Ne znam jel do loše , ali smiješno.
Sad i ja više ne znam što bih rekao.
Sve maksimizirano, osim sjena, sjene na Soft Shadows (low) i 30 FPS lock.
GPU usage i dalje 0%.
Temperatura grafičke 52 °C.
Neko logično objašnjenje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam jel do loše , ali smiješno.
Sad i ja više ne znam što bih rekao.
Sve maksimizirano, osim sjena, sjene na Soft Shadows (low) i 30 FPS lock.
GPU usage i dalje 0%.
Temperatura grafičke 52 °C.
Neko logično objašnjenje?
Gpu usage 0% ??? pa kako ti onda uopće radi igra nešto tu nije kako spada meni je 90-99% uvijek isto gtx 760
što se tiće fps-a meni je 50-60 u havani ali kada sam u područijima sa puno vegetacije padne na 40 nekad i ispod sve na max osim god rays low
i shadows na high sa fxaa soft shadows mi ubije fps a i antialiasing sve iznad fxaa i smaa ubije fps
btw vidim da imaš i7 pokušaj iskljućit hyperthreading iz nekog razloga koliko sam ćuo zna stvarat probleme u igrama koje nisu optimizirane za više jezgri
Meni igrs najjlošije radi u onoj džungli gdje su oni assassini.
ac3 mi radi na 15 fps sa max 25 fps na ovoj konfi (720p), što je ne igrivo. hoće li onda ac4 biti išta bolji?
ac3 mi radi na 15 fps sa max 25 fps na ovoj konfi (720p), što je ne igrivo. hoće li onda ac4 biti išta bolji?
Tesko.
Stvarno ne kuzim neke stvari nekad. Meni prastara HD 4870
vrti sve na max bez imalo problema a vi sa tim zvjerima od grafickih imate problema...
vrti sve na max bez imalo problema a vi sa tim zvjerima od grafickih imate problema...
1024x768 rezolucija...??
Mora da ti na 1080p stara grafička sa 500 MB memorije SVE vrti na max.. I to bez imalo problema...
Kako da ne...
Serator... ja sa 4890... nemogu na max jedva na medium radi normalno...
Ajde, nemamo što više puno pričati. Sve je rečeno, igra je loše, PRELOŠE optimizirana.
(a kada sam prije par stranica to isto govorio, nakupilo se hrpa fanboya koji su me kamenovali).
Nebitno, vi pacijenti s 500-1000 MB GDDR memorije ne morate ništa komentirati.
Lijepo snimite, postavke, gameplay i naravno, REZOLUCIJU!
I onda dođite biti pametni "Meni radi sve maks ej, ja igram super, imam 60 efpesa"
Imas i5 i 8gb rama.
Imas i5 i 8gb rama.
Tih 8 GB rama je toliko bitno da je to strašno...
Za vrijeme igranja igre kakvih pet i pol GB zjapi prazno...
jucer zavrsio igru, za mene veliki napredak u odnosu na AC3 u svakom pogledu (iako ne znam dal mogu napravit losiju igru od AC3). moja ocjena 8/10, prica mi nije bila nista posebno i zaboravna je. najbolji dio igre je kad istrazujes otoke i dok plovis tvoja posada pjeva, odlicno su to napravili.
Imas i5 i 8gb rama.
Tih 8 GB rama je toliko bitno da je to strašno...
Za vrijeme igranja igre kakvih pet i pol GB zjapi prazno...
pa sta ce tebi onda 8gb
hahah kak se ovog nisam prije sjetio :tukan: iskljucio HT hebeni i dobio lock na 60 !
pa sta ce tebi onda 8gb
Bla bla bla...
Pa stavio sam ih da se nađu, ali plutaju u bespuću praznoće sa 32 bitnim igrama...
doktore di ti je sweet fx !
Ajde, nemamo što više puno pričati. Sve je rečeno, igra je loše, PRELOŠE optimizirana.
(a kada sam prije par stranica to isto govorio, nakupilo se hrpa fanboya koji su me kamenovali).
Nebitno, vi pacijenti s 500-1000 MB GDDR memorije ne morate ništa komentirati.
Lijepo snimite, postavke, gameplay i naravno, REZOLUCIJU!
I onda dođite biti pametni "Meni radi sve maks ej, ja igram super, imam 60 efpesa"
Sad baš gledam šta si sve naveo pod "moj PC"... Ima se para ha??? A onda i kur*enja...
hahah kak se ovog nisam prije sjetio :tukan: iskljucio HT hebeni i dobio lock na 60 !
Ozbiljno to funkcionira?
nisam probao, nisam bio kući nakon što mi je to netko predložio.
Sad baš gledam šta si sve naveo pod "moj PC"... Ima se para ha??? A onda i kur*enja...
Smeta ti?
P.s. ovo je citirano, što ljudi rade.
Ne znam otkud ti da se kur*im.
Loše zaključuješ.
Serator... ja sa 4890... nemogu na max jedva na medium radi normalno...
kad imas los procesor
ja mogu stavit isto vecinu na max na 1080p sa 4870 1gb i radi super igra
Svi vi koji tvrdite da igrate na max ili blizu sa starim grafama pokoji screenshot sa fps-om i postavkama ne bi škodio
ja imam gtx 760 overcloackanu za nekih 20% i i5 4670k na 4.4 ghz i moram puno toga spustit da dobijem konstantnih 60 fps-a svugdje
Ja igram na laptopu dell i5,8gb rama i mobilna 8730 od 2gb ddr3 igram na 1366x768 koji je spojen prek hdmi na full hd tv igra izgleda prebrutalno igrao sam ju samo sat vrenena be trokira mi nista nisam ni taknuo postavke kak je bilo podeseno tak sam i ostavio. Htio bi provjeriti FPS na koji nacin da to napra im?
Ja igram na laptopu dell i5,8gb rama i mobilna 8730 od 2gb ddr3 igram na 1366x768 koji je spojen prek hdmi na full hd tv igra izgleda prebrutalno igrao sam ju samo sat vrenena be trokira mi nista nisam ni taknuo postavke kak je bilo podeseno tak sam i ostavio. Htio bi provjeriti FPS na koji nacin da to napra im?
ovo me zanima više neg išta.
p.s. fraps
Ako oćeš da ti prikazuje samo fps FRAPS a ako oćeš gpu usage i ostala s.... onda msi afterburner
Svi vi koji tvrdite da igrate na max ili blizu sa starim grafama pokoji screenshot sa fps-om i postavkama ne bi škodio
ja imam gtx 760 overcloackanu za nekih 20% i i5 4670k na 4.4 ghz i moram puno toga spustit da dobijem konstantnih 60 fps-a svugdje
na 30 ja igra
spusti se do 26
meni je to igrivo
trenutno nemam igru pa ne mogu uslikat ,al budem prvom prilikom
ovo me zanima više neg išta.
p.s. fraps
zasto te zanima vise neg ista?
na 30 ja igra
spusti se do 26
meni je to igrivo
trenutno nemam igru pa ne mogu uslikat ,al budem prvom prilikom
Priceless!
Nisam u formi od jutros, zašto je to smešno? Ravnomernih 30fps je isto kao i na filmu, i uglavnom skroz ok za igru ovog žanra.
evo igrao sad malo i na pocetku u havani mi se vrti od 22-30-33 fps najcesce je oko 25-30 na postavkama ko je sam naveo mislim da je to lose al igra ne brejka i izgleda dosta brzo nije onak sporo da boli glava sve. jel to dobro ili lose?=