Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.269.110
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 1

Pa okreni jedan vent za 180 stupnjeva pa budu oba puhala u istom smjeru vrok te jebi

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

MRSKI kaže..

Pa ako ih okrene prema dole postoji mogućnost da se kompjuter odigne od zemlje i odleti i onda ostane bez svega. Samo ti ostavi kako jeste

jeste, jeste.. nego kakva je Alpha..? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 1
red_bull kaže...

Pa okreni jedan vent za 180 stupnjeva pa budu oba puhala u istom smjeru vrok te jebi

Pa, da!
Stavi ih u push/pull.

Da pušu sa desna na lijevo, tako će ti ovaj lijevi šta vuče van ipak malo ispuhati van zrak kroz rešetke gdje je predviđen stražnji vent.

13 godina
Battlefield 1

Smith, pusti ih. Pojma nemaju. Jedino mozes probati okrenuti jedan suprotno od drugoga!

Losije sigurno ne bi bilo.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Arabarran kaže...
red_bull kaže...

Pa, da!
Stavi ih u push/pull.

Da pušu sa desna na lijevo, tako će ti ovaj lijevi šta vuče van ipak malo ispuhati van zrak kroz rešetke gdje je predviđen stražnji vent.

Probao. Sve je bilo kao i sada, samo je lijevi vukao umjesto gurao u sredinu. To je prvo što sam isprobao, ali kako nije stao još i ekstra rear-fan na kućište, temp je bila viša za stupanj-dva nego je trenutno.  Nemam drugog rješenja za sada. Ovako ovaj gore barem pokupi van nešto topline iz sredine socketa.

U biti, kako je rekao TomoR, eventualno bi mogao vratiti da lijevi poteže van i onda našarafiti ventilator sa vanjske strane kućišta koji bi simulirao stražnji ventilator.. ali to mi je ružno da nabijem nešto da strši izvan gabarita!

Ma nemam pojma šta se jebem s vama uopće, procesori su oba preko 50 stupnjeva udaljeni od limita dok su u loadu........... idem radit nešto za promjenu

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2016 16:05 (mrsmith).
13 godina
Frik Gik kaže...

MRSKI kaže..

Pa ako ih okrene prema dole postoji mogućnost da se kompjuter odigne od zemlje i odleti i onda ostane bez svega. Samo ti ostavi kako jeste

jeste, jeste.. nego kakva je Alpha..? 

Odlično, hvala na pitanju. Kako si ti? 

11 godina
neaktivan
Battlefield 1

jesam jutros 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa nisi ti ni toliko lud koliko izgledaš - Tko bi rekao, između svih ovih naučnika ovdje, da ću od tebe dobiti najbolji odgovor!

Od silnog mozganja, najjednostavnije rješenje nam je promaklo. Da znaš da odmah naručujem 2 komada, samo da Špelca skinem s ku**a!

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
13 godina
mrsmith kaže...

Pa nisi ti ni toliko lud koliko izgledaš - Tko bi rekao, između svih ovih naučnika ovdje, da ću od tebe dobiti najbolji odgovor!

Od silnog mozganja, najjednostavnije rješenje nam je promaklo. Da znaš da odmah naručujem 2 komada, samo da Špelca skinem s ku**a!

3 kom. Desno, u sredinu (ak ne stane onda lijevo) i jedan na kućište.

Bravo Replay

P.S. ima više tih tankih, pa probaj pronaći nekakvu usporedbu na netu, da uzmeš najboljeg.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2016 18:24 (CyberDemonVZ).
9 godina
protjeran
mrsmith kaže...

Ja još ne mogu virovat da si ti kuler okrenia da ti slova budu naopako, pa jel te sram pisat ovdi?

PRN8
16 godina
Battlefield 1

Kad bi mogla beta?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
mrsmith kaže...
Andi_zg kaže...

Ajmo Volume, gukni golube

Sjedi negdje sav usprican od vlastite izdrkotine i zadovoljno se smjeska...

To znaš iz iskustva?

Isprike guruu ako ga vrijeđam svojim amaterstvom :´(

mrsmith kaže...

Replay je dao super prijedlog, međutim iako više nisam u tim vodama(sada samo turbofolk)

Pogledaj ovu stranicu imaš tu puno statistika, usporedbi, round up-ova ma svega.

https://uk.hardware.info/category/23/case-fans/products#filter:q1Yqzi8qUbJSKsgvKM1JLMosqVTSUSouSE1Ozs8xBIobILhGQK6RgaUFSCQ1sSg5ozy_KKUYKAgUKEhMTwWyDJVqAQ

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2016 23:02 (Ikarus01).
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Kill Frenzy kaže...

Kad bi mogla beta?

pih, kakva beta, vidis da svi igraju aplhu, samo se javis duji  

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

Kad bi mogla beta?

Prva 26.8. - 2.9.

Druga 4.10 - 12.10.

11 godina
neaktivan
Battlefield 1

jel ziher, dujo potvrdio..?  

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Battlefield 1

Affirmative

PRN8
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

affirmative - bas si rjecit..

sramezljiv si Dujo, i ti i ovaj Mrski.. 

niti jedan prtsc necete sa nama podijeliti, sto vas smeta, sto vam se svida, kako se vrti igra - a imate access.. 

za Volumea me ne cudi da ne recenzira previse jer u pola sata igre nije uspio skuziti da se cepelin nemre srusiti.. 

sto se ne ugledate malo na pirata  

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ma šta se ne može srušit cepelin, odakle te priče?

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Stvarno, kakve stu to loše priče, pada on cin ga ja probušin sniperon, al iz tenka ga moras malo vise puta pogodit........
PRN8
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...
Ma šta se ne može srušit cepelin, odakle te priče?

Nema SRAW-a u BF1 pa on zamišlja da se ne može jer je panj.

Koji kurac uopće raspravljaš s njim?!

[19xx] 4ntraks
14 godina
protjeran
Tom je jučer napisa istu stvar, al sam ga zaboravia pitati odakle mu to pa se sad sitia
Ne pratim više ništa u vezi igjice pa ne znam jesu šta minjali... Znam da su ga na streamu rušili i naglašavali kako to nije skriptirano već da može pasti na bilo kojem dijelu mape i rušiti zgrade, a jutuberi su nešto kenjali kako može primiti pun k damagea kod ne padne

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

ja sam pucao po njemu, nula bodova.

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
C3c1l kaže...

Cecile ti slabo ciljaš pa ga biće nisi ni pogodia

13 godina
Volume kaže...

On je panj još veći od onog Frika tako da nije ni čudno da cepelin nije mogao pogodit.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Battlefield 1

Netko je kopao po file-ovima, izgleda da se Behemoth-a ipak može pogoditi i srušiti:

http://www.noelshack.com/2016-26-1467470473-c4d2c6cea12.png

Izvor:

https://www.reddit.com/r/battlefield_one/comments/4qu1pm/maxi_leak_by_the_big_lobix300/

I, ono, jučer sam se baš bojao da neće stati!

U istom potezu upgrade-ao i RAM, par puta mi se Windowsi rušili sa IRQ_not_less_or_equal, greškama u pagefile-u, ali onda nakon 3-4-og restarta izvrtio više od sat vremena Prime95 i od onda sve radi OK (kuc-kuc u drvo)

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Volume kaže...
C3c1l kaže...

kasnije sam ga kamenom dva puta pogodio, razbio mu šajbu i nista vise od toga

[19xx]C3c1l
14 godina
protjeran
C3c1l kaže...

Drugi put baci i treći da pilotu izbiješ oko pa da vidiš kako pada

13 godina
neaktivan
Volume kaže...
C3c1l kaže...

Drugi put baci i treći da pilotu izbiješ oko pa da vidiš kako pada

ma nema se vremena, pa nije to zajebancija.

ja ozbiljno pristupam svakoj partiji bez obzira sto sam najbolji u svakoj igri pa tako i ovoj.

[19xx]C3c1l
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2016 10:48 (C3c1l).
13 godina
Battlefield 1

Ceco, hvala na Alphi! Igra mi je puno bolja od ocekivanog!

Upravo mi pocinju gadne obaveze, slobodno ti zaigraj.

Kad ulovim vremena cu mozda nesto napisat o igri... mada mi se cini da nema smisla jer je vec sve receno.. jedna mapa, malo oruzja, dobar gameplay, prekrasna grafika...

Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice