Valjda singleplayer neće biti manje kvalitetan zbog coop moda
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ubi kaze da igra i dalje dolazi 30. na PC
http://www.joystiq.com/2012/07/12/assassins-creed-3-pc-delay-confirmed-to-drop-before-christmas/
meni se počinju sviđati likovi iz mp-a zbog njihovog izgleda i raznovrsnosti
ako je istina da dolazi 30.8. onda ce bit cupavo to i guild wars 2...
ocigledno nema spavanja i normalnog funkcioniranja sve dok se ac ne pride :D
Odgođena se. Sračkaju nekaj sigurno.
Odgođena se. Sračkaju nekaj sigurno.
a ne znas kome virovat.
Da je bar istina haha.
Zna li se gde je najpovoljniji pre-order?
Na GMG-u ga ima za $45, pri čemu imam kupon za 20% popusta i još $3 u igrama koje mogu trade-inovati, što izađe $33, tj nekih 27€. Nije loše, može li bolje? Koliko vidim, u pitanju je obično izdanje, a ja bih najradije Digital Deluxe (zbog bonus single player misija). 
http://www.rockpapershotgun.com/2012/07/18/just-release-assassins-creed-not-six-different-versions/
naslov govori sve.
moj komentar: koji su ovi likovi iz ubisofta tukci...
http://www.rockpapershotgun.com/2012/07/18/just-release-assassins-creed-not-six-different-versions/
naslov govori sve.
moj komentar: koji su ovi likovi iz ubisofta tukci...
Oni dobivaju profit i lijepo ih boli briga za igrače. Ali stvarno, ovo je smijurija. Jedinicu, dvojku i njene DLC-ove, i Brotherhood sam kupio, odigrao, i bio jako zadovoljan. Ovo ću kupiti osnovno izdanje, kreknut si taj smrdljivi day one DLC, odigrati, i biti zadovoljan. Meni je savjest čista, a za njih me nije briga.
Zašto ne zaraditi više ako mogu, neznam iznenađuju li uopće ovakve stvari više ikoga.
Zato je PC Digital Deluxe varijanta najbolja XD Dobijes sve ingame dodatke. Ja sam licno jos odavno preorderovao Join or Die verziju jer sam imao kod za popust pa sam skinuo 6funti sa cijene tako da bi me trebala izaci nesto malo skuplje od obicne verzije.
Zašto ne zaraditi više ako mogu, neznam iznenađuju li uopće ovakve stvari više ikoga.
Ima li više zarade u 6 verzija od kojih skoro svaka ima nešto što nema nijedna druga nego u, recimo, tri, od kojih se tačno zna koja šta donosi (obična, gold - sa day one DLC-ovima, i collerctor's edition sa fizičkim goodiesima)?
BTW, slažem se sa Dexom i ponavljam pitanje, ima li negde dobar deal za Digital Deluxe?
Trenutno ti je Delux-e verzija najpovoljnija na Amazonu http://www.amazon.com/gp/product/B007HDHP10/ref=s9_hps_bw_g367_ir07?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-4&pf_rd_r=14B3HATK05YDEYSX9P9N&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1375081322&pf_rd_i=979455011
Sedam stvari koje ce biti izbacene u AC III
http://www.latestnewsexplorer.com/seven-things-that-didnt-make-the-final-cut-in-aciii/
Hvala, Dex, stvarno si izvor svekolikog AC znanja. 
Ipak, do sada nisam imao sreće s Amazonom, a i mislim da mogu da dobijem obično izdanje za $33, tako da mi je razlika od skoro $20 za DD prevelika. Traže se specijalni kodovi i sve ostale varijante sa krajnjom cenom do $40.
EDIT: Za tih 7 stvari koje nisu završile u konačnoj verziji mislim da su uglavnom doneli dobre odluke. Ipak, "Full World Streaming", tj izbacivanje loading ekrana, bi po mom mišljenju bilo dobro, a njihovo objašnjenje ne pije vodu u dovoljnoj meri jer si u prvom AC-u izlazio iz gradova u Kingdom i to uopšte nije bilo loše (mislim da je postojao neki loading na jednom mestu na prelazu, ali nije bilo prekida u krajoliku). Jedino ako bi frontier zbog lokacije radnje morao da se uveća do nekih ogromnih razmera kako bi se sve uklopilo.
I mislim da bi Ben Franklin bio prilično dobar izbor. Nije ni da Vinci pravio vatreno oružje (ako se ne varam), pa je to nekako prošlo u AC2 (veći problem je po mom mišljenju bilo to što niko u igri nema pištolj osim Ezia, a svaki kovač ima municiju). Samo bi ga trebalo istorijski uklopiti u priču, što je možda bio problem.
Hvala, Dex, stvarno si izvor svekolikog AC znanja. 
Ipak, do sada nisam imao sreće s Amazonom, a i mislim da mogu da dobijem obično izdanje za $33, tako da mi je razlika od skoro $20 za DD prevelika. Traže se specijalni kodovi i sve ostale varijante sa krajnjom cenom do $40.
EDIT: Za tih 7 stvari koje nisu završile u konačnoj verziji mislim da su uglavnom doneli dobre odluke. Ipak, "Full World Streaming", tj izbacivanje loading ekrana, bi po mom mišljenju bilo dobro, a njihovo objašnjenje ne pije vodu u dovoljnoj meri jer si u prvom AC-u izlazio iz gradova u Kingdom i to uopšte nije bilo loše (mislim da je postojao neki loading na jednom mestu na prelazu, ali nije bilo prekida u krajoliku). Jedino ako bi frontier zbog lokacije radnje morao da se uveća do nekih ogromnih razmera kako bi se sve uklopilo.
I mislim da bi Ben Franklin bio prilično dobar izbor. Nije ni da Vinci pravio vatreno oružje (ako se ne varam), pa je to nekako prošlo u AC2 (veći problem je po mom mišljenju bilo to što niko u igri nema pištolj osim Ezia, a svaki kovač ima municiju). Samo bi ga trebalo istorijski uklopiti u priču, što je možda bio problem.
u krivu si
nije da vinci ''izmislio'' pistolj. on ga je napravio po kodeksu koji je altair ostavio. a to sta svaki kovac ima municiji ne znaci nista. ti mos doc u kovaca i rec napravi mi 6 kuglica te i te velicine i on ti napravi, sta briga njega sta ces ti radit sa tim.
isto tako imaju pistolje u ac2, papal guard kad se cipas sa njima isto kao i janjicari u ac: r. a da ne govorim oni likovi sta stoje na krovu...
u krivu si
nije da vinci ''izmislio'' pistolj. on ga je napravio po kodeksu koji je altair ostavio. a to sta svaki kovac ima municiji ne znaci nista. ti mos doc u kovaca i rec napravi mi 6 kuglica te i te velicine i on ti napravi, sta briga njega sta ces ti radit sa tim.
isto tako imaju pistolje u ac2, papal guard kad se cipas sa njima isto kao i janjicari u ac: r. a da ne govorim oni likovi sta stoje na krovu...
Ne kažem da je da Vinci izmislio, i tim pre bi i Ben Franklin mogao na sličnu foru doći do nacrta i napraviti nešto čime se istorijski nije bavio - dakle my point exactly! 
Za municiju se slažem da nije problem napraviti olovne kuglice, ali u igri to funkcioniše kao kupovina bilo kog svakodnevnog predmeta koji su zanatlije imale na zalihama u potrebnoj količini u proizvoljnom trenutku. Makar da se stavka u prodavnici zove lead pellets/balls, a ne gun ammo, bilo bi malo bolje.
A za papal guards mislim da si pomešao sa AC:B-om. U AC2, koliko se sećam, samo Ezio ima pištolj. AC:R i AC:B se dešavaju po nekoliko bitnih decenija kasnije. Malo sam pogledao timeline i događaji u AC2 počinju 1450-ih i, zaključno sa opsadom Forlija, se dešavaju do 1488, dok je sam kraj igre (i početak AC:B-a) tek 1501.
u krivu si
Ne kažem da je da Vinci izmislio, i tim pre bi i Ben Franklin mogao na sličnu foru doći do nacrta i napraviti nešto čime se istorijski nije bavio - dakle my point exactly! 
Za municiju se slažem da nije problem napraviti olovne kuglice, ali u igri to funkcioniše kao kupovina bilo kog svakodnevnog predmeta koji su zanatlije imale na zalihama u potrebnoj količini u proizvoljnom trenutku. Makar da se stavka u prodavnici zove lead pellets/balls, a ne gun ammo, bilo bi malo bolje.
A za papal guards mislim da si pomešao sa AC:B-om. U AC2, koliko se sećam, samo Ezio ima pištolj. AC:R i AC:B se dešavaju po nekoliko bitnih decenija kasnije. Malo sam pogledao timeline i događaji u AC2 počinju 1450-ih i, zaključno sa opsadom Forlija, se dešavaju do 1488, dok je sam kraj igre (i početak AC:B-a) tek 1501.
ma mislija san ac2 na ac; b, jbg ne mos pisat i igrat ac istovremeno :D
Bice zanimljivo vidjeti kraj nakon 5 godina :D
Obično nekoliko sati igranja predstavlja dane, mesece, pa i godine u svetu igre, AC je jedan od retkih obrnutih slučajeva. 
Serijal se morao jednom zavrsiti tako da smo se morali spremiti na to :D Naravno bice jos AC igara ali Desmond ciklus ce po meni ostati zapamcen po Eziu. Jednog od rjetkih likova u igrama kojeg smo vodili od mladih dana do smrti. Ubisoftu skidam kapu za kreiranje Ezia, lika iz video igre koji ima dusu.
Meni je drago što će završit priču s Desmondom, zanima me kraj.
A ne bi me ni smetalo da kompletno završe AC serijal, imali su odličnu stvar, i ne treba to sad otegnut kao CoD na xyz dijelova.
Meni je drago što će završit priču s Desmondom, zanima me kraj.
A ne bi me ni smetalo da kompletno završe AC serijal, imali su odličnu stvar, i ne treba to sad otegnut kao CoD na xyz dijelova.
Drago mi je sto ce se zavrsit stvar s Desmondom takodjer al bi mi smetalo da zavrse kompletni serijal jer mi je ac iz jos jedne igre preraso u najdrazu igru, a vecinom zahvaljujuci eziu <33
ako naprave nekog lika poput ezia, onda su oni u ubisoftu stvarno cudotvorci :)) ezio mi je opcenito najdrazi lik u igrama i zao mi je sto prelazimo na novog lika, al moralo se i to dogodit :))