Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.266.724
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 1
ElektričnaOvca kaže...

meni je siena u bf3, barem naspram ove bete, faking doktorat iz dizajna mape. inače da, igrali smo jučer bf3 i to je divota naspram bf4, a pogotovo naspram onoga što sam vidio u ovoj beti.

Ne slažem se.

Siena je kempanje iza zidića.

Nemaš pojma!

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

u bf3 i bf4 je asault klasa bila kao sniper,sa m16a3 i sa m416 sam skidao sve živo i neživo,to vam nije bilo noob? mogao si skinut snajpere bez problema sa velike udaljenosti...

...šta imaš u bf1,assault klasa koja više nema snajpere,nemožeš više skidat sa velikih udaljenosti kao u bf4,ovdje je assault dobar na blizu ali na daleko nije i tu ti dolazi medic i sniper...jel to balans? je...jel ono u bf4 balans? nije.

Moj PC  
2 2 hvala 1
16 godina
Skilledžija kaže...

Što je loše u BF1????

Što je dobro osim grafike i hitrega za kojeg još uvijek mislim da je dobar zbog povećanog hitboxa, a ne zbog netcodea????!!!

Loše je to što je to dječja igra tj. igra za igranje bez mozga i bez napora.

Počevši od snajpera pa sve do aviona kojeg sada može voziti svaki panj i biti relativno dobar ako ne iskoči van čim netko zapuca na njega ili da bi skočio na točku E.

Neke od stvari koje me posebno smetaju:

- minimapa koja ne radi i loše je dizajnirana pored toga

- mapa koja nije dobra zbog lošeg rasporeda točaka i zbog nepreglednih otvorenih pustopoljina

- novi način bodovanja je po meni loš zato jer je igra ograničena na vrijeme, a ne na sveukupna zbivanja unutar partije tako da se svaka runda praktički svede na flagrun

- neke klase potpuno promašene - npr. support i medic više nema smisla igrat, pogotovo medic koji praktički nema nikakvu svrhu u ovoj igri - supportera sam vidio jako malo u ovih par partija što sam igrao, a medica ljudi igraju dok ne skuže da nema smisla

- ako je istina da će servere hostati isključivo dice onda je to smrt za sve one koji vole nešto drugačije, nešto divlje - kolega Volume je nedavno objasnio probleme vezane uz to pa neću ponavljati ostalo

- "learning curve" - ne postoji u ovoj igri (vraćam se na početak gdje sam ustvrdio da je ovo igra za djecu) - uzmeš pušku i PEW PEW PEW - ubijaš sigurno ako si usmjerio pušku u pravom smjeru

Ima još toga, al nemam vremena više za ovu igru.

BTW

Jučer smo malo rokali BF3.

Jebemti koja je to igra naspram ovoj - IGRETINA!!!

Igramo Sienu i boriš se za svaki metar terena... taktiziraš (ne kao LVL Smrad da kempaš nego baš jebeno taktiziraš što i kako, gdje probiti, gdje braniti), komuniciraš sa suigračima i ono najvažnije, što meni fali u novim igrama, ako znaš pucati, postavljati se, jednom rječju igrati - imaš puno više uspjeha od onoga koji to ne zna ili ne želi raditi - za razliku od BF1 gdje ti to znanje ne koristi u toj mjeri kao u BF3.

Kako ne radi? Misliš ne prikazuje ti više gdje tko puca nego moraš malo uključiti mozak i slušati od kud pucanjava dolazi? To je namjerno tako kako bi se morao malo potruditi da skužiš od kud tko puca, a ne da ti minimapa i spotanje sve pokazuje i onda nazivaš da igra netreba napora. I ne nije loše dizanirana, meni se tako činilo ali imaš pod gameplay setting gdje si podesiš širinu zooma minimape i veličinu. Isto ima i za svako vozilo posebno.

Mapa mi je odlična jer ima mjesta za sve. Tenkove, infantry i avione. To što ste navikli na metro, bazar je drugi problem. Ima covera kolko želiš, samo je tvoj izbor dali ćeš se kretati od covera do covera ili trčati po otvorenom i najkračim putem kao neki noobek. I onda još Sienu nađeš, da jako zahjevna mapa, sve imaš taktiku kao na bazaru, odi lijevo, desno ili u sredinu.  E na ovoj mapi je namjerno daleko kako bi se spriječio baserape i kako bi se mogla rastegnuti borba u slučaju totalne dominacije.

Ovakav CQ je daleko bolji i flag ran je samo ako protivnička strana kempa po brdima. Nema više da mi lik na svojem deloymentu kempa sa helićem i puca sa 3km i nabira killeve i tickete ili MAA faggot stoji na spawnu i ubija sve. Sad ako želiš pobjediti moraš doći na objective i ubijati oko njih. Na kraju pobjediš jer si tih 10 minuta držao zastave večinu tog vremena. Baš loše ono, stašno.

Eto opet, samo zato jer ih igraš krivo. Jučer sa Bakom i nexom skoro stalno igrao supporta, a kasnije medica. Oh gle čuda bio skoro uvijek pri vrhu. Support mete sve redom, samo treba malo naviknuti na novu mehaniku kod njega, dok medic rula na mid range.

Pa baš to jeste bit. Imaš puške i nekakva lock on sranja, ne moraš misliti o atečmentima. Imaš pušku neki sight na njemu i deri, pucaj kako najbolje znaš. I svaku klasu treba znati koristiti, vidim zato ti i jesu bezveze medic i support, ali bitno da nema "learning curve". Osim toga vidim sa supportom si tolku puno igrao da imaš 1 kill sa njima, a sa medicom čak 11 :)

Da si došao jučer na server gdje su igrali AndrZEL i ekipa vidio bi kako neki već tuku iz aviona, ipak neki malo naučili kako rasturati u tome, ali opet nikad mi u BFu nije bilo dobro to letenje. Premonotono i malo prostora da se napravi neki manevar, sve je bilo dal igrač zna za savršenu 309brzinu ili ne. A sniper je opet konačno klasa koja je korisna, konačno nakon BC2. A ne da ga sa m16 ubiješ na 500metara i smiješ mu se. Onih par rundi rusha što smo igrali pirat, Danny, pero i ja je bilo prejebeno. Malo me podsjećalo na BC2.

Sve mi se čini da ustvari ljudima fali M16 i ostale full auto puške koje samo stisneš i držiš i malo vučeš miš na dole a metci skoro svi lete u metu, sa jednom all round klasom koja je dobra na sve udaljenosti i sve situacije. Jer to je jako taktički i strateško, a pogotovo zahtjeva puno sati da se naučiš pucati s njima. Baš ono trebaš 10k sati da zaš držati tipku na mišu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 14:53 (Jack Sparrow).
16 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Pa ako namjerno preskačeš argumente, da, teško je shvatiti zašto je ljudima igjica loša.

Pa hajmo još jednom - snajperi previš precizni i jaki, tenkići OP, avioni ko leteće kartonske kutije, ugrađeni wallhack, nema battlelog, tupavi ticket sistem, spawn ekran iz pakla, bayonet charge koji nema veze sa mozgom...

"Snajperi previše precizni i jaki" - možeš li mi objasniti u komparaciji s čime su to snajperi previše precizni? Vjerovao ili ne, svrha snajpera je da su precizni. "Jaki"? Misliš time što nemaju automatsko oružje, imaju samo 5 metaka u spremniku i veliku 1000W žarulju na glavi kad ciljaju u nekoga? Da, strašno su jaki. Da je igra realna, snajper bi bio free kill fest - sjedne u grm ili na brdo i roka.

Tenkići OP? Pa to su TENKOVI. U Prvom svjetskom ratu, kad su tenkovi bili praktički neuništivi. Uopće dodavanje u igru je bilo hrabro, jer su uspjeli napraviti da se tenk može uništiti ako se potrudiš. Tenkovi su laka meta čim nisu na otvorenom, a beta mapa bogme nije baš tako otvorena. Dine, C, D, B točke su smrt za tenkove počevši od mina do projektila. Skupiš dvojicu i uništite tenk samo tako - prvo gusjenice, a onda je sitting duck. U stvarnosti bi tenkovi bili kraj bitke za onoga tko tenkove nema. Ovdje čak imaš reciprocitet tenkova. Dakle, druge tenkove. A imaš i avione koji otvore tenkove kao paštetu.

Avioni jesu leteće kartonske kutije. WW1 avioni su bili vrlo krhke konstrukcije, pogotovo kad ih izrešetaš mecima. 

Wallhack nije u igri. Ne znam gdje si ti to vidio, ali spotanje je u igri bilo odavna i ovdje je čak beskorisnije nego u prijašnjim BF igrama, jer kraće traje i svako zamicanje iza zaklona uklanja oznaku.

Battlelog je gore, ništa lošiji nego prije, čak bolji jer na njemu kupuješ oružje i radiš loadout van igre. To, ako je i postojalo, nisam koristio prije.

Ticket sistem je isti kao i prije.

Spawn - što ne valja sa spawnom? Dakle, kao i ovo s ticketima i wallhackom - izbaciš komentar, ali zapravo nemaš argument i objašnjenje što ne valja. Spawn iz pakla ne postoji (kao ni pakao) pa zaista ne znam na što referiraš? Spawn je odličan - spawnaš se na mjestima na kojima želiš. Fino klikneš i spawnaš se.

Bayonet charge je ništa više i ništa manje od zatrčavanja s bajunetom. Kako bi ti da funkcionira? Da letiš? Što ti to znači "nema veze s mozgom" - u pravilu zatrčavanje s bajunetom i nema veze s mozgom jer te pretvara u idiota koji želi metak.

No, vidim ja da vi "pro igrači" koji živite od Battlefielda zapravo ne želite realističnu igru, a ponajmanje igru. Vi biste da je igra e-sport gdje su sve klase i oružja savršeno 1:1 balansirani i da svatko može counterat svakoga. Arkada koja omogućava apsolutnu jednakost svih klasa i vozila i oružja, tako da je u igri važna samo izvedba igre i vještina igrača.

Morate shvatiti da bi realizam bio poguban za većinu, jer su snajperisti u stvarnosti daleko opasniji, kao što su i tenkovi praktički bili neuništivi. Avioni su bili beskorisniji i krhkiji od ovih u igri koji se čak i poprave u zraku.  Ne bi valjala ni potpuna e-sport arkada kakvu vi želite. 1:1 balans klasa nema smisla u video igri. Da su svi isti, odabiri bi bili čista kozmetika.

Jebiga, ovo je igra, nije simulator (na sreću ovih koji ne vole jake snajpere i tenkove) i nije ... ne znam kako bih nazvao debilanu u kojoj su sve klase/vozila/oružja balansirani...

13 godina
M4X kaže...

u bf3 i bf4 je asault klasa bila kao sniper,sa m16a3 i sa m416 sam skidao sve živo i neživo,to vam nije bilo noob? mogao si skinut snajpere bez problema sa velike udaljenosti...

...šta imaš u bf1,assault klasa koja više nema snajpere,nemožeš više skidat sa velikih udaljenosti kao u bf4,ovdje je assault dobar na blizu ali na daleko nije i tu ti dolazi medic i sniper...jel to balans? je...jel ono u bf4 balans? nije.

svejedno si nekome tko je dobar snajper mogao podudlati sa m16, to je balans.

kad smo već kod toga - ja sam jučer u beti uzeo snajper i ubijao ko sumanut - to je faking laser, a ne snajper. ja sam jako loš sa snajperima inače i generalno prosječan igrač te držim da igra u kojoj ja sa snajperom koljem po serveru ima nekakav ''major malfunction'' :D

Tread softly because you tread on my dreams.
16 godina
Tonči kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Pa ako namjerno preskačeš argumente, da, teško je shvatiti zašto je ljudima igjica loša.

Pa hajmo još jednom - snajperi previš precizni i jaki, tenkići OP, avioni ko leteće kartonske kutije, ugrađeni wallhack, nema battlelog, tupavi ticket sistem, spawn ekran iz pakla, bayonet charge koji nema veze sa mozgom...

"Snajperi previše precizni i jaki" - možeš li mi objasniti u komparaciji s čime su to snajperi previše precizni? Vjerovao ili ne, svrha snajpera je da su precizni. "Jaki"? Misliš time što nemaju automatsko oružje, imaju samo 5 metaka u spremniku i veliku 1000W žarulju na glavi kad ciljaju u nekoga? Da, strašno su jaki. Da je igra realna, snajper bi bio free kill fest - sjedne u grm ili na brdo i roka.

Tenkići OP? Pa to su TENKOVI. U Prvom svjetskom ratu, kad su tenkovi bili praktički neuništivi. Uopće dodavanje u igru je bilo hrabro, jer su uspjeli napraviti da se tenk može uništiti ako se potrudiš. Tenkovi su laka meta čim nisu na otvorenom, a beta mapa bogme nije baš tako otvorena. Dine, C, D, B točke su smrt za tenkove počevši od mina do projektila. Skupiš dvojicu i uništite tenk samo tako - prvo gusjenice, a onda je sitting duck. U stvarnosti bi tenkovi bili kraj bitke za onoga tko tenkove nema. Ovdje čak imaš reciprocitet tenkova. Dakle, druge tenkove. A imaš i avione koji otvore tenkove kao paštetu.

Avioni jesu leteće kartonske kutije. WW1 avioni su bili vrlo krhke konstrukcije, pogotovo kad ih izrešetaš mecima. 

Wallhack nije u igri. Ne znam gdje si ti to vidio, ali spotanje je u igri bilo odavna i ovdje je čak beskorisnije nego u prijašnjim BF igrama, jer kraće traje i svako zamicanje iza zaklona uklanja oznaku.

Battlelog je gore, ništa lošiji nego prije, čak bolji jer na njemu kupuješ oružje i radiš loadout van igre. To, ako je i postojalo, nisam koristio prije.

Ticket sistem je isti kao i prije.

Spawn - što ne valja sa spawnom? Dakle, kao i ovo s ticketima i wallhackom - izbaciš komentar, ali zapravo nemaš argument i objašnjenje što ne valja. Spawn iz pakla ne postoji (kao ni pakao) pa zaista ne znam na što referiraš? Spawn je odličan - spawnaš se na mjestima na kojima želiš. Fino klikneš i spawnaš se.

Bayonet charge je ništa više i ništa manje od zatrčavanja s bajunetom. Kako bi ti da funkcionira? Da letiš? Što ti to znači "nema veze s mozgom" - u pravilu zatrčavanje s bajunetom i nema veze s mozgom jer te pretvara u idiota koji želi metak.

No, vidim ja da vi "pro igrači" koji živite od Battlefielda zapravo ne želite realističnu igru, a ponajmanje igru. Vi biste da je igra e-sport gdje su sve klase i oružja savršeno 1:1 balansirani i da svatko može counterat svakoga. Arkada koja omogućava apsolutnu jednakost svih klasa i vozila i oružja, tako da je u igri važna samo izvedba igre i vještina igrača.

Morate shvatiti da bi realizam bio poguban za većinu, jer su snajperisti u stvarnosti daleko opasniji, kao što su i tenkovi praktički bili neuništivi. Avioni su bili beskorisniji i krhkiji od ovih u igri koji se čak i poprave u zraku.  Ne bi valjala ni potpuna e-sport arkada kakvu vi želite. 1:1 balans klasa nema smisla u video igri. Da su svi isti, odabiri bi bili čista kozmetika.

Jebiga, ovo je igra, nije simulator (na sreću ovih koji ne vole jake snajpere i tenkove) i nije ... ne znam kako bih nazvao debilanu u kojoj su sve klase/vozila/oružja balansirani...

Isti se žali na snipere, a njegov statsi. Sniperom 140killeva, assault 9, support 1 kill, medic 0 killeva. Oh sweet lord.

13 godina
Battlefield 1

Inače, zajebi balans i sve to - moj najveći problem je to da nemam apsolutno nikakav osjećaj postignuća kada nešto napravim u igri, pogotovo u conquestu koji, doduše, ima tickete, ali više nije ni blizu onoga što je bio. Ovo je run&gun, a meni osobno to nije poanta igranja bf-a - za to imam cod.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

dobro je šta dice ovaj put nije slušao sve ove "pro" igrače jer bi opet dobili potpuno istu igru kao i bf3 i bf4 gdje balans ne postoji,sve je isto praktički između klasa i mapa,m16 bob oružja,borba na samo jednoj zastavi,krađa tenkova,aviona,helića,spamanja iz baze itd. itd....nadam se da ni dalje neće slušat "pro bob m16" igrače

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 15:06 (M4X).
Moj PC  
3 2 hvala 1
13 godina
Battlefield 1

Tenkići nisu OP - to samo njubare misle da jesu.

Ja sam sa snajperom uništio već 4 tenka i 3 aviona.

Samo treba biti strpljiv i prekinut na čas trčanje po stazi za zastavama.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

imate bf3 i bf4 pa igrajte,bf1 preskočite...kad se sjetim onih čučanja iza kamena dođe mi slabo,krađa vozila,bustanja itd.

Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
Battlefield 1

Bome, Tonči i Jack su vam ga uvalili posred šup*a... Meni se igra sve više i više sviđa samo da izbace neki je*eni fix da podignu taj GPU load jer mi je muka više kad mi u sredini runde padne fps na 30, a prije toga je uredno bio oko 60-70.

I rush mi se jako jako sviđa, malo je teže defendati, ali ako se dobra ekipa složi može se napraviti nešto.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
M4X kaže...

imate bf3 i bf4 pa igrajte,bf1 preskočite...kad se sjetim onih čučanja iza kamena dođe mi slabo,krađa vozila,bustanja itd.

Ja kad se sjetim onih naših warova i turnira koje smo igrali u BF3 odmah mi se bljuje.

Odvratno nešto je to bilo, ali sam morao trpit jer su ostali panjevi iz klana inzistirali da igramo to smeće od igre.

[19xx] 4ntraks
10 godina
Battlefield 1

Ima li mozda netko slican problem da mu igra radi normalno (60-70fps) i onda nakon nekih sat i pol krenu takvi frame dropovi da to nije normalno? Tad mi igra radi jednako bilo na ultra ili na low postavkama

3 0 hvala 1
13 godina
Dodinho kaže...

Bome, Tonči i Jack su vam ga uvalili posred šup*a... Meni se igra sve više i više sviđa samo da izbace neki je*eni fix da podignu taj GPU load jer mi je muka više kad mi u sredini runde padne fps na 30, a prije toga je uredno bio oko 60-70.

I rush mi se jako jako sviđa, malo je teže defendati, ali ako se dobra ekipa složi može se napraviti nešto.

Evo, ja baš stavio jastuk ispod guzice i namazao FAKTU na čmar.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Prte kaže...

Ima li mozda netko slican problem da mu igra radi normalno (60-70fps) i onda nakon nekih sat i pol krenu takvi frame dropovi da to nije normalno? Tad mi igra radi jednako bilo na ultra ili na low postavkama

Meni radi normalno 60-70 fps i GPU load bude oko 80% i onda nakon 15min gpu load padne na oko 30% i fps padne na oko 30-35 i postane katastrofa za igrati.

Na kojoj konfiguraciji igraš?

13 godina
Dodinho kaže...

neka, bitno je da ima seksa

OT:

Inače, ja imam problem da mi nakon nekih sat vremena igre krenu grčevi i moram na kenjaru podhitno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 15:21 (ElektričnaOvca).
17 godina
ElektričnaOvca kaže...
Dodinho kaže...

Nisam ni mislio u negativnom kontekstu, ali svakako mijenjajte poze da se ne zasitimo mi spectatori.

13 godina
ElektričnaOvca kaže...
Dodinho kaže...

Baterfild je poznat po tome da ga uvijek igraju pravi momci koji znaju tako da je svaka runda čisto uživanje u taktici i nadmudrivanju.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Battlefield 1

Ne volim biti baba vanga, al stvarno imam filing da će bf1 doživjeti sudbinu sličnu star wars bf-a. U slučaju da se ispostavi da nisam u pravu, uzet ću od skilledžije FAKTU i doći ovdje na koljenima.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
ElektričnaOvca kaže...

Ne volim biti baba vanga, al stvarno imam filing da će bf1 doživjeti sudbinu sličnu star wars bf-a. U slučaju da se ispostavi da nisam u pravu, uzet ću od skilledžije FAKTU i doći ovdje na koljenima.

BF1 je dosta kompleksniji od SW-a iako se to na prvu ne čini i mislim da zato ima dobre šanse zaživjeti. Ja sam isto kad sam pokrenuo igru prvi put dosta ginuo i nisam se snalazio po mapi s niti jednom klasom jer sam bio navikao u prijašnjim BF igrama da ako uzmem Assaulta ili Engineera da ću bez problema  skidati ekipu neovisno o udaljenosti i slično, ali to nije ovdje slučaj.

Netko je spominjao da igra nema learning curve, a zapravo mi se čini da igra ima brutalan learning curve ako želiš igrati na pravi način (doduše uvijek će biti debila koji će igrati po svom). Jedinu stvar koju bi volio da Dice promijeni je to da implementira nekako killove i revivanje (ili barem revivanje) u onaj ticket sistem u conquestu jer inače će revivanje izgubiti smisao ako ne igraš sa ekipom preko TS-a.

14 godina
protjeran

Nemate vi pojma, max je jedini u pravu 

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 15:50 (Volume).

2 0 hvala 2
10 godina

amd fx8300 3.3ghz
8gb ram
gtx 970 g1

17 godina
Dodinho kaže...
Prte kaže...

Meni radi normalno 60-70 fps i GPU load bude oko 80% i onda nakon 15min gpu load padne na oko 30% i fps padne na oko 30-35 i postane katastrofa za igrati.

Mislim da je to do memory leak-a. Počne igra trpat na HDD i onda nekon vremena čak zna i krešat.

17 godina
TomoR kaže...
Dodinho kaže...
Prte kaže...

Mislim da je to do memory leak-a. Počne igra trpat na HDD i onda nekon vremena čak zna i krešat.

A to znači da je jedina nada da to DICE popravi?

Sličnu situaciju sam imao i sa GTA V kad sam ga kupio, ali Rockstar je izdao patch unutar tjedan dana i igra je radila nakon toga bez problema (tada sam čak imao 4gb rama).

16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Isti se žali na snipere, a njegov statsi. Sniperom 140killeva, assault 9, support 1 kill, medic 0 killeva. Oh sweet lord.

Pogodi zašto...

Evo da ti pomognem - nema teamworka. Nula. Ništa. Ili sam ja takav baksuz da završim u timu punom likova koji valjda zapnu u kamen pa pucaju sa mjesta ili tu postoji neki veći problem.

Recimo, chat koji svi zaboravljaju spomenuti. Pa nevidljiv je! Nitko živ ga ne čita, nitko ne piše ništa! Jedina komunikacija koju ja vidim u toj igri je povremeno zadavanje objectiva i ona ženskica koja mi govori koja zastava pada. Ništa drugo. U svim BFovima dosad sam 80% vremena znao sa svaki kutak mape što se zbiva, gdje mi je squad, gdje su drugi i kako napreduje igra. Kao što antraks kaže, borio si se za svaki metar terena. Natjerivanje oko jedne zastave bi trajalo po 5 minuta. Ovdje je za 30sec sve gotovo i štura na iduću.

Nema mi druge nego sjest negdje i kempati ko zadnji bedak jer ako nikog ne zanima PTFO, onda ne zanima niti mene. Baš ću se ja lomiti i živcirati jer u teamu imam 25 snipera, 2 medica koji ne znaju što rade i 2 supporta koji su uzeli support jer ih zanima mašingewerka. Nekidan sam igrao sa mrskim, floydom i još par likova tu sa foruma. Ma milina. Sniper me onda bome nije niti najmanje zanimao ali dobro.

Tonči 

Sniperi - previše su precizni i ne zahtjevaju ama baš nikakav skill. Uzmeš, staviš crosshair na nekog bez obzira je li 5 ili 500 metara od tebe i ubiješ ga sa jednim ili dva metka.

Tenkići - da, OP su ali ok, to ćemo pripisati trenutnom populaciji koja je došla sa CoDa. Kad imaš squad oko sebe i želite uništiti tenka, gotov je za 15 sekundi.

Avioni - nisam ciljao na to da su krhki (to je ok, i trebaju biti) nego govorim o njihovoj upravljivosti i osjećaju letenja - doslovce ko kartonska kutija. Isto 0 skilla i 0 minuta leta potrebno za shvatiti kako funkcioniraju.

Wallhack - sad više nisam siguran jel uopće pričamo o istoj igri ili ti igraš sa ugašenim monitorom...

Battlelog - ma daj me nemoj... Dobili smo okrljašteno smeće i govno namijenjeno konzolašima

Ticketing - ne, nije isti. Conquest se pretvorio u flagrun. Ako ne stojiš u sivom polju, ne radiš ništa. Koja je poanta različitih klasa ako će cijeli team trčati između dvije zastave? Onda svima daj assault i gotovo.

Spawn - ne valja jer imaš jako loš pregled situacije (slijep si ovako i onako jer igraš sa idiotima - sad ti niti spawn ekran ne pomaže), ne valja jer NIGDJE NE PIŠE KOLIKO JE DO DEPLOYA i kao treće, kakav je to polu-hero glupi sistem gdje se možeš samo spawnati u vozilo (good luck na početku runde, još nijednom nisam uspio sjest u tenk a igra je na SSDu)?

Bayonet charge - već sam pisao, ako nisi kompletno stacionaran, krećeš u charge. To je sistem za glupe konzole gdje ti fali tipki i naravno da se NE MOŽE bindati lopatu na jedan gumb a charge na drugi. Ne, ne želim charge jer nemam nikakvu kontrolu i mrtav sam odmah nemo želim trčati normalnom brzinom ili hodati te lupiti lika po glavi. Ako ti je to ok, onda si spoji X360 kontroler na PC i igraj sa takvima kojima je to ok.

Zaključak - igjica nema learning curve, nema dubinu, nema ništa što te može natjerati da sjedneš, učiš i igraš. SWBF sa WW1 skinom. Pljuc.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 15:54 (Sum_of_all_fears).
16 godina
Volume kaže...

Si ti uopče igrao betu? Sad pogledao na battlelogu od BF1 i za tebe mi piše da nisi ni igrao, isto i za M4Xa, a i za Špelca za kojeg znamo da nije. Skoro svi ostali su tu.

16 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
Jack Sparrow kaže...

Pogodi zašto...

Evo da ti pomognem - nema teamworka. Nula. Ništa. Ili sam ja takav baksuz da završim u timu punom likova koji valjda zapnu u kamen pa pucaju sa mjesta ili tu postoji neki veći problem.

Recimo, chat koji svi zaboravljaju spomenuti. Pa nevidljiv je! Nitko živ ga ne čita, nitko ne piše ništa! Jedina komunikacija koju ja vidim u toj igri je povremeno zadavanje objectiva i ona ženskica koja mi govori koja zastava pada. Ništa drugo. U svim BFovima dosad sam 80% vremena znao sa svaki kutak mape što se zbiva, gdje mi je squad, gdje su drugi i kako napreduje igra. Kao što antraks kaže, borio si se za svaki metar terena. Natjerivanje oko jedne zastave bi trajalo po 5 minuta. Ovdje je za 30sec sve gotovo i štura na iduću.

Nema mi druge nego sjest negdje i kempati ko zadnji bedak jer ako nikog ne zanima PTFO, onda ne zanima niti mene. Baš ću se ja lomiti i živcirati jer u teamu imam 25 snipera, 2 medica koji ne znaju što rade i 2 supporta koji su uzeli support jer ih zanima mašingewerka. Nekidan sam igrao sa mrskim, floydom i još par likova tu sa foruma. Ma milina. Sniper me onda bome nije niti najmanje zanimao ali dobro.

Tonči 

Sniperi - previše su precizni i ne zahtjevaju ama baš nikakav skill. Uzmeš, staviš crosshair na nekog bez obzira je li 5 ili 500 metara od tebe i ubiješ ga sa jednim ili dva metka.

Tenkići - da, OP su ali ok, to ćemo pripisati trenutnom populaciji koja je došla sa CoDa. Kad imaš squad oko sebe i želite uništiti tenka, gotov je za 15 sekundi.

Avioni - nisam ciljao na to da su krhki (to je ok, i trebaju biti) nego govorim o njihovoj upravljivosti i osjećaju letenja - doslovce ko kartonska kutija. Isto 0 skilla i 0 minuta leta potrebno za shvatiti kako funkcioniraju.

Wallhack - sad više nisam siguran jel uopće pričamo o istoj igri ili ti igraš sa ugašenim monitorom...

Battlelog - ma daj me nemoj... Dobili smo okrljašteno smeće i govno namijenjeno konzolašima

Ticketing - ne, nije isti. Conquest se pretvorio u flagrun. Ako ne stojiš u sivom polju, ne radiš ništa. Koja je poanta različitih klasa ako će cijeli team trčati između dvije zastave? Onda svima daj assault i gotovo.

Spawn - ne valja jer imaš jako loš pregled situacije (slijep si ovako i onako jer igraš sa idiotima - sad ti niti spawn ekran ne pomaže), ne valja jer NIGDJE NE PIŠE KOLIKO JE DO DEPLOYA i kao treće, kakav je to polu-hero glupi sistem gdje se možeš samo spawnati u vozilo (good luck na početku runde, još nijednom nisam uspio sjest u tenk a igra je na SSDu)?

Bayonet charge - već sam pisao, ako nisi kompletno stacionaran, krećeš u charge. To je sistem za glupe konzole gdje ti fali tipki i naravno da se NE MOŽE bindati lopatu na jedan gumb a charge na drugi. Ne, ne želim charge jer nemam nikakvu kontrolu i mrtav sam odmah nemo želim trčati normalnom brzinom ili hodati te lupiti lika po glavi. Ako ti je to ok, onda si spoji X360 kontroler na PC i igraj sa takvima kojima je to ok.

1. Žališ se na PUG igru? Zajebavaš me stvarno. Daj nemoj jebat, nego se fino nađimo za squad i VOICE i onda je to druga priča. Normalno da nema teamworka s hrpom random debila s Neta. Iako tu i tako se naleti na spontani teamwork i to ispadne prilično dobro.

2. Sniperi previše precizni? Nemoguće da ubiješ bez pogotka u glavu jednim metkom, a onda preciznost... pa snajper je, snajper ubija i na 800 metara.

3. Tenkići... dobro, čekaj, objasni mi, ti misliš da bi ti trebao moći uništiti tenk? Stvarno? Čime? To je WW1. Nije realno. Nemaš MAW.

4. Pa, avioni tog dobar i jesu bili k'o kartonske kutije. To je smeće koje je imalo po 2-3 krila - okretnost je bila očajna. Ovi s 3 krila su bili najokretniji, a bili su očajni...

Pogledaj tu 'stabilnost', lol, u zraku.

5. Daj objasni mi taj wallhack. Za battlelog mi se fućka.

6. Spawn - itekako piše koliko je do deploya. Mislim da znam gdje ti je problem, vjerojatno imaš TN ekran pa ne vidiš, ali tipka "deploy" (tj. "cancel") ima mali loading bar nijansu svijetliji.

6.a. Objasni mi ovo "možeš samo spawnati u vozilo"?

7. Možeš lupiti lika po glavi i hodati normalno. Ne krećeš u charge. U charge krećeš samo ako već sprintaš i stisneš melee. Inače ne, inače samo lupneš lopatom/palicom.

16 godina
odjavljen
Tonči kaže...

1. Žališ se na PUG igru? Zajebavaš me stvarno. Daj nemoj jebat, nego se fino nađimo za squad i VOICE i onda je to druga priča. Normalno da nema teamworka s hrpom random debila s Neta. Iako tu i tako se naleti na spontani teamwork i to ispadne prilično dobro.

Kako u BF3/4 nema takvih ogromnih problema? Mogu upast na 80% servera u tim igrama i uvijek ima bar nekakvog teamworka jer je chat uočljiviji, minimapa je bolja, spawn ekran je bolji a i valjda su igrači pametniji.

Tonči kaže...

2. Sniperi previše precizni? Nemoguće da ubiješ bez pogotka u glavu jednim metkom, a onda preciznost... pa snajper je, snajper ubija i na 800 metara.

Tebi su ovi sniperi ok? Ma daj čovječe, u jednoj rundi imam headshotova koliko u BF4 nemam cijeli dan sa boljom optikom i modernijim puškama... Ove su ko hebeni laseri.

Tonči kaže...
3. Tenkići... dobro, čekaj, objasni mi, ti misliš da bi ti trebao moći uništiti tenk? Stvarno? Čime? To je WW1. Nije realno. Nemaš MAW.

Napisao gore, kad imaš squad oko sebe ili onaj top u blizini, ok je. Trenutno mu sam ili eventualno sa još jednim likom ne možeš ništa.

Tonči kaže...
4. Pa, avioni tog dobar i jesu bili k'o kartonske kutije. To je smeće koje je imalo po 2-3 krila - okretnost je bila očajna. Ovi s 3 krila su bili najokretniji, a bili su očajni...

Pogledaj tu 'stabilnost', lol, u zraku.

Ti uopće ne čitaš. Prejednostavni su za upravljanje, bombarder je leteće zlo (što je ok), onaj AA gun odlično posluži ALI nemaš nikakav osjećaj letenja nit moraš imalo vježbati. Sjedneš, kreneš i minutu kasnije, prvi kill. Sa onim jetom u BF4 nemoš kurca pogodit ako si prvi put u njemu. Opet, learning curve je y = 100. Instant master kako se neko CoD dijete ne bi rasplakalo jer niš ne može sa avionom.

Tonči kaže...

5. Daj objasni mi taj wallhack. Za battlelog mi se fućka.

Upali igricu pa si sam pogledaj. Počeo si me zajebavati.

Tonči kaže...
6. Spawn - itekako piše koliko je do deploya. Mislim da znam gdje ti je problem, vjerojatno imaš TN ekran pa ne vidiš, ali tipka "deploy" (tj. "cancel") ima mali loading bar nijansu svijetliji.

Odlično, sad moram i novi monitor kupiti jer glupani ne znaju dizajnirati UI. 60€ za igru i 300€ za monitor.

Tonči kaže...
6.a. Objasni mi ovo "možeš samo spawnati u vozilo"?

Na početku runde, deploy je drito u vozilo. Čemu ta glupost? Što je falilo starom sistemu? I klase za vozače, odlično. Super ideja, evo odma radim preorder za 130€.

Tonči kaže...
7. Možeš lupiti lika po glavi i hodati normalno. Ne krećeš u charge. U charge krećeš samo ako već sprintaš i stisneš melee. Inače ne, inače samo lupneš lopatom/palicom.

Onda je u pitanju neki bug jer mi to do sada nijednom nije uspjelo. Ali i dalje stoji glupost da to ne mogu biti dva odvojena binda jer nema dovoljno dugmadi na konzolama, nabijem ih. Nek bindaju po defaultu na tipku za gašenje, debili.

Doduše, ne znam što se sa vama uopće raspravljam, vama je i SWBF bio dobar....

P.S. Nije TN nego IPS monitor. Jbt, da ja tako na poslu napravim UI i kažem nekom da mu treba bolji monitor da bi vidio timeout, pa pobrao bi otkaz isti čas

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 16:24 (Sum_of_all_fears).
16 godina
odjavljen

Pa meni jest SWBF dobar - izrazito dobro pogođena SW atmosfera, napucavanje... baš opuštajuće. Nema snajpera, gadgeta, vozila i sl. nego run & gun. No, meni je i Serious Sam odličan konceptualno. :)

Nažalost, da, greška je imati smećasti UI, to je stvarno njihov problem. 

P.S. Sasvim je normalno da tenku sam ne možeš ništa. Zapravo, možeš, ako imaš protutenkovske mine i imaš sreće, ali inače normalno da ne!

17 godina
odjavljen
Volume kaže...

normalno da jesam,pro ekipa je naviknuta na bob nub m16a3 sa kobrom,akogom itd. gdje pogađaš i ubijaš snajpere sa tri metka i još im se smiješ....da ne pričam koliko je bf3 i bf4 nepravedna i nepoštena igra šta se tiče CQ moda igre najviše...

baš ono šta ti pričaš stalno da bf1 nije pravi bf,au kontrer,baš je ovo pravi bf za razliku od bf3 i bf4 koji su cod igrice...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice