Batman: Arkham City

poruka: 1.292
|
čitano: 250.741
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

ima li negdje povoljno Origin key za Batmana?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 19:28 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Batman: Arkham City
antimadridista kaže...

http://eplati.com/index.php

Dinamo živi vječno
14 godina
protjeran
Kora kaže...
antimadridista kaže...

To je retail key. Rekao mi je da neće dobivati origin keyeva, a nije siguran radi li taj na Originu.

16 godina
neaktivan
NiramX kaže...
Kora kaže...
antimadridista kaže...

To je retail key. Rekao mi je da neće dobivati origin keyeva, a nije siguran radi li taj na Originu.

Zasto bi igra bila na Originu kad nema veze se EA-om?

BBC2 nick: reader562
17 godina
neaktivan
Igra je na Originu, ali retail key ne možeš redeemati na Originu jer je nije izdao EA.
Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
16 godina
neaktivan

Steam support je zakon!

Upravo sam dobio odgovor na moj upit:

Hello,

I bought Batman: AC as preorder, and I'm pretty decent you can check that I never installed it or tried to play it - the reason is, I also bought xBox version, which I play.

Would it be possible, since game is practically unused, to somehow convert the game into a gift which I could give to somebody? I'm asking about this option simply because I'm pretty sure that money return would be much bigger hassle, and one of my friends would pay me back for a gift.

Cheers.

Odgovor:
Hello John,
Thank you for contacting Steam Support.
As with most software products, we do not offer refunds or exchanges on games, DLC or in-game items purchased on our website or through the Steam Client. 
As a one-time customer service gesture we can issue you store credit for the amount of your purchase into your Steam Wallet. The credit will also remove the title or item from your account.
Please confirm that you would like us to proceed with this credit.
Legendarci!

I am falling - to see what's left behind....... I am fallen - to you I must be blind.

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni su najjaci ti support odgovori tipa "one time" :D A znam troicu kolega koji su na EA supportu dobili DLC za BC2 i svaki je dobio odgovor da je to samo ovaj put, a nakon par mjeseci opet su imali neki problem i opet nesto dobili XD

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Meni su najjaci ti support odgovori tipa "one time" :D A znam troicu kolega koji su na EA supportu dobili DLC za BC2 i svaki je dobio odgovor da je to samo ovaj put, a nakon par mjeseci opet su imali neki problem i opet nesto dobili XD

Ma vjerujem, ali svejedno ne bi iskoristavao... cisto iz postovanja...

I am falling - to see what's left behind....... I am fallen - to you I must be blind.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 17:32 (Deus ex machina).
17 godina
neaktivan

Ma nisu ni oni iskoristavali nego su imali neki problem otisli na EA support chat ovi im pomogli i kao eto samo ovaj put zbog problema ce im pokloniti. Nakon par mjeseci opet imali neki problem za neku drugu igru i ovi oprt pomogli i poklonili kod za DLC.

BTW leak-ovan je patch za PC verziju i kazu da donosi dosta poboljsanja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 17:50 (dex3108).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel se može proći prvo isključivo glavna priča pa tek onda sve sporedne misije i skupljanje trofeja ili čega sve već nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Može, al nema smisla jer sporednim misijama dobivaš neke gadgete koji dosta dobro dođu i olakšaju igru.
17 godina
Danny_HR kaže...
Može, al nema smisla jer sporednim misijama dobivaš neke gadgete koji dosta dobro dođu i olakšaju igru.

al nije slucaj kad zavrsis glavnu misiju da ne mos radit sporedne?

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan

možeš...nakon zadnje story misije ponovno si u gradu i mozes slobodno ulazit u sve zgrade koje posjetis tjekom priče tako da možeš skupljat upitnike (i one od catwoman) i prolazit side misjije bez problema....samo ti uživaj :D {#}

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

al nije slucaj kad zavrsis glavnu misiju da ne mos radit sporedne?

Nije, možeš sve raditi naknadno.

16 godina
neaktivan

Yahtzee kaze da je on krenuo rijesavati prvo main storyline i da na kraju zbog toga nije mogao rijesiti neke sporedne misije.

Meni se osobno na identity killeru jedno tijelo zbugiralo i nisam mogao dobiti detective mode... to sam rijesio tek izlaskom iz igre.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Neznam jel neko od vas imo ovakav problem... no na 100% instalacije javi mi error:

"Unable to execute file:
C:/Windows/system32/msicexec.exe

CreateProcess failed; code267.

The directoty name is invalid."

pa ako je neko imo slican ili isti problem jel zna u cemu je stvar :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Danas mi došao steelbook iz shopto, izgleda fenomenalno kutija.{#} Malo sam razočaran dodatnim sadržajem, naime nema ništa  kutiji osim dvda i papira sa serijskim brojem ali kutija izgleda hebački.{#}

Budem večeras to instalirao nakon seanse boli u BF3.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 21:06 (hellbyte0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E da i ja sam bas bas razocaran sadrzajem kutije. Bukvalno smo dobili korice onoga sto se nekad zvalo User Guide i promotivni letak koji ne mozemo iskoristiti jer je UK/RI only. Ali to nije slicaj samo sa batman-om nego sa dosta novih igara. 

P.S. Dok igrate ovu igru vrijeme leti kao ludo XD Ako imate osjecaj da ste igrali samo pola sata to slobodno pomnozite sa 2 ili 3 i dobicete koliko ste stvarno proveli u igri XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozdrav,možda banalano pitanje al jbg :D

može li mi netko reći dali mogu igrat batmana sa običnim socjalnim gamepadom jer ne vidim nigdje u postavkama gdje mogu promijenit da igram gamepadom, a s mišem i tipkovnicom nisam baš viješt???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jonah kaže...

pozdrav,možda banalano pitanje al jbg :D

može li mi netko reći dali mogu igrat batmana sa običnim socjalnim gamepadom jer ne vidim nigdje u postavkama gdje mogu promijenit da igram gamepadom, a s mišem i tipkovnicom nisam baš viješt???

Mozes...sve sto ti treba je X-box 360 gamepad emulator i mozes igrat s kojim god gamepadom zelis...tako ja igram svaku igru..

17 godina

jel neko primjetio sa nvidia grafom da onaj physx i na normal ubija performanse na pojedinim djelovima nenormalno? npr. na početku kod Two Facea dok gledam kroz onaj prozor dolje gdje ima puno pare dok je physx na normal imam 25 frameova,kada sam isključio to smeće 50...bitno da sam ja ciljano išao na nvidiju kada sam kupovao grafu zbog tog physx sranja,a sa srednjim grafa eto što se dobije kada je to uključeno :/

i jeli izašao možda neki fix za DX 11?

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 15:23 (lobotomac90).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li ti uopste znas sta pricas? I da li ti uopste znas sta je Physx? Prvo se edukuj pa onda pljuj po necemu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dex3108 kaže...

Da li ti uopste znas sta pricas? I da li ti uopste znas sta je Physx? Prvo se edukuj pa onda pljuj po necemu.

Pa vjerovatno i zna. U Arkham Asyliumu kada si uključio "fiziku" pojavila bi se ta magla/para i slični efekti. Magle nije bilo sa "fizikom" na OFF. Ti malo napadaš, a nisi u pravu....

pogledaj na 0:08, na 0:28, 1:15....

A to šta priča se vidi i na Arkham City videu na 0:46, 0:50...

I igra izgleda identično kao i AA, ali ja isto imam problema sa performansama kada je fizika na Normal, dok je u AA bila na High i radilo je odlično. Radi na 40/50 FPSa i ima momente da padne na 25....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 16:06 (doktor1).
17 godina
neaktivan

Da zna sta je Physx znao bi da utice jako na FPS i znao bi zasto utice na FPS. Phsyx je dio engine-a koji renderuje particle efekte u realnom vremenu. To je jako zahtjevan proces koji daje ugodan detalj u samoj igri ali na stetu zahtjevnosti. Physx nije sranje kao sto je doticni rekao nego je nesto sto jos nije u dovoljnoj mjeri iskoristeno u samim igrama da bi bilo potrebno kupovati dedicated graficku karticu koja bi se bavila renderovanjem Physx efekata. To je jako zanimljiv komad software-a koji trazi bolju primjenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Tvoj post je ispao kao da on nije u pravu u vezi te magle!!

I stvar je u tome da mi je AA sa fizikom na HIGH radio bez ikakvih problema, a AC zna zaštekat sa fizikom na NORMAL!!! - a igra izgleda identično.

A i sama implementacija DX11 tj. užas od iste pokazuje da se baš i nisu trudili nešto ispeglat.

Jer tko je testirao igru ako nikome DX11 ne radi kako treba. Izbacili su to bezveze bez imalo testiranja.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 16:11 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
dex3108 kaže...

Ma vjerujem, ali svejedno ne bi iskoristavao... cisto iz postovanja...

Možeš se pozvati na sljedeći zakon - http://i.imgur.com/GJ7Qf.png

:D

17 godina
neaktivan
Berax0r kaže...

Koji vrijedi u UK.

15 godina
Re: Batman: Arkham asylum 2

Imam problem...Dođem do onoga Ras a Gul xD znate na kog mislim i rijesim ga u pustinji i onda znate svi sta treba uraditi(da ne spoilam) ali nece da mi Batman baci mac...Dakle samo stoji i drzi mac,a ja ne mogu nista nego vrtiti misem,zvuk i dalje ide ona se tamo javlja i moli da je spasim itd. ali batman se ne mice...nezz u cemu je problem...

13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Berax0r kaže...

Koji vrijedi u UK.

Barem probati? Promjeniš državu u profilu i probaš.

17 godina
dex3108 kaže...

dex3108 kaže...

Da zna sta je Physx znao bi da utice jako na FPS i znao bi zasto utice na FPS. Phsyx je dio engine-a koji renderuje particle efekte u realnom vremenu. To je jako zahtjevan proces koji daje ugodan detalj u samoj igri ali na stetu zahtjevnosti. Physx nije sranje kao sto je doticni rekao nego je nesto sto jos nije u dovoljnoj mjeri iskoristeno u samim igrama da bi bilo potrebno kupovati dedicated graficku karticu koja bi se bavila renderovanjem Physx efekata. To je jako zanimljiv komad software-a koji trazi bolju primjenu.

kao prvo iskuliraj malo,kao drugo znam dobro o čemu pričam,ne znam iz kojeg dijela mog posta si uspio zaključiti da nemam pojma što je physx uopće...a ti da si igrao starog batmana ne bi žurio s glupim postovima,jer kao što ti je i doktor1 rekao tamo je sve funkcioniralo sa uključenom fizikom,a iskreno ne vidim neku preveliku razliku u grafici između AA i Cityja.

EDIT: i naravno da ću reći da je sranje kada nije dovoljno optimizirano,piše da je preporučeno za igranje na normal dovoljna jedna gtx 560(koja je u rangu moje grafe po jačini),a padovi framea na 20 dokazuju suprotno,ista šema je i u Mafiji 2,što znači da je nvidija izbacila taj engine koji većina grafi iz nekog srednjeg ranga ne može odvrtiti kako spada,a potrošiti na grafu 4 milje kuna zbog fizike se ne isplati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 21:43 (lobotomac90).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice