Batman: Arkham City

poruka: 1.292
|
čitano: 250.753
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Obe igre posjedujem kao orginalne i AA sam presao 97% tako da jesam poprilicno sam igrao igru. Physx je cak bolje optimizovan u Arkham City-ju jer sam u AA sa ovom istom konfiguracijom igrao sa Physx na Normal a Arkham City igram sa Physx na High. U gradu mi je nekih 30 FPS-a u zatvorenom ide i do 50. FPS padne na 25 u scenama gdje je ogromna kolicina Physx efekata (scena u muzeju). Ne znam sta si ti ocekivao od realtime particle renderinga ali on je jako jako zahtjevan proces. Svaka cestica koju vidis se renderuje u tom trenutku i nije skriptovana. Zato mozes da prodjes kroz maglu i vidis kako se pomjera, zato vidis cestice na podu... Slazem se da nije bas dobro optimizovana tehnologija ali ako se uzme u obzir kolicina detalja koja je u igri koja se u istom tom trenutku renderuje dedicated kartica za Physx je potrebna. Reci za nesto da je sranje samo zato sto ne mozes da pokrenes je glupo. Da se tako razmisljalo danas nebi imali 80% stvari u igrama jer bi se smatrale glupima.

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Batman: Arkham City

ne znam,ja sam na normal stavio physx i prvi fight onaj sve super,radi preko 50 frameova ali kada dođem kod Two Facea drastično padne frame pogotovo kada od gore gledam kroz onaj prozor...znam ja da je to sve neispolirano još ali me nasekiralo što su napisali u launcheru da je preporučena za normal jedna gtx 560 kad ono ćorak,a naravno da ne podrazumjevam kada kažu "preporučeno" da frame padne sa 50 na 25 kod svake zahtjevnije scene gjde physx dolazi do izražaja.

16 godina
neaktivan

Zato ja tu fiziku ni ne palim, kad je jako loše optimizirana. Dobro moja grafa ni ne može prožvakat fiziku, ali vidim da se žalite i vi koji imate jake grafičke. Toliko o fizici, i za sve korisnika Atia: Ako planirate uzet Nvidiu samo radi fizike ne mojte.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Zato ja tu fiziku ni ne palim, kad je jako loše optimizirana. Dobro moja grafa ni ne može prožvakat fiziku, ali vidim da se žalite i vi koji imate jake grafičke. Toliko o fizici, i za sve korisnika Atia: Ako planirate uzet Nvidiu samo radi fizike ne mojte.

pa to je samo što se tiče ove igre,meni fizika na svim igrama dosad radi odlično.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan

Samo da kazem da je clan DuMe idiot. Covjece ne mozes mi u privatnoj poruci napisati kraj igre koju sam tek poceo igrati. Tako da ako je neko jos primio poruku od ovog clana neka ne otvara. Sva sreca da sam prestao citati kada sam vidio dio teksta gdje ej pisalo da li je "kraj igre...". 

Ako te interesuje kraj igre postavi ovde u spoiler ili pogledaj na youtube-u. Bas ali bas imas srece da nisam procitao poruku do kraja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zanima me ovo; Jel ova igra preko Origina ili Steama ili nijedno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Možeš birati:

1. Ako uzmeš preko steama onda imaš steam,gfwl (game for windows live).

2. Imaš preko origina onda ti je vjerujem origin i gfwl

3. Imaš retail koji koristi samo gfwl.

16 godina
neaktivan

Uzeo bi u Algoritmu, pa neznam koja je verzija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Retail. Ne koristi ni Origin ni Steam, samo GFWL.
Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
15 godina

mene zanima ima li na nekoj stranici kupiti key za Origin.

sve što sam vidio dosad su Retail keyevi na tim stranicama.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

73%

Rijesio 100% main story i sve sidequestove.

Rijesio sve Riddlerove zagonetke.

Skupio najmanje 2 medalje na svim fight challengeovima, i 3 medalje na pola predatorovih  challengeova.

Nisam odradio ni jednu kampanju jos.

Nikad necu doc do 100%.........

I am falling - to see what's left behind....... I am fallen - to you I must be blind.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dex,ispričavam se,onog trenutka nisam mislio na to  {#}

U vezi igre::

Je li kraj igre s betmenom kad Jokera iznese van na rukama??

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Je.

Osim ako imaš Catwoman DLC, u tom slučaju još moraš odraditi šoru s Two Faceom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 22:16 (Danny_HR).
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Je.

Osim ako imaš Catwoman DLC, u tom slučaju još moraš odraditi šoru s Two Faceom.

Očekivao sam malo više zajbavanja sa Jokerom,još moram riješit onda two face i to je to..  neću doći ni do 50%.. 

17 godina
neaktivan
Meni je kad sam to završio bilo na oko 51% ako se ne varam. Naravno, to sve ovisi o tome koliko si riddlerovih challengea riješio.

Nakon toga sam počeo s Game + modom, sad se time zabavljam.
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Meni je kad sam to završio bilo na oko 51% ako se ne varam. Naravno, to sve ovisi o tome koliko si riddlerovih challengea riješio.

Nakon toga sam počeo s Game + modom, sad se time zabavljam.

Iskreno,i baš mi se i neda rješavat riddlerove misije.

Idem malo taj game mod provat

17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

73%

Rijesio 100% main story i sve sidequestove.

Rijesio sve Riddlerove zagonetke.

Skupio najmanje 2 medalje na svim fight challengeovima, i 3 medalje na pola predatorovih  challengeova.

Nisam odradio ni jednu kampanju jos.

Nikad necu doc do 100%.........

Ja sam tek prekjucer krenuo igrat :D
sta je uopce ukljuceno sve u tu statistiku?

potpis :D
17 godina
neaktivan
Sve. Obje razine težine, svi riddlerovi izazovi, sve zagonetke, svi trofeji i sve sporedne misije.
17 godina

Ma ja sam prešao bez ridlerovih zagonetki. Jednostavno mi je to zamorno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Meni su zagonetke odlične, trofeji su mi dosadnjikavi...
16 godina
neaktivan

Sad imam pitaje, tek sam počeo igrati pa se baš ne snalazim najbolje...
Na početku igre, uzverem se na jedan od tornjeva i jasno vidim onaj ridlerov upitnik, poravnam ga ( znači gornji dio s točkom ), i onda neznam kako slikati, da on to registrira, znam da bi se u AA zadržao X pa bi on skenirao.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Onaj na vrhu tornja nije za skeniranje. Trebaš s batrangom pogoditi točku i to ti otvara dodatne Riddler Hostage misije. Ako mislimo na istu stvar.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Onaj na vrhu tornja nije za skeniranje. Trebaš s batrangom pogoditi točku i to ti otvara dodatne Riddler Hostage misije. Ako mislimo na istu stvar.

Veći je dosta od onih koje se može pogoditi u točku, ovaj je samo nacrtan, i vidi ga se sam ou Dretective Modu, jedan dio je otiskan na beton, a jedan na nekakvi dio zgrade poviše, kad staneš na određeno mejsto oni se poklope i daju normalni upitnik.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
neaktivan

Onda to nije isti. :)
Pa pogledaj u listi kontrola koji ti je za skeniranje.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 9:23 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan

Evo sad sam naletio na netu na odgovor, taj element se otključa malo kasnije, a ja sam frik koji prvo sve istraži i onda ide na misije, hvala svejedno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Batman: Arkham asylum 2
Pezer kaže...

Imam problem...Dođem do onoga Ras a Gul xD znate na kog mislim i rijesim ga u pustinji i onda znate svi sta treba uraditi(da ne spoilam) ali nece da mi Batman baci mac...Dakle samo stoji i drzi mac,a ja ne mogu nista nego vrtiti misem,zvuk i dalje ide ona se tamo javlja i moli da je spasim itd. ali batman se ne mice...nezz u cemu je problem...

I nitko ne zna aj ako je problem u ''onome'' moze mi se netko javiti na PM,molim vas...

13 godina
neaktivan

zna li netko možda kada će igra doći u sophos?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Robin in freeroam :D Moguci Spoileri !!!

http://community.batmanarkhamcity.com/forums/showthread.php/11661-WORKING-Robin-amp-Nightwing-Free-Roam-(Pics-amp-Video)

PC only.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 23:53 (dex3108).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

dal se riddler pojavljuje u igri???

http://youtu.be/VPf8BR7YYkw

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
U fizičkom obliku ne. Ali imaš puno interakcije s njim.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice