Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.266.136
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 5
Sum_of_all_fears kaže...

....

Still got it...

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan
Friday kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

Seljo ides na ignor.

Riplej bi ti rekao da si usro

A rekoh možda izdržimo do 10te stranice bez rage-a, ali kad ste takvi... 

Dakle da krenemo: Mr.smith ti si mi od sad na ignore-u, da nastavim u duhu teme... 

potpis
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2016 18:33 (MatoOO13).
12 godina
neaktivan
Battlefield 5
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Meni se čini da se usro.

13 godina
Battlefield 5

Glazba baca na neke letjelice i budućnost, a odjeća je staromodna???

Gleda gore i prekriva ga sjena.... svemirski brod ili cepelin????

Ne znam što da mislim???

U kurac!

P.S.

Grafika će izgleda biti odlična?

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2016 19:07 (Skilledžija).
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Gleda gore i prekriva ga sjena.... svemirski brod ili cepelin????

A men se čini da ucav leti prema njemu, u pogledu mu vidiš kako misli ''a u pičku materinu šta ću sad''

12 godina
neaktivan
Battlefield 5

trench coat... ww1 confirmed

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Volume kaže...

A men se čini da ucav leti prema njemu, u pogledu mu vidiš kako misli ''a u pičku materinu šta ću sad''

Vidiš, podsjeća me to na sličnu situaciju u četvorci kad je tako ucav letio prema meni (od onog mrskog neprijatelja) a ispred mene pak Nex pizdi na sve te pizdarije a ja si pak mislim kako ću se laganini skloniti iza starog čike pošto im je on ipak priority target No1, kad ono qurac.....smrdljivi starček hitro i vješto pobježe a u meni se pojavi ona tvoja misao. Naravno to leteće govno se spucalo meni direkt u vugla

A onda ide šlag na tortu kad se još i Nex počeo derati na mene jer koji qurac samo stojim i čekam da me govno pogodi

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
protjeran
LeftY_CRO kaže...

trench coat... ww1 confirmed

neznan baš... u pozadini se na sekundu vide i štop svitla od yuga kojeg nije bilo u to vrime

13 godina
Battlefield 5

U kurac i tekst!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 5
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 5

.

Battlelog: Ratkapa16

7 0 hvala 1
13 godina
Gago4 kaže...

.

Možda naprave full realističnu igru... nešto kao...

kao...

Modernizirana Arma!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
CyberDemonVZ kaže...
Gago4 kaže...

.

Možda naprave full realističnu igru... nešto kao...

kao...

Modernizirana Arma!

Evo dujo umjesto tebe ću: HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHHA MODERNIZIRANA ARMA HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

Battlelog: Ratkapa16
13 godina
Battlefield 5

Sad sam se malo igrao sa ovim videom i ako   posvijetli  izostri sliku za 20 do 30 posto vidi se u donjem desnom kutu na ramenu vojnika sitnica koja objašnjava vrijeme radnje . Čudi mu da ovi "yutuberi" već to nisu provalili ili im je zabranjeno da govore....

Moj PC  
8 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Sad sam se malo igrao sa ovim videom i ako   posvijetli  izostri sliku za 20 do 30 posto vidi se u donjem desnom kutu na ramenu vojnika sitnica koja objašnjava vrijeme radnje . Čudi mu da ovi "yutuberi" već to nisu provalili ili im je zabranjeno da govore....

Nemoj krasti lovorike Gosn. Smitu. Ipak je on ovdje informatički stručnjak za kompjutore te digitalnu obradu. Kako bi se ti osjećao kad bi on uzeo palicu i mlatio građanine po glavi ?

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
13 godina
MRSKI kaže...

Evo ga!

16 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Kao što je kolega Skilledžija reko glazba je sadašnjost/budućnost, a odjeća po meni izgleda kao za pirotehničara, a na slici koju je Gago4 stavio vidi se kao neka beretka ili čudna frizura

Uglavnom mamicu im hebem ako ova grafika bude samo za SP, da je nebudu srokali unutar MP igre.

Nadam se da je ovo punokrvni DX12, te mogući Vulkan.

[M|C] LuX_CRO
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
MRSKI kaže...

Evo ga!

Vidim da si dosta naučio od onog OTISA na faksu.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
Battlefield 5

Je li tko možda pomislio da je ona velika sjena u teaseru B17 ili Ju-88?

U originalu je bio taj veliki bombarder (zavisi o strani) i bio je veoma zabavan za korisiti...napuniš ga sa frendovima i rokaj

A nije bilo hebenih lockajućih govana...samo hrpa lovaca i tu i tamo AA topovi - spor ko qurac ali urnebesno zabavan kad ispusti teret

Naravno, bio je valjda glavna meta svih protivničkih lovaca

A Petko, ako je ovaj Bf u II. svj. ratu onda nam se možda vrati i onaj dvojsed bombarder

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Granzon kaže...

A Petko, ako je ovaj Bf u II. svj. ratu onda nam se možda vrati i onaj dvojsed bombarder

Joj, nemoj...

Freak Show Inc.
13 godina
Nvidia GTX 680 kaže...
Friday kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

Pa ti doslovno molis za lajkove na ovom forumu katastrofa,ajde daj baci jos neku foru mooolim te oces?

Dobar damage control...

Seljo ides na ignor.

Ha ha ha ha ha hahahhahhahaaa 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
10 godina
neaktivan
Battlefield 5

Čisto da ne propustim nešto na twitteru piše 4PM ET a na twitch 1 PM PT više se ne snalazim u tim njihovim zonama u koliko je onda jel ostaje ono sutra naveće u 22:00 sata 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xbox584 kaže...

Čisto da ne propustim nešto na twitteru piše 4PM ET a na twitch 1 PM PT više se ne snalazim u tim njihovim zonama u koliko je onda jel ostaje ono sutra naveće u 22:00 sata 

Mislim da smo mi GMT+2 tako da 23:00, no bolje pričekaj Mirka Miočić... ovaj Sajbera.

http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/usa/eastern-time/convert/

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2016 22:42 (Ikarus01).
16 godina
Ikarus01 kaže...
Xbox584 kaže...

Mislim da smo mi GMT+2 tako da 23:00, no bolje pričekaj Mirka Miočić... ovaj Sajbera.

Malo je zajebano sa njihovim ET PM BST i ostalim skračenicama, ali google zna

1:00 PM Thursday, Pacific Time (PT) is

10:00 PM Thursday, in Sesvete (lokacija)
4:00 PM Thursday, Eastern Time (ET) is
10:00 PM Thursday, in Sesvete (lokacija)
[M|C] LuX_CRO
13 godina
neaktivan
LuX_CRO kaže...
Ikarus01 kaže...
Xbox584 kaže...

Malo je zajebano sa njihovim ET PM BST i ostalim skračenicama, ali google zna

1:00 PM Thursday, Pacific Time (PT) is

10:00 PM Thursday, in Sesvete (lokacija)
4:00 PM Thursday, Eastern Time (ET) is
10:00 PM Thursday, in Sesvete (lokacija)

Ima mi logike jer imamo rođake u Americi za koje kažemo 6 sati iza. No nije mi jasno što sam krivo pročitao ili razumio s linka? Mora da je do mene jer Greenwich ne bi napravio takvu pogrešku.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2016 23:07 (Ikarus01).
13 godina
Xbox584 kaže...

Naravno.

Evo, da budes siguran :D

http://www.battlefield.com/event

11 godina
odjavljen
Battlefield 5

Jedva cekam sutra 

1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 5

Jedan dobar komentar:

Imagine if it really did turn out to be a Hardline sequel. That would be absolutely hilarious.

The trailer begins, we see soldiers landing on the French coast. Bullets from every direction.."Hey, wake up, wake up", it was a dream, Hardline 2

I naletio sam na neke jako cudne informacije, za koje se nadam da nisu istinite jer su ... cudne.

Prvi svjetski rat.... al ima i mechova i ostalih steampunk i sci-fi stvari

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/4i0k0x/bf5_what_if_bf5_is_ww1_with_mechs/

Battlefield Intel:

https://twitter.com/bravoINTEL/status/728260511221972993

World War 1 with a twist

Ovaj concept art designer koji radi na igri koja ce uskoro biti prikazana, a slike su iz WWI sa mechovima:

http://imgur.com/gallery/eL297

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1178783125478778

EDIT: Evo još jedan zanimljivi :D

Znate ovaj teaser kad lik gleda nešto gore?

Hindenburg, zeppelin, se srušio 06. svibnja :D

https://hr.wikipedia.org/wiki/Hindenburg_%28cepelin%29

EDIT 2:

Sjećate se onih slika BF Eastern Front koji su bili s inside prezentacije?

Lik je priznao da ih je on nacrtao i da su fake :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 0:38 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
5 0 hvala 4
11 godina
neaktivan
Battlefield 5

O.o

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice