Nitko nikakvu guzicu da bi stavio za cecu, ko da je zadnji peder...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A čuj, prvi nije sigurno - to se zna tko je
A čuj, prvi nije sigurno - to se zna tko je
Kad sam vidio da je tvoja poruka - vec sam pomislio da si opet nesto fotosopirao...
Ko je prvi?

Ko je prvi?
Onaj koji najčešće stoji ispred svih i ima najuži jer nije oskvrnut. Daje svima, ali nikad ne prima(rima!?).
Netko bi pomislio da je to neki mačo, no ustvari to je pirat koji također želi nježnosti, ali nažalost ne zna kako to reći.
Stoga stalno suspendira Duju dok ga eto nije protjerao, iako zna da mu je on najdraži.
Naguzio on mene neki dan na BFH s 4:1 (bilo bi i gore da mi nije pukla veza sa serverom).
Ceco, sretan rođendan.
Dao Bog da ti se sve elise na heliju potrgale :)
hvala svima na cestitkama... Nadam se da se budemo zabavljali i u BF1 kao u ostalim BF naslovima... I da bude sto manje game brake bugova i glitcheva...
hvala svima na cestitkama... Nadam se da se budemo zabavljali i u BF1 kao u ostalim BF naslovima... I da bude sto manje game brake bugova i glitcheva...
kakav je to bug? kad kočnica na džipu propadne ili?
Zanimljivo razmišljanje. Naletio sam na ovo.
Pa ako opet može prijevod?Mislite da će se ovo dogoditi? Sa BF3 je bilo tako, sa BF4.... nešto je, nešto nije, ovisno tko je bio glasniji na CTE. Al mi se tu i tamo učinilo da netko u DICE-u ipak razmišlja i nisu stavili neke gluposti koje je zahtjevao dio BF zajednice.
Jedna fan made tema za Battlefield 1:
https://soundcloud.com/h-r-nikoofar-1/friends-in-high-places-battlefield-1-soundtrack
I prije koji dan su developeri u DICEu upitani dal i oni razmišljaju o remasteru kojeg starog Battlefielda. Odgovor je bio da ne, da su svi raspoloživi ljudi trenutno na razvoju Battlefielda 1.
Ali da, ukoliko će to zajednica željeti, da je i ta opcija moguća negdje u budućnosti.
I jedan brzinski pool, koju od starih BF igara bi željeli igrat s novim engineom?
Naravno da 1942 vodi, ja ne znam di su ovi tukci u Diceu izvukli da većinu zajednice zanima WWI...
Pa ako opet može prijevod?
Mislite da će se ovo dogoditi? Sa BF3 je bilo tako, sa BF4.... nešto je, nešto nije, ovisno tko je bio glasniji na CTE. Al mi se tu i tamo učinilo da netko u DICE-u ipak razmišlja i nisu stavili neke gluposti koje je zahtjevao dio BF zajednice.
Jedna fan made tema za Battlefield 1:
https://soundcloud.com/h-r-nikoofar-1/friends-in-high-places-battlefield-1-soundtrack
I prije koji dan su developeri u DICEu upitani dal i oni razmišljaju o remasteru kojeg starog Battlefielda. Odgovor je bio da ne, da su svi raspoloživi ljudi trenutno na razvoju Battlefielda 1.
Ali da, ukoliko će to zajednica željeti, da je i ta opcija moguća negdje u budućnosti.
I jedan brzinski pool, koju od starih BF igara bi željeli igrat s novim engineom?
BF3 zalili su se da su vozila op->u bf4 su jos vise op i opet se zale->izasao star wars battlefront-ne moram ni pricat o AT&T i slicnim pizdarijama
samo da ne bude super casual ko battlefront i ja sretan,a to da ce novi igraci sakat kad nalete na dogfightere i tenk igrace iz proslih nastavaka normalno...
Pa ako opet može prijevod?
Srećo naravno da može
Ma svaka čast stari...
BF3 zalili su se da su vozila op->u bf4 su jos vise op i opet se zale->izasao star wars battlefront-ne moram ni pricat o AT&T i slicnim pizdarijama
samo da ne bude super casual ko battlefront i ja sretan,a to da ce novi igraci sakat kad nalete na dogfightere i tenk igrace iz proslih nastavaka normalno...
Zato triba farmat panjeve dan i noć čim igjica izađe jer će sigurno već u prvom patchu nerfat vozila, kako to već ide...
Jedino me muči to šta više nema thermal optike na tenkovima za lakši i brži rejp
Voljum toliko abjuza taj prevoditelj da ce mu se dogoditi isto sto i oruzjima u BF-u...
Voljum toliko abjuza taj prevoditelj da ce mu se dogoditi isto sto i oruzjima u BF-u...
Pa šta fali i da se ovo gore dogodi translate-u . Meni se čini da ima onaj profesionalan izgled. Baš izgleda COD-ovski.
Poruka od navečer je izbrisana, ako mi se Volume može javiti je li oprošteno bilo bi mi jako drago?
Ma kakav prevoditelj, to je moje stručno znanje. Uskoro će i knjiga pa potraži na kioscima po naslovom easy inglish with voljum
Protjeran!?!?!?!?
Ko je za da ga vratimo?
Do kada će da se provodi ova strahovlada na temi, od svega napisanog na BF temama da čovjek dobije izgon radi ovog... pa nije rekao da je HC za prave proOVE
#dajmomudapr8i
Ceco sretan rođendan, kratak sam jedan dan do druge godine
šta je ovo sad,di je spam? wtfign...tko je sve napravio pre-order BF1,ajde da vidim popis
Neki dan ste se žalili na spam, a sad vam već fali?!
Panjevima nikako udovoljit.
U kurac!
I Petko, jesi li zadovoljan gey pravima u Irskoj?
Neki dan ste se žalili na spam, a sad vam već fali?!
Panjevima nikako udovoljit.
U kurac!
nisam se ništa žalio samo me šokiralo na prvu,valjda su se maknuli u bf4 temu
fala k**** da su se maknuli dežurni trolovi i spameri
nisam se ništa žalio samo me šokiralo na prvu,valjda su se maknuli u bf4 temu
Nisu nikud otišli.. Čekaj ponedeljak i početak radnog vremena pa ćeš vidjet....
I po čemu se onda sad tema razlikuje od onoga prije kad u ovoj izvedbi isto nemaš niš za pročitat?
Tema je kvalitetnija?
Ma
Mi možda jesmo spameri, ali se barem trudimo održavati neko veselo raspoloženje ovdje. Dok vi party brejkeri ne želite ni o igri pisat...i onda serete o kvaliteti teme...ma supač
Gdje si ti spamer? Pa ti si dosta koristio temi.
Hardline rules!!!

Hardline rules!!!
http://battlelog.battlefield.com/bfh/battlereport/show/1/734316574537490752/336431208/
Gle i m4x je našao noobs welcome server :)
Gle i m4x je našao noobs welcome server :)
jel hoćeš da te izrejpam,samo dođi na taj server