Uff, kad vidim ovo još bi najrađe odj**ao BF3 i uzeo ovo i Skyrim. Dvoumim se... :)
Niti ja ne znam što bih napravio.
Uff, kad vidim ovo još bi najrađe odj**ao BF3 i uzeo ovo i Skyrim. Dvoumim se... :)
Niti ja ne znam što bih napravio.
Ma sta si lud, kupi BF3 a Batmana i Skyrim torrentaj k'o normalan covjek.
Zasto bi placao tolike novce kad mozes dobit' besplatno? Bolje fino izac k'o covjek i napit' se subotom i kupit' secer i gace...
Zasto bi placao tolike novce kad mozes dobit' besplatno? Bolje fino izac k'o covjek i napit' se subotom i kupit' secer i gace...
Imao sam dosta kontakta s tobom da mogu pretpostaviti da je to sarkazam
bar se nadam
BF3 LE box sam davno preorderao, box Batmana: Robin edition naručio neki dan, i još samo čekam da vidim kakva će biti financijska situacija početkom 11. mjeseca, ali 99% da ću uzeti i Skyrim box. Te igre jednostavno moraš imati oriđiđi :)
Imao sam dosta kontakta s tobom da mogu pretpostaviti da je to sarkazam
bar se nadam
BAZINGA
Imam jedan problem kupio sam batman arkham asylum orginal s cd-om i kad krenem igrat kaže mi da neš napravim windows live account da mogu sejvat igru i ja sam ga napravio al mi opet nece sejvat.
UNAPRIJED HVALA!
Imam jedan problem kupio sam batman arkham asylum orginal s cd-om i kad krenem igrat kaže mi da neš napravim windows live account da mogu sejvat igru i ja sam ga napravio al mi opet nece sejvat.
UNAPRIJED HVALA!
Onda si ga loše napravio... Napravio offline account i logiraj se sa njim.
Nisam siguran je li netko vec postao...
Arkham City System Requirements
Zaboravio si staviti prepručenu konfiguraciju.
Operating System: Microsoft Windows 7
CPU: Dual-Core CPU 2.5 GHz
RAM: 4GB
Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 460 or ATI Radeon HD 6850 with 768MB+ of VRAM (DirectX 11 compatible)
Sound: Microsoft Windows XP/Vista or 7 compatible sound card (100% DirectX 9.0c-compatible)
DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
Hard Drive: 17.5 GB free disk space
Input Devices: 100% Windows XP/Vista or 7 compatible mouse and keyboard or Xbox 360 Controller for Windows
Igra je zasad dobila neviđeno visoke ocjene. Svaka čast developerima, ako nisu sa Asylumom ušli u povijest gaminga, onda s ovim čudom od igre sigurno
Poprilično prostora zauzima, vjerujem da će to itekako opravdati ( za razliku od nekih drugih, novih igara ).
Poprilično prostora zauzima, vjerujem da će to itekako opravdati ( za razliku od nekih drugih, novih igara ).
U današnje doba to ti uopće nije puno.
U današnje doba to ti uopće nije puno.
Još uvijek je, sredina je 10-12, ako i toliko.
100% sam je mislio kupiti kao i AA ali kad sam vidio da su je odgodili za PC odavno nisam bio tako ljut,sad je ne bi kupio da mi daju 10 originala za cijenu jedne ima da je skinem 20 puta,a vise i konzole usra...
100% sam je mislio kupiti kao i AA ali kad sam vidio da su je odgodili za PC odavno nisam bio tako ljut,sad je ne bi kupio da mi daju 10 originala za cijenu jedne ima da je skinem 20 puta,a vise i konzole usra...
Zbog takvog su je stajališta i odgodili.
Ne bih rekao , nikad nisam volio piratizaciju kvalitetnih igara ali ovo su zasluzili sa tako glupim potezom koji su povukli...
Ne bih rekao , nikad nisam volio piratizaciju kvalitetnih igara ali ovo su zasluzili sa tako glupim potezom koji su povukli...
Ovim "glupim potezom" su si osigurali zaradu koju zaslužuju, da je izašla za komp. kad i za konzole puno bi se više ispiratizirala i manje bi primjeraka prodali za konzole.
A-a vecina ljudi ne svi ali vecina koja ima konzole i komp bi je odigrali na konzoli govorim iz iskustva jer sam nekad imao xbox360 i prema tome glupo je reci da su to ucinili zbog konzola,a ako se zeli ispiratizirat,to ce se desiti bez obzira na datum izlaska.Ovako su samo razljutili ljude koji bi je kupili za PC.
Dakle, po tebi je ova odgoda ubačena tu bezrazložno, čisto da se razljuti PC igrače, konzole se piratiziraju koliko i PC, i po sebi znaš da puna PCjaša želi odigrati igru na konzolama jer je bolje.
Daj mi objasni zašto bih ja izabrao konzolu pored PC-a ako ću na PC-u imati lijepšu grafiku?
konzole se piratiziraju koliko i PC???? na cemu si ti??
grafika nije sve...
grafika nije sve...
Slažem se, ali u ovom slučaju jest. Šta je to bolje kod konzola što se tiće Batmana?
konzole se piratiziraju koliko i PC???? na cemu si ti??
Stvarno nisi skužio što sam htio reći ili namjerno napadaš?
Da jos uvijek imam x360 rade bi ju kupio za njega nego za PC iz razloga sto je takve igre veci gust igrat ispred velike telke sa gamepadom uvaljen u fotelju nego sa misem i tipkovnicom ispred monitora.Ako si ikad probao onda ces razumjet.
Da jos uvijek imam x360 rade bi ju kupio za njega nego za PC iz razloga sto je takve igre veci gust igrat ispred velike telke sa gamepadom uvaljen u fotelju nego sa misem i tipkovnicom ispred monitora.Ako si ikad probao onda ces razumjet.
A šta te spriječava spojiti pc na telku i uključiti gamepad i uživati u boljoj grafici + šta je igra jeftinija?
Ma ti si jedan lazov,ja tebe pamtim cijelo vrijeme kao lazova i kao jednog od vodecih falsifikatora svega
to vise ne radim jer mi je telka bila crkla zbog toga.
to vise ne radim jer mi je telka bila crkla zbog toga.
Smijesno ili ne to je istina.Al vi ste mucki provokatori pa morate malo.