Batman: Arkham City

poruka: 1.292
|
čitano: 250.570
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Batman: Arkham City
ZC_Someone kaže...

Uff, kad vidim ovo još bi najrađe odj**ao BF3 i uzeo ovo i Skyrim. Dvoumim se... :)

Niti ja ne znam što bih napravio.

16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Uff, kad vidim ovo još bi najrađe odj**ao BF3 i uzeo ovo i Skyrim. Dvoumim se... :)

Ma sta si lud, kupi BF3 a Batmana i Skyrim torrentaj k'o normalan covjek.

Zasto bi placao tolike novce kad mozes dobit' besplatno? Bolje fino izac k'o covjek i napit' se subotom i kupit' secer i gace...

It is loneliness that makes the loudest noise... This is true of men as of dogs... - Eric Hoffer \n http://alone.pleasantnightmare.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 16:27 (Deus ex machina).
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
ZC_Someone kaže...

Zasto bi placao tolike novce kad mozes dobit' besplatno? Bolje fino izac k'o covjek i napit' se subotom i kupit' secer i gace...

Imao sam dosta kontakta s tobom da mogu pretpostaviti da je to sarkazam {#}

bar se nadam

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 16:35 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan

BF3 LE box sam davno preorderao, box Batmana: Robin edition naručio neki dan, i još samo čekam da vidim kakva će biti financijska situacija početkom 11. mjeseca, ali 99% da ću uzeti i Skyrim box. Te igre jednostavno moraš imati oriđiđi :)

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 16:42 (thesekiman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZC_Someone kaže...
Deus ex machina kaže...
ZC_Someone kaže...

Imao sam dosta kontakta s tobom da mogu pretpostaviti da je to sarkazam {#}

bar se nadam

BAZINGA

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
14 godina
neaktivan

Imam jedan problem kupio sam batman arkham asylum orginal s cd-om i kad krenem igrat kaže mi da neš napravim windows live account da mogu sejvat igru i ja sam ga napravio al mi opet nece sejvat.

UNAPRIJED HVALA!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
martinez1 kaže...

Imam jedan problem kupio sam batman arkham asylum orginal s cd-om i kad krenem igrat kaže mi da neš napravim windows live account da mogu sejvat igru i ja sam ga napravio al mi opet nece sejvat.

UNAPRIJED HVALA!

Onda si ga loše napravio... Napravio offline account i logiraj se sa njim.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
protjeran
Beno kaže...

Nisam siguran je li netko vec postao...

Arkham City System Requirements

• Processor: Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz or AMD Athlon X2 4800
  • Memory: 2GB RAM
  • Hard Disk Space: 17 GB free hard drive space
  • Video CarD: ATI 3850HD 512 MB or NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB
  • Direct X: 9.0c
  • Other Requirements: Online play requires log-in to Games for Windows - LIVE
  •  

Zaboravio si staviti prepručenu konfiguraciju.

Operating System: Microsoft Windows 7
    CPU: Dual-Core CPU 2.5 GHz
    RAM: 4GB
    Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 460 or ATI Radeon HD 6850 with 768MB+ of VRAM (DirectX 11 compatible)
    Sound: Microsoft Windows XP/Vista or 7 compatible sound card (100% DirectX 9.0c-compatible)
    DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
    Hard Drive: 17.5 GB free disk space
    Input Devices: 100% Windows XP/Vista or 7 compatible mouse and keyboard or Xbox 360 Controller for Windows

Kompletni članak.

14 godina
    protjeran

Igra je zasad dobila neviđeno visoke ocjene. Svaka čast developerima, ako nisu sa Asylumom ušli u povijest gaminga, onda s ovim čudom od igre sigurno {#} {#}

Amat Victoria Curam.
    Moj PC  
    4 0 hvala 0
    16 godina
    neaktivan

Poprilično prostora zauzima, vjerujem da će to itekako opravdati {#} ( za razliku od nekih drugih, novih igara ).

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    14 godina
    protjeran
    thuglife kaže...

Poprilično prostora zauzima, vjerujem da će to itekako opravdati {#} ( za razliku od nekih drugih, novih igara ).

U današnje doba to ti uopće nije puno.

16 godina
    neaktivan
    NiramX kaže...
    thuglife kaže...

U današnje doba to ti uopće nije puno.

Još uvijek je, sredina je 10-12, ako i toliko.

15 godina
    neaktivan

100% sam je mislio kupiti kao i AA ali kad sam vidio da su je odgodili za PC {#} odavno nisam bio tako ljut,sad je ne bi kupio da mi daju 10 originala za cijenu jedne ima da je skinem 20 puta,a vise i konzole usra...

0 4 hvala 0
    16 godina
    neaktivan
    The White Wolf kaže...

100% sam je mislio kupiti kao i AA ali kad sam vidio da su je odgodili za PC {#} odavno nisam bio tako ljut,sad je ne bi kupio da mi daju 10 originala za cijenu jedne ima da je skinem 20 puta,a vise i konzole usra...

Zbog takvog su je stajališta i odgodili. {#}

15 godina
    neaktivan

Ne bih rekao , nikad nisam volio piratizaciju kvalitetnih igara ali ovo su zasluzili sa tako glupim potezom koji su povukli...

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 22:45 (The White Wolf).
    16 godina
    neaktivan
    The White Wolf kaže...

Ne bih rekao , nikad nisam volio piratizaciju kvalitetnih igara ali ovo su zasluzili sa tako glupim potezom koji su povukli...

Ovim "glupim potezom" su si osigurali zaradu koju zaslužuju, da je izašla za komp. kad i za konzole puno bi se više ispiratizirala i manje bi primjeraka prodali za konzole.

15 godina
    neaktivan

A-a  vecina ljudi ne svi ali vecina koja ima konzole i komp bi je odigrali na konzoli govorim iz iskustva jer sam nekad imao xbox360 i prema tome glupo je reci da su to ucinili zbog konzola,a ako se zeli ispiratizirat,to ce se desiti bez obzira na datum izlaska.Ovako su samo razljutili ljude koji bi je kupili za PC.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 22:53 (The White Wolf).
    16 godina
    neaktivan

Dakle, po tebi je ova odgoda ubačena tu bezrazložno, čisto da se razljuti PC igrače, konzole se piratiziraju koliko i PC, i po sebi znaš da puna PCjaša želi odigrati igru na konzolama jer je bolje.

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    14 godina

Daj mi objasni zašto bih ja izabrao konzolu pored PC-a ako ću na PC-u imati lijepšu grafiku?

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.

1 0 hvala 0
    15 godina
    neaktivan

konzole se piratiziraju koliko i PC???? na cemu si ti??

15 godina
    neaktivan

grafika nije sve...

14 godina
    The White Wolf kaže...

grafika nije sve...

Slažem se, ali u ovom slučaju jest. Šta je to bolje kod konzola što se tiće Batmana?

16 godina
    neaktivan
    The White Wolf kaže...

konzole se piratiziraju koliko i PC???? na cemu si ti??

Stvarno nisi skužio što sam htio reći ili namjerno napadaš?

15 godina
    neaktivan

Da jos uvijek imam x360 rade bi ju kupio za njega nego za PC iz razloga sto je takve igre veci gust igrat ispred velike telke sa  gamepadom uvaljen u fotelju nego sa misem i tipkovnicom ispred monitora.Ako si ikad probao onda ces razumjet.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 23:25 (The White Wolf).
    14 godina
    The White Wolf kaže...

Da jos uvijek imam x360 rade bi ju kupio za njega nego za PC iz razloga sto je takve igre veci gust igrat ispred velike telke sa  gamepadom uvaljen u fotelju nego sa misem i tipkovnicom ispred monitora.Ako si ikad probao onda ces razumjet.

A šta te spriječava spojiti pc na telku i uključiti gamepad i uživati u boljoj grafici + šta je igra jeftinija?

15 godina
    neaktivan

Ma ti si jedan lazov,ja tebe pamtim cijelo vrijeme kao lazova i kao jednog od vodecih falsifikatora svega {#}

15 godina
    neaktivan

to vise ne radim jer mi je telka bila crkla zbog toga.

14 godina
    The White Wolf kaže...

{#}

15 godina
    The White Wolf kaže...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
    15 godina
    neaktivan

Smijesno ili ne to je istina.Al vi ste mucki provokatori pa morate malo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 23:49 (The White Wolf).

0 0 hvala 0
    Nova poruka
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice