Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.266.724
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
Puls3 kaže...
Siky1234 kaže...

Jel se to nešto pogoršalo od novog update-a?
Ne mogu imat stabilnih 30 na 1024x768, sve low detalji... često je oko 15-25, aonda se nekad digne na 40-50
A prije update-a je nekad i znalo bit stabilno :P 30+

To ti je do defragmenta. Odmah na defragmentaciju i nemaš brige za FPS i skill ide gore.

Kakvi defragment, ako mu je radilo dosad trebalo bi i sad... barem je meni tako, nikakva defragmentacija

battletag:MasnaKrvavic#2275
12 godina

Igra je dosta dobro optimizirana, a očekujem da bude do izlaska još i bolje.

Meni je fhd 60fps lock na high postavkama (post proc i fxaa medium).

Što se tiče mape, trebalo mi je desetak partija da naučim mapu i prestanem biti hrana za snajpere. Nakon toga je igra postala zabavna.

PSN - DeniZg80
9 godina
protjeran
Battlefield 1

Malo sam si dobar......

PRN8
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 1

https://media.giphy.com/media/3o6Zt0I0JMKeOcn5M4/giphy.gif 

Bit ce to odlicna igra!

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Du_Jo_Pro kaže...

Malo sam si dobar......

Skill na stranu i to, ali ljubičasti crosshair i ova minimapa

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 8:55 (Jack Sparrow).
13 godina
Jack Sparrow kaže...
Du_Jo_Pro kaže...

Malo sam si dobar......

Ta boja nema veze sa mapom nego je to odraz osobnosti ;) 

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 10:10 (MRSKI).
14 godina
neaktivan
Lepo to zgleda, mnogo lepo. Al meh..
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MRSKI kaže...
Jack Sparrow kaže...
Du_Jo_Pro kaže...

Malo sam si dobar......

Ta boja nema veze sa mapom nego je to odraz osobnosti ;) 

Ovakve?

13 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Lepo to zgleda, mnogo lepo. Al meh..

Dolazis opet provocirati u temu?

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
13 godina
Battlefield 1

Meni je ovo jako loše, jbg.

Vidim da neki ovdje argumentiraju kako se vremena mijenjaju, no country for old men i te fore - ne znam, mislim da će ovo biti flop kroz par mjeseci. Kad radiš igru za ''short attention span'' klince, onda ne treba zaboraviti da ti isti klinci nemaju baš naviku zadržavati se na nečemu duže vremena, jel :P. 

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
6 2 hvala 0
16 godina
odjavljen

Kod ovih gdje čitam da je nešto loše, nikako pronaći što je točno loše, onako, argumente. Jel' to uvijek tako?

16 godina
odjavljen

Pa ako namjerno preskačeš argumente, da, teško je shvatiti zašto je ljudima igjica loša.

Pa hajmo još jednom - snajperi previš precizni i jaki, tenkići OP, avioni ko leteće kartonske kutije, ugrađeni wallhack, nema battlelog, tupavi ticket sistem, spawn ekran iz pakla, bayonet charge koji nema veze sa mozgom...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Pa ako namjerno preskačeš argumente, da, teško je shvatiti zašto je ljudima igjica loša.

Pa hajmo još jednom - snajperi previš precizni i jaki, tenkići OP, avioni ko leteće kartonske kutije, ugrađeni wallhack, nema battlelog, tupavi ticket sistem, spawn ekran iz pakla, bayonet charge koji nema veze sa mozgom...

ajmo još jednom,tenkovi nisu op nego jednostavno ima puno novih cod igrača koji svršavaju na grafiku i boli ih neka stvar za fegete u tenkovima...uzmu snajper ili asault i samo pucaju ili kempaju...većinom se svi zapravo još uvijek zajebavaju i isprobavaju klase...

avioni neznam kakvi su ali mislim da je to isto ok,zašto bi snajperi bili previše precizni i jaki,pa to je isto ok,dobro je da nema battlelog,imaš sve u igjici i to je dobro,spawn je isto ok ali to treba valjda popravit,kad je recimo više neprijatelja koji zauzimaju zastavu onda te baci malo izvan zastave i to je ok...onaj charge,korisno jer brže stigneš negdje ali neznam,to bi možda izbacio...

generalno treba sve popravit jer ima puno gličeva itd. a to neznam kako će dice napravit do izlaska igre,beta lošije radi nego šta sam očekivao jer je običan port sa konzole...čekaju nas problemi i kad igra počne i onda će kasnije vjerojatno izbacit patch i nadogradnje

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 13:40 (M4X).
13 godina
Tonči kaže...

Kod ovih gdje čitam da je nešto loše, nikako pronaći što je točno loše, onako, argumente. Jel' to uvijek tako?

Da, Tonči, kod osobnog dojma je moguće da čovjek nema potrebu argumentirati. Ako budem ikad imao volju pisati recenziju koja bi trebala biti relevantna i drugima, a ne svoj osobni stav, onda me slobodno seciraj. Do tada mi lupaj da se ne slažeš s time da je meni igra loša :P

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

tenkovi su malo prespori,po meni onaj mali za jednog bi trebao bit malo brži

Moj PC  
3 1 hvala 1
13 godina
Battlefield 1

Što je loše u BF1????

Što je dobro osim grafike i hitrega za kojeg još uvijek mislim da je dobar zbog povećanog hitboxa, a ne zbog netcodea????!!!

Loše je to što je to dječja igra tj. igra za igranje bez mozga i bez napora.

Počevši od snajpera pa sve do aviona kojeg sada može voziti svaki panj i biti relativno dobar ako ne iskoči van čim netko zapuca na njega ili da bi skočio na točku E.

Neke od stvari koje me posebno smetaju:

- minimapa koja ne radi i loše je dizajnirana pored toga

- mapa koja nije dobra zbog lošeg rasporeda točaka i zbog nepreglednih otvorenih pustopoljina

- novi način bodovanja je po meni loš zato jer je igra ograničena na vrijeme, a ne na sveukupna zbivanja unutar partije tako da se svaka runda praktički svede na flagrun

- neke klase potpuno promašene - npr. support i medic više nema smisla igrat, pogotovo medic koji praktički nema nikakvu svrhu u ovoj igri - supportera sam vidio jako malo u ovih par partija što sam igrao, a medica ljudi igraju dok ne skuže da nema smisla

- ako je istina da će servere hostati isključivo dice onda je to smrt za sve one koji vole nešto drugačije, nešto divlje - kolega Volume je nedavno objasnio probleme vezane uz to pa neću ponavljati ostalo

- "learning curve" - ne postoji u ovoj igri (vraćam se na početak gdje sam ustvrdio da je ovo igra za djecu) - uzmeš pušku i PEW PEW PEW - ubijaš sigurno ako si usmjerio pušku u pravom smjeru

Ima još toga, al nemam vremena više za ovu igru.

BTW

Jučer smo malo rokali BF3.

Jebemti koja je to igra naspram ovoj - IGRETINA!!!

Igramo Sienu i boriš se za svaki metar terena... taktiziraš (ne kao LVL Smrad da kempaš nego baš jebeno taktiziraš što i kako, gdje probiti, gdje braniti), komuniciraš sa suigračima i ono najvažnije, što meni fali u novim igrama, ako znaš pucati, postavljati se, jednom rječju igrati - imaš puno više uspjeha od onoga koji to ne zna ili ne želi raditi - za razliku od BF1 gdje ti to znanje ne koristi u toj mjeri kao u BF3.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
M4X kaže...

ajmo još jednom,tenkovi nisu op nego jednostavno ima puno novih cod igrača koji svršavaju na grafiku i boli ih neka stvar za fegete u tenkovima...uzmu snajper ili asault i samo pucaju ili kempaju...većinom se svi zapravo još uvijek zajebavaju i isprobavaju klase...

avioni neznam kakvi su ali mislim da je to isto ok,zašto bi snajperi bili previše precizni i jaki,pa to je isto ok,dobro je da nema battlelog,imaš sve u igjici i to je dobro,spawn je isto ok ali to treba valjda popravit,kad je recimo više neprijatelja koji zauzimaju zastavu onda te baci malo izvan zastave i to je ok...onaj charge,korisno jer brže stigneš negdje ali neznam,to bi možda izbacio...

generalno treba sve popravit jer ima puno gličeva itd. a to neznam kako će dice napravit do izlaska igre,beta lošije radi nego šta sam očekivao jer je običan port sa konzole...čekaju nas problemi i kad igra počne i onda će kasnije vjerojatno izbacit patch i nadogradnje

Max aj ti prestani srat više.

Bio trol ili ne, više mi je pun kurac tvojih gluposti.

Lupaš palce u šupak i kontriraš ekipi, a sam sebe posereš u svakom postu.

Ajde malo pročitaj što si gore napisao... jebote, ideš kontru lupat kolegi i onda se zaneseš i sam sebi lupaš kontru.

Igra je super samo ljudi ne znaju igrat, ali puno toga ne radi u igri i DICE mora sve to popravit - to je ukratko ono što si gore nasrao.

Jebote, pun mi je kurac više toga.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Što je loše u BF1????

Što je dobro osim grafike i hitrega za kojeg još uvijek mislim da je dobar zbog povećanog hitboxa, a ne zbog netcodea????!!!

Loše je to što je to dječja igra tj. igra za igranje bez mozga i bez napora.

Počevši od snajpera pa sve do aviona kojeg sada može voziti svaki panj i biti relativno dobar ako ne iskoči van čim netko zapuca na njega ili da bi skočio na točku E.

Neke od stvari koje me posebno smetaju:

- minimapa koja ne radi i loše je dizajnirana pored toga

- mapa koja nije dobra zbog lošeg rasporeda točaka i zbog nepreglednih otvorenih pustopoljina

- novi način bodovanja je po meni loš zato jer je igra ograničena na vrijeme, a ne na sveukupna zbivanja unutar partije tako da se svaka runda praktički svede na flagrun

- neke klase potpuno promašene - npr. support i medic više nema smisla igrat, pogotovo medic koji praktički nema nikakvu svrhu u ovoj igri - supportera sam vidio jako malo u ovih par partija što sam igrao, a medica ljudi igraju dok ne skuže da nema smisla

- ako je istina da će servere hostati isključivo dice onda je to smrt za sve one koji vole nešto drugačije, nešto divlje - kolega Volume je nedavno objasnio probleme vezane uz to pa neću ponavljati ostalo

- "learning curve" - ne postoji u ovoj igri (vraćam se na početak gdje sam ustvrdio da je ovo igra za djecu) - uzmeš pušku i PEW PEW PEW - ubijaš sigurno ako si usmjerio pušku u pravom smjeru

Ima još toga, al nemam vremena više za ovu igru.

BTW

Jučer smo malo rokali BF3.

Igramo Sienu i boriš se za svaki metar terena... taktiziraš (ne kao LVL Smrad da kempaš nego baš jebeno taktiziraš što i kako, gdje probiti, gdje braniti), komuniciraš sa suigračima i ono najvažnije, što meni fali u novim igrama, ako znaš pucati, postavljati se, jednom rječju igrati - imaš puno više uspjeha od onoga koji to ne zna ili ne želi raditi - za razliku od BF1 gdje ti to znanje ne koristi u toj mjeri kao u BF3.

baš suprotno,BF1 je prva igra u povijesti koja je baš u balansu između klasa i vozila,balansu ništa ne fali...jebiga to kaj nitko neće igrat medica to ne znači da on nevalja...i da,zastave su baš dobro postavljene u ovoj mapi,nema ko u prijašnjim nastavcima da se svi nabiju na jednu zastavu i deri...ovdje svako malo neka zastava pada ili raste i svaki puta drugačija...

BF3 je timski kamperaj,isto kao i BF4....čučanje i taktiziranje iza kamena na sieni,nebi hvala više takve igre....

13 godina
M4X kaže...

baš suprotno,BF1 je prva igra u povijesti koja je baš u balansu između klasa i vozila,balansu ništa ne fali...jebiga to kaj nitko neće igrat medica to ne znači da on nevalja...i da,zastave su baš dobro postavljene u ovoj mapi,nema ko u prijašnjim nastavcima da se svi nabiju na jednu zastavu i deri...ovdje svako malo neka zastava pada ili raste i svaki puta drugačija...

BF3 je timski kamperaj,isto kao i BF4....čučanje i taktiziranje iza kamena na sieni,nebi hvala više takve igre....

Slažem se s tobom u potpunosti.

BF1 je ustvari odlična igra, ali to ljudi još nisu shvatili.

Još kad DICE popravi par beznačajnih propusta i pogrešaka u igri, ovo će biti igra stoljeća u kojoj ću provesti nebrojene sate.

Jebeš BF3 - koji kurac sam igrao to smeće od igre.

Jbga, glupan sam, što da radim?!

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
M4X kaže...

Slažem se s tobom u potpunosti.

BF1 je ustvari odlična igra, ali to ljudi još nisu shvatili.

Još kad DICE popravi par beznačajnih propusta i pogrešaka u igri, ovo će biti igra stoljeća u kojoj ću provesti nebrojene sate.

Jebeš BF3 - koji kurac sam igrao to smeće od igre.

Jbga, glupan sam, što da radim?!

ali da su tenkovi op to ne stoji nikako....da su brži onda bi bili op,ali su spori,i onaj veliki i mali je spor...

snipera i suporta nisam ni igrao ali ću probat,medica malo pa ću onda ocjenit kakvi su...

kažem nema ko u bf3 i bf4 da se sve svede na borbu oko jedne zastave...

16 godina
Battlefield 1

Pa dice je tija da napravi igru koja će se sviđat panjevima, and they nailed it.

Kanter PROO
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
M4X kaže...

ali da su tenkovi op to ne stoji nikako....da su brži onda bi bili op,ali su spori,i onaj veliki i mali je spor...

snipera i suporta nisam ni igrao ali ću probat,medica malo pa ću onda ocjenit kakvi su...

kažem nema ko u bf3 i bf4 da se sve svede na borbu oko jedne zastave...

Naravno da nema.

Ja čim se spawnam krenem trčat i uzimam zastavu po zastavu.

Uživam trčajući uzimat zastave.

A tek kad uzmem hero pickup pa sa vatrom šaram po nebu... obavezno pozovem ženu i maloga i onda svo troje gledamo vatru i uživamo u njoj.

[19xx] 4ntraks
10 godina
neaktivan

Battlefield 3

BF3 je vrh! i slažem se sa time.

13 godina
RePlaY kaže...

Pa dice je tija da napravi igru koja će se sviđat panjevima, and they nailed it.

Ne slažem se.

Ovo je baš kometitivna igra.

Mi smo se već prijavili na ESL i jedva čekamo release da krenemo trčat za zastavama.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Xbox584 kaže...

Battlefield 3

BF3 je vrh! i slažem se sa time.

Ja se ne slažem s tobom.

Slažem se s Maxom.

BF3 je smeće!

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

ajmo usporedit bf4 mapu silk road koja je pandan ovoj u beti,šta je ono bilo? totalno bezveze,ova mapa u bf1 je puno bolja...

Moj PC  
2 1 hvala 1
13 godina
M4X kaže...

ajmo usporedit bf4 mapu silk road koja je pandan ovoj u beti,šta je ono bilo? totalno bezveze,ova mapa u bf1 je puno bolja...

Ma BF4 je džubre od igre.

Jebeš BF4 i levolušon.

Jedva ćekam release da trćim po novim stazama i hvatam zastave.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

ovo vam je conquest mapa,bit će i esl mapa,bit će i rush i još modova pa igrajte i čučajte i kempajte iza kamena kao na sieni....tamo će medic bit najvažniji...

Moj PC  
2 1 hvala 1
13 godina
M4X kaže...

ovo vam je conquest mapa,bit će i esl mapa,bit će i rush i još modova pa igrajte i čučajte i kempajte iza kamena kao na sieni....tamo će medic bit najvažniji...

Ja ću mapu sa zgradama koristiti samo za vježbanje pucanja po zidovima.

Naravno, na praznim serverima.

Pa nisam ja njub da to radim na punima?!

[19xx] 4ntraks
13 godina
Battlefield 1

meni je siena u bf3, barem naspram ove bete, faking doktorat iz dizajna mape. inače da, igrali smo jučer bf3 i to je divota naspram bf4, a pogotovo naspram onoga što sam vidio u ovoj beti.

Moj PC  
1 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice