battlefield 1

kad sam krenuo u ovoj igri sa sniperom sam cak bio dosta los jer sam racunao na pad metka.tek nakon malo igram sam shvatio da istog skoro pa i da nema. meni je smijesno da je lakse igrat sa ovim snajperom nego sa snajperom u bf3,4

nisam toliko headshotova sa snajperom imao nikad

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 0:09 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

kad sam krenuo u ovoj igri sa sniperom sam cak bio dosta los jer sam racunao na pad metka.tek nakon malo igram sam shvatio da istog skoro pa i da nema. meni je smijesno da je lakse igrat sa ovim snajperom nego sa snajperom u bf3,4

nisam toliko headshotova sa snajperom imao nikad

vidit češ kad to srede kako neće bit snipera

kradem mine iz minskog polja
16 godina
Battlefield 1

Neki sniperi ili možda svi trenutno pucaju tako da metak leti malo prema gore pa tek onda pada. To je jer su uveli da metak leti iz puške odnosno iz cijevi, a ne iz scopea. Isti način kako su u BF4 popravili headglitchanje.

Dobar je sniper najviše radi brzog metka.

5:20 na ovom video objašnjava.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 0:34 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Igram igru od pocetka i nakon 2 dana skuzim da ima postavljanje daljine na snajperu V ^^ Vidim lika na stvarno velikoj daljini stavim 300m, nista... stavim 150 i ubijem ga, pitam se kolika daljina je za 300m? Od pocetka do kraja mape?

16 godina
Battlefield 1

Kuky aj majketi pristani filozofirat po cile dane

Kanter PROO
Moj PC  
6 0 hvala 3
9 godina
neaktivan
Battlefield 1

Konj je op. Dodjem medju tri lika i masem macem, dva umru, a treceg pregazi konj, umre i on.

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Battlefield 1

Junior Little Stable Boy.......

Jopis čekićem uništava tenk.....

Sinke_the_BLIND_Hunter.....

Dario ćelav......

Krasan klan 

PRN8
Moj PC  
14 0 hvala 2
16 godina

Ne znam jeste imali sličan problem...jučer sam se spojio na jedan server gdje sam kod spawna imao problem da sam se spawnao sam sa palicom i ona mi je bila u rukama.

Ostali igrači oko mene su očito imali sličan problem jer nekima je puška bila vidljima a nekima su ruke bile u poziciji kao da imaju pušku a nisu je imali...

Na sreću, uspio sam jednom snajperu doći s leđa i umlatiti ga prije navedenom palicom pa sam mu uzeo snajp iako sam imao samo njega, niti gun niti ostatak pribora... To bi sad kao trebalo prijavit na forum tamo a neće mi se to sad opet sve pisat na engleskom 

11 godina
Dobro ti kenjate majke ti...igra je ok i cim je ekipa na ts-u ima timske igre i razvaljuju se tenkovi bez ikakvih problema.

Ps.nas 10 na ts-u igra sve ok,jedino cujes Ripleya da jebe ovo,da jebe ono,nevalja mu ovo,nevalja ono..
i Riplej,tandrce mi blatobran.
Od kad nisam komentira nesto ovde,uf...zaboravio sam kako se to radi.
bf4: [G] hrka11
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Epic moment: panika na bojištu, bacaš se u krater od bombe, sve se na sekundu smiri, i onda iz dima vidiš kako kasa zapaljeni konj i vojnik na njemu. .... zakon. To su ti BF momenti.

Super da su uveli vatru ko novo oružje u pravom smislu. Mislim na flamethrower (ne računam incendiary grenade)....  Flare gun u pravim rukama je opak... setting people on fire :D Ok, tolko o mojoj piromaniji...

Zadnjih 2 dana uglavom pokušavam igrati assault airplane i nekak mi se čini - ne baš moćan protiv pješadije. Osim ak baciš protutenkovske bombe nekom na glavu.. :/

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 8:36 (Nick_Diamond).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Du_Jo_Pro kaže...

Dario ćelav......

Krasan klan 

Imas takvu graficku a snimas u 1080p ko socijalni slucaj?

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 1

Čovječe, toliko pišete da ni Špelac ne može doći do riječi.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
RePlaY kaže...

Kuky aj majketi pristani filozofirat po cile dane

Ae, treba tu filozofiju skontati.

Uglavnom netko filozofira, a netko vajna po cile dane

Nick_Diamond kaže...

Epic moment: panika na bojištu, bacaš se u krater od bombe, sve se na sekundu smiri, i onda iz dima vidiš kako kasa zapaljeni konj i vojnik na njemu. .... zakon. To su ti BF momenti.

Super da su uveli vatru ko novo oružje u pravom smislu. Mislim na flamethrower (ne računam incendiary grenade)....  Flare gun u pravim rukama je opak... setting people on fire :D Ok, tolko o mojoj piromaniji...

Zadnjih 2 dana uglavom pokušavam igrati assault airplane i nekak mi se čini - ne baš moćan protiv pješadije. Osim ak baciš protutenkovske bombe nekom na glavu.. :/

Pa taj flaregun je za spotanja ili da te flesha. Vidio jučer lika na rushu ispuca taj flash flaregun na objective na rushu baci gas granatu i ide armati. Nema šanse da ga vidiš kad arma. 

Ali smo ga skužili pa počeli bacati zapaljive granate na objective.

13 godina
Du_Jo_Pro kaže...

Dario ćelav......

Krasan klan 

Lol ono s Jopisom na tenku kako mu odvrće šarafe

13 godina
Du_Jo_Pro kaže...

Te ikonice u gornjem desnom ćošku me fasciniraju.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
11 godina
Ma kuky pusti budalu.
Reka sam ti malopren,nas 10 igra svima.svr ok,jedino riplej se cuje...ali ako zareda par killeva ili nesto napravi onda mu je 5min druga prica..
Nemoj se obazirat na njega.
Tandrce mu blatobran.
bf4: [G] hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1
Ova igra je čudo!
Na ultri mi vuče 90 frejmova tako da mogu glatko trčat po stazi.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice