Ma pravi rusher, prva linija odmah
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kažu da će biti 64 igrača. Čujem da je ovo nekakav early leak - igra ima i black and white / sepia filtere da bi bolje dočarala doživljaj
Kako ti se samo da?
Možda ovaj Battlefield 1 bude dobra igrica.
Kažu da će biti 64 igrača. Čujem da je ovo nekakav early leak - igra ima i black and white / sepia filtere da bi bolje dočarala doživljaj
Kako ti se samo da?
A nekad se i sam pitam
Znači odlučili su da BF5 bude u Frostbite 3 engineu? Nisu išli na 4 ili 3.5? Možda i bude odmah igra radila u startu.
Znači odlučili su da BF5 bude u Frostbite 3 engineu? Nisu išli na 4 ili 3.5? Možda i bude odmah igra radila u startu.
Sluzbeno se ne zna engine. Budemo vidjeli sutra navecer.
Znaš i sam da će trailer biti fantastično režirana bajka da te privoli na preorder. Ali ne smiješ popuštati.
Znaš i sam da će trailer biti fantastično režirana bajka da te privoli na preorder. Ali ne smiješ popuštati.
Što se njega tiče on je već popustio.
Samo je pitanje dali je gospođa spemana za peglanje kartice?
Vidi ovog zadnjeg, stvarno sinke.

Vidi ovog zadnjeg, stvarno sinke.
Šteta da ti i Cyber niste stali u kadar... jbg, kad kempate otraga uvijek
Vjerujem da to lako može srediti.
Imaš Venice Unleashed pa opet slabo ljudi igraju.
Imaš Venice Unleashed pa opet slabo ljudi igraju.
Ja bio nekad davno zatražio pristup, nisu mi dali i onda sam odustao.
Štoviše, BF3 sam i deinstalirao sa kompa. Bilo je to dobrih nekoliko tisuća sati! Ali treba gledati naprijed!
Što je bilo bio je, ali definitivno sam vrlo skeptičan što se tiče BF5.
Što je bilo bio je, ali definitivno sam vrlo skeptičan što se tiče BF5.
Jedno je sigurno.
Ne radim pre-order!
Toooo!!!
Već me trese rushomanija...... di mi je Paylpal kartica, di di????
Jedno je sigurno.
Ne radim pre-order!
Ma kakvi.
Ekipa, ne znam za trailer, ali sutra će biti LiveStream kako likovi igraju. JackFrags, LevelCap, RivalXFactor, Matimi0 itd... - svi su pozvani na neki event na kojem će igrati.
Prenositi će nam kako likovi igraju, a ne tamo neki trailer. Trailer možda isto bude, ali i ako bude - neće samo on.
Vjerujem da to lako može srediti.
Speglam ja gospođu, odma se peglaju kartice!
(Tražio sam Mudu savjete. Zna znanje)
SVI NA BARIKADE!!!! Sanjao sam kako vodim, proletere mlade
Napravit cu preorder cim bude moguce
Ekipa, ne znam za trailer, ali sutra će biti LiveStream kako likovi igraju. JackFrags, LevelCap, RivalXFactor, Matimi0 itd... - svi su pozvani na neki event na kojem će igrati.
Prenositi će nam kako likovi igraju, a ne tamo neki trailer. Trailer možda isto bude, ali i ako bude - neće samo on.
Nije receno ni da ce oni igrati! ;) Samo su rekli da ce svi biti tamo.
Ali da, ne znam zbog cega bi ih inace zvali :D
Mislim da jos nije bilo u temi. Stream ce poceti u 22:00 po nasem vremenu na Twitch kanalu od BF-a:
https://www.twitch.tv/battlefield
Naravno, dolazim gore koji sat ranije, mozda nesto uleti van programa, il sam krivo izracunao vrijeme pocetka :)
SVI NA BARIKADE!!!! Sanjao sam kako vodim, proletere mlade
A bas je morao tebe stavit prvog.. sad opet necemo imat mira nekoliko dana...
Ivanec ne zna za drugo nego samo na juriš ili na silu.
Ali pazi kako je dobro ovo smjestio. Sinke kempa iza kao inače, Voljum se drži postrance i samo gleda da dezertira, a Teknokyo se skriva u skupini i gleda skorz na desnu stranu jer je uoćio nekakav prekrasan glitch koji mora iskoristiti.
EVO GA OPA malo pravih informacija od svog toga spama u BF5 temi https://twitter.com/Kive612/status/728253823605612545 meni se čini kao WW2 odjeca a vama?
1.Ili je buducnost i brod leti iznad njega
2.ili je ww1/ww2 zbog odjeće koju nosi
EVO GA OPA malo pravih informacija od svog toga spama u BF5 temi https://twitter.com/Battlefield/status/728253194850050050 meni se čini kao WW2 odjeca a vama?
Modni macak...
EVO GA OPA malo pravih informacija od svog toga spama u BF5 temi https://twitter.com/Battlefield/status/728253194850050050 meni se čini kao WW2 odjeca a vama?
Modni macak...
Pa ti doslovno molis za lajkove na ovom forumu katastrofa,ajde daj baci jos neku foru mooolim te oces?
Pa ti doslovno molis za lajkove na ovom forumu katastrofa,ajde daj baci jos neku foru mooolim te oces?
Dobar damage control...
Dobar damage control...
Seljo ides na ignor.
Seljo ides na ignor.
Riplej bi ti rekao da si usro