Batman: Arkham Asylum

poruka: 706
|
čitano: 213.643
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Batman Arkham Asylum
16 godina
neaktivan
RE: Batman: Arkham Asylum
Hanter kaže...

A ja kroz cijelu igru čekam kad će se radnja prebaciti u Gotham...Smijeh Nakon što sam pobijedio Jokera pojavi se ona scena dok batman priča sa gordonom i odleti prema gothamu i ja sam već mislio evo sad napokon idem malo u gotham...pa se pojave creditsi a meni ništa nije jasno hhehehe.A jel dobijem nešto kad skupim sve trophye ?

Hum.. nemoj misliti da te flejmam previse, ali, uh,

igra se zove

a ti ocekujes seljenje radnje u Gotham city?

"Fans are clinging complaining dipshits who will never ever be happy for any concession you make. The sooner you shut up their shrilled tremolous voices, the happier are you going to be for it.&q
16 godina
neaktivan

Pa to mi je i smiješno,neznam kak sam uopće "zabrijao" da bi se radnja trebala prebaciti u gotham Cool....nhf

Kad se skupe svi trophy jel se otključavaju nove misije ili nešto drugo ?

16 godina
neaktivan
Hanter kaže...

A ja kroz cijelu igru čekam kad će se radnja prebaciti u Gotham...Smijeh Nakon što sam pobijedio Jokera pojavi se ona scena dok batman priča sa gordonom i odleti prema gothamu i ja sam već mislio evo sad napokon idem malo u gotham...pa se pojave creditsi a meni ništa nije jasno hhehehe.A jel dobijem nešto kad skupim sve trophye ?

Otkrijes tajnu arkhama koju necu sada otkrivati i iz gusta :D  Meni su samo one zadnje rijeci kada riddle skuzi da si rijesio sve njegove zagonetke vrijedile truda :D

lol nikakav gotham, ali u sljedecem nastavku bi volio vidjeti nesto tipa free roam po gothamu, uf sto bi to zelio ^^

“Let’s put a smile on that face!” xfire - gabrielgraysylar
16 godina
neaktivan

Definitivno ce biti nastavka; citao sam negdje da ako bude bobar odaziv (fanova) igraca biti ce nastavka i to u samom Gotham-u! Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Gdje se dobiva onaj eksplozivni gel za uništavanje vratiju i zidova koji imaju slabu točku????

Naime, trebam razbiti jedna vrata, a ja sam malo prije potrošio taj eksplozivni gelMršti se

Ova vrata trebam razbit, a nemam gela!!!! Ova vrata trebam razbit, a nemam gela!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo ne možeš razbit gelom, za to ti treba Cryptographic Sequencer kojeg ćeš dobiti tijekom igre.

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Hvala HoragioSmijeh

Skužio sam da trebam nazad od kud sam i došao i onda trebam ići tražiti drugog doktoraBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sva 3 doktora moraš spasiti, pogledaj mapu, ako se izgubiš.

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Igru sam prešao i našao tonu Riddlerovi upitnika i rješio većinu challengesa, igra me je impresnionirala, u prvom igranju je nisam prešao cijelu i stvarno nisam kužio zašto je svi toliko hvale, sad mi je i više nego jasno, igra mi je među top 3 svih vremena.

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zapeo sam na onoj misiji na pocetku "Rescue Commisionar Gordon". Kamo trebam ici i kako rijesiti tu misiju?
Luckyluke!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

omfg...

Upiši u google: Batman Arkham Asylum walkthrough, ako sam nemožeš proći igru...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maXonja kaže...

omfg...

Upiši u google: Batman Arkham Asylum walkthrough, ako sam nemožeš proći igru...

Totalno se slažem, iako osobno smatram da igra u ni jednom djelu nije toliko teška da je potrebno posegnuti za walktroughom, no ukoliko se negdje ipak zapne, to je riješenje.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naži, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
16 godina
sta mislis da nisam tako trazio? jednostavno je prelosa kvaliteta slike da bih nesto vidio. nisam trazio da mi date link za taj walkthrogh nego da mi objasnite ovako pisanjem poruke
Luckyluke!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
zapeo sam na onoj misiji na pocetku "Rescue Commisionar Gordon". Kamo trebam ici i kako rijesiti tu misiju?

Ideš u Arkham Mansion, ali nećeš moći ući jer je sigurnosna barijera. Popni se na krov i istraži ga - jedan dio možeš raznjeti eksplozivnim gelom.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
jos nisam uspio rijesiti problem evo slike pa vam mozda pomogne http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/40b2b7eb078518578997455c3918b98efac33569.png
Luckyluke!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Okreni se lijevo prema velikoj slici na zidu od "gazde" zatvora (nikako da mu zapamtim ime) i drži X, trebaš riješiti prvu zagonetku od Riddlera...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Don't cut yourself on this SHARRRPLY portret :D prezime mu je sharp :D al ja imam glupu verziju -.-" moram kupit org

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,2.71 ghz,3.5 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf.
17 godina
neaktivan

Odi prema unutrašnjosti zatvora i gledaj lijevo - kada vidiš sliku od voditelja Arkham umobolnice stani pred nju i stisni X. Tako ćeš riješiti Nygminu zagonetku.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

1 0 hvala 0
16 godina
luckyluke kaže...
jos nisam uspio rijesiti problem evo slike pa vam mozda pomogne http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/40b2b7eb078518578997455c3918b98efac33569.png

Koliko se sječam, trebaš stisnuti ili držati x na ovo desno sranje što ti je na slici i onda ti piše da si našao object ili tako nešto i onda ideš prema tipu di piše dead end i tamo ti sa desne strane čovjek otvori vrata i onda će ti pisati da moraš otići na površinu, i samo pratiš put i dođeš do Arkham MansionNamigivaBelji se

Ili tako neštoBelji se

16 godina
neaktivan

Ljudi koji je najlakši način za upotrebu onog cryioptographic sequnecera?Molim vas odgovoriteIzlanuo se.hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Korištenje 4 tipke: A, D, LMB i RMB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maXonja kaže...

Korištenje 4 tipke: A, D, LMB i RMB.

Znam to,ali na koji se način koriste?Šta znači koja tipka?I jel znači što kad batman pri tom dekodiranju il' šta je već maše glavom?

17 godina
neaktivan

Trebaš složiti da ti bude svijetlo-zelena boja i da ti uređaj pišti. Prvo slažeš s mišem da je amplituda vala veća(drži bilo koju tipku miša, drugom tipkom vraćaš bivšu amplitudu. Sad kad podesiš preko miša, ideš preko A i D tipke, dovoljno je držat jednu i kad je amplituda najveća pusti tipku. Ako si ju "prešao" vrati se drugom tipkom. Treba pričekat koju sekundu i onda je gotovo.

Normal's overrated!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Trebaš složiti da ti bude svijetlo-zelena boja i da ti uređaj pišti. Prvo slažeš s mišem da je amplituda vala veća(drži bilo koju tipku miša, drugom tipkom vraćaš bivšu amplitudu. Sad kad podesiš preko miša, ideš preko A i D tipke, dovoljno je držat jednu i kad je amplituda najveća pusti tipku. Ako si ju "prešao" vrati se drugom tipkom. Treba pričekat koju sekundu i onda je gotovo.

Zapeo sam tamo u botanical garden nakon što sam spasio 2 čuvara iz kaveza koji vise gore i sad moram upalit one 3 zvjezdice pomoću tog cryptographic sequencea ali svaki put počne pištat i plin eksplodira i onda moram sve ispočetka....Ima li kakvo rješenje za to?

16 godina

Evo nazalost opet mene sa jednim problemom opet.

Nesto trebam napraviti ovo svog limenog ljubimca(Batmobila)dobio sam onaj pistoljcic i neznam sto da s njime uradimNeodlučan

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kao što sam ti već rekao, upiši u google: Batman Arkham Asylum walkthrough i igraj po tome ako si nesposoban sam odigrat igru...

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...
Horagio kaže...

Zapeo sam tamo u botanical garden nakon što sam spasio 2 čuvara iz kaveza koji vise gore i sad moram upalit one 3 zvjezdice pomoću tog cryptographic sequencea ali svaki put počne pištat i plin eksplodira i onda moram sve ispočetka....Ima li kakvo rješenje za to?

Trebaš ih sve 3 ugasiti u određenom vremenu inače gubiš. Trebaš biti brz :D ALI ima jedan upgrade koji olakšava hakiranje(lakše je naći pravu amplitudu).

Normal's overrated!
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Da rijesenje je da se pozuris ^^

Moras sto brze slozit sinusoidu i tako tri puta, nema drugog nacina. Jedino da si uzmes onaj upgrade za taj sequencer, onda ce ti biti lakse i brze ces moci nastimati sinusoidu ;D

luckyluke kaže...

Evo nazalost opet mene sa jednim problemom opet.

Nesto trebam napraviti ovo svog limenog ljubimca(Batmobila)dobio sam onaj pistoljcic i neznam sto da s njime uradimNeodlučan

Hm, pa oko batmobila znam da se treba u onom detective modu naci onaj clue kao sto si za alkohol nasao, a spistoljcicem razaras one slabe zidove koje vidis u detective modu. Ne znam kaj bi jos moglo biti jer nisi mi dao dovoljno detalja :P

EDIT:

Evo Horagio me pretekao ^^

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2009 21:19 (Sylar).
16 godina
neaktivan

Ali problem je što mi nijedan upgrade nije dostupanIzlanuo seMršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Ali problem je što mi nijedan upgrade nije dostupanIzlanuo seMršti se

hehe e jbg onda moras biti brz i tocan, nema druge ^^

Recimo meni je samo jednom bomba zveknula, moguce da je cak na istom mjestu gdje si ti stao, ne sjecam se vise, ali znam da sam jednom poginuo zbog toga :P

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Batman Arkham Asylum
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice