Assassin's Creed IV: Black Flag

poruka: 1.065
|
čitano: 273.462
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: Assassin's Creed IV: Black Flag
lmutak kaže...

Igra mi radi ko krepana macka......ceka se patch...

meni pak radi odlicno 
iznad ocekivanja :D 

13 godina

Nemojte čitat ak niste prešli igricu!

Dali netko ima problem za ubijanjem Torres-a u Observatory-u? Sve pazim i na one njegove zaštite i sve, i čekam taj trenutak za zaklat ga i ova budala samo skoči pokraj njega kad clicknem lijevu tipku za assassinate...

EDIT: Dodao screenshot..  

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 14:53 (ramzocro-HCR).

0 4 hvala 0
17 godina

Evo moj SweetFX preset - download

Korekcija boje, osvjetljenje i oštrina..

Ovo je bez AA dodatka... Usporedne slike su u linku...

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

@ramzocro-HCR

Možda spoiler opciju korisit ako znaš? {#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina

Svima kojima igra radi na 30 fps ili dropa na 30 fpsa tu i tamo, stavite god rays na off.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ima li tko problema sa zvukom? Npr. ona usporena animacija kada ubijes zadnjeg protivnika u grupi,uopce nema zvucnog efekta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

jel zna netko kako podesiti kontroler, kad uključim ps2 gamepad, preko onog adaptera jel, sve on prepozna, sve radi, al desna gljiva lijevo i desno mi miče kameru gore i dolje a gore i dole miče kameru lijevo i desno

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 13:44 (heisenberg031).

0 0 hvala 0
17 godina

vidim da su pametnjakovici poceli sa spoilerima pa cu se odjavit od teme dok igru ne nabavim i dok je ne prijedem...

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

vidim da su pametnjakovici poceli sa spoilerima pa cu se odjavit od teme dok igru ne nabavim i dok je ne prijedem...

Da se bar odjaviš od foruma zauvijek.......

17 godina
Yoseep kaže...
Obi Wan kaže...

hahahah, evo smijesno je, i ja se smijem...

12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
Yoseep kaže...
Obi Wan kaže...

hahahah, evo smijesno je, i ja se smijem...

Ali još uvijek je tu.........ti si ko mamić

17 godina

imao sam neki osjecaj da ces komentira pa sam pricekao... professional stalker

13 godina
doktor1 kaže...

@ramzocro-HCR

U žurbi sam pisao jer sam bio lud jer final misiju nmg završit...

Potrudili su se što se tiče priče dosta u igrici, bilo je stvarno sjajnih trenutaka, al fali ono nešto što od Revelations-a nisam doživio...

17 godina
doktor1 kaže...

Evo moj SweetFX preset - download

Korekcija boje, osvjetljenje i oštrina..

Ovo je bez AA dodatka... Usporedne slike su u linku...

Odlicno! Koristim tvoj SweetFX i za Rome II. {#}

12 godina
protjeran
ramzocro-HCR kaže...
doktor1 kaže...

@ramzocro-HCR

U žurbi sam pisao jer sam bio lud jer final misiju nmg završit...

Potrudili su se što se tiče priče dosta u igrici, bilo je stvarno sjajnih trenutaka, al fali ono nešto što od Revelations-a nisam doživio...

Revelations? Najgori nastavak franšize.....nakon jedinice

15 godina

Assassin's Creed 4: Graphics Comparison (PS4, PS3, Xbox 360, Wii U)

0 0 hvala 0
14 godina

Može li netko uploudati svoj save game tko je na 2-3% pređene igre ?

Crknuo mi je HDD pa sam izgubio sve podatke a neda mi se opet sve ispočetka jer mi je glupo igrati kada znam već unaprijed pola toga...

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Jedino glupavo u igri dosad mi je (nadam se da su to jednostavno propustili) što oluja roka po moru, tornadoi po moru plešu, grmi i sijeva a ja sa otoka gledam kako voda uz rub kopna potpuno mirna, uopće ne pljeskaju valovi po obali i kamenju a brod na pristaništu se ni ne pomiče. Al zato tsunami na otvorenom moru roka.

Zasad obožavam ovaj AC, pogotovo traženje blaga nakon što nađeš mapu, a drago mi je i što su vratili ove Assassination Contracte. Neznam zašto ali također uživam i u ovim pjesmama kad smo na otvorenome moru hehe, da se bar može nešto pročačkati u fajlovima da stavim neke narodnjake da pjeva posada, de zamisli stisneš da pjevaju kad ono oplete Mile Kitić usred otvorenog mora hehe XD

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 16:38 (Yoseep).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Yoseep kaže...

Osobe koje imaju razmišljanje poput tebe bi se trebali odjavit iz ove teme... Jedinica je best of the best... Nisi fan AC serija, bježi ća odavde! {#}

Natrag na temu:

Sve u svemu igra je dobra, sad sam osvojio fort u tortugi, prokleta pijavica se vrti oko nje dok je osvajaš, čak 2 puta sam se zeznuo... Uživat ću još neko vrijeme u njoj(osvojit odijelo, od kojeg me zanima koja je priča, templari imaju te ključeve a u kavezu tom je valjda bio živo zakucan neki assassin, možda to bude u nekom DLC-u ili sljedećem nastavku[u što sumljam, jer igra je bacila kad hakirate ona računala neke spoilere tj teasere za moguće sljedeće nastavke, kao egipat npr], i otključat ona vrata tj reznicu što majan stone-ovi drže zaključanom, i onda assassin contracte riješit, računam da je to cca još 6-7 sati igranja).

U zagradi nemojte čitat, pogotovo ak ste tek počeli igrat igru.

14 godina
neaktivan

Jel se nekom dogadaju cudne vremenske anomalije tipa iz vedrog neba u jednoj sekundi vrjeme postane oblacno u pocne grmit i mrak je onda nakon par minuta odjednom kako je došlo tako i ode, wtf!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
k1klop kaže...

Jel se nekom dogadaju cudne vremenske anomalije tipa iz vedrog neba u jednoj sekundi vrjeme postane oblacno u pocne grmit i mrak je onda nakon par minuta odjednom kako je došlo tako i ode, wtf!?

Meni, isto sam pomislio ono da fuq :D

12 godina
protjeran
ramzocro-HCR kaže...
Yoseep kaže...

Osobe koje imaju razmišljanje poput tebe bi se trebali odjavit iz ove teme... Jedinica je best of the best... Nisi fan AC serija, bježi ća odavde! {#}

Natrag na temu:

Sve u svemu igra je dobra, sad sam osvojio fort u tortugi, prokleta pijavica se vrti oko nje dok je osvajaš, čak 2 puta sam se zeznuo... Uživat ću još neko vrijeme u njoj(osvojit odijelo, od kojeg me zanima koja je priča, templari imaju te ključeve a u kavezu tom je valjda bio živo zakucan neki assassin, možda to bude u nekom DLC-u ili sljedećem nastavku[u što sumljam, jer igra je bacila kad hakirate ona računala neke spoilere tj teasere za moguće sljedeće nastavke, kao egipat npr], i otključat ona vrata tj reznicu što majan stone-ovi drže zaključanom, i onda assassin contracte riješit, računam da je to cca još 6-7 sati igranja).

U zagradi nemojte čitat, pogotovo ak ste tek počeli igrat igru.

Da, nisam fan ACa a imam sve originale iz zajebancije jelda? U jedinici je dobra priča uz ogroman open world u kojem nemaš NIŠTA za raditi, neiskorišteni prostor, no  nekako su nadoknadili storylineom. Dvojka je najbolja po meni, po ovome što sam vidio od Black Flag jako mu je blizu možda čak i bolja ali čekam da završim igru pa ću tada dati konačan dojam.

Edit- ovo s naglom promjenom vremena je potpuno normalno na tim prostorima. Bermudski trokut, Karibi, Bahami.........nagle promjene vremena su potpuno normalne. Sigurno ste primjetili i da dan i noć brže prolaze ali to je naravno napravljeno namjerno radi gameplaya, kao i činjenica da je pravom jedrenjaku, ma koliko bio okretani brz, trebalo dobrih 10 minuta da se okrene za 90 stupnjeva, kao i to da je full speed u igri besmislen, brzina kojom Jackdaw piči izgleda kao da ima propelere.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 20:45 (Yoseep).
14 godina
neaktivan
Yoseep kaže...

Neznam zašto ali također uživam i u ovim pjesmama kad smo na otvorenome moru hehe, da se bar može nešto pročačkati u fajlovima da stavim neke narodnjake da pjeva posada, de zamisli stisneš da pjevaju kad ono oplete Mile Kitić usred otvorenog mora hehe XD

Ti si puko, majke mi...

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
15 godina
neaktivan

Sad idem na ubi forums i neki tip tvrdi da je pričo s ljudima iz ubisofta o optimizaciji

i kao rekli su mu da su izmjenili kod tako da se piratske verzije koje su po torentima zadnjih dana stalno ruše i imaju

problema s izvođenjem e sad jel tu ima išta istine LOL

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
voyager kaže...

Sad idem na ubi forums i neki tip tvrdi da je pričo s ljudima iz ubisofta o optimizaciji

i kao rekli su mu da su izmjenili kod tako da se piratske verzije koje su po torentima zadnjih dana stalno ruše i imaju

naravno da ne.

Majke mi
15 godina
neaktivan

Kako igra radi na PC-u, koliko je zahtjevna? Vidim izgleda odlicno, ne znam samo imali tog Assassin's Creed zara pravog, koji se polahko gubio novim nastavcima. Igra je dobila odlicne ocjene, prosjek sigurno izmedju 8.5 i 9. 

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
voyager kaže...

naravno da ne.

Najvjerojatnije da s.. tip al opet kad se sjetim serious sama 3 i onog škorpiona nikad ne znaš LOL.

17 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
voyager kaže...

naravno da ne.

jer se tako nešto nikada ne dešava :P

http://en.wikipedia.org/wiki/FADE

15 godina

Što više igram više sam oduševljen kako igra izgleda i radi.

Pomorske bitke, pijavice, valovi, kitovi...predobro.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Pomorske bitke, pijavice, valovi, kitovi...predobro.

E to je istina.... Ni jedna igra nam nije prikazala ovakve vodene površine - more!

Svaka čast dečkima u Ubisoftu! Izmjena dana i noći, vremenskih uvjetam NEVJEROVATNO more i efekti, prepuno detalja, ma sve!!! Imerzivnost samo takva!

Najbolji AC do sada!

I po meni zanimljiva i bitna stvar; naš protagonist napkon nije pesimista i ne mrzi cjeli svijet kao Ezio, nije izgubljen u vremenu i prostoru kao Altair i nije vražiji amerikanizirani indijanac!!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice