Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.268.439
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1
Volume kaže...
Nemojte se ljutit, al sad već pričate gluposti lagano... Bf1 košta 60 eura, isto koliko su koštali bf3 i bf4 na izlasku. Premium košta 50 eura, odnosno ista stvar je bila s bf3 i bf4

Također može se kupiti preko vpn-a za nekih 30 eura, kako se to i dosad radilo. Uostalom nitko te ne prisiljava da kupiš premium, uzmi samo osnovnu igru i ako ti se svidi kasnije uzmi premium

Istina da je taj premium glupost iz razloga šta odvaja igrače, al jbg takva sranja su postala normalna u gaming industriji. Gadi mi se to šta će sad biti 4 dlc-a umisto dosadašnjih 5, a cijena premiuma ostaje ista. 

Sum dlc-i ne predstavljaju pola igre već je to dodatan sadržaj.  Za 60 eura ćeš dobiti 9-10 mapa ka i uvik, a na tebi je da odlučiš jel to vridno tih para. 

U bf4 vanilla predstavlja 90% igre, a ne pola (ako ne gledaš samo količinski broj mapa) baš iz razloga šta s tim glupim premiumom odvajaju zajednicu, pa mape i modovi iz dlc-a brzo padaju u zaborav.

Koliko je premium edition koštao na launchu? Nije bio 130 eura sigurno, nema šanse ili sam ja nešto gadno pobrkao.

Nemam pojma hoću li ovo uopće kupovati jer iz ovog viđenog prejednostavno je, nema "ono nešto" što te tjera na "ajd još ću samo jednu partiju" (i tako do 2 ujutro). Ako i budem kupovao, naravno da će ići preko VPNa, nabijem i njih i njihovu politiku cijena.

Ajmo jedan !votebuy

13 Šta pitaš gluposti, preorder!
5 Kupujem kad izađe
12 Ne kupujem, ovo je smeće
38 Možda, moram vidjeti kad izađe
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina

Ni ovdje premium ne košta 130€. Sad sam ti napisao i piše ti što je u tom za 130€. 50€ je premium,a 70€ je deluxe edition verzija igre i to sve upakirano u taj ultimate edition. U BF4 i BF3 se nije znalo za premium prije izlaska igre niti ga se moglo kupiti, ali je isto koštao 50€ na originu. 

Samo igra BF3 je došla 60€ preorder, a BF4 je isto imao nekakvu dodatnu Deluxe Ediciju sa nekoliko battlepackova i sranjima koja je koštala 70€.

Volume dobro, poštujem što ti se ne sviđa kao i drugima, samo kažem da nikad BF više neće biti što je bio prije toga jer se stalno mjenja. Ako to nekoga kao i tebe smeta, vrijeme je da se prebaciš ne neku drugu igru ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 19:26 (Jack Sparrow).
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Meni taj premium ide na jetra baš jer djeli zajednicu i zna se desiti da netko od nas nema dlc.

Isto tako DLCovi iz premiuma se obično igraju par mjeseci, a onda se svi vrate na vanillu. Tako da jebo ih to, u Rainbow Sixu to najbolje radi tako da je dostupno svima pa se onda i igraju sve mape.

----------------------------

To sam napisao tek tolko, htio sam jedan video postaviti da ne bude offtopic:

zato ste ti i tvoja ekipa stalno vrtili dlc mape na bug serveru,neznam tko to svi se vrate na vanillu,jednom sam valjda pitao jel se može na server vratit samo osnovne mape ali to nema šanse

16 godina
M4X kaže...

zato ste ti i tvoja ekipa stalno vrtili dlc mape na bug serveru,neznam tko to svi se vrate na vanillu,jednom sam valjda pitao jel se može na server vratit samo osnovne mape ali to nema šanse

Tko je to mi?

Ja nikad nisam imao server, imao ga je Danny s kojim sam najviše igrao, a to je bilo u BC2 i BF3 još davno prije nego li je došao kakav premium u igru. 

Valjda misliš na server gerijatrije. E to pitaj one koji su upravljani njime, meni je osobno drago da mogu igrati sve mape koje sam platio, ali me smeta što manje ljudi igra jer se uvijek nađe neki frend koji nema te mape ;)

15 godina
Battlefield 1

Činjenica je što ću priznati kukyu i ostalim fanboyevima (jk) da bf ide u nekom novom smjeru, a mi neki stariji igrači, uz dužno još starijim veteranima, ne možemo mjenjati. Ili prihvati pa igraj, ili nemoj pa se vrati, ili kupi jer će kupit ekipa.

Dolaze nova vremena, ja se mičem klincu u disku, iako mu glavu skinut mogu treptajem, ali takva su vremena, tako i to, u bf će doći novi igrači, novi klinci, a na nama je da bacimo novac u ea i jebemo im mater, ili da uzmemo tih 130 eura kako špelac kaže i priuštimo si najbolji seks u životu s tri ukrajinske kurve, tako da...bumo vidjeli, para se ima, turizam cvijeta, rokamo jako pa ćemo vidjeti :)

kuky, jesi ti u dežurnoj službi obrane stožera Dice? pa onda sutra netko drugi :) 

jk, nikakva zla krv, sve fer i korektna razmjena mišljenja :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

i3 6100

8GB DDR4 2133

R9 380 4GB Nitro

Odlicna stabilnost, ide med-high 1080p na pristojnih 70-90 fps

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 20:02 (prey).

0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Činjenica je što ću priznati kukyu i ostalim fanboyevima (jk) da bf ide u nekom novom smjeru, a mi neki stariji igrači, uz dužno još starijim veteranima, ne možemo mjenjati. Ili prihvati pa igraj, ili nemoj pa se vrati, ili kupi jer će kupit ekipa.

Dolaze nova vremena, ja se mičem klincu u disku, iako mu glavu skinut mogu treptajem, ali takva su vremena, tako i to, u bf će doći novi igrači, novi klinci, a na nama je da bacimo novac u ea i jebemo im mater, ili da uzmemo tih 130 eura kako špelac kaže i priuštimo si najbolji seks u životu s tri ukrajinske kurve, tako da...bumo vidjeli, para se ima, turizam cvijeta, rokamo jako pa ćemo vidjeti :)

kuky, jesi ti u dežurnoj službi obrane stožera Dice? pa onda sutra netko drugi :) 

jk, nikakva zla krv, sve fer i korektna razmjena mišljenja :)

Inače me smetaju gluposti i besmislice koje netko govori, a danas mi nekako dosadno i kad spojiš to dvoje eto svakom loncu poklopac. :) A i pola  toga me netko citira ili odgovara pa mi dođe notifikacije.

15 godina
b00 kaže...
LeftY_CRO kaže...
Bastardo kaže...

Znaci generalno misljenje je da je igra daleko ispod ocekivanog i da ju skoro nitko nece igrati?

kolko sam ja procitao u ovoj temi, starijim igracima nije nis posebnoga a "novi" svrs*vaju na nju

tim "starijim igračima" niti jedan budući BF nebude valjo, za to stavljam ruku u vatru

istinski ljubitelji starih battlefielda nisu niti prešli na bf3 i bf4 nego igraju project reality mod u bf2

Lažiiii ... Ja jos uvijek na bf1942

(Poštovani, prednaručili ste slijedeći proizvod:

Battlefield 1 PC,
po cijeni od 439.00 kn)

zivili!

Acco - Specializing in online warfare since 1942 - Legija Nastranaca
17 godina
TomoR kaže...

Evo još malo Mythbustinga:

Ovo s rusenjem mostava je prebrutalno a Spelac ne i dalje ne igra hehe :)

13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 21:15 (bjong).

2 2 hvala 0
16 godina
odjavljen

U desnom kutu dok igraš (vidi se na videu isto) piše veeelikim slovima OPEN BETA.

Ne znam kog se boga čudite problemima sa hitregom i performansama.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 21:18 (Sum_of_all_fears).
12 godina
Battlefield 1

da i?

nije li poanta bete upravo u tome da se bunimo kako bi se ti bugovi ispravili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
dery kaže...
Td daje paško koji je odigrao 20 h bf sve skupa

Da može dao bi ti ih 130. lol

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 21:24 (skank666).
10 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

U desnom kutu dok igraš (vidi se na videu isto) piše veeelikim slovima OPEN BETA.

Ne znam kog se boga čudite problemima sa hitregom i performansama.

Daj molim te... beta ili cijela igra kako je god nazivali za bf je to sve isto. Pa samo pogledaj prijasnje igre.

16 godina
Battlefield 1

ovako navecer uz par piva igra je vrhunska. jel se ima negdje preko nekog meksickog sranja kupit za cca 200 kn?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Kao što je Dama napisao malo prije, a i ja već prije toga. 

BF ide svojm smjerom i to ni superman ne može mjenjati. Nije ovo nikakvo pišanje u facu, nego se igra mjenja i prilagođava tržištu, ili ti evoluira. Pa sam BF2 se razlikovao dosta od originala 1942, BC2 od BF2 i 3 od BC2. Plakati za pravim BFom je bezveze kad on to nije već sad dobrih 8 godina i stalno se mjenja. On ima svoju srž ali se mehanike mjenjaju. E sad ono što je potrebno je prilagoditi se igri, a ne da se ona prilagođava tebi jer to neće. Ako se ne prilagodiš izumrijet ćeš kao i Krapinski pračovjek

Ono što mi ide na jetra je da ljudima smetalo što je BF4 isti BF3, a sad kad su promjenili i mehaniku i dobra radnje opet nije dobro jer je drugačije. I svi su htjeli reskin BF4. Vidim da i na redditu pišu da su željeli reskin BF4. 

Ako ništa neće mjenjati igra će postati reciklirano gofno kao COD.

Ne, on ce kao ja i kao mnogi drugi kupiti i igrati neku drugu igru, a bf ce izumrijeti... Ono sto mi zelimo je evoluciju BFa, koristenje novih tehnologija, grafika, zvuk, animacije, fizika, da dobijemo dublje i uvjerljivije iskustvo bojista(battlefield), a ne da igra ima losije i plice mehanike od igre koja je izasla prije 10 godina, jer sam dok sam igrao bf2 imao sam osjecaj da sam na bojistu, pa cak donekle i u bf3 i bf4, ali u ovoj igri, imam osjecaj da sam u jebenom cirkusu.

13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Znači ti bi ko Slayer? Svake godine isti album ali sa novim riječima? Ali Jbg jedan je Slayer, niko to drugi ne može tako. 

Ne, hocu bolji album ali da stil ostane isti. To sto su kupili nove instrumente i obojali kosu - ja zbog toga ne kupujem.

Teško to može tako... vidi se da nisi nikad svirao neki instrument 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
15 godina
MijoC kaže...

Ne, on ce kao ja i kao mnogi drugi kupiti i igrati neku drugu igru, a bf ce izumrijeti... Ono sto mi zelimo je evoluciju BFa, koristenje novih tehnologija, grafika, zvuk, animacije, fizika, da dobijemo dublje i uvjerljivije iskustvo bojista(battlefield), a ne da igra ima losije i plice mehanike od igre koja je izasla prije 10 godina, jer sam dok sam igrao bf2 imao sam osjecaj da sam na bojistu, pa cak donekle i u bf3 i bf4, ali u ovoj igri, imam osjecaj da sam u jebenom cirkusu.

Jer je tad bila vrh u to doba i nešto novo i nenadjebivo. Ovo je sve sad reciklaža starog hita u novom ruhu.

kao i sve danas, filmovi, glazba, igre sve je samo remake, remaster i  recycled :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
16 godina
fila2208 kaže...
MijoC kaže...

Jer je tad bila vrh u to doba i nešto novo i nenadjebivo. Ovo je sve sad reciklaža starog hita u novom ruhu.

kao i sve danas, filmovi, glazba, igre sve je samo remake, remaster i  recycled :)

I samo pič** ostaje pič**. :) 

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 23:15 (amater_2).
14 godina
protjeran
Battlefield 1

Šupak je pička budućnosti 

I bravo Mudonja, dobro si skrenia s teme, dosta ozbiljnog razgovora 

1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

sad sam igrao duže,jel i vi imate problema sa trzanjima,sitnim artefaktima i sličnome ili je samo kod mene,imam neke artefakte u igri ponekad i kad ide deploy na onoj crti oko mape,trzanja i slično...i također trzanja i zastajkivanja ekrana....

da,izgleda da je pc gotov sa bf1,ovo je baš konzolaški napravljeno makar nemam konzolu,stalno neke gluposti,stisno ovo,stisni ono...zatim onaj space me živcira stalno itd.,igra je napravljena najprije za xbox a port za pc,sve mi na to vuče,nije to to ipak...

i fps mi se smanjio u igri? jel to sve do standardnih amd drivera kao i uvijek

inače jel i vama u desnom gore kutu sitnim slovima zeleno prikazuje FPS,jel to svima tako?

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 1

Bome Asus Strix GTX 970 na 72C u igri,i neko čudno pucketanje čujem u kučištu,nikao da skužim točno od kudo dolazi!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Bome Asus Strix GTX 970 na 72C u igri,i neko čudno pucketanje čujem u kučištu,nikao da skužim točno od kudo dolazi!!

Nvidija te sabotira da kupis 1070. 

Salu na stranu, zaista cudno, mozda ventovi se vrte puno brze nego inace pa pucketaju?

LoL acc THCJoshi
10 godina

pazi da ti to nije zvuk udaranja ventilatora o kabel iznutra ...desilo se meni 

13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ajd da probam i ja to cujem moje kako divljaju na TSu pa sam malo zaintrigiran

克罗地亚电源
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Za sad igra čisto OK,

Da, upravo to i ocekujes od igre koja kosta 130 eura. Da je cist OK...

Ako se dobro sjećam, dobio sam je besplatno, ima samo jednu mapu i nekoliko oružja.

Čak sam i krivo napisao. Za tu cijenu je BF1 savršen.

Kad cu ga platiti 130Eura, i ako dobijem poluproizvod, onda ću napisati da je sranje :)

Al sad ozbiljno, feeling pucanja mi je odličan (lmg i snajper), borio sam se samo na srednjim zastavama i one su odlicne! Kuće, prolazi, otvorena polja. Ima mkesta za tenkove, pješadiju. Posebno mi se dopada fizika vozila i konja. I animacije likova. Uz lagani dim ili kad vjetar nosi pjesak, ukupan dozivljaj mi je odlican.

Kak sam reko, sve mi je prebrzo i kaotično, il kak bi neki rekli "arkadno". Još nije ko CoD, al su mu već jako blizu.

Snajper su usrali, ak cak i ja skidam ljude bez ikakvog uigravanja i isprobavanja. Sam feeling (zvuk, animacija) su odlicni, al fizika nije.

Medic je bugovit, njega moraju tweakati. I malo produljiti vrijeme spawna, ovak uopće nema smisla.

Zaključak, još mi uvijek bolje od svega što sam probao u zadnje vrijeme, CS, overwatch, .. mozda bi trebal probati rainbow 6.

30E mogu dati za BF1.

I prije prvog DLCa vjerojatno i Premium. Ovisno o broju ljudi koji ce igrat, i stanju igre.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
Ej ekipa. Da li treba neki key za open betu ili se samo ulogiram na origin i pocnem skidati igru? :)

Tnx
Battlenet ID: Mogy#21781
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Baldurion kaže...
Ej ekipa. Da li treba neki key za open betu ili se samo ulogiram na origin i pocnem skidati igru? :)

Tnx

javi se spelcovom kumu... On ti dila kljuceve i gratis dobijes sliku sa paintom...

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
16 godina

30E mogu dati za BF1.

I prije prvog DLCa vjerojatno i Premium. Ovisno o broju ljudi koji ce igrat, i stanju igre.

Di to ima za 30€? Odmah uzimam.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
16 godina
Battlefield 1

Threatty složio nešto

Plus jedna galerija:

http://imgur.com/a/NCFxp

Moj PC  
1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice