Batman: Arkham Asylum

poruka: 706
|
čitano: 213.532
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Batman Arkham Asylum
16 godina
neaktivan

Jel ima netko link za save pri ulasku u glass house?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

napokon presao...stvarno je igra zakon...jedna od najboljih koje sam igrao u zadnje vrijeme...

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,2.71 ghz,3.5 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam ju isto prešao :D Igra je odlična, finale je bilo spektakularno! Igri se stvarno nema šta prigovoriti, evenutalno o tome da kad skužiš princip kako ubiti bossa, to ponavljaš(makar, ne znam kako da se to drugačije izvede u ovakvoj igretini), ali ostalo je odlično. Igra zaslužuje kojih 96%, minimalno! Još uzmite u obzir da igra nudi dodatan sadržaj! Ma, neprocjenjivo!

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Meni jos samo u igri fali bolje napravljen fight jer postane dosadno lupat po dve tipke misa.

OCJENA:90/100

Luckyluke!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Kamo dalje?

slika

Luckyluke!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
RE: Batman: Arkham Asylum
maXonja kaže...

omfg...

Upiši u google: Batman Arkham Asylum walkthrough, ako sam nemožeš proći igru...

Koliko ću puta još morat ponavljat?

16 godina
luckyluke kaže...

Kamo dalje?

slika

Trebaš uključiti detective mod pritiskom na tipku x i onda pratiti onaj žuti špag i doći ćeš do prostorije sa generatorom i tamo moraš prvo razbiti thugsove i onda hakirati generator kako biš ugasio struju i onda se vratiš tu di si prikazao sa SS-om i ideš normalno preko vode i onda u onaj ventilacijski sustav sa lijeve straneNamigiva

16 godina

Nemoras ponavljat.

Ima ovdje i dobrih ljudi za razliku od tebe koji ce mi htjeti pomoci

Luckyluke!
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
luckyluke kaže...

Nemoras ponavljat.

Izgleda da nisi vidio, ali ja sam ti dao rješenje post iznad tvogBelji se

16 godina
luckyluke kaže...

Nemoras ponavljat.

A što ti ja nisam pomogao svojim postom? Inače, ovime spoilate igru ljudima koji prate ovaj thread, a nisu još prošli igru...

16 godina
X-Wind kaže...
luckyluke kaže...

Kamo dalje?

slika

Trebaš uključiti detective mod pritiskom na tipku x i onda pratiti onaj žuti špag i doći ćeš do prostorije sa generatorom i tamo moraš prvo razbiti thugsove i onda hakirati generator kako biš ugasio struju i onda se vratiš tu di si prikazao sa SS-om i ideš normalno preko vode i onda u onaj ventilacijski sustav sa lijeve straneNamigiva

Vidio sam ja tvoj post i HVALA uspio sam preci taj dio Namigiva

Luckyluke!
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

zapeo sam na  nevidljivom zidu u botanic garden prije ivy, imam (khmm) reloaded verziju 1.0 jel mi neko moze sa sigurnoscu reci sta da radim, po mogucnoscu da nastavim sa svojim saveom.U svakom slucaju ko zna provjereno rjesenje nek javi

17 godina
neaktivan

Ništa ti tu ne pomaže - u save game se upisuju i podaci o dijelovima gdje si bio, i podatcima o levelu. Znači ako prebaciš save i na original igru još uvijek će ti biti zid. Jedino rješenje - novi save.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

1 0 hvala 0
17 godina

Jel ima netko link za trainer koji radi. Za leakanu verziju od reloadeda. onaj 1.0 beta mi ne radi. neznam zašto.

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2009 2:14 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

Jel ima netko link za trainer koji radi. Za leakanu verziju od reloadeda. onaj 1.0 beta mi ne radi. neznam zašto.

Ja isto imam 1.0 i ne radi mi. Ne znam zašto.

Normal's overrated!
16 godina

Evo jednog velikog problema...Neznam zasto se Batman ne zeli primiti(slika)

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Evo jednog velikog problema...Neznam zasto se Batman ne zeli primiti(slika)

Jedino rješenje je počet novi save sa boljim c...(znaš već čim)ŠutimBelji se

16 godina
neaktivan

Evo nasao sam sve zagonetke. Sada sam na 84%. Šta moram ove challenge proci za 100%?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

batman: Arkham Asylum je najbolja igra 2009 godine.već je prošao 2 puta

0 1 hvala 0
16 godina
apple kaže...

Nije najbolja ali medu Top 3 svakako jest.Namigiva

Luckyluke!
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
apple kaže...

Nije najbolja ali medu Top 3 svakako jest.Namigiva

Braid je najbolja, poslije njega je odmah Batman. Makar, Braid je dobio za dlaku :D

Normal's overrated!
15 godina
neaktivan

nakon batmana nestrpljivo iščekujem bioschok 2:sea off dreams.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
apple kaže...

nakon batmana nestrpljivo iščekujem bioschok 2:sea off dreams.

a ko ne?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina
neaktivan

Evo i ja ga napokon prešao (75%). Bilo je problema s grapple-om i crackovima, ali uvjerio sam se da igra nije kratka i da ima mnogo dodatnog sadržaja. Kada se se skupe pare kupuje se original - jer igra stvarno vrijedi kolika joj je cijena (naravno vani, a ne kod naših derača kože).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Evo i ja ga napokon prešao (75%). Bilo je problema s grapple-om i crackovima, ali uvjerio sam se da igra nije kratka i da ima mnogo dodatnog sadržaja. Kada se se skupe pare kupuje se original - jer igra stvarno vrijedi kolika joj je cijena (naravno vani, a ne kod naših derača kože).

Kod nas kupis original, a vani kupis colektor edition :D za iste pare

potpis :D
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Vrijedi 400 kn, sigurno. Jedino je bezveze da vlasnici PS3 imaju poseban mod igre sa Jokerom!

Normal's overrated!
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Paolo2612 kaže...

Vrijedi 400 kn, sigurno. Jedino je bezveze da vlasnici PS3 imaju poseban mod igre sa Jokerom!

Mozda dođe poslije kao DLC :D

“Let’s put a smile on that face!” xfire - gabrielgraysylar
16 godina
Paolo2612 kaže...

Ne razumijem...Sta ce ti original kada si igru vec presao i imas ju?

Znam da je lijepo ju imati u kolekciji i to ali mislim da je to bacanje novaca.

Igra nema multiplayera zbog kojih ljudi kupuju originale pa ti od ovog originala nema neke potencijalne koristi

Luckyluke!
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Paolo2612 kaže...

Igra nema multiplayera zbog kojih ljudi kupuju originale pa ti od ovog originala nema neke potencijalne koristi

biti fan je neprocjenjivo :D

meni dolazi colectorski paket

potpis :D
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Paolo2612 kaže...

Ova igra vrijedi tih para. I ima dobar replay value, mnogo izazova i još će dobivati DLC-ove.

Par puta mi se dogodilo da sam odigrao odlične igre i čekao njihove nastave - a znaš što se u međuvremenu dogodilo? Bankrotirali zbog piratluka. E sada želim podržati ljude da naprave još jedan odličan nastavak

P.S. Ovo nije neki razvojni studio koji dugo radi igre i ima masu para. Ovo im je tek druga igra (a prva nije bila nešto popularna), ako oni sada izgube masne pare zbog pirata odkud će ih otplatiti? Studio ide u bankrot i nema nove igre - tako jednostavno

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2009 20:58 (Paolo2612).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Batman Arkham Asylum
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice