Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.268.641
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 1
prey kaže...

i3 6100

8GB DDR4 2133

R9 380 4GB Nitro

Ima li iko slicnu, kako gura ovu betu? Isplati li se uzimati punu igru s ovakvom konfiguracijom? Djeluje mi zanimljiva, optimizacija odlicna koliko vidim na nekim streamovima. Jos ce oni to ispolirati do finalne verzije

Nemoj drugima vjerovati. Probaj sam.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
prey kaže...

i3 6100

8GB DDR4 2133

R9 380 4GB Nitro

Ima li iko slicnu, kako gura ovu betu? Isplati li se uzimati punu igru s ovakvom konfiguracijom? Djeluje mi zanimljiva, optimizacija odlicna koliko vidim na nekim streamovima. Jos ce oni to ispolirati do finalne verzije

Eto pogledaj moj pc i prethodni komentar. Imam jaci procesor i pogledat cu navecer koliko mi je opterecen no grafa je ista a rame jeftino ubacis. A i nista te ne kosta da probas, tako ces biti najsigurniji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 19:30 (Stryder).
13 godina
Stryder kaže...

Nisam prije igrao BF igre ali ova mi se jako svidja. Na mom pcu ide solidno 50tak fpsova minimum sve na ultra i dx12 fullhd rezolucija. Nego zanima me, kako najeftinije (a sigurno) kupiti bf1 premium kada izadje? I kolika ce otprilike biti snizena cijena , jer mi je ovih 130€ malo puno.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-1/238803.aspx?page=125&jumpto=5138369&sort=asc&view=flat

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
protjeran
prey kaže...

i3 6100

8GB DDR4 2133

R9 380 4GB Nitro

Nije ti palo na pamet skinit betu i vidit kako radi? 

13 godina
Battlefield 1

Popodne sam bacio 2 i pol partije.

Ne znam kako objasnit prvi dojam nego rječju "neozbiljno".

Hardline je neozbiljna igra po meni, a Star Wars nisam igrao tako da ne mogu uspoređivati, a BF1 je na tragu Hardline prema toj definiciji s natruhama COD-a.

Borbe unutar 3 točke na kupu, među onim zgradama, su fakat kao da igram COD - tu se definitivno slažem s Filom.

Ovo što kažem neozbiljno mi je najviše došlo do izražaja kad sam sjeo u jebeni avion - poludebil sada može voziti avion - to su baš idiotski napravili.

Mapa je katastrofa - nabijem ih na oluju.

S teničke strane nisam imao većih problema, osim što su u desnom kutu konstantno objave za greške na serveru i ostalo, ali u samoj igri mi to nije smetalo - jedanput sam osjetio lag i vidio nekog panja kako u mjestu trči.

Dvaput sam doživio onu foru iz BF3 kad se vojniku vrat izduži - ovdje se to događalo s kaišem/torbicom crnom na vojniku.

Jedino što mi je dobro je netcode ako to mogu tako nazvati, odnosno hitdetection - fakat lovi metke i to ponekad u tolikoj mjeri da sam se sam sebi čudio koliko sam precizan.

Tada je na djelo stupila moja skepsa i sumnjičavost prema svemu što izađe iz DICE-ove radionice magije te sam počeo razmišljati o tome da su namjerno povećali hitbox na vojniku - ovo je već posao za x-files, tj. onog švabu nice to meet you kako li se zove??

Idem sad još malo igrat pa ćemo vidjet, ali trenutno ova igra nit smrdi, nit miriše.

Da hitreg nije takav kakav je, vjerojatno bi je obrisao već.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
5 2 hvala 0
12 godina
M4X kaže...
Hrci kaže...
M4X kaže...

onda jel padaju preorderi ili ne? kakva je igra? bolja od bf4? trebala bi biti... meni se sada downloada...morao preko ea chata tražit...

Nije bolja od BF4, barem meni, ali ok je igra.

ili je bolja ili nije,kako sad ok je...

kako se ulazi na servere? više ne postoji battlelog?

BF4 je odličan, BF1 je prosječan iliti "ok je igra".

Evo već par puta nailazim na probleme, ili se javlja DX error pa mi se cijeli komp zamrzne i moram restartat, ili mi se javlja "BF1.exe has stopped working" ili neki čudni laggovi tokom igranja koji se događaju samo meni očito a ping je ispod 50 stalno...

Šta se tiče same igre, igra radi odlično na najvišim postavkama, FPS nije pao ispod 60 nikako, hit detekcija bez zamjerki, konj mi je očajan, oružja sa visokim RPM su mi super, ownam svakoga u bliskim susretima, tenkovi predosadni ali jaki, zrakoplovi teški za pucat, bullet spread je na njima nenormalan...

BF4: hrv_hrciii
14 godina
Battlefield 1

Baš dobijem volju za malo isprobati igru, a ono se ne želi povezati na EA stranicu, baca grešku.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Hrci kaže...

BF4 je odličan, BF1 je prosječan iliti "ok je igra".

Evo već par puta nailazim na probleme, ili se javlja DX error pa mi se cijeli komp zamrzne i moram restartat, ili mi se javlja "BF1.exe has stopped working" ili neki čudni laggovi tokom igranja koji se događaju samo meni očito a ping je ispod 50 stalno...

Šta se tiče same igre, igra radi odlično na najvišim postavkama, FPS nije pao ispod 60 nikako, hit detekcija bez zamjerki, konj mi je očajan, oružja sa visokim RPM su mi super, ownam svakoga u bliskim susretima, tenkovi predosadni ali jaki, zrakoplovi teški za pucat, bullet spread je na njima nenormalan...

To nema puno veze s igrom, nego AMD-ovim driverima.

Inače, igra je super. :) Što manje ovih cheatera iz BF4, to bolje.

16 godina
Battlefield 1

opet serveri?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Daj recite kak se biraju serveri i koliki im je ping,i vas isto? I jel treba instalirat punkbuster ili ne

Bolje da su stavili onu mapu iz alphe,ova se ni meni ne svida

Tehnicka strana je najbitnija,da je hitreg,netcode itd. dobar......reko sam vam ja da ce igra bit kao hardline samo sa vojskom

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 20:16 (M4X).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Kill Frenzy kaže...

opet serveri?

ooooo da, sve puno ili "puno", ne znam...

Evo i mojih podataka za grafu...

Vrti se prosječno na nekih 80tak FPS-a sa svim postavkama na ultra na 1080p...

Nema dropova i cukanja barem što se strane kompa tiče, rubberbanding i lagovi, to je već DICE TM ;)

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

na cetvorki login i serveri takodjer crkli..

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
M4X kaže...

Tehnicka strana je najbitnija,da je hitreg,netcode itd. dobar......reko sam vam ja da ce igra bit kao hardline samo sa vojskom

Taj dio je perfektan. :) Ping: oko 20-30-50, uglavnom 27 ili 34.

16 godina
Tonči kaže...
M4X kaže...

Taj dio je perfektan. :) Ping: oko 20-30-50, uglavnom 27 ili 34.

dobar je ping samo su serveri offline

16 godina
Battlefield 1

kako će masa nasjest misleči da se može igrat na slabijim mašinama jer su stavili najmanje zahtjevnu mapu

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...

Popodne sam bacio 2 i pol partije.

Ne znam kako objasnit prvi dojam nego rječju "neozbiljno".

Hardline je neozbiljna igra po meni, a Star Wars nisam igrao tako da ne mogu uspoređivati, a BF1 je na tragu Hardline prema toj definiciji s natruhama COD-a.

Borbe unutar 3 točke na kupu, među onim zgradama, su fakat kao da igram COD - tu se definitivno slažem s Filom.

Ovo što kažem neozbiljno mi je najviše došlo do izražaja kad sam sjeo u jebeni avion - poludebil sada može voziti avion - to su baš idiotski napravili.

Mapa je katastrofa - nabijem ih na oluju.

S teničke strane nisam imao većih problema, osim što su u desnom kutu konstantno objave za greške na serveru i ostalo, ali u samoj igri mi to nije smetalo - jedanput sam osjetio lag i vidio nekog panja kako u mjestu trči.

Dvaput sam doživio onu foru iz BF3 kad se vojniku vrat izduži - ovdje se to događalo s kaišem/torbicom crnom na vojniku.

Jedino što mi je dobro je netcode ako to mogu tako nazvati, odnosno hitdetection - fakat lovi metke i to ponekad u tolikoj mjeri da sam se sam sebi čudio koliko sam precizan.

Tada je na djelo stupila moja skepsa i sumnjičavost prema svemu što izađe iz DICE-ove radionice magije te sam počeo razmišljati o tome da su namjerno povećali hitbox na vojniku - ovo je već posao za x-files, tj. onog švabu nice to meet you kako li se zove??

Idem sad još malo igrat pa ćemo vidjet, ali trenutno ova igra nit smrdi, nit miriše.

Da hitreg nije takav kakav je, vjerojatno bi je obrisao već.

Ma i u BF4 i BF3 je meni dosta loše napravljeni avioni. Onih 310 je svako već kužio i onda se dešavalo da se u krug vrtimo stalno. U 4 su sad kasnije to popravili na neki način.

Recimo to sam najviše primjetio nakon što sam dugo letenja u War Thunderu prešao u BF. Jednostavno mi se više nije dalo letjeti.

16 godina
dery kaže...

kako će masa nasjest misleči da se može igrat na slabijim mašinama jer su stavili najmanje zahtjevnu mapu

+99

16 godina
Battlefield 1

Probao sam Alphu koju mi pirat posudio i igra jednao dobro radi na obje mape tako da valjda nisu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mrxa1 kaže...
Kill Frenzy kaže...

opet serveri?

ooooo da, sve puno ili "puno", ne znam...

Evo i mojih podataka za grafu...

Vrti se prosječno na nekih 80tak FPS-a sa svim postavkama na ultra na 1080p...

Nema dropova i cukanja barem što se strane kompa tiče, rubberbanding i lagovi, to je već DICE TM ;)

GPU load ti je dosta nizak?

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 1

Za pratiti svoje statse kao u battlelogu

https://www.battlefield.com/career

Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
Battlefield 1

meni je gpu na 100% a cpu 60-70-80 pa čak i više.tako da igra fino cepa cpu.da sam uzeo recimo gtx1070 bas me zanima sta bi bilo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Launch day prošao perfektno

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

beta je gora od alfe i očekujem stoga da će završna igra bit poluproizvod kao bf4, još i gore jer je bf4 dobar kakvo je ovo sranje

ponavljam se, nudit će je za kikiriki dogodine

kako se zove takvu je i ocjenu zaslužio, preskačem ovaj bf ako se to tako može zvati

pasko bacija si lovu

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 20:58 (dery).
Moj PC  
4 7 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jel ovo samo meni da mi pise you have lost connection to the ea servers svaki puta?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nidjoPro kaže...
Jel ovo samo meni da mi pise you have lost connection to the ea servers svaki puta?

Bug, rijesit ce se polako. Samo sto im serveri stalno padaju, to je najveci problem.

11 godina
neaktivan
Pa da,ali od jutra mi tako svaki put,ulazip sam 4 puta,nisam ni isprobao igru heeh
13 godina
Battlefield 1

Odlična je ova igjica Batejfijed 1... 

Toliko je dobra da je sjebala sve ostale igjice.... više se ništa ne može igrati... BF4... FIFA...  jeeeeeeeee 

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...

Odlična je ova igjica Batejfijed 1... 

Toliko je dobra da je sjebala sve ostale igjice.... više se ništa ne može igrati... BF4... FIFA...  jeeeeeeeee 

https://pbs.twimg.com/media/Ck2KKFgWgAAHRhg.jpg

16 godina
Friday kaže...

GPU load ti je dosta nizak?

Meni? Stavio sam da pokazuje max vrijednosti za neke stavke...a screen je uzet minutu-2 nakon izlaska iz igre tako da su one crtice sa strane imale vremena smanjiti se...

Mislim da je load baš kako treba biti...nema smisla da grafa daje 50% od sebe...onda ili nešto nije dobro što se tiče drivera ili igre...

13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Blago ovoj pedesetorici sta mogu igrat igru  

Kada wannabe hakeri ne odu na vrijeme spavat pa se probude mrzovoljni i krenu ddosat servere fml

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 21:45 (Marcuskac).

2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice