Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.269.104
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 1
fila2208 kaže...

Ukratko, ovo je cod zapakiran u battlefront svijet, vraćen malo u vrijeme i zaljepljen mu je naziv, battlefield.

Kretanje vojnika i pucanje djeluje tako pudingasto i čudno kao da je iz coda. Mapa je iz batllefronta, a sam engine je battlefield.

Osobno uopće nema onog bf osjećaja di si dio tima...nitko ne reva, ne spota, ne hila, ne suporta...da, nisu ni prije, ali sad baš nikako,a da ne pričam da jedan tenk može silovati cijelu mapu jer nitko ne pokušava ništa, sem mene kretena koji gine dok pokušava bacit granate na njega.

jasno mi je da je to beta i da ima raznih igrača...ali ovo više nije battlefield...barem meni. Slobodno hejt.

Također. I kad maknem na stranu sve nedostatke i sitnice ja uopće nemam osjećaj da igram bf

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Nakon nekog igranja moram se pocet zaliti, znaci stutter nad stutterom, svako malo mi fps sa 60 lock padne na 10-15, probao sa stavljanjem postavki na med, low, nis ne mijenja, dx11, dx12, koma... Nadam se nekom patchu od AMD-a uskoro da to rijese.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Onaj mali light tenk njega ne sprječava planina može se gore skroz popet...

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
sseennoonn kaže...
Jel ima tko problema sa skidanjem igre? Pokusavam skinut tu open betu vec par sati download pada na 0 pa se dize itd..kae sa originom..izasao sam ponovo usao pokrenuo kao admin mode i opet isto...download mi je 10+ mbps

Ja sam ti imo takav problem jučer. Znači od 11 ujutro sam skido do 22h navečer i došo tek do 80%. Cijeli dan sam na netu tražio rješenje za to štekanje downloada. Išo na support, zbog bete čeko 2 puta po sat vremena da mi se jave, davali mi neke komande da upisujem u cmd, rekli da radim neki core.ini file na deskopu i pokrećem origin u nekom rd modu

uglavnom ništa nije pomoglo

Onda sam išo vidjet kak bu skidalo na laptopu. Pokrenuo download i ISTI problem. Skinulo 7 mb i prestalo skidat. Na laptopu imam windows 7 i stari client, na PC win10 i novi client. Tu sam zaključio da je problem u mom internetu, pa sam se preko moba spojio na net i skinuo zadnje 2 gige za 30 minuta.

Fakat neznam u čemu je jebeni problem, 97,69% sam siguran da me zajebavaju oni portovi u ruteru (Speedport W 724V), pokušavo sam to otključat ali nejde, modem ima novi software i niti jedan tutorial za otključavanje portova na tom modem nije napravljen u tom novom softwareu.

Inače mi internet radi bez greške 10mbit download na speedtest, download preko steama ide na max, sve 10/10 

Ovdje su ti neke od solucija http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3161118

Ovo je za pokrenut origin u R&D mode http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064773334812316/

Ako riješiš javi kaj si napravio.

11 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Nakon nekog igranja moram se pocet zaliti, znaci stutter nad stutterom, svako malo mi fps sa 60 lock padne na 10-15, probao sa stavljanjem postavki na med, low, nis ne mijenja, dx11, dx12, koma... Nadam se nekom patchu od AMD-a uskoro da to rijese.

Nije do AMDa vec do memory leaka, nakon 3-4 runde postane jak stutter, to je bio problem i u cetvorci. Ja sam resetiro page file na system default (inace sam imao svoj kreirani puno manji, da mi ne zauzima toliko ssd prostora) i sad je ok... I dalje koristi skoro 7gb od 8 ali ne zapinje

Battlelog: D3lBoy-00
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Meni odmah u prvom gameu baca fps, neigrivo mi je trenutno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Koliko rama imaš ? Proguglaj to za page file pa probaj (moras restartat komp cim promjenis)

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

8gb, budem isao pretrazit to sada...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
dery kaže...
Pikapolonica kaže...
Tonči kaže...

Tenk se lako ubije inženjercem...

Ak si na metar od njega! Sta ak si malo dalje onaj bunt granata ne leti tolko daleko a i za dinamit trebas bit blizu. Uprincipu tenk je sada jako mocan i ono uhvati  te strah kad ga vidis a ne ko na cetvorci di si ga gado zoljom odakle si htio ali opet s druge strane ljudi ce ga pocet onako supski koristit i kampat ce negdje cjeli gejm. Evo sad zavrsio gejm lik igro 38/0 stavio se na brdo i udri!

Šta ja kažem od početka, ako nema rpg-a nema ni igre.Ako nema toga ne zaslužuje igra to ime.

Pa ima za otključati onaj nekakv anti tank rifle ili nekakv bacač raketa koji i na daljinu hvata.

Poanta WW1 i dice sam rekao da tenkovi budu moćni, jer su takvi tada i bili. Koristili se pred kraja rata, bili su ogromna metalna čudovišta protiv kojih jednostavno nije bilo efikasnog oružija. Da mogao si ga pogoditi artiljerijom ili mu srušiti gusjenice i tako ga zaustaviti, ali to je više bilo na silu nego nešto efikasno. Dobro je da su uopće ubaciti taj nekakav bacač raketa sa bipdima jer bi inače jebali ježa.

Hummer kaže...

Meni igra nije baš pretjerano zanimljiva. Tu su 3 iste puške stavili kao različita oružija da ispadne više. Ono samo način što puca je drugačiji. Pa da su u bf4 to radili za svaku sačmu bi imali po 3-4 sačme.

Hmmmmm. Beta? Stavili su limitiran broj oružija u ful igri će ih naravno biti više, mislim barem se nadam.

U WW1 tenkovi su isli 15kmh i zapinjali bi u blatu a ne ko ovi a za gore bi jedva povukli pogledaj oni prvi renault sta su napravili jedna granata je ubijala vozaca unutra

11 godina
neaktivan

Dosta toga je super nerealno u BF1, ali to je igra. Sta su trebali napravit, da sjedimo u rovu 20min. Kupi Verdun za to

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 17:07 (D3lBoy).
10 godina
Hahahahahahahahhhhahaahaha del booooy hahahaah, a istina, sta bi ti htio? Da ti tenk i na igrici zapne u blatu i da te neprijatelj ubije? Onda bi tek popizdio pa bi srao da ne treba tolko realno bit
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
D3lBoy kaže...

Koliko rama imaš ? Proguglaj to za page file pa probaj (moras restartat komp cim promjenis)

Možeš dati link to za page file?

15 godina
Battlefield 1

Kako se tenk s vremenom zdrapa od pogodaka. must buy this game.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Nije istina, onaj britanski tenk je bas bio rađen da ide po blatu i oreko rovova i kratera.

Mali francuz sveukupno najbolji tenk u tom ratu. Ubijala ih granata i puška kad bi šrapnela ili metak prošli kroz otvor koji gleda. Ali opet ovo je igra i to arkadna. Da su isli na realnost pucali bi iz rova u rov.
10 godina
neaktivan

Ne brini imam Verdun! 

11 godina
neaktivan
The_K kaže...
D3lBoy kaže...

Možeš dati link to za page file?

11 godina

Imam 8 giga rama, da li trebam iskljuciti page file ili ukljuciti?

16 godina
The_K kaže...

Da

13 godina
neaktivan
The_K kaže...

Ne

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
15 godina
The_K kaže...

Nisam siguran za page file ali svakako napravi jedan defragment diska.

RIP Šaban (21.6.2016)
17 godina
Battlefield 1

Jel Vama trenutno uredno radi igra?

Meni se ne zeli povezat na ea severe uopce

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 17:51 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Možda.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
toxic kaže...

Jel Vama trenutno uredno radi igra?

Meni se ne zeli povezat na ea severe uopce

Ni meni nije radilo, i onda sam samo kliknuo Join na jednog od frenda i odma se spojilo.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
Puls3 kaže...
The_K kaže...

Nisam siguran za page file ali svakako napravi jedan defragment diska.

Pogotovo ako ima SSD :)

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
17 godina
Battlefield 1

Eto odigrao nesto..

pa ovo leti na ultra r9 290.... plus 70 fpsa uvijek u vecini slucajeva 80 plus

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

Eto odigrao nesto..

pa ovo leti na ultra r9 290.... plus 70 fpsa uvijek u vecini slucajeva 80 plus

cekaj dok dodjes na mapu da destrukcijom

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
Battlefield 1

Leti bf1 na q8200 na ultra kad gledam u pod 60 fps-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Jel to serveri trenutno ne rade?

Siky1234
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Trebalo bi da se sankcionišu ovi novi, samo pizde o tome ko koliko fpsa ima i na kojim postavkama igraju

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Upalio igru i mogu rec da me vise podsjeca na Star Wars nego na battlefield. Kakvo je ono kretanje vojnika, covice kao da igram hockey a ne ratnu igru.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice