Pa nije Animus svemoćan, ipak je to stroj koji predočava kako je bilo tada, nije to "stvarno" ni u igri, već vrsta virtualne stvarnosti
E onda neka mu Rebecca ugradi bolju grafičku!
Pa nije Animus svemoćan, ipak je to stroj koji predočava kako je bilo tada, nije to "stvarno" ni u igri, već vrsta virtualne stvarnosti
Ma AC film bi zahtjevao dosta specjalnih efekata pa kog djavla onda da prave film sa glumcima. Filmska industrija stagnira, nema nikakvih inovacija i pomaka naprijed. Cim se spomene animirani film odma se pomisli da je djeciji. Zasto se to nebi promjenilo? Fino naprave predobar visokobudzetni animirani film u kojem iskoriste svu mogucu tehnologiju i postave nove standarde :D
Ne brini, bude.... Vidiš da se tek dočepala Abstergovog HDD-a..... nabrijat če ona animus do totalke, bit če bolji od ikojeg alienwarea
Ne brini, bude.... Vidiš da se tek dočepala Abstergovog HDD-a..... nabrijat če ona animus do totalke, bit če bolji od ikojeg alienwarea
ĆE*
Ma AC film bi zahtjevao dosta specjalnih efekata pa kog djavla onda da prave film sa glumcima. Filmska industrija stagnira, nema nikakvih inovacija i pomaka naprijed. Cim se spomene animirani film odma se pomisli da je djeciji. Zasto se to nebi promjenilo? Fino naprave predobar visokobudzetni animirani film u kojem iskoriste svu mogucu tehnologiju i postave nove standarde :D
Moja vizija AC filma bi zahtevala minimum efekata, više bi bili potrebni kaskaderi-parkouristi, statisti, dobre lokacije, kostimi, koreograf za borbu... A od efekata poneka dimna bomba i minimum CGI-ja, za eagle vision, scene u kojima se pojavljuje Piece of Eden i tome slično, ali to nije ništa specijalno.
Moja vizija AC filma bi zahtevala minimum efekata, više bi bili potrebni kaskaderi-parkouristi, statisti, dobre lokacije, kostimi, koreograf za borbu... A od efekata poneka dimna bomba i minimum CGI-ja, za eagle vision, scene u kojima se pojavljuje Piece of Eden i tome slično, ali to nije ništa specijalno.
Apsolutno i nedvojbeno se slažem
Zašto fail, nešto ovako, samo s boljom produkcijom, i više freerun akcije i istom dozom drame ( ili više, whatever ) , bilo bi odlično, koncept je dosta dobar.
Nisam mislio na to, već na to da SVI koji gledaju ovaj topic znaju što je AC Lineage i gledali su ga minimum minimuma jedan puta....
I dalje ne vidim zašto je to fail no dobro, svako ima svoje veselje
Nego, planira li tko uzimati Collector Edition za PC ? Na Zavvi je 32.85£što ispada oko 280 kn dok je obična verzija 23.85£što je 203 kn. Obje cijene su po meni dosta povoljne al oš razmišljam isplati li se dati za te sitnice 80 kn više a i da nebi možda bilo problema na carini
I dalje ne vidim zašto je to fail no dobro, svako ima svoje veselje
Nego, planira li tko uzimati Collector Edition za PC ? Na Zavvi je 32.85£što ispada oko 280 kn dok je obična verzija 23.85£što je 203 kn. Obje cijene su po meni dosta povoljne al oš razmišljam isplati li se dati za te sitnice 80 kn više a i da nebi možda bilo problema na carini
Bolje ih je uzet kasnije preko eBaya po meni, ako ti nije neka hića nemoj.
stari, nemoj mi to radit...
suti !
otkud si preorderao ?
Narucio sa zavvi-ja :D
ja cu preodrderat isto ali sta se dobije sa time?
vjerojatno ću i ja onda opalit preorder sa Zavvi kad odlučim hoću li običnu ili CE
Nove slicice :D
@borna
Dobijes:
- art book
- Embers animirani film
Hvala
I dovraga nemoj stavljat slike jer mi dođe da se ubijem dok ćekam da izađe i dođe;)
Narucio sa zavvi-ja :D
Rađe da si na base-u naručio,na zavviju če ti doč 10 dana nakon izlaska igre ili če ti bit još gore ako negdje zapne pošiljka.Ja sam jednom naruco s zavvija i nakon 3 tjedna sam ju dobio lol
Meni su dolazile najkasnije za 7 dana sve posiljke. A sem toga ovako jeftino nisam mogao da propustim.
baš uspoređujem cijene zavvija i ostalih, na zavviju arkham city i AC jeftiniji između 5 i 10 funti, u čemu je caka.......
Novi gameplay video. Trakeljaju na francuskom ali je bitno ono sto je na ekranui XD Moguci spoiler-i nisam odgledao do kraja. Ovo sto sam odgledao izgleda fantasticno
Spoiler krece nakon ulaska u kroz tajna vrata. Do tog djela je samo gameplay prikazan i grad.
Unatoč tome što se jako malo razlikuje od prethodnika ipak mi je sve nekako fluidnije, parokur naročito, moguće da umišljam zbog hypeanja.
Unatoč tome što se jako malo razlikuje od prethodnika ipak mi je sve nekako fluidnije, parokur naročito, moguće da umišljam zbog hypeanja.
Mislim da bi svaki prevelii odmak od staroga loše prošao;), zašto bi išli mijenjat nešto savršeno?
Meni je dosta nova prica i novi grad.
Kak ljudi previše koriste američki sleng jbt.......
Kak ljudi previše koriste američki sleng jbt.......
To te smeta ili samo primječuješ?