Također može se kupiti preko vpn-a za nekih 30 eura, kako se to i dosad radilo. Uostalom nitko te ne prisiljava da kupiš premium, uzmi samo osnovnu igru i ako ti se svidi kasnije uzmi premium
Istina da je taj premium glupost iz razloga šta odvaja igrače, al jbg takva sranja su postala normalna u gaming industriji. Gadi mi se to šta će sad biti 4 dlc-a umisto dosadašnjih 5, a cijena premiuma ostaje ista.
Sum dlc-i ne predstavljaju pola igre već je to dodatan sadržaj. Za 60 eura ćeš dobiti 9-10 mapa ka i uvik, a na tebi je da odlučiš jel to vridno tih para.
U bf4 vanilla predstavlja 90% igre, a ne pola (ako ne gledaš samo količinski broj mapa) baš iz razloga šta s tim glupim premiumom odvajaju zajednicu, pa mape i modovi iz dlc-a brzo padaju u zaborav.
Koliko je premium edition koštao na launchu? Nije bio 130 eura sigurno, nema šanse ili sam ja nešto gadno pobrkao.
Nemam pojma hoću li ovo uopće kupovati jer iz ovog viđenog prejednostavno je, nema "ono nešto" što te tjera na "ajd još ću samo jednu partiju" (i tako do 2 ujutro). Ako i budem kupovao, naravno da će ići preko VPNa, nabijem i njih i njihovu politiku cijena.
Ajmo jedan !votebuy
13 | Šta pitaš gluposti, preorder! |
---|---|
5 | Kupujem kad izađe |
12 | Ne kupujem, ovo je smeće |
38 | Možda, moram vidjeti kad izađe |