Assassin's Creed: Revelations

poruka: 916
|
čitano: 171.519
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Assassin's Creed: Revelations
Kora kaže...

Pa nije Animus svemoćan, ipak je to stroj koji predočava kako je bilo tada, nije to "stvarno" ni u igri, već vrsta virtualne stvarnosti

E onda neka mu Rebecca ugradi bolju grafičku!  {#}

17 godina
neaktivan

Ma AC film bi zahtjevao dosta specjalnih efekata pa kog djavla onda da prave film sa glumcima. Filmska industrija stagnira, nema nikakvih inovacija i pomaka naprijed. Cim se spomene animirani film odma se pomisli da je djeciji. Zasto se to nebi promjenilo? Fino naprave predobar visokobudzetni animirani film u kojem iskoriste svu mogucu tehnologiju i postave nove standarde :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...
Kora kaže...

Pa nije Animus svemoćan, ipak je to stroj koji predočava kako je bilo tada, nije to "stvarno" ni u igri, već vrsta virtualne stvarnosti

E onda neka mu Rebecca ugradi bolju grafičku! {#}

Ne brini, bude.... Vidiš da se tek dočepala Abstergovog HDD-a..... nabrijat če ona animus do totalke, bit če bolji od ikojeg alienwarea {#}

real master for every game
15 godina
neaktivan
master4games kaže...

Ne brini, bude.... Vidiš da se tek dočepala Abstergovog HDD-a..... nabrijat če ona animus do totalke, bit če bolji od ikojeg alienwarea {#}

ĆE*

17 godina
dex3108 kaže...

Ma AC film bi zahtjevao dosta specjalnih efekata pa kog djavla onda da prave film sa glumcima. Filmska industrija stagnira, nema nikakvih inovacija i pomaka naprijed. Cim se spomene animirani film odma se pomisli da je djeciji. Zasto se to nebi promjenilo? Fino naprave predobar visokobudzetni animirani film u kojem iskoriste svu mogucu tehnologiju i postave nove standarde :D

Moja vizija AC filma bi zahtevala minimum efekata, više bi bili potrebni kaskaderi-parkouristi, statisti, dobre lokacije, kostimi, koreograf za borbu... A od efekata poneka dimna bomba i minimum CGI-ja, za eagle vision, scene u kojima se pojavljuje Piece of Eden i tome slično, ali to nije ništa specijalno.

15 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...
dex3108 kaže...

Moja vizija AC filma bi zahtevala minimum efekata, više bi bili potrebni kaskaderi-parkouristi, statisti, dobre lokacije, kostimi, koreograf za borbu... A od efekata poneka dimna bomba i minimum CGI-ja, za eagle vision, scene u kojima se pojavljuje Piece of Eden i tome slično, ali to nije ništa specijalno.

Apsolutno i nedvojbeno se slažem

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran

nešto u ovom stilu bilo bi itekako dobro ;)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Domido kaže...

Err.....LOL? FAIL?

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
Domido kaže...

Err.....LOL? FAIL?

Zašto fail, nešto ovako, samo s boljom produkcijom, i više freerun akcije i istom dozom drame ( ili više, whatever ) , bilo bi odlično, koncept je dosta dobar.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
protjeran
thuglife kaže...
Kora kaže...
Domido kaže...

Err.....LOL? FAIL?

Zašto fail, nešto ovako, samo s boljom produkcijom, i više freerun akcije i istom dozom drame ( ili više, whatever ) , bilo bi odlično, koncept je dosta dobar.

Nisam mislio na to, već na to da SVI koji gledaju ovaj topic znaju što je AC Lineage i gledali su ga minimum minimuma jedan puta....

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran

I dalje ne vidim zašto je to fail no dobro, svako ima svoje veselje

Nego, planira li tko uzimati Collector Edition za PC ? Na Zavvi je 32.85£što ispada oko 280 kn dok je obična verzija 23.85£što je 203 kn. Obje cijene su po meni dosta povoljne al oš razmišljam isplati li se dati za te sitnice 80 kn više a i da nebi možda bilo problema na carini {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 10:52 (Domido).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Domido kaže...

I dalje ne vidim zašto je to fail no dobro, svako ima svoje veselje

Nego, planira li tko uzimati Collector Edition za PC ? Na Zavvi je 32.85£što ispada oko 280 kn dok je obična verzija 23.85£što je 203 kn. Obje cijene su po meni dosta povoljne al oš razmišljam isplati li se dati za te sitnice 80 kn više a i da nebi možda bilo problema na carini {#}

Bolje ih je uzet kasnije preko eBaya po meni, ako ti nije neka hića nemoj.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
neaktivan
Preorderovao sam ja kolekcionarsko izdanje za PC jos prije mjesec dana ili vise. Iskoristio sam kod za 10% popusta i doboo za 29 funti :D sad samo cekam da mi stoka javi da su otkazali preorder jer nemaju na stanju vise XD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dex3108 kaže...
Preorderovao sam ja kolekcionarsko izdanje za PC jos prije mjesec dana ili vise. Iskoristio sam kod za 10% popusta i doboo za 29 funti :D sad samo cekam da mi stoka javi da su otkazali preorder jer nemaju na stanju vise XD

stari, nemoj mi to radit...

suti !

potpis :D
15 godina
protjeran
dex3108 kaže...

otkud si preorderao ?

17 godina
neaktivan

Narucio sa zavvi-ja :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dex3108 kaže...

ja cu preodrderat  isto ali sta se dobije sa time?

17 godina
neaktivan

Nove slicice :D

@borna

Dobijes:

- art book

- Embers animirani film

- soundtrack
- singleplayer misiju dodatnu
- 2 MP lika
- fancy kutiju
- igru

Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
protjeran

vjerojatno ću i ja onda opalit preorder sa Zavvi kad odlučim hoću li običnu ili CE

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Nove slicice :D

@borna

Dobijes:

- art book

- Embers animirani film

- soundtrack
- singleplayer misiju dodatnu
- 2 MP lika
- fancy kutiju
- igru

Hvala

I dovraga nemoj stavljat slike jer mi dođe da se ubijem dok ćekam da izađe i dođe;)

15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Narucio sa zavvi-ja :D

Rađe da si na base-u naručio,na zavviju če ti doč 10 dana nakon izlaska igre ili če ti bit još gore ako negdje zapne pošiljka.Ja sam jednom naruco s zavvija i nakon 3 tjedna sam ju dobio lol

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
17 godina
neaktivan

Meni su dolazile najkasnije za 7 dana sve posiljke. A sem toga ovako jeftino nisam mogao da propustim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tehnike koristene pri pravljenu Embers filmica :D Moguci spoiler-i za one koj nisu gledali prethodne Embers trailere

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

baš uspoređujem cijene zavvija i ostalih, na zavviju arkham city i AC jeftiniji između 5 i 10 funti, u čemu je caka.......

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo meni opet bilo malo dosadno pa sam odradio i Extended verziju E3 trailera sa Requiem for a Dream muzikom XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Novi gameplay video. Trakeljaju na francuskom ali je bitno ono sto je na ekranui XD Moguci spoiler-i nisam odgledao do kraja. Ovo sto sam odgledao izgleda fantasticno 

Spoiler krece nakon ulaska u kroz tajna vrata. Do tog djela je samo gameplay prikazan i grad.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 23:08 (dex3108).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Unatoč tome što se jako malo razlikuje od prethodnika ipak mi je sve nekako fluidnije, parokur naročito, moguće da umišljam zbog hypeanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
thuglife kaže...

Unatoč tome što se jako malo razlikuje od prethodnika ipak mi je sve nekako fluidnije, parokur naročito, moguće da umišljam zbog hypeanja.

Mislim da bi svaki prevelii odmak od staroga loše prošao;), zašto bi išli mijenjat nešto savršeno?

Meni je dosta nova prica i novi grad.

15 godina
protjeran
thuglife kaže...

Kak ljudi previše koriste američki sleng jbt.......

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
thuglife kaže...

Kak ljudi previše koriste američki sleng jbt.......

To te smeta ili samo primječuješ?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice