Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.267.378
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

na proxyu nekom vjerojatno

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 1
acarnoje kaže...

Di to ima za 30€? Odmah uzimam.

Ispod fotki su cifre...

JAR - 37€ JAR - 37€
INDIJA - 47€ INDIJA - 47€
BRAZIL - 55€ BRAZIL - 55€
MEX - 54€ MEX - 54€
16 godina
Battlefield 1

Kraj runde:

Moj PC  
10 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ja odigrao 10 -tak sati  i počela mi se sviđati igra sve više. Trebalo mi je na početku malo vremena da se naviknem na neke stvari (navika je gadna stvar) koje su različite od Bf 3 i 4 . Sve u svemu ja već napravio preorder za 40 eura tako da mi nije žao para. Mislim da treba igri dati šansu jer kad uđeš s onim negativnim stavom ništa ti ne valja a igra ima i dosta pozitivnih stvari. Po meni ako ništa drugo bar su promijenili malo stvari jer inače ljudi stalno gnjave ništa se nije promijenilo samo nove mape i sl. Igra ima potencijala neka se još neke stvari poprave i dotjerajuju i moglo bu se to čisto fino peglati.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Dajte stavite tutorial kako se kupuje u JAR-u jer bi pazario nešto.

Nemojte se bojat, neću uzimat ovu igjicu... FIFU uzimam :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

fifa ce bit jos vece smece od ovog..

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
drakula789 kaže...

fifa ce bit jos vece smece od ovog..

Lako moguće.

Pogotovo što su prešli na Frostbite pa se bojim da nebi bilo zapinjanja o linije na terenu kao što zapinjem o svaki kurac u BF-u :)

Al moram neki kurac igrat, a FIFU sad već kupujem po defaultu... makar ću u lijepoj grafici dresove prodavat i slagat ove nove asajmente što su ubacili u igru :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...

Dajte stavite tutorial kako se kupuje u JAR-u jer bi pazario nešto.

Nemojte se bojat, neću uzimat ovu igjicu... FIFU uzimam :)

Koji offtopic čovječe... Crni karton za ovo! 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
Battlefield 1

Odigrao sam desetak sati bete, pa bih mogao dati neki svoj sud. Uglavno mi se sviđa, iako naravno nije bez mana koje će možda biti ispravljene do full releasea. Bilo je mečeva gdje sam završavao prvi u svom timu do onih gdje sam bio čisti prosjek, sve ovisi koliko sam eksperimentirao s oružjima i taktikama. Generalno, ovo su neke primjedbe:

1. Tenkovi su OP. Mnogi spominju kako nisu ako se igra timski, no na public serverima s ekipom koja juri svaka na svoju stranu timske igre nikada nema. Jednostavno, nešto ne štima ako čovjek može ući u tenk i dva meča zaredom imati 42-0 i 38-0. Možemo mi pričati o timskoj igri, ovome, onome, ali takvi rezultati jasno govore da je balance sjeban. Kad god netko ima 20-0 ili 30-0, pogledaš i vidiš da igra u tenku. Za mene je to pokazatelj da nešto ne valja.

2. Medic je bespovratno uništen ako zadrže ovakav gameplay do releasea. Oživljavanja više nema. Točka. U deset sati nitko me nije ni pokušao oživjeti, nijednom. Ja sam se ispočetka trudio jer volim igrati medica i revivati, ali sam shvatio da nema smisla. Kao prvo, ni ne znaš koga treba oživjeti ako nisu stisnuli Q da pozovu medica, jer se tek onda pojavljuje indikator, a rulja masovno udara po spaceu da se što prije respawna. Dakle oživljavanja više doslovno nema uopće iako mogućnost postoji. Ako se nešto uopće ne koristi, a dao si ljudima tu mogućnost, onda je više nego očito da su počinjene greške i da nešto treba popraviti. Ne znam što je nedostajalo BF4 načinu oživljavanja (ne govorim o defibu naravno, nego o indikatoru koji pokazuje koga možeš oživjeti i koliko ti je vremena ostalo). Također, apsolutno nitko od medica ne baca medkitove. Ne znam je li mi se u ovih 10 sati dogodilo dva ili tri puta da mi je netko bacio medkit. Jedina poanta igranja medica je da možeš sam sebe healati.

3. Više nema indikatora na minimapi kad netko od neprijatelja zapuca. Ne znam što je bilo toliko loše u tome da je to izbačeno u odnosu na BF4.

Ima tu još nekih sitnica, ali u globalu to su neke stvari koje bih mijenjao i koje su mi baš upale u oko.

Moj PC  
7 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Q-Tip kaže...

1. Tenkovi su OP. Mnogi spominju kako nisu

Mnogi = jopis

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Q-Tip kaže...

Odigrao sam desetak sati bete, pa bih mogao dati neki svoj sud. Uglavno mi se sviđa, iako naravno nije bez mana koje će možda biti ispravljene do full releasea. Bilo je mečeva gdje sam završavao prvi u svom timu do onih gdje sam bio čisti prosjek, sve ovisi koliko sam eksperimentirao s oružjima i taktikama. Generalno, ovo su neke primjedbe:

1. Tenkovi su OP. Mnogi spominju kako nisu ako se igra timski, no na public serverima s ekipom koja juri svaka na svoju stranu timske igre nikada nema. Jednostavno, nešto ne štima ako čovjek može ući u tenk i dva meča zaredom imati 42-0 i 38-0. Možemo mi pričati o timskoj igri, ovome, onome, ali takvi rezultati jasno govore da je balance sjeban. Kad god netko ima 20-0 ili 30-0, pogledaš i vidiš da igra u tenku. Za mene je to pokazatelj da nešto ne valja.

2. Medic je bespovratno uništen ako zadrže ovakav gameplay do releasea. Oživljavanja više nema. Točka. U deset sati nitko me nije ni pokušao oživjeti, nijednom. Ja sam se ispočetka trudio jer volim igrati medica i revivati, ali sam shvatio da nema smisla. Kao prvo, ni ne znaš koga treba oživjeti ako nisu stisnuli Q da pozovu medica, jer se tek onda pojavljuje indikator, a rulja masovno udara po spaceu da se što prije respawna. Dakle oživljavanja više doslovno nema uopće iako mogućnost postoji. Ako se nešto uopće ne koristi, a dao si ljudima tu mogućnost, onda je više nego očito da su počinjene greške i da nešto treba popraviti. Ne znam što je nedostajalo BF4 načinu oživljavanja (ne govorim o defibu naravno, nego o indikatoru koji pokazuje koga možeš oživjeti i koliko ti je vremena ostalo). Također, apsolutno nitko od medica ne baca medkitove. Ne znam je li mi se u ovih 10 sati dogodilo dva ili tri puta da mi je netko bacio medkit. Jedina poanta igranja medica je da možeš sam sebe healati.

3. Više nema indikatora na minimapi kad netko od neprijatelja zapuca. Ne znam što je bilo toliko loše u tome da je to izbačeno u odnosu na BF4.

Ima tu još nekih sitnica, ali u globalu to su neke stvari koje bih mijenjao i koje su mi baš upale u oko.

ono šta nevalja je da ima previše konzolaških gluposti...kad stisneš F onaj se dere kao da svršava

od minimape nema da neke koristi....treba dosta toga popravit ali ako je ovo beta i blizu finale igre nema šanse i da će igra radit po izlasku,ovo je daleko od dovršene igre,konzolaški port kopi pejst od hardline sa ubačenim vozilima i vojskom,ništa drugo...

mene samo muče tehničke stvari jer imam nekakve artefakte i trzanja a neznam do čega je,ssd ili grafička,i imam sad dosta malo fps na dx12 i dx11,također dosta padova fps....

16 godina
Battlefield 1

vi koji ste kupovali igre preko stranih origina(meksiko itd) kako to funkcionira? i dalje sve ide na vas origin ili se mora pravit novi?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

vi koji ste kupovali igre preko stranih origina(meksiko itd) kako to funkcionira? i dalje sve ide na vas origin ili se mora pravit novi?

sve normalno sa svog orgina... Imas i temu naseg studenta cybera...

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Q-Tip kaže...

Mnogi = jopis

U neku ruku je i u pravu, sve ovisi koliki je iq protivnika. Ova mapa pogoduje tenkovima, triba pričekati ostale pa onda vidit koliko su op ustvari 

Na zavodu i dawnbreakeru sam po ko zna koliko puta radia priko 100-0, ne šta su tenkovi toliko op nego iz razloga šta je protivnički tim bia pun jebenih debila koji se nisu ni trudili da me ubiju 

14 godina
neaktivan
Friday kaže...
Q-Tip kaže...

Mnogi = jopis

tenkovi definitivno nisu OP vise nego sto bi trebali biti ... Jebiga to su tenkovi... Jedino treba mali nerf daljine canister shell ... Jucer navecer da si igrao sa nama vidko bi da pucaju ko kokice kad imas ekipu kao nexa. . . I da spelac cakija radi perfekt pa ti ocjenuj igru bez igranja... Ali kao sto je drug Nex rekao sinoc na ts-u... Ma nije bitno sta je rekao znao bi da si bio tamo :p

16 godina
Battlefield 1

jel uzimao vec netko igru preko meksika? koja je cijena?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Battlefield 1

Meni se sviđa bf1 i kupit ću ga.... Napravit cu vote pa mi recite ocete li vi uzimat bf1???

3 Jopis noob
22 Jopis njubara
PRN8
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 12:41 (Du_Jo_Pro).
Moj PC  
0 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

jesam .. U zadnjih 3-4 godine posjetio sam sve od Indije,Japana, Singapura, Rusije, Brazila, Mexica, Argetine itd... Za sve je isti recept.. Ali to Meksiko vise nije povoljano jer su digli cjene na US.. Idi u Jar dok mozes

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

kupi csgo jebemu misa..Igra koja zahtijeva skill i suradju..I nije skupa prije svega,8 na g2a,15 na steamu..

15 godina
ceco22 kaže...

tenkovi definitivno nisu OP vise nego sto bi trebali biti ... Jebiga to su tenkovi... Jedino treba mali nerf daljine canister shell ... Jucer navecer da si igrao sa nama vidko bi da pucaju ko kokice kad imas ekipu kao nexa. . . I da spelac cakija radi perfekt pa ti ocjenuj igru bez igranja... Ali kao sto je drug Nex rekao sinoc na ts-u... Ma nije bitno sta je rekao znao bi da si bio tamo :p

Nisu op da, kad smo preko bili mi, ako smo se sreli tad na serveru i ja sam gorio da syebemo tenkove i ginuli svi ko kreteni. Light tenk, i s njim lagani landship pun idu skupa i moš se yebat, a nas 1 skvad pokušava nešto. Ne ide to tako.

sinoć kad ste vi bili preko, a mi na drugoj strani partije su bile jebeno balansirane i dobre, većinom jer smo bar znali flag run radit.

Šoranje oko C zastave je bila ludnica, ali velim, kad tenk dođe na c, a ti nemaš šta onda slušaš damu koji kaže, tužnim glasom, tenk je na c, ajmo dalje na d pa f...i u pravu je jer sam skroz prazan bez municije protiv tenkova, a nitko živ ne igra supporta, osim perkya.

Tako da, sve je to kul ako ide ekipa na ekipu, ali random public ekipa, 80% teama su sniperi.

ontopic:

ne razumijem diranje u revive sistem i ikonice

ne razumijem zašto su maknuli ko puca da se ne vidi na mapi

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 12:53 (fila2208).
16 godina
ceco22 kaže...
Kill Frenzy kaže...

jesam .. U zadnjih 3-4 godine posjetio sam sve od Indije,Japana, Singapura, Rusije, Brazila, Mexica, Argetine itd... Za sve je isti recept.. Ali to Meksiko vise nije povoljano jer su digli cjene na US.. Idi u Jar dok mozes

evo me u rusiji i cijena je 205kn. kako se rijese stvari sa jezikom.slabo znam cirilicu.

idem skoknut u jar na brzinu

16 godina
Kill Frenzy kaže...

evo me u rusiji i cijena je 205kn. kako se rijese stvari sa jezikom.slabo znam cirilicu.

Mislim da jeftinije nećeš nać...iako meni preko vpn izbacuje isto 60eura za Rašu

14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
ceco22 kaže...
Kill Frenzy kaže...

Rusija je uvijek najjeftinija ali samo neke igre daju i Engleski i to obicno trecih kuci kao npr Witcher kojeg si mogao kupiti kad je izasao sa season pass za 110kn.. Nazalost Rusija ima samo njihovu cerilicu i poljski od ponudjenih jezika

15 godina
ceco22 kaže...

Rusija je uvijek najjeftinija ali samo neke igre daju i Engleski i to obicno trecih kuci kao npr Witcher kojeg si mogao kupiti kad je izasao sa season pass za 110kn.. Nazalost Rusija ima samo njihovu cerilicu i poljski od ponudjenih jezika

Kako sam ja onda bf3 uzeo  ruski i rokao ga na engleskom?

Prebaci se loc folder i te sheme.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

support nije jedini nacin za doci do municije... I nema jedna strana samo tenkove ili se varam ? .. I ponavljam pocmite koristiti mine koje ostaju nakon smrti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

jel se moze to? ako se moze ja bi uzeo.jedino je problem sto neznam ni gdje se logirat s tom jebenom cirilicom :d

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

sa bf4 je to radilo vec probleme.. I za svaki sitni update orgina ili igre moras sve ponavljati... Sad ako vam se isplati ta razlika u cjeni i da vam se radit sa tim moze se tako

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

jel se moze to? ako se moze ja bi uzeo.jedino je problem sto neznam ni gdje se logirat s tom jebenom cirilicom :d

izaberi na shopu na dnu engleski :)

16 godina
Battlefield 1

nekako cu se vec snaci ali me jebe to mjenjanje jezika sa svakim updateom.u jaru bi trebao biti engleski ako se ne varam!? nemam proxy koji radi za jar.ako netko ima neka baci ovdje

za rusiju imam ok pa ako nekom treba dok jos uvijek radi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
M4X kaže...

sad sam igrao duže,jel i vi imate problema sa trzanjima,sitnim artefaktima i sličnome ili je samo kod mene,imam neke artefakte u igri ponekad i kad ide deploy na onoj crti oko mape,trzanja i slično...i također trzanja i zastajkivanja ekrana....

da,izgleda da je pc gotov sa bf1,ovo je baš konzolaški napravljeno makar nemam konzolu,stalno neke gluposti,stisno ovo,stisni ono...zatim onaj space me živcira stalno itd.,igra je napravljena najprije za xbox a port za pc,sve mi na to vuče,nije to to ipak...

i fps mi se smanjio u igri? jel to sve do standardnih amd drivera kao i uvijek

inače jel i vama u desnom gore kutu sitnim slovima zeleno prikazuje FPS,jel to svima tako?

Imaš prilično star (7 godina uskoro) CPU koji je jednostavno prespor, čak i za RX480. Trzanje, problemi i sl. tu su zbog toga, a artefakti ... kakvi? oni mogu biti iz više razloga.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 13:53 (Tonči).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice