Malo možda nevezano ta temu,ali sad sam pročitao na službenim stranicama ubisofta,da će za treći nastavak assassins creeda biti ozračje II svj.rata i to u ulozi ženskog ubojice!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Malo možda nevezano ta temu,ali sad sam pročitao na službenim stranicama ubisofta,da će za treći nastavak assassins creeda biti ozračje II svj.rata i to u ulozi ženskog ubojice!!
To je i prije bilo govoreno, ali napiši to i u temu Assassins Creed III!
Ok,sad sam naišao na to pa da netražim po forumu,usput pitanje šta se u igri dobije kad enzio obnovi kompletno svoju vilu(ili mu je to vila od ujaka), i dali se moraju kupovati sva oružja kod kovača?
Ok,sad sam naišao na to pa da netražim po forumu,usput pitanje šta se u igri dobije kad enzio obnovi kompletno svoju vilu(ili mu je to vila od ujaka), i dali se moraju kupovati sva oružja kod kovača?
Hm... ako oćeš imat sva oružja, kupi ih , a mislim da se ništa posebno ne dobije sa potpunom obnovom vile.
Nedobiješ ništa, za 50 pera dobiješ nekakav malj, a za 100, tj za sve, dobiješ cape zbog kojeg te svaki vojnik u igri želi ubiti na prvi pogled, da, oružja i dalje moraš kupovati, samo što su nešto jeftinija.
jesi stavio apple of eden u onaj stupic pored codexa, ako nisi ili nemozes moras pratiti pricu...
edit:oprostite zabunio sam se gledao sam zadnju poruku na 74 stranici...
Završio priču...I ne znam što da kažem...očaran sam u svakom pogledu Doista mislim da još nisam zaigrao igru sličnu ovoj. Jednostavno fenomenalno, umjetničko djelo. Jedva čekam nastavak.
Slažem se. Na svoje zaprepašćenje, pre dan-dva sam guglajući nešto vezano za igru naišao na pregršt recenzija koje su igru teško popljuvale. Koliko god da se slažem da igra ima manjkavosti, čak i relativno ozbiljnih, kao celina, igra me je više puta dovela do ushićenja i nekoliko dana me držala pred kompjuterom od ranog popodneva do narednog jutra. Kako je neko mogao da da igri 4,5/10 ili da je nazove najneumetničkijim renesansnim delom, meni ne ide u glavu.
Ma...Ja rijetko, doista rijetko se ravnam prema recenzijama. Dok sam ne odigram igru, ne donosim sud o igri.
Ljudi pomoć,kamo dalje?
Ne želi mi se primiti za ovu gredu a trebam se popeti na vrh tornja.
Drugog rješenja nisam našao.
ta gerada ti je i jedina opcija.meni se tek promio za gredu nakon 100pokušaja..tak da ..pokušavaj dok ne uspiješ=)
Prešao i ja. Igra je predobra i vrijedna je svake pohvale.
malo teže zagonetke i puno teže borbe (pogotovo ključne) da su, onda bi bila bez greške,a ovako je odlična ali prelagana.
PRIVELO pirata koji je podjelio Assasins creed- s piratskim grupama(poput skidrow)
link: crotrailers.co.cc/2010/05/05/osudjen-pirat/
PRIVELO pirata koji je podjelio Assasins creed- s piratskim grupama(poput skidrow)
link: crotrailers.co.cc/2010/05/05/osudjen-pirat/
Več sam se prestrašil
Upravo presao igru. Sta reci ovo je prava evolucija u svetu igara
@narkomarko - Evo pakiram kofere i na Havaje! Ko će sa mnom?
Hm...
Gdje ima za kupiti ovaj crni outfit sa prve slike ?
malo teže zagonetke i puno teže borbe (pogotovo ključne) da su, onda bi bila bez greške,a ovako je odlična ali prelagana.
Da, i ja bi volio da su zagonetke malo teže, mada me je ona za 18. glyph uništila, ostele su bile prolazne.
Sve u svemu, igra ima sve što je potrebno jednoj avanturi/sandboxu/akciji/platformeru.
Gdje ima za kupiti ovaj crni outfit sa prve slike ?
Nemozes kupit to ti je Armor of Altair i mozes ga otkljucat kroz rjesavanje grobnica tvojih predaka
Prešao sam ja igru (već odavno :P) i stvarno, ne trebam ju hvalit kad su ju već svi nahvalili.
Prelazim usporedno jedan savegame s već pređenim storylineom gdje pokušavam doći do 100% i jedan savegame s novom igrom :D
Da, i ja bi volio da su zagonetke malo teže, mada me je ona za 18. glyph uništila, ostele su bile prolazne.
Sve u svemu, igra ima sve što je potrebno jednoj avanturi/sandboxu/akciji/platformeru.
Zagonetki je bilo raznih. Kod otkrivanja delića istine, par zadataka gde je trebalo izabrati nekoliko slika sa zajedničkim motivom me je malo namučilo, kao i par onih gde je trebalo otkriti tri cifre. One sa pronalaženjem skrivenih predmeta na fotografijama su sasvim lake, mada interesantne, dok su one sa slikama izdeljenim na prstenove koje treba rotirati prelake, sve osim možda poslednje, koja isto nije teška, ali sam morao makar na 5 sekundi da uključim mozak. Što se tiče skrivenih lokacija, tu praktično nije bilo zagonetki, i to je šteta. Očekivao sam zagonetke gde, na primer, treba aktivirati neke stvari određenim redom, ali ništa od toga, samo idi do mesta označenog na mapi i prođi kroz lokaciju onako kako ti na početku pokaže kamera. Očigledno je da je igra napravljena da bude laka kako se niko ne bi nasekirao igrajući je, ali, ko što sam povremeno osećao i dok sam igrao, voleo bih da je makar na momente ponudila malo veći izazov. Ovako, skoro kao da sam gledao film.
Tx. I mislio sam si da je to taj...fale mi jos 2 seal-a. Inace sam nosio onaj Altair-ov bijeli outfit dugo ali mi je jednostavno dosadio pa sam kupio nekakav "tamniji" u Forli-u, makar sam ustvari trazio nekakav crne boje.
a jel se spominje u igri uopce mona lisa???
Evo, jedna smiješna situacija koja mi se dogodila u igri nedavno (žao mi je što nisam uzeo screenshot). Dakle, šećem Venecijom, gledam kojeg ću vojnika ubiti , kad odjednom neki civil kraj mene baci metlu na pod i pobjegne
Stisnem tipku koja inače služi za interakciju (ili pokupiti oružje s poda) i gle, Ezio pokupio metlu
I tako sam s metlom pokušao napasti grupicu vojnika i na moje opće iznenađenje, Ezio vrlo dobro barata metlom...Sredio sam tri-četiri stražara u vrlom kratkom roku. Tko bi rekao da je metla tako opasno oružje
Ako se budem vraćao igri ovih dana, probaću to.
I ne samo to...Sada sam završio priču pa guštiram u ostalim tajnama igre...evo, npr. probao sam se boriti s vojnicima samo s šakama i mogu vam reći da je duplo bolje tako se boriti Napao sam jednog vojnika s leđa i premda ovo zvuči doista nevjerojatno, Ezio ga je uhvatio za glavu, okrenuo se i tako mu slomio vrat da se moglo čuti onako krckanje. Osim lomljenja vrata, Ezio koristi i neke druge tehnike, ali ne znam kako da ih opišem. Da li su to neki bugovi ili je igra doista tako dobro programirana, ne znam. Jedino što znam je da ću morati početi raditi screenshoteve...