Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.267.571
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1

Rođo, sad si ga počeo sr4t ko ovi naši na predizbornim skupovima. Toliko se uvlačiš tončiju da je čovjeku neugodno.

"nepoštena igra što se tiče CQ moda igre najviše"...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 16:28 (Sum_of_all_fears).
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Pa meni jest SWBF dobar - izrazito dobro pogođena SW atmosfera, napucavanje... baš opuštajuće. Nema snajpera, gadgeta, vozila i sl. nego run & gun. No, meni je i Serious Sam odličan konceptualno. :)

Nažalost, da, greška je imati smećasti UI, to je stvarno njihov problem. 

P.S. Sasvim je normalno da tenku sam ne možeš ništa. Zapravo, možeš, ako imaš protutenkovske mine i imaš sreće, ali inače normalno da ne!

koristio sam mine ali nisam koliko znam ubio ni jedan tenk tj. vozilo,možda im ne rade...a onaj charg,to stisneš f  i on samo počne brzo trčat i vikat kao da svršava....šta tu nije jasno,ne kužim...

9 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
Du_Jo_Pro kaže...

Malo sam si dobar......

Skill na stranu i to, ali ljubičasti crosshair i ova minimapa

Kuky od svih ljudi i dobrih igrača da si se ti naša pričat  Kuda će ovaj svijet......

PRN8
16 godina
odjavljen
M4X kaže...

koristio sam mine ali nisam koliko znam ubio ni jedan tenk tj. vozilo,možda im ne rade...

Kako ne? ja s time raznesem i vlak...

15 godina
Battlefield 1

jbmti koji čitabe,zahtijevam sinopsis svake stranice sa slikicama u attachmentu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...
M4X kaže...

koristio sam mine ali nisam koliko znam ubio ni jedan tenk tj. vozilo,možda im ne rade...

stavio ih jednom na tračnice ali na D zastavi tako da su ih vjerojatno raznijeli tamo...jel ti se prikaže na ekranu kad djeluje? i kad te ube onda mine nestanu ili ne?

13 godina
M4X kaže...
Volume kaže...

Nemate vi pojma, max je jedini u pravu 

normalno da jesam,pro ekipa je naviknuta na bob nub m16a3 sa kobrom,akogom itd. gdje pogađaš i ubijaš snajpere sa tri metka i još im se smiješ....da ne pričam koliko je bf3 i bf4 nepravedna i nepoštena igra šta se tiče CQ moda igre najviše...

baš ono šta ti pričaš stalno da bf1 nije pravi bf,au kontrer,baš je ovo pravi bf za razliku od bf3 i bf4 koji su cod igrice...

je, zaboravio si dodati i to da mi, kojima se ne sviđa bf1, baš želimo ne imati šta igrati sljedeće godine..

bf3 se igrao pun k* i pun k* ljudi s foruma je igrao - serveri, turniri, svega je bilo. 

Za primjer, kad je izašao bf3, bila je ogromna hrpetina problema, bugova, sranja, a svejedno smo ga sumanuto igrali i postojao je puno veći konsenzus oko toga da je igra (unatoč problemima) do jaja. Ovdje je već sada razdor u mišljenjima, a svi želimo imati igru gdje se možemo ganjati i zajebavati. Koji bi točno bio motiv da neki ljudi ovdje (a dobar dio su prdonje poput mene sa 30+ godina i sere nam se od balave pr0 spike) hejtaju nešto čisto hejta radi?

Tread softly because you tread on my dreams.
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Jack Sparrow kaže...

Isti se žali na snipere, a njegov statsi. Sniperom 140killeva, assault 9, support 1 kill, medic 0 killeva. Oh sweet lord.

Pogodi zašto...

Evo da ti pomognem - nema teamworka. Nula. Ništa. Ili sam ja takav baksuz da završim u timu punom likova koji valjda zapnu u kamen pa pucaju sa mjesta ili tu postoji neki veći problem.

Recimo, chat koji svi zaboravljaju spomenuti. Pa nevidljiv je! Nitko živ ga ne čita, nitko ne piše ništa! Jedina komunikacija koju ja vidim u toj igri je povremeno zadavanje objectiva i ona ženskica koja mi govori koja zastava pada. Ništa drugo. U svim BFovima dosad sam 80% vremena znao sa svaki kutak mape što se zbiva, gdje mi je squad, gdje su drugi i kako napreduje igra. Kao što antraks kaže, borio si se za svaki metar terena. Natjerivanje oko jedne zastave bi trajalo po 5 minuta. Ovdje je za 30sec sve gotovo i štura na iduću.

Nema mi druge nego sjest negdje i kempati ko zadnji bedak jer ako nikog ne zanima PTFO, onda ne zanima niti mene. Baš ću se ja lomiti i živcirati jer u teamu imam 25 snipera, 2 medica koji ne znaju što rade i 2 supporta koji su uzeli support jer ih zanima mašingewerka. Nekidan sam igrao sa mrskim, floydom i još par likova tu sa foruma. Ma milina. Sniper me onda bome nije niti najmanje zanimao ali dobro.

Tonči 

Sniperi - previše su precizni i ne zahtjevaju ama baš nikakav skill. Uzmeš, staviš crosshair na nekog bez obzira je li 5 ili 500 metara od tebe i ubiješ ga sa jednim ili dva metka.

Tenkići - da, OP su ali ok, to ćemo pripisati trenutnom populaciji koja je došla sa CoDa. Kad imaš squad oko sebe i želite uništiti tenka, gotov je za 15 sekundi.

Avioni - nisam ciljao na to da su krhki (to je ok, i trebaju biti) nego govorim o njihovoj upravljivosti i osjećaju letenja - doslovce ko kartonska kutija. Isto 0 skilla i 0 minuta leta potrebno za shvatiti kako funkcioniraju.

Wallhack - sad više nisam siguran jel uopće pričamo o istoj igri ili ti igraš sa ugašenim monitorom...

Battlelog - ma daj me nemoj... Dobili smo okrljašteno smeće i govno namijenjeno konzolašima

Ticketing - ne, nije isti. Conquest se pretvorio u flagrun. Ako ne stojiš u sivom polju, ne radiš ništa. Koja je poanta različitih klasa ako će cijeli team trčati između dvije zastave? Onda svima daj assault i gotovo.

Spawn - ne valja jer imaš jako loš pregled situacije (slijep si ovako i onako jer igraš sa idiotima - sad ti niti spawn ekran ne pomaže), ne valja jer NIGDJE NE PIŠE KOLIKO JE DO DEPLOYA i kao treće, kakav je to polu-hero glupi sistem gdje se možeš samo spawnati u vozilo (good luck na početku runde, još nijednom nisam uspio sjest u tenk a igra je na SSDu)?

Bayonet charge - već sam pisao, ako nisi kompletno stacionaran, krećeš u charge. To je sistem za glupe konzole gdje ti fali tipki i naravno da se NE MOŽE bindati lopatu na jedan gumb a charge na drugi. Ne, ne želim charge jer nemam nikakvu kontrolu i mrtav sam odmah nemo želim trčati normalnom brzinom ili hodati te lupiti lika po glavi. Ako ti je to ok, onda si spoji X360 kontroler na PC i igraj sa takvima kojima je to ok.

Zaključak - igjica nema learning curve, nema dubinu, nema ništa što te može natjerati da sjedneš, učiš i igraš. SWBF sa WW1 skinom. Pljuc.

Dakle žališ se na timsku igru, a ni ne želiš sudjelovati u timskoj igri. Aha ok.

I da ljudi igraju timski ne svi kao ni u BF4 ni 3, kao ni objective, ali da svi tako kažu timskog rada nebi bi bilo. Najbolji su mi ovi, svi snajpaju pa ću i ja,  tako i ovdje nema timskog rada pa neću ni ja surađivati.

E da i reško da će ti itko baciti medkit ili ammo ili te reviveati ako ležiš na brdu ;)

• Sniper ubije sa 1 metak u glavu i 2 u ostalo, kao i u svim ostalim BF igrama prije toga. U BC2 je iz jednog iz bilza bilo, ali su to maknuli. Sniper ima range oko 300metara u igri ali i prije toga dosta pada metak, jedina razlika je što se ovdje za razliku od BF3 i 4 metak kreće brže, a ne da M16 ima brži metak od svih snipera.
  • Tenkići su OP jer u njih stane po 5 ljudi jebo te, op su sniperima. Igrali neki dan ceco i ja i nas dvojica uništavali druge tenkove. Što sa svojim što sa 2 assaulta. Isto u BF4 kad se dvojic sjednu u tenk, obično vidiš dominaciju. Osim toga u Beti još nisu sve vrste aviona i protutenkovskih oružija.
  • Avioni su ok, onaj bomber je novi heli u rokama dobrih igrača, attack heli rastura tenkove ali možda najsabliji, a onaj zadnji je fighter I tako se koristi, samo što ovdje nema savršene brzine, nego se konačno mora nekako izmanevrirati neprijatelja. Zapravo su avioni takvi i bili u WW1, kartonske kutije, ovo na njima nije nikav armor nego jednostavno papir omotan oko laganih šipki, a brzine se regurilari na osvnovu pali-gasi motor.
  • Nema wallhacka, ono što ti kao spotaš sa reconom nisam još doživio u igri, a ono da se vidi preko zida je navodno bug na tom gadgetu već je napisao MadTom ili netko odmah kad je bio postavljen video.
  • Ukidanje batteloga nema veze sa konzolama, jer osim BF4 niti jedna AAA igra ne koristi spawjanje preko usranog web browsera. Ono što je bio problem da su ovi iz DICEa često imali probleme sa battlelogom i serverima, a i nikad nisu uspijeli napraviti ono što su htjeli. Već par puta ponovljeno.
  • Pa poanta toga i je da svi idu na objective jer bi to trebalo biti odredište i oko njega se napucavati. To bi i trebalo oba tima biti glavno odredište, a ne da mi Xatta stoji na svojem deplyomentu od zavoda i puca okolo po mapi.
  • Ovo je totalno glupo, jer si fulao. Rijetko kad me netko ubio po spawnu jer te uvijek spawna negdje van zastave. Piše koliko je do deploya i gdje se to možeš spawnati samo u vozila, koju igru ti igraš???! Osim toga očito držiš tipku za brže spawnanje, ako nisi znao to ti ne spamnjuje vrijeme do drugog respawna, samo te baca na deploy screen i onda u njega gledaš duže.
  • Charge se pokreče kad par sekundi držiš shift i trčiš i onda stisneš F. Ne vidim problema ovdje još me nije ovo zajebalo kao tebe.

Zaključak je krivi. Igra ima dubinu jer svaka klasa se treba naučiti igrati i svaka klasa i vozila kontrira jedno drugo. To što igra nema više contenta je jer je beta jebo ga ti. I da mene totalno uvukla igra, konačno nešto novo i dobro, se nekom novom mehanikom. SW:B nije imao dubinu jer nije bilo klasa, svako je mogao uništiti svako vozilo čak i sa puškom i svaka puška kontrirala jedna drugoj. Ono je bilo čisto run n gun.

Ono što sam prijmetio je da si ti igru otpisao čim si vidio da je WW1, kao i antraks i Volume te još par ljudi sa foruma. I upravo se njima ne sviđa jer su igru prekrižili odavno, a šansu ni ne žele dati. Mislim dobro ništa ne kažem, ali onda se ne mora izvlačiti na nekakve spike koje su krive i na kraju se ispada noob(), nego se kaže da se ne sviđa setting ili ti tema igre i gotovo. Volite moderno doba sa automatskim puškama i ok.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 16:56 (Jack Sparrow).
16 godina
Du_Jo_Pro kaže...

Kuky od svih ljudi i dobrih igrača da si se ti naša pričat  Kuda će ovaj svijet......

Zajebavam te, hah. U ova dva dana si me izubija sa tim sniperom ko što nije nex sa c4 u zadnja 3 BFa. 

Taman kad idem nešto korisno napraviti evo tebe iza kamena sa sniperom i onda nestaneš.

I ja sam si malo povecao mapu, ne kao tvoja, ali jesam. Uz to sam i odzoom-ao malo mapu jer ovako velika mapa sa tako velikim zoomom mi nikako nije sjela.

Tonči kaže...

Pokraj tenka i rokneš sa sačom u njih ili baciš bombu i ode tenk. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 17:02 (Jack Sparrow).
13 godina
Prema onome što ti pišeš, igra bi trebala privući zrelije igrače. Živi bili pa vidjeli.
Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
odjavljen

• Ovo je totalno glupo, jer si fulao. Rijetko kad me netko ubio po spawnu jer te uvijek spawna negdje van zastave. Piše koliko je do deploya i gdje se to možeš spawnati samo u vozila, koju igru ti igraš???! Osim toga očito držiš tipku za brže spawnanje, ako nisi znao to ti ne spamnjuje vrijeme do drugog respawna, samo te baca na deploy screen i onda u njega gledaš duže.

kakva tipka za brže spawnanje,daj to objasni....

17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
Du_Jo_Pro kaže...

Zajebavam te, hah. U ova dva dana si me izubija sa tim sniperom ko što nije nex sa c4 u zadnja 3 BFa. 

Taman kad idem nešto korisno napraviti evo tebe iza kamena sa sniperom i onda nestaneš.

I ja sam si malo povecao mapu, ne kao tvoja, ali jesam. Uz to sam i odzoom-ao malo mapu jer ovako velika mapa sa tako velikim zoomom mi nikako nije sjela.

Tonči kaže...

Pokraj tenka i rokneš sa sačom u njih ili baciš bombu i ode tenk. 

a tnt,nema više onog ljepljenja kao c4...kako tnt koristit najbolje?

idem probat snajpere kad kažete da su user frendli

16 godina
Pa kad krepaš imaš opciju Q da pozoveš medica i space gdje piše "skip revive". A sve što to radi je da te vraca u deploy meni i onda tamo cekas te sekunde koje si tom opicijom preskocio u killcamu, dakle ne respawnas se brze samo gledas deploy screen duze.
16 godina
Battlefield 1

Al ga kenjate... ;)

Meni je igra čisto OK ništa više, ali mi se ne sviđa ovaj battlelog u igri. Stvarno su ga sjebali i ovo novo brojanje u CQ je sranje.

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Super je da nema Battleloga. Nema goreg od onog smeća da iz browsera startaš igru pa nemaš plugin, pa se igra cijela starta svaki put, a kad te kicka ugasi cijelu igru i sve ispočetka. Užas. Hvala DICE-u što je odlučio da je matchmaking i server browser ingame.

Upravo sam provjerio: ovo o bajuneti je laž. Bajunet charge je samo ubrzanje trčanja. Uopće nema govora o gubitku kontrole, miš uredno skreće kao i normalno kretanje, samo što brže trčiš to kraće vrijeme i nakon charga ne možeš sprintati (kao negativan efekt) par sekundi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 18:32 (Tonči).
Moj PC  
7 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

ne sviđa mi se snajper,teško je igrat i pogađat i uopće ne padaju od jednog metka kako kažete,teško je pogodit headshot

Moj PC  
2 5 hvala 2
13 godina
Battlefield 1

30fpsa, FHD, low settings... za ovaj ubogi laptop cak i nije lose. 

Igra, onako... pogodili su sta se tice ambijenta i samog napucavanja. Al' ovo je cisti battlefront.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Moram priznat da sam bio u početku razočaran igrom ali šta je više igram to mi je bolja.Ova pustinja je dobro napravljena jer ima dosta zaklona.Mislim da će onako po slici mapa amiens bit izvrsna jer je gradska među ruševinama.

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
protjeran

ja stavio 2 postavke high, preko 150fpsa sa gtx 780  i nista ja nekuzim usage preko 98%... stavim vsync, sve med high lock 60 :)

17 godina
Battlefield 1

Dignuo sam procesor na 3.22ghz i CPU usage je pao na oko 80% i GPU usage je sada na oko 80% također i igra radi odlično od početka do kraja runde (55-90fps), još ću se malo poigrati postavkama, ali evo napokon mogu igrati normalno.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

opet serveri u kurcu, daju open betu za nista.

12 godina
neaktivan
Battlefield 1

nikako da se konektujem da ja vidim taj betlfild jedan !

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dodinho kaže...

Dignuo sam procesor na 3.22ghz i CPU usage je pao na oko 80% i GPU usage je sada na oko 80% također i igra radi odlično od početka do kraja runde (55-90fps), još ću se malo poigrati postavkama, ali evo napokon mogu igrati normalno.

ako grafa nije na 99% nesto ne stima

Samsung S6 Edge+
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Super je da nema Battleloga. Nema goreg od onog smeća da iz browsera startaš igru pa nemaš plugin, pa se igra cijela starta svaki put, a kad te kicka ugasi cijelu igru i sve ispočetka. Užas. Hvala DICE-u što je odlučio da je matchmaking i server browser ingame.

Upravo sam provjerio: ovo o bajuneti je laž. Bajunet charge je samo ubrzanje trčanja. Uopće nema govora o gubitku kontrole, miš uredno skreće kao i normalno kretanje, samo što brže trčiš to kraće vrijeme i nakon charga ne možeš sprintati (kao negativan efekt) par sekundi.

Sve si dobro rekao osim toga da mis uredno skrece. Meni je charge jedna od najdrazih stvari u igri jer su odlicno napravili taj adrenalinski efekt, ali je retardirano sto ne mozes skretat kao kad normalno trcis, dogodi se cesto da fulam lika za metar jer nisam uspio skrenit.

LoL acc THCJoshi
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Opet sve palo _:D

Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Opet sve palo _:D

Kako nece pastii kad stalno places. Kako meni i drugima nije

17 godina
odjavljen
Dodinho kaže...

7850-ka dobro tjera?

Freak Show Inc.
16 godina
Jonja kaže...
Tonči kaže...

Sve si dobro rekao osim toga da mis uredno skrece. Meni je charge jedna od najdrazih stvari u igri jer su odlicno napravili taj adrenalinski efekt, ali je retardirano sto ne mozes skretat kao kad normalno trcis, dogodi se cesto da fulam lika za metar jer nisam uspio skrenit.

bojim se da bi vojinicima za takvo skretanje u punom sprintu trebao rep

ne mogu vjerovat kakve vi prohtjeve imate.onda bi bilo fora i da moze skocit tri metra u zrak kad se vec tako jako zatrco

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 19:58 (Kill Frenzy).
16 godina

Pa i dobro je što nije kao nož u codu di ni ne pogodiš lika sa animacijom ali ga ubiješ. Ovako trebaš baš moraš točno lika pogoditi i ima šanse se izmaknuti ako te na vrijeme vidi, bolje je ovako nego da ti svi napadaju i postane frustrirajuće.

14 godina
Jonja kaže...
Tonči kaže...

Meni nije bilo takvih problema. Trčao sam ko mutav za budalom koja je išla po stepenicama, uletila u kuću i skrenuo prema prozoru. Skrenuo sam za njime i zabio mu ga u bubreg. Mom nesrečom bio je još jedan njegov tamo pa se usro uleta i krenuo pucat po meni. 

Da se razumijemo nije to skretanje pod 90 stupnjeva jer i sam čovjek u punom sprintu nemože tak nešto napravit.

Probaj se poigrat sa sensitivitiem u postavkama.

Bf 4 - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 20:02 (tonik).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice