- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Našao sam ona dva u firenzi,i još jedan neznam sad u kojem gradu,ali ostala tri nemogu nikako.
Imaš u Veneciji 2. Jedan dobiješ kada prijeđeš karneval, a drugi ti je San Marco's Basilici (ovo drugo je neki izazov na kojem se moraš brzo penjat)
Ljudi,kak promijeniti oružja?Stisnem desnu tipku miša i odaberem ali mi nikak ne potvrdi?Je to zbog krekera?
Ljudi,kak promijeniti oružja?Stisnem desnu tipku miša i odaberem ali mi nikak ne potvrdi?Je to zbog krekera?
Stisneš Q pa u izborniku odabereš.
A možeš i ovako:
2-hidden blade
3-mač
4-šake
Dođi dovde (slika) i onda se popni s desnom tipkom miša i spaceom, onda brzo klikni desnu tipku miša, a, i lijevo, i skočit će ti do grede. Ako si uopće shvatio što sam rekao xD
Ljudi pomoć,kamo dalje?
Ne želi mi se primiti za ovu gredu a trebam se popeti na vrh tornja.
Drugog rješenja nisam našao.
A možeš i rubom balkona doći do sredine prednje strane balkkona i uhvatit se za "špic" grede
Dođi dovde (slika) i onda se popni s desnom tipkom miša i spaceom, onda brzo klikni desnu tipku miša, a, i lijevo, i skočit će ti do grede. Ako si uopće shvatio što sam rekao xD
A možeš i rubom balkona doći do sredine prednje strane balkkona i uhvatit se za "špic" grede
Već sam od pirata dobio odgovor i uspio sam preći taj dio.
Hvala svoj trojici na pomoći!
Imam pitanje za vas,bio sam u firenzi i tuscany/san gimignano, a kako doći u veneciu?Možda je pitanje glupo ali već lutam par dana,pronalazim dokumente ,blago, razne vile,ali nigdje nisam našao put za veneciu.
Imam pitanje za vas,bio sam u firenzi i tuscany/san gimignano, a kako doći u veneciu?Možda je pitanje glupo ali već lutam par dana,pronalazim dokumente ,blago, razne vile,ali nigdje nisam našao put za veneciu.
Nađi onog fast travelera ( ikona je strelica koja pokazuje u oba smjera - lijevo i desno) i kod njega izaberi venezia...
moras biti na sekvenci 6 ili 7 da dodes u veneciju
Mislim da moraš određeni dio storylinea preći da ti automatski Da Vinci kaže da ide u Veneciju i kao onda se ti odlučiš za njim ići ako se dobro sjećam, neka me netko ispravi ako griješim
ups, vidim da je već netko odgovorio :)
Nema opcije kod fast travlera za veneciu,biće da je hary upravu,da je na kasnijem mem.modulu.
ej može pomoć? ovak kad sam instalirao AC1, i sad da ću startati igru kliknem na ikonu ispod koje piše Assassins Creed DX9 i on mi neda u igru napiše kao
Windows cannot acces the specified device, path or file. You may not have an appropriate permission. A kad kliknem na Assassins Creed game launcher napiše mi kao
Unable to start game Assassins Creed.exe
neznam šta da radim
(znam da nije ovo vezano previše uz AC2 al ovo je trenutno večeras najaktivniji topic pa iskorištavam situaciju :))
No,ja stisnem desnu tipku(a ne Q) i narihtam ali ne prihvati.npr. da odaberem mačeve za bacanje
Imam jedno pitanje.Došel sam u katakombe i trebam otvoriti velika vrata,kak?
Imam jedno pitanje.Došel sam u katakombe i trebam otvoriti velika vrata,kak?
U vecini slucajeva povuci rucku jednostavno.
Da,ali treba otvoriti ona velika vata nakon što su straažari otišli,vidim da se gore desno nešto sjaji ali ne znamkako doći gore.
Da,ali treba otvoriti ona velika vata nakon što su straažari otišli,vidim da se gore desno nešto sjaji ali ne znamkako doći gore.
lijevo od velikih vrata je rusevina na nju skaces
oke dal imas mozda xfire ili skype? moj xfire je 999blackheart666 a skype deni.mlinaric
....
Daj mu to pošalji na PM, ovdje će to netko možda zloupotrijebit!!
Je moguće da meni igra na najnižim postavkama šteka,AMD 720 BE,HD 4850 i 4 Gb RAM-a?Je to do krekera?
Je moguće da meni igra na najnižim postavkama šteka,AMD 720 BE,HD 4850 i 4 Gb RAM-a?Je to do krekera?
Meni ne šteka,pogledaj moj pc.......
No,ja stisnem desnu tipku(a ne Q) i narihtam ali ne prihvati.npr. da odaberem mačeve za bacanje
Stisni Q< izaberi oružje.
Nakon što si odabrao recimo mač,trebao bi ti se pokazati njegova ikona u donjem lijevom kutu.
Ako ga hoćeš izvaditi,stisni lijevi klik i fight!
Za bacanje noževa,ovako:
Q<izaberi nož za bacanje<"lockaj"protivnika sa tipkom "F"<stisni lijevi klik miša da ga pogodiš.
Stisni Q< izaberi oružje.
Nakon što si odabrao recimo mač,trebao bi ti se pokazati njegova ikona u donjem lijevom kutu.
Ako ga hoćeš izvaditi,stisni lijevi klik i fight!
Za bacanje noževa,ovako:
Q<izaberi nož za bacanje<"lockaj"protivnika sa tipkom "F"<stisni lijevi klik miša da ga pogodiš.
Ali stvar je u ovom prvom,kad ja odaberem da oću bacati mačeve,ne pokažu se u donjem lijevom kutu.
Na kojim postavkama igraš?
Ali stvar je u ovom prvom,kad ja odaberem da oću bacati mačeve,ne pokažu se u donjem lijevom kutu.
Znaš koji su noževi? Ako rasporedimo ono kao na satu, na 3 ti je mač, na 4 ti je nož, i ispod toga su ti noževi, jesi siguran da ih imaš?
Znaš koji su noževi? Ako rasporedimo ono kao na satu, na 3 ti je mač, na 4 ti je nož, i ispod toga su ti noževi, jesi siguran da ih imaš?
100% siguran,dobil sam ih kad sam trebal ubiti vieria da pazzi.NJegove archere.
100% siguran,dobil sam ih kad sam trebal ubiti vieria da pazzi.NJegove archere.
Jesi lockal neprijatelja? Ako nisi, malo mu se približi...
Na kojim postavkama igraš?
Sve na najviše i reza je 1680x1050.