Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.269.189
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 1
CyberDemonVZ kaže...

Je vec koji portal izdao Beta benchmarke?

Meni na mojoj konfiguraciji, na medium, se vrti oko 70 fps-a.

Moram priznati da sam s dx 12 ocekivao malo vise :) BF4, ovisno o mapi, zna povuci i preko 100fps-a.

Nije Beta, ali... : http://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/battlefield-1-alpha-test-gpu

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

jel ocekujete da ce i igra zazivit na eslu kad izadje ful verzija ?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Granzon kaže...

@drug voljum: nije meni problem srati po igri jer vec vidim dosta stvari koje su vec kako si ti rekao standardno lose, ali da li bi ti vjerovao nekom ko sere po necem a doslovce je igru tek upalio? To se zove vajnanje i mislim da mi vec imamo osobu kojoj smo to prepustili 😁

Ja ne branim dice a za youtubere me boli tuki, zapravo osim onog gamescoma i prvog trailera nisam nista drugog ni pogledao...

Zapravo kad smo kod gledanja, prek puta mene u vlaku fino dobra teta!!!😀

Ajme njega, pa pari da ja tražim od tebe il bilo koga da pljuca po igri bezveze. Prvi sam za to se napiše stvarno stanje stvari, a ne da se izmišljaju gluposti, bile one pozitivne ili negativne...

Na tvoj post sam se nadoveza samo zato šta mi je bilo smišno kako si nabroia deset loših stvari i na kraju toga doša do zaključka da su ti dojmovi poprilično pozitivni 

Slikaj je pa stavi ode

14 godina
protjeran
live4cro kaže...

Ne, ova igra nije usmjerena na competitive scenu

17 godina
Volume kaže...
live4cro kaže...

Ne, ova igra nije usmjerena na competitive scenu

Pa šta nije rekao onaj frajer koji je zadužen za Fifa kompetitivna natjecanja da će isto tako biti i BF1 kompetitivnih natjecanja i veliki nagradni fond (EA bi to trebao organizirati), navodno se planira igrati conquest small 8v8 ili tako neka šema. Mislim da postoje određene šanse za ovu igru, iako to neće sigurno biti na razini CS:GO, Cod-a i ostalih kompetitivnih igara.

"During the EA Play presentation, Peter Moore announced the competitive division behind building eSports in titles produced by EA. He announced challenger, premier and major events that will be supported and in some cases run by EA during 2017. So far they have only announced 4 Madden Major events run by EA (with 1 million in prize money split across all 4 majors). However, Peter Moore said there would be more news regarding other EA titles soon, with a Battlefield 1 and FIFA 17 image during the presentation.

Along with xfactors comments regarding eSports for Battlefield 1, I think it is safe to assume that eSports for Battlefield 1 will be supported by EA in some form. Whether main events are run through third party companies like ESL or by EA themselves is the information we are awaiting."

Koristite blage riječi i jake argumente
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 14:36 (Dodinho).
15 godina
Battlefield 1

Baš gledam levelfag je stavio

gdje igra sa flamethrowerom.

Jel to kao neki 'hero pickup' ko u SW:BF?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Već ekipa na veliko kupuje cheateve na aa.net - tako da ništa od competitivea...

16 godina
agent_00klc kaže...

Baš gledam levelfag je stavio

gdje igra sa flamethrowerom.

Jel to kao neki 'hero pickup' ko u SW:BF?

Više kao battlepickup. Nađeš na mapi neku kutiju i pobereš odjelo i bacač, ili onaj sniper ili lika sa teško mašinkom.

Tonči kaže...

Već ekipa na veliko kupuje cheateve na aa.net - tako da ništa od competitivea...

A što si ti tamo radi?

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 14:39 (Jack Sparrow).
15 godina

Aha, bezveze...

16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže... 

A što si ti tamo radi?

Interesirao se, naravno. To je najuspješnija cheat tvrtka trenutno. S njima vrlo neugodnu bitku dugo već vode svi studiji, najviše Valve. Trenutno jedina zaštita koju ne mogu razbiti je BattleEye, a VAC im postaje pain in the ass u posljednje vrijeme (dosad vrlo impotentan AC). PB je de facto mrtav već dulje vrijeme.

14 godina
protjeran
Dodinho kaže...

Pa šta nije rekao onaj frajer koji je zadužen za Fifa kompetitivna natjecanja da će isto tako biti i BF1 kompetitivnih natjecanja i veliki nagradni fond (EA bi to trebao organizirati), navodno se planira igrati conquest small 8v8 ili tako neka šema. Mislim da postoje određene šanse za ovu igru, iako to neće sigurno biti na razini CS:GO, Cod-a i ostalih kompetitivnih igara.

"During the EA Play presentation, Peter Moore announced the competitive division behind building eSports in titles produced by EA. He announced challenger, premier and major events that will be supported and in some cases run by EA during 2017. So far they have only announced 4 Madden Major events run by EA (with 1 million in prize money split across all 4 majors). However, Peter Moore said there would be more news regarding other EA titles soon, with a Battlefield 1 and FIFA 17 image during the presentation.

Along with xfactors comments regarding eSports for Battlefield 1, I think it is safe to assume that eSports for Battlefield 1 will be supported by EA in some form. Whether main events are run through third party companies like ESL or by EA themselves is the information we are awaiting."

Jedno je pričati, drugo je napraviti... Ni jedan bf dosad nije ima podršku za competitive s njihove strane pa sumnjam da će i ovaj. Uostalom ovo je casual shooter u kojem ekipa koja igra competitive igre ne vidi ništa zanimljivo 

Bf4 su prisilno pokušali ubaciti na esl scenu tako šta su plaćali likovima iz fnatica i sličnima da igraju. Sve je to naravno propalo... Ista stvar će biti i s bf1 ako to pokrenu 

Imaš i sad u bf4 bcl ligu, al to je sve organizirano samo od strane igrača. Za tu ligu 90% bf4 igrača nije ni čulo, pa toliko o njihovoj podršci

11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Meni je ovo sto se ticketi broje samo po flagovima malo tupavo... kuzim sta su htjeli, forsat da ekipa vise igra flagove, ali nema taktike doslovno ko ce vise flagova skupit, a killovi ti ne vrijede nista osim tvog scorea

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pokušavaju forsirati timsku igru... donekle ide. :)

10 godina
protjeran

2 pitanja:

Ono zeleno gore desno je fps?

Zna netko kako viditi usage gpua nezelim staviti da max radi?

10 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ovaj rush mod je tako lose balansiran da je to strasno jos ljudi ne koriste onu fixnu artiljeriu. Tenkovi su dosta OP trebaju to sve nerfat i bufat one topove sta su okolo, treba ti prek 3 metka neke pute da skines tenk a sporo reloada!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Tenk se lako ubije inženjercem...

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ak si na metar od njega! Sta ak si malo dalje onaj bunt granata ne leti tolko daleko a i za dinamit trebas bit blizu. Uprincipu tenk je sada jako mocan i ono uhvati  te strah kad ga vidis a ne ko na cetvorci di si ga gado zoljom odakle si htio ali opet s druge strane ljudi ce ga pocet onako supski koristit i kampat ce negdje cjeli gejm. Evo sad zavrsio gejm lik igro 38/0 stavio se na brdo i udri!

11 godina
neaktivan
Jesu serveri down? Na PS4 mi izbacuje da se nemogu spojit na ea servere

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Osim što ga lako može uništit artiljerija, 3 vrste aviona, topovi i drugi tenkovi, na brdu mu pješadija može prići - ne može pucati baš na sve strane cijelo vrijeme.

16 godina
Pikapolonica kaže...
Tonči kaže...

Ak si na metar od njega! Sta ak si malo dalje onaj bunt granata ne leti tolko daleko a i za dinamit trebas bit blizu. Uprincipu tenk je sada jako mocan i ono uhvati  te strah kad ga vidis a ne ko na cetvorci di si ga gado zoljom odakle si htio ali opet s druge strane ljudi ce ga pocet onako supski koristit i kampat ce negdje cjeli gejm. Evo sad zavrsio gejm lik igro 38/0 stavio se na brdo i udri!

Šta ja kažem od početka, ako nema rpg-a nema ni igre.Ako nema toga ne zaslužuje igra to ime.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 15:40 (dery).
16 godina
Pikapolonica kaže...

zasto je to "supski"??? svako igra kako hoce. btw gdje si vidio da  se tenk zaljece medju pjesadiju i doslovno ih gazi.najbolje bi bilo da dodje do tebe i ponudi ti da ga roknes dinamitom.

Stranice su trenutno nedostupne.
11 godina
neaktivan

Nije tenk problem, one dvije masivne tenkovske granate i aj bok, svaki put ga dignem, sad jel svaki put bude vec ostecen, moguce... Zeeroing kao da mi ne radi, stavim ga na 75m i gađam ekipu na 500m a normalno nišanim

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 15:45 (D3lBoy).
17 godina
Battlefield 1

Meni igra nije baš pretjerano zanimljiva. Tu su 3 iste puške stavili kao različita oružija da ispadne više. Ono samo način što puca je drugačiji. Pa da su u bf4 to radili za svaku sačmu bi imali po 3-4 sačme.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
dery kaže...

Šta ja kažem od početka, ako nema rpg-a nema ni igre.Ako nema toga ne zaslužuje igra to ime.

Četvorka ima rpg, smaw, sraw, mbt law i šta sve ne, pa se opet možeš rugati tenkom ako igraš protiv panjeva bez mozga 

16 godina
dery kaže...
Pikapolonica kaže...
Tonči kaže...

Pa ima za otključati onaj nekakv anti tank rifle ili nekakv bacač raketa koji i na daljinu hvata.

Poanta WW1 i dice sam rekao da tenkovi budu moćni, jer su takvi tada i bili. Koristili se pred kraja rata, bili su ogromna metalna čudovišta protiv kojih jednostavno nije bilo efikasnog oružija. Da mogao si ga pogoditi artiljerijom ili mu srušiti gusjenice i tako ga zaustaviti, ali to je više bilo na silu nego nešto efikasno. Dobro je da su uopće ubaciti taj nekakav bacač raketa sa bipdima jer bi inače jebali ježa.

Hummer kaže...

Meni igra nije baš pretjerano zanimljiva. Tu su 3 iste puške stavili kao različita oružija da ispadne više. Ono samo način što puca je drugačiji. Pa da su u bf4 to radili za svaku sačmu bi imali po 3-4 sačme.

Hmmmmm. Beta? Stavili su limitiran broj oružija u ful igri će ih naravno biti više, mislim barem se nadam.

11 godina

Jel zna netko koje postavke trose najvise fpsa?Na high na mojoj konfi pada fps na 30, na medium pada na 40fps.

16 godina
The_K kaže...

Jel zna netko koje postavke trose najvise fpsa?Na high na mojoj konfi pada fps na 30, na medium pada na 40fps.

Ako si pomeaknuo resolution scale sa 42% na 100% onda ti to troši ogromno puno.

Osim toga pretpostavljam da standardno. AA, texture, mesh. 

15 godina
Battlefield 1

Ukratko, ovo je cod zapakiran u battlefront svijet, vraćen malo u vrijeme i zaljepljen mu je naziv, battlefield.

Kretanje vojnika i pucanje djeluje tako pudingasto i čudno kao da je iz coda. Mapa je iz batllefronta, a sam engine je battlefield.

Osobno uopće nema onog bf osjećaja di si dio tima...nitko ne reva, ne spota, ne hila, ne suporta...da, nisu ni prije, ali sad baš nikako,a da ne pričam da jedan tenk može silovati cijelu mapu jer nitko ne pokušava ništa, sem mene kretena koji gine dok pokušava bacit granate na njega.

jasno mi je da je to beta i da ima raznih igrača...ali ovo više nije battlefield...barem meni. Slobodno hejt.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
8 1 hvala 3
10 godina
Jel ima tko problema sa skidanjem igre? Pokusavam skinut tu open betu vec par sati download pada na 0 pa se dize itd..kae sa originom..izasao sam ponovo usao pokrenuo kao admin mode i opet isto...download mi je 10+ mbps
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The_K kaže...

Anti aliasing, post process, effects, resolution scale, ambient oc.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 16:05 (D3lBoy).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice