Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.269.682
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 1
Soldier977 kaže...

Ma jebo vas popusti i ruski vpnovi. Ako bude igra dobra i uspije okupiti community kao u doba BF3, daću im i 150€.

Nasao sam ja za 150Eura. Daj mi posalji na racun. Kupim ti onu box verziju.

I castim s cevapima.

MRSKI kaže...

Voljum hajde malo provozaj aviončiće i vidi kakav je filing pa javi dojmove iz prve ruke. Ovim ostalim jutuberima ne vjerujem previše 

Vjerojatno samo to i radi :) Mislim da bi ti on posudio da ga lijepo pitas.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
protjeran
MRSKI kaže...

Voljum hajde malo provozaj aviončiće i vidi kakav je filing pa javi dojmove iz prve ruke. Ovim ostalim jutuberima ne vjerujem previše 

Kaže emajl da nesmin ni slučajno pisati okolo bilo kakve informacije, stavljati slike il bilo šta slično tako da ti neću reći ništa :D 

Al se zato u emajlu ne spominje ništa jel baš ja moran igrat na svom akauntu hahaha

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Da, nije sapun pa ce se potrosit. Da prostite...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
Volume kaže...
Doznalo se da veki ima batinu veću od mudonje, dobia je ponudu za snimanje koju nije moga odbiti tako da je odjeba igjice i otiša u glumačke vode

Teško stari, da ne kažem da je nemoguće.

I molim te da ne lažeš napaćeni narod. 

Dragi Mudonjo, samo zato što si vidio moga, ne znači da nema većega.

Znam kakav je i koliki je te kakav utjecaj vrši na druge, međutim bio bih arogantan kada bih vjerovao da ne postoji bolja alternativa.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
16 godina
Battlefield 1

Isto sranje drugo pakovanje

Kanter PROO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Samo da se zahvalim du_jo_pro. Napravio sam sve kako je rekao ali mislim da bez njegove "preporuke" kod njemu poznatih ljudi u EA (ipak je ovaj svijet mali ) teško bih dobio pristup alphi. Još jednom hvala i ako se ikada sretnemo imaš gajbu pive od mene

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Samo da se zahvalim du_jo_pro. Napravio sam sve kako je rekao ali mislim da bez njegove "preporuke" kod njemu poznatih ljudi u EA (ipak je ovaj svijet mali ) teško bih dobio pristup alphi. Još jednom hvala i ako se ikada sretnemo imaš gajbu pive od mene

i hladnjacu cevapa... :)

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
13 godina
MRSKI kaže...

Da je više takvih dobročinitelja svijet bi bio bolje mjesto. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
17 godina
odjavljen
RePlaY kaže...

Za razliku od CS-a koji sa svakom novom verzijom donosi pregrst novosti...

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 1

Ko su svi ovi novi jazavci sto spamaju po svetoj temi

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

Ko su svi ovi novi jazavci sto spamaju po svetoj temi

Riplej je i prije znao pisati. Doduse sada samo shitposta kak bi rekao onaj neki kolega kojeg si optuzio za cit

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
RePlaY kaže...

Za razliku od CS-a koji sa svakom novom verzijom donosi pregrst novosti...

U zadnjoj verziji su dobili nove rukavice i skinove za puškice. Čak i kokoši nisu iste boje

13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
MRSKI kaže...

Da je više takvih dobročinitelja svijet bi bio bolje mjesto. 

Dujo i Cyber bi se trebali obući kao Betmen i Robin(samo svijetlijih i veselijih boja) i postepeno mijenjati svijet na bolje, jednim dobrim djelom.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2016 21:07 (Ikarus01).
16 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

U zadnjoj verziji su dobili nove rukavice i skinove za puškice. Čak i kokoši nisu iste boje

Zaboravio si i nove, ofarbane nožiće. Od carbona, da brže trči bojištem (onoj jednoj mapi što igraju, gori su nego mi za vrijeme CoDa 2 sa Tužnom)....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
11 godina
neaktivan
Battlefield 1

MRSKI kaže...

Samo da se zahvalim du_jo_pro. Napravio sam sve kako je rekao ali mislim da bez njegove "preporuke" kod njemu poznatih ljudi u EA(ipak je ovaj svijet mali ) teško bih dobio pristup alphi. Još jednom hvala i ako se ikada sretnemo imaš gajbu pive od mene

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2016 23:34 (Frik Gik).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Frik Gik kaže...

MRSKI kaže...

Samo da se zahvalim du_jo_pro. Napravio sam sve kako je rekao ali mislim da bez njegove "preporuke" kod njemu poznatih ljudi u EA(ipak je ovaj svijet mali ) teško bih dobio pristup alphi. Još jednom hvala i ako se ikada sretnemo imaš gajbu pive od mene

Pa ako misliš da to nije istina izvoli ti napravi akaunt na tviču i javi im se na support pa ćeš vidjeti kako će te skinuti. Vjerojatno se pročulo a oni su ipak u ovoj fazi ograničeni brojem servera i igrača tako da dijele sada na kapaljku po preporuci.

16 godina
Battlefield 1

Battlefield ga kanteru može samo popušit, i to stojećki.

Kanter PROO
Moj PC  
1 1 hvala 1
10 godina
protjeran

kanter :) igra je stara za poludit, izbacili novu igru, a ista samo poboljsali grafiku i stavili skinove... smjesno je to sto sam ne bas takvim rijecima rekao davne 2005 za bf2, za cod serijal da isprobaju bf, mnogi koji nisu ni znali da igra postoji, a kamoli vidili video igre popljuvali su je samo tako, a danas svi ti igraci kojima sam govorio igraju bf, dok mnogi od tih igraca vise i neigraju cod odnosno "sredinom" cod4 serijala.

Sto se tice bf serijala, do sada mi je bf2 ostao najbolji, dok je ostatak svaka cast na grafici i sve to nije uopce sjela. Nakon bf2 izbacivaju dlcove i sranja samo da zaraduju pare, 2 prijatelja kupe dlc gdje mogu igrati nove mape onda si i ti necu reci prisiljen, ali eto tako cu se izraziti kupiti je. Bf1 mi se jako dopao i nadam se da ce biti dobar koliko i bf2. Da mogu ocekivati TD, ali mnogi od tih ljudi nisu ni igrali 2005 bf2 tako da...

11 godina
neaktivan
Battlefield 1

Mrski kaže...

Pa ako misliš da to nije istina izvoli ti napravi akaunt na tviču i javi im se na support pa ćeš vidjeti kako će te skinuti. Vjerojatno se pročulo a oni su ipak u ovoj fazi ograničeni brojem servera i igrača tako da dijele sada na kapaljku po preporuci.

uz ovoga veterana sa foruma koji se druzi sa svedankama pa je dobio alphu  poznam samo jednog covjeka koji je dobio pristup i on je worlwide n1 u svojoj bransi.. no isto tako imam kompanjona koji je u bar 2-3 statistike worlwide n1 i nikako da dobije pristup, a znam da je kumio i molio..

volumea ne racunam - dok ne pukne koji prtscn i ne prekrsi NDA - puste price.. 

bome utjecajan taj vas Dujo, on samo PRNE i eto ti alphe..  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
RePlaY kaže...

Battlefield ga kanteru može samo popušit, i to stojećki.

Čak je i Hardline inovativniji od kantera. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
16 godina
Battlefield 1
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Andi_zg kaže...

Ajmo Volume, gukni golube

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...
Andi_zg kaže...

Ajmo Volume, gukni golube

Sjedi negdje sav usprican od vlastite izdrkotine i zadovoljno se smjeska...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
A šta da guknem, odigra sam preksinoć nekih po ure i to je sve... Za vikend kad bude slobodnog vrimena

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
A šta da guknem, odigra sam preksinoć nekih po ure i to je sve... Za vikend kad bude slobodnog vrimena

Da si inzinjer kao dama - mogao bi se igrati po cijele dane. 

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Da je baba imala kurac bila bi dida...

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Evo live novi avioni https://www.twitch.tv/russianpaladin

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
4 0 hvala 5
16 godina
ceco22 kaže...

Uff, ovog lika sam puno puta gledao kako razvaljuje s helijem u BF4.... pre pre strašno što lik radi.

17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...
ceco22 kaže...

Uff, ovog lika sam puno puta gledao kako razvaljuje s helijem u BF4.... pre pre strašno što lik radi.

Ceco?

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Ceco?

Njega sam viđao jedino u grmlju s Cyberom kako kempa

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice