Assassin's Creed IV: Black Flag

poruka: 1.065
|
čitano: 273.462
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Assassin's Creed IV: Black Flag

na kakvim bi postavkama ja mogao ovo vrtit?

i jos nesto... ja iman 2.4 procesor, pise 2.6 minimum, hoce li mi stvarat probleme, s obzirom da je bila ista situacija u ac3 pa nje bilo problema?

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan

Ma neće, bitna je grafička, ona će te pogurat.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Praetorian1 kaže...

Ma neće, bitna je grafička, ona će te pogurat.

ma bitno mi je za procesor, moja graficka moze puno toga vrtit danas na pristojnim detaljima

12 godina
neaktivan

Koji AA koristite??? Meni je uvijek na 30 fps... Bio on 8x MSAA ili off. Jedino onaj zadnji neki mi padne na 15. Nešto EQ8x16 ili kak već

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Došao do Havane, nikakvi dropovi, ali grafika radi na 80%, fps je zakucan na 60, možda je radi toga.

Ugl. radi jako lijepo i zasad mi se sviđa igra jako.

Voda mi je perverzno predivna.

Ti si isti ko i oni šta kažu da ima Total War igre rade s lockom na 60 FPS-a...yea right {#}

14 godina
neaktivan
Vincent88 kaže...

Koji AA koristite??? Meni je uvijek na 30 fps... Bio on 8x MSAA ili off. Jedino onaj zadnji neki mi padne na 15. Nešto EQ8x16 ili kak već

Ugasi vsync i provjeri da ti nije rezolucija stavljena na 30hz.

15 godina
Praetorian1 kaže...
fila2208 kaže...

Došao do Havane, nikakvi dropovi, ali grafika radi na 80%, fps je zakucan na 60, možda je radi toga.

Ugl. radi jako lijepo i zasad mi se sviđa igra jako.

Voda mi je perverzno predivna.

Ti si isti ko i oni šta kažu da ima Total War igre rade s lockom na 60 FPS-a...yea right {#}

Ne vidim problem mladiću? Igra mi radi jako dobro i oduševljen sam njome.

Nisam ti ja kriv ako tebi ne radi tako.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan

Nisam je još ni probao, čekam pravu verziju da mogu u miru igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Obi Wan kaže...

i jos nesto... ja iman 2.4 procesor, pise 2.6 minimum, hoce li mi stvarat probleme, s obzirom da je bila ista situacija u ac3 pa nje bilo problema?

Nemaš frke, pogledaj na kakvoj kanti ja igram na low-mid settings.

FPS 13-24 (Havana) a na onom početnom otoku kad loviš onog tipa išlo i do 38 FPS

Majke mi
12 godina
neaktivan

Evo i ja skidam pa da vidim kakva je optimizacija i da malo vidim igru. Pa ču onda odlučiti sa kupnjom.

Sa AC3 kupnjom sam se opekao pa ču sada prvo probati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
Obi Wan kaže...

Nemaš frke, pogledaj na kakvoj kanti ja igram na low-mid settings.

FPS 13-24 (Havana) a na onom početnom otoku kad loviš onog tipa išlo i do 38 FPS

de stvarno da mos na tom igrat, onda je igra po meni optimizirana

Moj yt kanal http://www.youtube.com/user/RizzyBay?feature=mhee
13 godina

Kako vama radi tako dobro? Na mojoj konfi se vuče na 20 fps na početku na otoku, 800x600 rezolucija, sve na low, sve je na off.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Nisam je još ni probao, čekam pravu verziju da mogu u miru igrat.

pa onda kako znaš da meni igra ne radi dobro i da lažem lol...mislim hejteri na sve strane.

Igram i ja u miru, a ti dalje čekaj,.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina

Meni oko 20-25 fpsa.. :S nebitno stavin sve low ili sve high sve isto, dobro nije baš isto ali li-la?... jel možda do procesora ili šta, drajvera?.... iman beta 6 13.11

Only God Can Judge Me
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jukiii kaže...

Meni oko 20-25 fpsa.. :S nebitno stavin sve low ili sve high sve isto, dobro nije baš isto ali li-la?... jel možda do procesora ili šta, drajvera?.... iman beta 6 13.11

Ne nije opce do procesora dual core s tom karticom, no coment...

12 godina
neaktivan

na mom laptopu baš i nejde kak treba, imo sam i ja bome prevelika očekivanja možda, jbg, ide ak stavim rezoluciju neku manju, al nikako mi to neizgleda, pogotovo još na laptopu

i3 m330, 3gb ddr3, mobility hd 5470, šta smo se igrali, iigrali smo se, čini mi se

0 0 hvala 0
14 godina

Meni to radi ofrlje nekako, a nije da baš imam kantu od kompa.

28-40 fps na max postavkama, jednako toliko na default postavkama, maltene ništ ne izgubim nit dobijem. Mislim da trebaju novi drajveri od strane AMD-a. Ili to ili neki patch. Glatkih je tih 30fps, začuđujuće glatkih, al opet mi tu nešto smrđe da se vrti puno bolje na Nvidiji (ko svi AC naslovi do sad). Sačekat ću drivere, do tad neću igrat kak spada, fala bogu nakupio sam si igara, pošto igra izlazi tek 22. mislim da neće drajvera ubrzo bit.

I da, igra je slabo multithreaded. Koliko Afterburner javlja, prva jezgra je stalno na 99%, ostale na oko 20-ak, ako i toliko. 4. jezgra se gotovo i ne koristi.

Blago budalama.
13 godina
neaktivan

Imam i ja problem, bez obzira koje su postavke da li je high ili low ja dobijam zakljucano 20-22 fps-a. Jedino kad stavim rezoluciju manju od full hd dobijam do 35 fps-a max i to opet bez obzira da li je high ili low...bas cudno...citam po drugim forumima mnogi se zale cak i sa dosta jacim konfama od moje...mozda je do drivera, ali aj sacekacu oficijalnu verziju pa cemo da vidimo, ipak je ovo {#} verzija.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
buljo781 kaže...

28-40 fps na max postavkama, jednako toliko na default postavkama, maltene ništ ne izgubim nit dobijem. Mislim da trebaju novi drajveri od strane AMD-a. Ili to ili neki patch. Glatkih je tih 30fps, začuđujuće glatkih, al opet mi tu nešto smrđe da se vrti puno bolje na Nvidiji (ko svi AC naslovi do sad). Sačekat ću drivere, do tad neću igrat kak spada, fala bogu nakupio sam si igara, pošto igra izlazi tek 22. mislim da neće drajvera ubrzo bit.

I da, igra je slabo multithreaded. Koliko Afterburner javlja, prva jezgra je stalno na 99%, ostale na oko 20-ak, ako i toliko. 4. jezgra se gotovo i ne koristi.

Cpu ti definitivno nije problem,grafa je isto solidna koliko vidim 7850 ali opet za max i 60 FPS mislim da če ti trebat nešto bolje što se tiće gpu optimizacije ćini se da Ubisoft zadnjih godina teže favorizira

nvidiu jućer ja i frend uspoređujemo fps u sc blacklist i imam bolji framerate od njega na max 1080p 4xmsaa stvar je u tome da ja imam gtx 760 a on 7970 GHZ LOL btw što se tiće ovog za cpu usage ućinilo

mi se da sam vidio neku verziju na kat-u od 6 gb pisalo je multi core suport fixed ili tako nešto

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 23:41 (voyager).
16 godina
neaktivan
animal4444 kaže...

Imam i ja problem, bez obzira koje su postavke da li je high ili low ja dobijam zakljucano 20-22 fps-a. Jedino kad stavim rezoluciju manju od full hd dobijam do 35 fps-a max i to opet bez obzira da li je high ili low...bas cudno...citam po drugim forumima mnogi se zale cak i sa dosta jacim konfama od moje...mozda je do drivera, ali aj sacekacu oficijalnu verziju pa cemo da vidimo, ipak je ovo {#} verzija.

Tako je i meni. Na high ili na low uvijek isti FPS. Jedino smanjivanjem rezolucije dobijem 10 FPS-a. Pokusati cu ponovno kad dode normalna verzija.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 0:22 (mitchell).
14 godina

Nemam ja nikakvih problema s grafom i procesorom, problem je ili u driverima ili u samoj igri. Nešto tu nije kak spada, treba sačekat najkasnije prvi patch pa ćemo vidit. Fala bogu ima posla s kojim se mogu "zabavit" do tad.

Blago budalama.
16 godina
neaktivan
buljo781 kaže...

Stavio sve na max i isao provjeriti opterecenje hardwarea. Igra koristi 30% procesora. Najvise koristi 3. jezgru koja je na 70%, dok ostale spavaju. Graficku isto korisit isto oko 30% i zauzima 1.2GB rama. 

Ako ovakav bude finalni proizvod ovo ce biti jos jedan Assassins Creed koji preskacem poslije 3. dijela s kojim sam imao identican problem.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
17 godina

malo citam ove postove pa sam se sitio necega... al nije ubisoft hrabro da im je bilo lako radit ac4 na novim konzoloma jer su jako slicne pc arhitekturi? pa zasto onda dolazi do ovakvih problema na pc-u da procesor koristi samo jednu jezgru ili da je cpu graficke na 70% kako kaze kolega

morate prihvatiti da su ac igre kocka. il ti rad super, il ti radi uzasno. ubisoft samo prica da bi pricao...

14 godina

Eto moram se ispravit, sad kad sam drugi put upalio igru radi puno bolje. Valjda taj prvi startup ne štima kak spada, tj treba ugasit i upalit igru da se neke postavke primjene. Ako želite mogu par screenshota nabacit pa da vidite kakav je usage i framerate, nije bed. Ugasio sam soft shadows jedino, to dosta pojede fps, a i gadne su mi te, ja volim oštre tamne sjene :) Sve ostalo na max osim AA.

CPU1 na 98% i ne pada CPU1 na 98% i ne pada
2 2
Shadows Very High Shadows Very High
Soft Shadows High Soft Shadows High
Blago budalama.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 1:46 (buljo781).
17 godina

Ja sam sredio postavke i igra sada radi odlično...

Ovo su postavke:

Environment quality je na maksimalnim postavkama

Texture quality je na maksimalnim postavkama

AA iskjučen jer kao šta već rekoh FXAA uništava sliku dok ja ne mogu tjrat ostale radi velikog gubitka performansi

Shadow quality na normal; iznad su High te Soft Shadows no to sam primjetio da mi najviše utječe na performanse; Normal i High postavke su u pitanju; Soft je za ipak malo kvalitetnije grafičke akrtice.

Reflection quality na normal; nisam još imao prilku vidjeti razliku no baš me refleksija i ne sekira previše

Ambien oclusion je na SSAO; bez toga igra jednostavno izgleda drastično lošije, a ne ubija performanse; HBAO je rezerviran za bolje grafičke...

Moiton blur jednostavno mrzim te je isključen

God Rays je na low jer ne vidim razliku između low i high pa ako da dva FPSa neka se nađu...

Volumetric Fog je uključen; nisam primjetio do sada da mi ubija performanse no još ga nisam ni vidio, (uspoerdba se vidi u onom next gen traileru)

Još sam ubacio SweetFX radi FXAA opcije koja ne krade performanse, ne uništava kvalitetu slike a zagladi rubove te dodao malo boje...

Evo i galerija slika....

Došao u Havanu i FPS je odličan. A uzevši u obzir AC3 i dolazak u prvi grad ovo je stvarno napredak

Inače igra je fantastičnog dizajna, odličnih živih boja, prepuna detalja, raslinja itd... Te naravno i piratski setting koji je fantastičan! Nakon malo igranja ovo mi je osobno najdraži AC... Bolji čak i od odlične dvojke!

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 1:54 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen

volio bi kad bi i drugi stavljali slike na flickr ili neki drugi servis kao doktor

jer me bole oci kad gledam ove 800x600 bugove slike :\ 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
buljo781 kaže...

Eto moram se ispravit, sad kad sam drugi put upalio igru radi puno bolje. Valjda taj prvi startup ne štima kak spada, tj treba ugasit i upalit igru da se neke postavke primjene. Ako želite mogu par screenshota nabacit pa da vidite kakav je usage i framerate, nije bed. Ugasio sam soft shadows jedino, to dosta pojede fps, a i gadne su mi te, ja volim oštre tamne sjene :) Sve ostalo na max osim AA.

Slazem se , i meni takodjer nakon drugog ulazka puno bolje radi...

Poslije one ne optimizirane trice , ovo je poslastica :)

iskoo
15 godina
neaktivan

Ja imam problem meni igra nece da se sprema.

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Igra mi radi ko krepana macka......ceka se patch...

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pozz ekipa...evo ja imam problem s igrom..kada ju pokrenem zacrni se ekran i prođe 2 sek i nakon toga me vrati na desktop!

dali zna netko u čem je problem...isprobao sam više verzija ali nije pomoglo uvijek isti problem

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice