Jel ima netko link za save pri ulasku u glass house?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
napokon presao...stvarno je igra zakon...jedna od najboljih koje sam igrao u zadnje vrijeme...
Ja sam ju isto prešao :D Igra je odlična, finale je bilo spektakularno! Igri se stvarno nema šta prigovoriti, evenutalno o tome da kad skužiš princip kako ubiti bossa, to ponavljaš(makar, ne znam kako da se to drugačije izvede u ovakvoj igretini), ali ostalo je odlično. Igra zaslužuje kojih 96%, minimalno! Još uzmite u obzir da igra nudi dodatan sadržaj! Ma, neprocjenjivo!
Meni jos samo u igri fali bolje napravljen fight jer postane dosadno lupat po dve tipke misa.
OCJENA:90/100
omfg...
Upiši u google: Batman Arkham Asylum walkthrough, ako sam nemožeš proći igru...
Koliko ću puta još morat ponavljat?
Kamo dalje?
Trebaš uključiti detective mod pritiskom na tipku x i onda pratiti onaj žuti špag i doći ćeš do prostorije sa generatorom i tamo moraš prvo razbiti thugsove i onda hakirati generator kako biš ugasio struju i onda se vratiš tu di si prikazao sa SS-om i ideš normalno preko vode i onda u onaj ventilacijski sustav sa lijeve strane
Nemoras ponavljat.
Ima ovdje i dobrih ljudi za razliku od tebe koji ce mi htjeti pomoci
Nemoras ponavljat.
Izgleda da nisi vidio, ali ja sam ti dao rješenje post iznad tvog
Nemoras ponavljat.
A što ti ja nisam pomogao svojim postom? Inače, ovime spoilate igru ljudima koji prate ovaj thread, a nisu još prošli igru...
Kamo dalje?
Trebaš uključiti detective mod pritiskom na tipku x i onda pratiti onaj žuti špag i doći ćeš do prostorije sa generatorom i tamo moraš prvo razbiti thugsove i onda hakirati generator kako biš ugasio struju i onda se vratiš tu di si prikazao sa SS-om i ideš normalno preko vode i onda u onaj ventilacijski sustav sa lijeve strane
Vidio sam ja tvoj post i HVALA uspio sam preci taj dio
Pozdrav,
zapeo sam na nevidljivom zidu u botanic garden prije ivy, imam (khmm) reloaded verziju 1.0 jel mi neko moze sa sigurnoscu reci sta da radim, po mogucnoscu da nastavim sa svojim saveom.U svakom slucaju ko zna provjereno rjesenje nek javi
Ništa ti tu ne pomaže - u save game se upisuju i podaci o dijelovima gdje si bio, i podatcima o levelu. Znači ako prebaciš save i na original igru još uvijek će ti biti zid. Jedino rješenje - novi save.
Jel ima netko link za trainer koji radi. Za leakanu verziju od reloadeda. onaj 1.0 beta mi ne radi. neznam zašto.
Jel ima netko link za trainer koji radi. Za leakanu verziju od reloadeda. onaj 1.0 beta mi ne radi. neznam zašto.
Ja isto imam 1.0 i ne radi mi. Ne znam zašto.
Evo nasao sam sve zagonetke. Sada sam na 84%. Šta moram ove challenge proci za 100%?
batman: Arkham Asylum je najbolja igra 2009 godine.već je prošao 2 puta
Nije najbolja ali medu Top 3 svakako jest.
Nije najbolja ali medu Top 3 svakako jest.
Braid je najbolja, poslije njega je odmah Batman. Makar, Braid je dobio za dlaku :D
nakon batmana nestrpljivo iščekujem bioschok 2:sea off dreams.
nakon batmana nestrpljivo iščekujem bioschok 2:sea off dreams.
a ko ne?
Evo i ja ga napokon prešao (75%). Bilo je problema s grapple-om i crackovima, ali uvjerio sam se da igra nije kratka i da ima mnogo dodatnog sadržaja. Kada se se skupe pare kupuje se original - jer igra stvarno vrijedi kolika joj je cijena (naravno vani, a ne kod naših derača kože).
Evo i ja ga napokon prešao (75%). Bilo je problema s grapple-om i crackovima, ali uvjerio sam se da igra nije kratka i da ima mnogo dodatnog sadržaja. Kada se se skupe pare kupuje se original - jer igra stvarno vrijedi kolika joj je cijena (naravno vani, a ne kod naših derača kože).
Kod nas kupis original, a vani kupis colektor edition :D za iste pare
Vrijedi 400 kn, sigurno. Jedino je bezveze da vlasnici PS3 imaju poseban mod igre sa Jokerom!
Vrijedi 400 kn, sigurno. Jedino je bezveze da vlasnici PS3 imaju poseban mod igre sa Jokerom!
Mozda dođe poslije kao DLC :D
Ne razumijem...Sta ce ti original kada si igru vec presao i imas ju?
Znam da je lijepo ju imati u kolekciji i to ali mislim da je to bacanje novaca.
Igra nema multiplayera zbog kojih ljudi kupuju originale pa ti od ovog originala nema neke potencijalne koristi
Igra nema multiplayera zbog kojih ljudi kupuju originale pa ti od ovog originala nema neke potencijalne koristi
biti fan je neprocjenjivo :D
meni dolazi colectorski paket
Ova igra vrijedi tih para. I ima dobar replay value, mnogo izazova i još će dobivati DLC-ove.
Par puta mi se dogodilo da sam odigrao odlične igre i čekao njihove nastave - a znaš što se u međuvremenu dogodilo? Bankrotirali zbog piratluka. E sada želim podržati ljude da naprave još jedan odličan nastavak
P.S. Ovo nije neki razvojni studio koji dugo radi igre i ima masu para. Ovo im je tek druga igra (a prva nije bila nešto popularna), ako oni sada izgube masne pare zbog pirata odkud će ih otplatiti? Studio ide u bankrot i nema nove igre - tako jednostavno