U singleplayeru mi cijelo vrime piše onaj "skip scene" doli desno. Zna li netko kako to maknuti?
Nervira me.
U singleplayeru mi cijelo vrime piše onaj "skip scene" doli desno. Zna li netko kako to maknuti?
Nervira me.
Nervira me.
nope. nemos maknut
Pa šta ćeš micat to, kod lova je to dušu dalo, pa necu lovit životinje i na svakoj gubit 5 sekundi gledat isti cutscene.
Ja uopće ne idem u lov da kažem ajde idem sad u lov. Nego od questa do questa kako hodam(a bome stave misije sa jednog kraja igre na drugi) svaku koju vidim skočima konja i krc, ubijem, ko ce se sa onim zamkama za*ebavat.
Dali mogu nekako ostati u onoj admiralskoj uniformi u koju se obučem svaki put kad vozim svoj brod?
Ak nemogu nariktat to unutar igre, dali mogu u nekom fajlu?
Dali mogu nekako ostati u onoj admiralskoj uniformi u koju se obučem svaki put kad vozim svoj brod?
mozes u ciloj igri.
imaju dvije takve uniforme. prva je captain of the aquila koju dobijes preko digital delux game editiona a druga je captain kidd's robes koju dobijes kad nades njegovo skriveno blago
zna li tko kako se dobije jos onoga special iron ingota... pokupija sam i onaj chest iza mannora al fali mi jos za jednu stvar napravit
ne znam sta da ti kazem. ja smatram da je bug s obzirom da su ostale misije sve prikazane. ja sam dva puta presao igru i dva puta jedno te ista stvar. e sad cemo vidit kad (ako) taj patch izade hoce li ista korigirat. uglavnom google je uvik tu i lako se nade sta ti fali.
Već si dva puta kompletno prešao igru? Pa kad si stigao, ja nonstop igram a još uvijek se zahebavam sa raznoraznim sitinicama, ima se šta igrat, kad si ti stigo već 2 puta.............a ako si samo main misiju igrao prešao 2 puta opet ne vidim smisao prelaženja nečega 2 puta u kratkom vremenu
ne znam sta da ti kazem. ja smatram da je bug s obzirom da su ostale misije sve prikazane. ja sam dva puta presao igru i dva puta jedno te ista stvar. e sad cemo vidit kad (ako) taj patch izade hoce li ista korigirat. uglavnom google je uvik tu i lako se nade sta ti fali.
Već si dva puta kompletno prešao igru? Pa kad si stigao, ja nonstop igram a još uvijek se zahebavam sa raznoraznim sitinicama, ima se šta igrat, kad si ti stigo već 2 puta.............a ako si samo main misiju igrao prešao 2 puta opet ne vidim smisao prelaženja nečega 2 puta u kratkom vremenu
prvi je bio na 95% drugi na 98%. ovaj na 95 sam izbrisa (tj pokusavam izbrisat jer mi se igra crasha svaki put) a drugi cu nadam se do 100% s tim da me onda naval misija izluduje
kako da podignem levele crafterima? na 8 seq sam i još su svi na prvom levelu a uredno sam rješavao sve njihove side misije, tj homested misije?
Procesor ti je way preslab :/
kako da podignem levele crafterima? na 8 seq sam i još su svi na prvom levelu a uredno sam rješavao sve njihove side misije, tj homested misije?
oni sami dizu lvl kako ti napredujes sa sekvencama i pricom.
Ako bi netko igrao mp zada za vikend neka se
javi pa da možemo malo igrat preko ts-a.
mozes u ciloj igri.
imaju dvije takve uniforme. prva je captain of the aquila koju dobijes preko digital delux game editiona a druga je captain kidd's robes koju dobijes kad nades njegovo skriveno blago
A jbg, nemam delux edition.
Jeli se može to ikako drugačije srediti?
za sada ne
Stavio sam AA u igri na normal, jer kad mi je na high grafika mi je jako mutna. Čitam po internetu nisam jedini s tim problemom.
Sad sam vozio brod u igri, zakon mi je. Dobro su to napravili.
Pozdrav
Da li mi može neko poslat save gamove...imo sam neki problem sad od pocetka igram a doso sam do sequence 7...ako neko može zahvalan sam
Hvala
Pozdrav
Da li mi može neko poslat save gamove...imo sam neki problem sad od pocetka igram a doso sam do sequence 7...ako neko može zahvalan sam
Hvala
Kolko sam pratio temu, skužio sam da ne rade game saveovi, naci nemoze ti neko poslat pa da nastavis samo, neznam zaš, ali vidio sam da je već par forumaša imalo taj problem. Sad neznam, možda su ispravili.
Ok.. onda jel neko zna kako da nastavim tamo gdje sam stao sa igrom :? :)
..
Ok.. onda jel neko zna kako da nastavim tamo gdje sam stao sa igrom :? :)
..
Mislim da nažalost nećeš moć, pričekaj, možda netko zna rješenje, ali mislim da ne ide. Morat ćeš ispočetka :/
Zavisi koju si verziju skinuo ako je u pitanju pirat, recimo ako je Reloaded verzija u pitanju save fileovi su ti u C/Program data/Orbit, ako ti je skdrow verzija drugo je mesto nzm tacno koje je i drugaciji su save fileovi, potrazi na google-u nzm tacno kako se zove sajt, ali ima ja sam skoro skinuo save-ove i radi normalno meni je crachalo na 6 sekvencu pa sam skinuo nove, ali sam se namucio dok sam naso samo tako i budala nisam bukmarkovao sajt...
Igraaaaaam ! :)
Igra je predobra , ono , puno novih stvari etc . Ono s lovom pun pogodak , a o snijegu da i ne govorim . Ubisoft , svaka cast ! :)
Definitivno Ubisoft svaka čast. Jbga igra ima bugova, ali sve je drugo toliko dobro da baš uživam u igri. Ima toliko toga za radit, lovit životinje, vozit brod, ubijat mete...
Borba je lagana, ali na to smo se već navikli u AC serijalu i ja sam to prihvatio i sad uživam u igri. Grafika je odlična, pada framerate u gradovima, ali bez obzira na to igra je igriva. Uostalom framerate pada i na konzolama, ako je vjerovat recenzijama.
Stvarno igra ima dosta noviteta u odnosu na prijašnje nastavke. A i setting mi je odličan.
evo sta se tice DNA sinkronizacije kod mene je ovako:
99% ukupno a stvari koje mi fale su:
hunting society: kill 3/5 animals from horseback
complete your hunting map
ovi su jako lagani
frontiersmen: reveal whole frontier map
visit every tavern
isto lagano
thieves guild: sve je lagano samo sto trebam nac couriera, a to je nemoguca misija
i naravno smrdljiva naval misija zvana The Giant and the Storm i njen optional objective
evo sta se tice DNA sinkronizacije kod mene je ovako:
99% ukupno a stvari koje mi fale su:
hunting society: kill 3/5 animals from horseback
complete your hunting map
ovi su jako lagani
frontiersmen: reveal whole frontier map
visit every tavern
isto lagano
thieves guild: sve je lagano samo sto trebam nac couriera, a to je nemoguca misija
i naravno smrdljiva naval misija zvana The Giant and the Storm i njen optional objective
Obi jel igraš MP? Da ponekad zavalimo da vidim kakav si igrač hehe
ne, mp me uopce ne privlaci u ac3... nemam ga zelju ni probat
Ja sam nešto malo igro mp nije loš ali brzo mi dosadi i btw kad više oni misle s tim patchem igra ima toliko bugova da to nije normalno.