Assassin's Creed IV: Black Flag

poruka: 1.065
|
čitano: 273.913
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed IV: Black Flag

Znam to ali nigdje mi ne nudi to za kupit, imam novce, ali nemam di to kupit, evo slike dolje.

Rappy
17 godina

scroll jos dole. to je gori pri vrhu, a diving bell je pri dnu

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

scroll jos dole. to je gori pri vrhu, a diving bell je pri dnu

A joj sad me je i sramota, nisam uopce gledo to dolje. 

Rappy
17 godina
neaktivan

Moram priznai da me je companion app prijatno iznenadio. Radi odlicno kako u real time pracenju Edwarda na mapi tako i u prezentovanju abstergo fajlova i Animus Database-a. Jedina mana je obavezno logovanje, mogli su barem napraviti lokalni profil za citanje Animus Database-a offline.

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Assassin's Creed Pirates -- Naval Combat Trailer 

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Je li ova mapa koju vidimo na početku sve ili se kasnije još otključa, jer vidim da se na rubovima vidi samo dio otoka? I moželi se veslati sa čamcem? Eto ako netko zna.

Nadajmo se da će i Watch Dogs biti slični ovome. Atmosfera je pogođena 100%.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koji je gušt kad stojite na kopnu i gledate brodove kak se bore. I još jedna odlična stvar koju sam doživio dok sam išao na jedan otok malo istraživat, je bilo da su se španjolci i britanci borili na kopnu. Vrhunska igra.

Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
protjeran
sebring kaže...

Je li ova mapa koju vidimo na početku sve ili se kasnije još otključa, jer vidim da se na rubovima vidi samo dio otoka? I moželi se veslati sa čamcem? Eto ako netko zna.

Jedna misija te odvodi u dijelić Afrike.......ali to je sve, ne može se veslati čamcem. I kako pobogu mogu Watch Dogsi biti slični piratskoj igri? WTF

14 godina

Gdje ste kupili igru?

Vidim da ima i na base-hostu od kojih sam prije kupovao, kao i na e-plati.
Evo ima i ovdje za 215 kn.

Ili piratsku igru igrate piratiziranu? {#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 19:18 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Gdje ste kupili igru?

Vidim da ima i na base-hostu od kojih sam prije kupovao, kao i na e-plati.
Evo ima i ovdje za 215 kn.

Ili piratsku igru igrate piratiziranu?{#} 

{#}

Nego jel moguće uništit onaj legendary brod, smaže me začas a imam dosta upgrejdova?

Ili moram čekat dlc od Ubisofta da nam omogući da možemo i mi imat mrcinu od broda...

11 godina
neaktivan
Yoseep kaže...
sebring kaže...

Jedna misija te odvodi u dijelić Afrike.......ali to je sve, ne može se veslati čamcem. I kako pobogu mogu Watch Dogsi biti slični piratskoj igri? WTF

Prvo, hvala za odgovor. Drugo, usvezi WD, nisam mislio na žanr igre već na ogroman i atmosferičan svijet. Pogledaj blacklist i black flag ili neki drugi AC(čak je black flag možda najsličniji farcry-u trici) te usporedi sa gameplayom WD pa ćeš vidjeti da ubisoft koristi isti patent samo što mjenja okruženje. Nije ovo loše, štoviše čini mi se dobar potez, nadam se da će i WD svijet bit raznovrsan i velik, a ne da sve prijeđeš u 10 minuta.

Što se tiče AC:BF, žao mi je zbog čamca, bilo bi dobro se vozikati uokolo do malih otočića. Možda ubisoft nije uvidio velik potencijal ovakve igre , pa umjesto AC-a, napravio zaseban serijal jer stvarno ovakvih igara fali.{#}

11 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Ili piratsku igru igrate piratiziranu?{#} 

Da, već su ovu igru nazvali pirateception.... jer kad pirat piratizira igru o piratima. Zato valjda i ona rečenica na početku "f****** pirates".

Inače, na IPT imate Assassins Creed IV Kenways Fleet Rewards save koji vam omogućuje otključavanje sljedećeg:

Unlocks:
Officer's Outfit
Diamond Sails
The Royal Fortune's Figurehead
Gilded Wheel
3 Treasures Maps (621, 277), (502, 44) (679, 381)
map (502,44) also is the Elite Fire Barrel Storage

To možete inače samo otključati sa legalnom igrom, ali vam ovaj save omogućava da i sa nelegalnom igrom imate te dodatke

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 20:28 (sebring).
14 godina
neaktivan

Jel zna ko u cemu je problem, smanjio sam sve na najmanje sve off i low i opet imam lagove, ili je igra sjeb*** ?

Allen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Assassin's Creed IV: Black Flag Graphics Comparison 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Definitivno 90% igraca AC MP-a treba da napise za kazanu 1000000 puta Assassins Creed Multiplayer nije bezglavo trcanje po mapi i ubijanje protivnika. Ne mogu da vjerujem koliko puta su mi idioti unistili ubistvo u Manhunt modu. Samo trce po mapii ubijaju mete za mizernih 100 poena, a ja jednim dobrim ubistvom dobijem i preko 1300. Samo sto od idiota takvo ubistvo izvrsim jednom u 20 partija {#}

Sve se svodi na gameplay. AC4 je u gameplay smislu isti kao AC3, samo se oslanja na jedan gameplay element, tj. plovidbu brodom i sa tim gameplay elementom su dobili odlicnu igru zbog sitrazivanja i otvorenosti.

E sad, moraju malo da se vrate nazad i ponude novi gameplay. Bez toga ce igra uvek dobijati manju zaradu.

To je generalno najveci problem trenutne igracke inustrije i godisnjih nastavaka. Nema dovoljno variacije gameplay-a i to dovodi do zasicenja kod ljudi. Call Of Duty je od cetvorke donosio samo map pakove za MP. Kampanja je bila totalno uzasna i bez ikakvog novog elementa, sto sada dovodi do zasicenja kod potrosaca. Isto je recimo i sa Batmanom, Origins je fantasticna igra i po mnogo cemu je nadmasila City, ali dzaba kad je gameplay svima dobro poznat i bez mnogo variacije mnogi potrosaci su se zasitili istog.

Sto se tice Ubisofta, mislim da treba da se odluce dal su kompanija koja pravi filmove, izdaje knjige ili pravi igre. Vec treca AC igra za redom koja zahvata ogroman vremenski period, mnogo likova, previse dogadjaja, susrete sa likovima koji nisu ni dobili svoju itrodukciju kroz igru, likovi cije su licnosti plitke, sa sve zbog toga sto negde postoji neka knjiga koja sve upotpunjuje. Postoji i Witcher knjiga, vise njih, pa je igra zasebna celina za sebe i ne zbunjuje igraca.

Slazem se, AC treba da obradi novi period sa novim karakterom kog ce graditi od pocetka do kraja kroz IGRE i iskljucivo IGRE!

14 godina
neaktivan

nedavno sam presao trojku, sada prelazim cetvorku i mogu reci da je predobra igra, igram bas sve i spordne misije, dok u ac3 nisam sve presao, ali vamo je tolko zabavno da jednostavno ne zelim da igra zavrsi :D

3 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Dexxx ko te tjera da igraš team mode, igraj FFA i mirna bosna. Upravo zbog takvih debila sam odustao od manhunta. Hvala bogu što nakon par mjeseci dok se stiša bura takvih nadobudni novopečeni MP igrači odustanu jer im više ne bude zanimljivo pa u MPu ostanu profesionalci pa imam s kim igrati MP.

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
-zip- kaže...
cardadule kaže...

Znaci nema sanse da skinem onaj legendarni brod nema sanse kako da mu pridjem iza,pokusao 10-ak puta i odustao jel uspeo neko da ga skine??

Ja sam probao one gore u desnom kutu mape (neznam ako ih ima još), i dva legendarna na mene (upgradeao sam Jackdaw na nekih 51%) i doslovno nemaš šanse protiv dva...pustit ću ih kad budem na 100% sa brodom pa da vidim ako imam nekog napredka.

Ovi brodovi nemaju veze sa prelaskom igre već su na mapi samo ih moraš pronać, kad osvojiš neki od fortova ukoliko su na tom djelu mape pojavi se ikona na mapi.

Evo snimio sam borbe dok sam igrao kampanju, enjoy :)

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
13 godina

kako maknuti ovaj crni okvir da mi slika bude preko cijelog ekrana

I hate this fucking heat. Somebody just shoot me! Far Cry 3
Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Colossus7 kaže...
-zip- kaže...
cardadule kaže...

Znaci nema sanse da skinem onaj legendarni brod nema sanse kako da mu pridjem iza,pokusao 10-ak puta i odustao jel uspeo neko da ga skine??

Ja sam probao one gore u desnom kutu mape (neznam ako ih ima još), i dva legendarna na mene (upgradeao sam Jackdaw na nekih 51%) i doslovno nemaš šanse protiv dva...pustit ću ih kad budem na 100% sa brodom pa da vidim ako imam nekog napredka.

Ovi brodovi nemaju veze sa prelaskom igre već su na mapi samo ih moraš pronać, kad osvojiš neki od fortova ukoliko su na tom djelu mape pojavi se ikona na mapi.

Evo snimio sam borbe dok sam igrao kampanju, enjoy :)

lol tek sada vidim kak je dobra grafika likova u igri, ja igram na high, ali reza 1280x1204 XD

14 godina

Imam problem..

Vidim da mi igra ne koristi ni 50% GPU-a.
I vuče se na 30 FPS-a.

Ima tko ideju? 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Šta si očekivao lock na 60 FPS-a ?

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 19:30 (Praetorian1).
14 godina
neaktivan

ugasi vsync

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

S cim se puca mortar (koji gumb)...

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
lmutak kaže...

S cim se puca mortar (koji gumb)...

q

12 godina
protjeran

Daj molim te neka netko odgovori jeli bude problema sa MP kao i sa brotherhoodom gdje si trebao raditi portforward?

16 godina
dex3108 kaže...

Šta kaže Activision,  u COD levelu kada se roni simulirali su uspiješno ponašanje uplašene ribice kada naleti strano tijelo? {#}

Fora video, trebao je još snimit lepezu promjena vremena i vjetra na samom shipu kada se plovi.

Sa ovim nastavkom spasili su brend, nakon sto su mnogi smatrali da su ga malo us*ali sa trojkom (tj priču i kraj) ali sada im fokus nebih trebao biti više tehnološke điđe i grafika( ovo je više nego dobro) nego fokusirat se na inovacije, zanimljive likove i intrigantnu priču.

Sjećam se kolika špica je bila recimo slagat onaj video o Adamu i Evi i skuzit poantu klipa i svih ostalih fragmenata i zagonetki.

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
12 godina

Na 10. sam Sequenci i nešto me jako smeta u ovom nastavku. Premalo su Assassini uključeni u priču, što sam ih sreo, možda 3 puta na kratko dosad. Ostalo mi je sve za 10, ali ovo me smeta, ipak je to Assassin's Creed i malo više bi trebali imati osjećaj da smo Assassin, a ovdje je to jako slabo po meni izraženo. Što mislite? :/

12 0 hvala 0
14 godina
Praetorian1 kaže...

Šta si očekivao lock na 60 FPS-a ?

{#}

Zašto ne?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice