Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.268.482
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

sa 2x GTX 1080 i 5930k igra radi odlicno na 1440p... cca 110 FPS-a konstant na sve full max....nisam puno igrao ali budem jos mlao testira settingse pa javim

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 1
Marcuskac kaže...

Blago ovoj pedesetorici sta mogu igrat igru  

Kada wannabe hakeri ne odu na vrijeme spavat pa se probude mrzovoljni i krenu ddosat servere fml

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/50j2ka/mod_psa_ea_is_being_ddosed_servers_are_down/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Moj PC  
5 0 hvala 1
10 godina
Failed to connect to ea servers?? Cekao 10 sati da se skine i sad se opet nece pokrenut...maajkuu
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Već su tu

Ne bude se usrećio kad vidi koja oružja ima na raspolaganju.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina

Nešto kao Iskon kad grune ali na stranici je sve saaaavršeno fajn...

https://www.origin.com/en-ie/status

Ne,+ovo+nije+pravo+stanje+ali+bi+trebalo+biti... Ne,+ovo+nije+pravo+stanje+ali+bi+trebalo+biti...
Origin se bar upalio sad...iako od njega nema koristi. Origin se bar upalio sad...iako od njega nema koristi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 22:11 (mrxa1).
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ja danas poslijepodne uspio odigrati 3-4 runde i tehnički sve radi ok . Što se tiče same igre nije mi bio vau efekt ko kada sam probao Bf 3 betu. Kao da mi je neki hibrid Star Warsa i Battlefielda ( čak i game menu podsjeća na Star Wars) .Mislim igra je ok ali nisam baš nešto oduševljen previše .

Znam da će sad svi skočiti na ovo ali meni je Bad Company 2 bio dobar , Bf 3 odličan ,Bf 4 još malo bolji a ovo mi je sad bolje od Hardlina ali dosta ispod 3 i 4. Možda nam daju onu 2 mapu a trebali bi koliko su  zbrljali s codovima i serverima pa se možda dojam popravi ali ovako na prvu  nisam baš oduševljen.

sake08
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
maxis kaže...

Ja danas poslijepodne uspio odigrati 3-4 runde i tehnički sve radi ok . Što se tiče same igre nije mi bio vau efekt ko kada sam probao Bf 3 betu. Kao da mi je neki hibrid Star Warsa i Battlefielda ( čak i game menu podsjeća na Star Wars) .Mislim igra je ok ali nisam baš nešto oduševljen previše .

Znam da će sad svi skočiti na ovo ali meni je Bad Company 2 bio dobar , Bf 3 odličan ,Bf 4 još malo bolji a ovo mi je sad bolje od Hardlina ali dosta ispod 3 i 4. Možda nam daju onu 2 mapu a trebali bi koliko su  zbrljali s codovima i serverima pa se možda dojam popravi ali ovako na prvu  nisam baš oduševljen.

Da te razveselim:

12 godina
Battlefield 1

Neznam jeli se spominjalo u ovoj temi ali evo za one koji neznaju. Postoji bug u igrici gdje kada odete preko web browsera na battlefield.com/career nakon toga odaberete ispod BF1 i potom na loadout, možete otključati sve stvari koje inače nisu dostupne u beti. Dakle, odaberete što želite otključati i možda će biti potrebno par puta refreshati stranicu ili kliknuti gumb "buy" da bi proradilo ali će proradit nakon nekoliko puta i potom samo kliknete "equip" i upalite igru i to što ste otključali na stranici battlefield.com/career bi vam trebalo biti dostupno i u igri.

BF4: hrv_hrciii
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 22:24 (Hrci).
Moj PC  
7 0 hvala 9
12 godina
maxis kaže...

Bad Company 2 je NAJBOLJI Battlefield ikad.

10 godina
neaktivan

Meni je poceo bjezat samo od sebe,okrene mi se za 180 al onako ko da laga a fps je u tom trenutku normalan

13 godina
Hrci kaže...

Neznam jeli se spominjalo u ovoj temi ali evo za one koji neznaju. Postoji bug u igrici gdje kada odete preko web browsera na battlefield.com/career nakon toga odaberete ispod BF1 i potom na loadout, možete otključati sve stvari koje inače nisu dostupne u beti. Dakle, odaberete što želite otključati i možda će biti potrebno par puta refreshati stranicu ili kliknuti gumb "buy" da bi proradilo ali će proradit nakon nekoliko puta i potom samo kliknete "equip" i upalite igru i to što ste otključali na stranici battlefield.com/career bi vam trebalo biti dostupno i u igri.

Radi

15 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
maxis kaže...

Bad Company 2 je NAJBOLJI Battlefield ikad.

Meni nije ali poštujem mišljenje većine čak sam očekivao žešće reakcije. Ukusi su različiti tako da svatko uživa u nečemu.

sake08
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
maxis kaže...

Da te razveselim:

Ah a baš bih htio probati tu mapu mislim da je puno bolja  a dali su nam ovu pustinju bezveze.

sake08
15 godina
Battlefield 1

lel

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
21 0 hvala 4
15 godina
Kewin kaže...

lel

To da je stavit na cover od igre, jer tako će i na launchu igre bit.

žalosno, jadno, ali i očekivano jer im se uvijek to dešava tako da, bude bete, produžit će nam dan dva kao da se ispričaju.-

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
12 godina
neaktivan

Sta jos nisu digli servere?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 1

Trebali bi ubacit neki old school metro da igra bude potpuna

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MegaTheJohny kaže...

sa 2x GTX 1080 i 5930k igra radi odlicno na 1440p... cca 110 FPS-a konstant na sve full max....nisam puno igrao ali budem jos mlao testira settingse pa javim

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
MegaTheJohny kaže...

Kaže da će još malo testirati pa javit

17 godina
odjavljen
Volume kaže...
Friday kaže...
MegaTheJohny kaže...

Kaže da će još malo testirati pa javit

I onda kazu da nasilje nista ne rjesava...

Freak Show Inc.
11 godina
MegaTheJohny kaže...

Aj molim te što prije.Ja imam 3 komada,al bojim se da nece valjat...

Battlelog: Ratkapa16
16 godina

Proradilo je...sort off.

Serveri ili su "blago" zaqueani ili zjape prazni...nema između.

Doslovno po 100 ljudi u redu čeka na jedan server...očito neka YT čonka igra tamo pa se svi hoće vidit u videJu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 23:41 (mrxa1).
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Ne znam što se trudite... Ja danas nisam uopće palio igjicu jer sam pretpostavio da će biti ovako lepo

U ponedjeljak počinje škola pa će biti manja gužva....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
9 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Popodne se dalo bacit  partiju bez problema, cim dodem s posla idem bacit jos koju partiju posto mislimda bi  ujutro trebala bit manja guzva.

15 godina
Battlefield 1

Laku noć

Acco - Specializing in online warfare since 1942 - Legija Nastranaca

3 0 hvala 0
14 godina
Volume kaže...

Slikaj je pa stavi ode

Nope....niš od toga, em imam šugavog kineza em mi kamera crkla...a fina crna teta to bila

Btw. sorry na kasnom odgovaranju, tek sam sad stigao s posla

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Ne znam što se trudite... Ja danas nisam uopće palio igjicu jer sam pretpostavio da će biti ovako lepo

U ponedjeljak počinje škola pa će biti manja gužva....

Ne budi tako siguran u to. Kolko sam čuo od tete, kod njih u Austriji škola tek počinje 12. 9., a zaista je pitanje kako je tek u ovim većim EU zemljama

EDIT:

Evo uspio sam se spojiti na server tako što sam se spojio na frenda, čekao par minuta u redu pa sad igram....doduše nemam oružja i pola hud-a ali igram

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 23:44 (Granzon).
14 godina
Battlefield 1

Ekipa dali se kom želi spojit na server?
Koji klinac se događa?

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
kruskar kaže...

Ekipa dali se kom želi spojit na server?
Koji klinac se događa?

to je vjerojatno do tebe.evo mi svi vec peglamo na bug serveru.

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2016 0:35 (Kill Frenzy).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice