Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.278.065
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Nitko nikakvu guzicu da bi stavio za cecu, ko da je zadnji peder...

Freak Show Inc.

1 1 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 1
Friday kaže...

A čuj, prvi nije sigurno - to se zna tko je

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...
Friday kaže...

A čuj, prvi nije sigurno - to se zna tko je

Kad sam vidio da je tvoja poruka - vec sam pomislio da si opet nesto fotosopirao...

Ko je prvi? 

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
Ko je prvi? 

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ko je prvi? 

Onaj koji najčešće stoji ispred svih i ima najuži jer nije oskvrnut. Daje svima, ali nikad ne prima(rima!?).

Netko bi pomislio da je to neki mačo, no ustvari to je pirat koji također želi nježnosti, ali nažalost ne zna kako to reći.

Stoga stalno suspendira Duju dok ga eto nije protjerao, iako zna da mu je on najdraži.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 11:42 (Ikarus01).
16 godina
Friday kaže...

Naguzio on mene neki dan na BFH s 4:1 (bilo bi i gore da mi nije pukla veza sa serverom).

Ceco, sretan rođendan.

Dao Bog da ti se sve elise na heliju potrgale :)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

hvala svima na cestitkama... Nadam se da se budemo zabavljali i u BF1 kao u ostalim BF naslovima... I da bude sto manje game brake bugova i glitcheva...

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...

hvala svima na cestitkama... Nadam se da se budemo zabavljali i u BF1 kao u ostalim BF naslovima... I da bude sto manje game brake bugova i glitcheva...

kakav je to bug? kad kočnica na džipu propadne ili? 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
14 godina
protjeran
To on oće dati doznanja da je nezadovoljan raspravom, valjda očekuje da se piše o igjici

6 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 1

Zanimljivo razmišljanje. Naletio sam na ovo.

Pa ako opet može prijevod?

Mislite da će se ovo dogoditi? Sa BF3 je bilo tako, sa BF4.... nešto je, nešto nije, ovisno tko je bio glasniji na CTE. Al mi se tu i tamo učinilo da netko u DICE-u ipak razmišlja i nisu stavili neke gluposti koje je zahtjevao dio BF zajednice.

Jedna fan made tema za Battlefield 1:

https://soundcloud.com/h-r-nikoofar-1/friends-in-high-places-battlefield-1-soundtrack

I prije koji dan su developeri u DICEu upitani dal i oni razmišljaju o remasteru kojeg starog Battlefielda. Odgovor je bio da ne, da su svi raspoloživi ljudi trenutno na razvoju Battlefielda 1.

Ali da, ukoliko će to zajednica željeti, da je i ta opcija moguća negdje u budućnosti.

I jedan brzinski pool, koju od starih BF igara bi željeli igrat s novim engineom?

http://www.strawpoll.me/10260208

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
I jedan brzinski pool, koju od starih BF igara bi željeli igrat s novim engineom?

Naravno da 1942 vodi, ja ne znam di su ovi tukci u Diceu izvukli da većinu zajednice zanima WWI...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Mislite da će se ovo dogoditi? Sa BF3 je bilo tako, sa BF4.... nešto je, nešto nije, ovisno tko je bio glasniji na CTE. Al mi se tu i tamo učinilo da netko u DICE-u ipak razmišlja i nisu stavili neke gluposti koje je zahtjevao dio BF zajednice.

Jedna fan made tema za Battlefield 1:

https://soundcloud.com/h-r-nikoofar-1/friends-in-high-places-battlefield-1-soundtrack

I prije koji dan su developeri u DICEu upitani dal i oni razmišljaju o remasteru kojeg starog Battlefielda. Odgovor je bio da ne, da su svi raspoloživi ljudi trenutno na razvoju Battlefielda 1.

Ali da, ukoliko će to zajednica željeti, da je i ta opcija moguća negdje u budućnosti.

BF3 zalili su se da su vozila op->u bf4 su jos vise op i opet se zale->izasao star wars battlefront-ne moram ni pricat o AT&T i slicnim pizdarijama

samo da ne bude super casual ko battlefront i ja sretan,a to da ce novi igraci sakat kad nalete na dogfightere i tenk igrace iz proslih nastavaka normalno...

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2016 12:24 (kurt).
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Srećo naravno da može

16 godina
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Srećo naravno da može

Ma svaka čast stari... 

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
protjeran
kurt kaže...

BF3 zalili su se da su vozila op->u bf4 su jos vise op i opet se zale->izasao star wars battlefront-ne moram ni pricat o AT&T i slicnim pizdarijama

samo da ne bude super casual ko battlefront i ja sretan,a to da ce novi igraci sakat kad nalete na dogfightere i tenk igrace iz proslih nastavaka normalno...

Zato triba farmat panjeve dan i noć čim igjica izađe jer će sigurno već u prvom patchu nerfat vozila, kako to već ide...

Jedino me muči to šta više nema thermal optike na tenkovima za lakši i brži rejp

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Voljum toliko abjuza taj prevoditelj da ce mu se dogoditi isto sto i oruzjima u BF-u...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Voljum toliko abjuza taj prevoditelj da ce mu se dogoditi isto sto i oruzjima u BF-u...

Pa šta fali i da se ovo gore dogodi translate-u . Meni se čini da ima onaj profesionalan izgled. Baš izgleda COD-ovski.

Poruka od navečer je izbrisana, ako mi se Volume može javiti je li oprošteno bilo bi mi jako drago?

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2016 13:18 (Ikarus01).
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Ma kakav prevoditelj, to je moje stručno znanje. Uskoro će i knjiga pa potraži na kioscima po naslovom easy inglish with voljum

10 godina
neaktivan

Do kada će da se provodi ova strahovlada na temi, od svega napisanog na BF temama da čovjek dobije izgon radi ovog... pa nije rekao da je HC za prave proOVE

#dajmomudapr8i

Ceco sretan rođendan, kratak sam jedan dan do druge godine 

potpis
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2016 16:20 (MatoOO13).
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

šta je ovo sad,di je spam? wtfign...tko je sve napravio pre-order BF1,ajde da vidim popis

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
Battlefield 1

Neki dan ste se žalili na spam, a sad vam već fali?!

Panjevima nikako udovoljit.

U kurac!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

I Petko, jesi li zadovoljan gey pravima u Irskoj?

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Neki dan ste se žalili na spam, a sad vam već fali?!

Panjevima nikako udovoljit.

U kurac!

nisam se ništa žalio samo me šokiralo na prvu,valjda su se maknuli u bf4 temu

fala k**** da su se maknuli dežurni trolovi i spameri

16 godina
odjavljen
M4X kaže...

nisam se ništa žalio samo me šokiralo na prvu,valjda su se maknuli u bf4 temu

Nisu nikud otišli.. Čekaj ponedeljak i početak radnog vremena pa ćeš vidjet....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
M4X kaže...
Skilledžija kaže...

I po čemu se onda sad tema razlikuje od onoga prije kad u ovoj izvedbi isto nemaš niš za pročitat?

Tema je kvalitetnija?

Ma 

Mi možda jesmo spameri, ali se barem trudimo održavati neko veselo raspoloženje ovdje. Dok vi party brejkeri ne želite ni o igri pisat...i onda serete o kvaliteti teme...ma supač

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2016 19:37 (Granzon).
13 godina
neaktivan
Granzon kaže...

Gdje si ti spamer? Pa ti si dosta koristio temi.

13 godina
Battlefield 1

Hardline rules!!! 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
16 godina
Battlefield 1

Gle i m4x je našao noobs welcome server :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Gle i m4x je našao noobs welcome server :)

jel hoćeš da te izrejpam,samo dođi na taj server

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice