Avio simulacije

poruka: 43
|
čitano: 20.382
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Avio simulacije

Jako je fino :)
Ne plaši me to, dapače... ali strah me da simulacija dosadnog dijela nije detaljnija od one fizikalnog :)

Inače se ovo obavi za 5 minuta :) Ne traje tako dugo. Puno brže okrećeš glavu i puno brže radiš rukama i naravno, uvijek imaš check list na papiru :) Ovo se ne pamti kao što neki misle.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan

E bas si me posjeti na puste fascikle sa checklistama i procedurama za Level-D Boeing 767 i Flight1 ATR72 za Flight Simulator upareno sa FS2Crew dodatkom za navedene ptice i jos letenje na VATSIM nebu:D Mislim da je ovo pakleni setup sto se tice check lista i papirologije uopce:), i vidi se zorno zasto je bolje imat sveNaPismeno.

Ali za vrtoletace evo mala preporuka (ukoliko razume cirilicu i russki): LAGO - Mil Mi 8 dodatak za FS9

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

"...strah me da simulacija dosadnog dijela nije detaljnija od one fizikalnog :) ..."

Ne sjećam se da je to netko uspio napraviti u simulaciji. Bit će da je obratno. Da nije u igri dovoljno dobro odsimulirano ono što u postoji u stvarnosti.
Cool

..život u oblacima :-))
17 godina
neaktivan
Flight Simulator X definitivno uzmi,ajko dobro ;-)
17 godina
neaktivan
PCMaster kaže...
Flight Simulator X definitivno uzmi,ajko dobro ;-)
 Kaj briješ za FSX?..Čovjek pita i traži "...avio simulaciju s ratnom tematikom"...

..život u oblacima :-))
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2008 14:14 (SemperFi).
17 godina
neaktivan
Avio simulacije

Kako stvari stoje ostat ću ja još dugo na Ace Combatu 6 igrajući se na Xboxu 360.

Barem dok ne dođe novi Ace Combat 6 ili nešto drugo...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dakle, svašta!!!
17 godina
neaktivan

Ima za LockOn-Flaming Cliffs mali program "Lock On Flaming Cliffs' Configurator" kojim je moguće podesiti sve što vam padne na pamet. Od rezolucija monitora, aspect ratio,oblaka,kiše,objekata...pa do direktnog spremanja postavki grafike,zvuka,tipkovnićkih kratica...U glavnom, Ono što je sakrivenu "duboko" u *.cfg ili *.ini fajlovima ovdje se rješava pomicanjem klizača.

Falcon 4 je dobra igra, ali mislim da LoFC ima prednost pri odabiru. Prije dvije godine, vjerujem da bi se dvoumio, ali danas, sa toliko modova, mapa, skinova, patch-eva...

LoFC - moja preporuka.

Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.3.2008 13:52 (SemperFi).
17 godina
neaktivan
Avio simulacije

Pošto nisam mogao pokrenut novu temu u "komentari games master vijesti" objavljujem vam sretnu vijest koju ste već vjerojatno vidjeli a ta je da dolazi nova avio-simulacija HAWX Toma Clancya. Kako obožavam njegove igre huuu.

Jedva čekam. Napokon ću se skinut s Ace Combata 6.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Avio simulacije
Captain Mitchel kaže...

Da li mi možete preporučiti dobru avio simulaciju s ratnom tematikom, ali samo za PC?

red baron 3d :)

17 godina
neaktivan
Captain Mitchel kaže...

Da li mi možete preporučiti dobru avio simulaciju s ratnom tematikom, ali samo za PC?

probaj ovo 

15 godina
protjeran
miller1985 kaže...
Captain Mitchel kaže...

probaj ovo 

Lol, frajer je otvorio temo 2008, tu si 3 godine jos nisi osnove naucio.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
13 godina
neaktivan
Avio simulacije

može li mi tko reći za neku dobru igru u aviosimulaciji,i kako se skida na PC

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice