Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 537.308
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Assassins Creed 2
luckyluke kaže...

Ljudi pomoć,kamo dalje?

Ne želi mi se primiti za ovu gredu a trebam se popeti na vrh tornja.

Drugog rješenja nisam našao.

eto ti eto ti
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Našao sam ona dva u firenzi,i još jedan neznam sad u kojem gradu,ali ostala tri nemogu nikako.Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Imaš u Veneciji 2. Jedan dobiješ kada prijeđeš karneval, a drugi ti je San Marco's Basilici (ovo drugo je neki izazov na kojem se moraš brzo penjat)

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ljudi,kak promijeniti oružja?Stisnem desnu tipku miša i odaberem ali mi nikak ne potvrdi?Je to zbog krekera?

16 godina
rossoneros kaže...

Ljudi,kak promijeniti oružja?Stisnem desnu tipku miša i odaberem ali mi nikak ne potvrdi?Je to zbog krekera?

Stisneš Q pa u izborniku odabereš.

A možeš i ovako:

2-hidden blade

3-mač

4-šake

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 20:09 (luckyluke).
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Dođi dovde (slika) i onda se popni s desnom tipkom miša i spaceom, onda brzo klikni desnu tipku miša, a, i lijevo, i skočit će ti do grede. Ako si uopće shvatio što sam rekao xD

Kad žena zavoli ima oči bankara i sve s kartice potroši bez puno pitanja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
hari85 kaže...
luckyluke kaže...

Ljudi pomoć,kamo dalje?

Ne želi mi se primiti za ovu gredu a trebam se popeti na vrh tornja.

Drugog rješenja nisam našao.

A možeš i rubom balkona doći do sredine prednje strane balkkona i uhvatit se za "špic" grede

16 godina
RazerDinoMan kaže...

Dođi dovde (slika) i onda se popni s desnom tipkom miša i spaceom, onda brzo klikni desnu tipku miša, a, i lijevo, i skočit će ti do grede. Ako si uopće shvatio što sam rekao xD

Fish Sandwich kaže...

A možeš i rubom balkona doći do sredine prednje strane balkkona i uhvatit se za "špic" grede

Već sam od pirata dobio odgovor i uspio sam preći taj dio.Namigiva

Hvala svoj trojici na pomoći!

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Imam pitanje za vas,bio sam u firenzi i tuscany/san gimignano, a kako doći u veneciu?NeodlučanMožda je pitanje glupo ali već lutam par dana,pronalazim dokumente ,blago, razne vile,ali nigdje nisam našao put za veneciu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
acid G kaže...

Imam pitanje za vas,bio sam u firenzi i tuscany/san gimignano, a kako doći u veneciu?NeodlučanMožda je pitanje glupo ali već lutam par dana,pronalazim dokumente ,blago, razne vile,ali nigdje nisam našao put za veneciu.

Nađi onog fast travelera ( ikona je strelica koja pokazuje u oba smjera - lijevo i desno) i kod njega izaberi venezia...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta /// Trust no one...
15 godina
acid G kaže...

moras biti na sekvenci 6 ili 7 da dodes u veneciju

15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

Mislim da moraš određeni dio storylinea preći da ti automatski Da Vinci kaže da ide u Veneciju i kao onda se ti odlučiš za njim ići ako se dobro sjećam, neka me netko ispravi ako griješim

ups, vidim da je već netko odgovorio :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 21:34 (Fish Sandwich).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Nema opcije kod fast travlera za veneciu,biće da je hary upravu,da je na kasnijem mem.modulu.Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

ej može pomoć? ovak kad sam instalirao AC1, i sad da ću startati igru kliknem na ikonu ispod koje piše Assassins Creed DX9 i on mi neda u igru napiše kao

Windows cannot acces the specified device, path or file. You may not have an appropriate permission.  A kad kliknem na Assassins Creed game launcher napiše mi kao

Unable to start game Assassins Creed.exe

neznam šta da radim

(znam da nije ovo vezano previše uz AC2 al ovo je trenutno večeras najaktivniji topic pa iskorištavam situaciju :))

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 22:02 (Fish Sandwich).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

No,ja stisnem desnu tipku(a ne Q) i narihtam ali ne prihvati.npr. da odaberem mačeve za bacanje

16 godina

Imam jedno pitanje.Došel sam u katakombe i trebam otvoriti velika vrata,kak?

Napoleon:Total War
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Imam jedno pitanje.Došel sam u katakombe i trebam otvoriti velika vrata,kak?

U vecini slucajeva povuci rucku jednostavno.

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.
16 godina

Da,ali treba otvoriti ona velika vata nakon što su straažari otišli,vidim da se gore desno nešto sjaji ali ne znamkako doći gore.

Napoleon:Total War
15 godina
emerik kaže...

Da,ali treba otvoriti ona velika vata nakon što su straažari otišli,vidim da se gore desno nešto sjaji ali ne znamkako doći gore.

lijevo od velikih vrata je rusevina na nju skaces

15 godina
neaktivan

oke dal imas mozda xfire ili skype? moj xfire je 999blackheart666 a skype deni.mlinaric

16 godina
neaktivan
I3L4cKy kaže...

....

Daj mu to pošalji na PM, ovdje će to netko možda zloupotrijebit!! Neodlučan

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta /// Trust no one...
16 godina
neaktivan

Je moguće da meni igra na najnižim postavkama šteka,AMD 720 BE,HD 4850 i 4 Gb RAM-a?Je to do krekera?

16 godina
moderator
rossoneros kaže...

Je moguće da meni igra na najnižim postavkama šteka,AMD 720 BE,HD 4850 i 4 Gb RAM-a?Je to do krekera?

Meni ne šteka,pogledaj moj pc.......

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
16 godina
rossoneros kaže...

No,ja stisnem desnu tipku(a ne Q) i narihtam ali ne prihvati.npr. da odaberem mačeve za bacanje

Stisni Q< izaberi oružje.

Nakon što si odabrao recimo mač,trebao bi ti se pokazati njegova ikona u donjem lijevom kutu.

Ako ga hoćeš izvaditi,stisni lijevi klik i fight!

Za bacanje noževa,ovako:

Q<izaberi nož za bacanje<"lockaj"protivnika sa tipkom "F"<stisni lijevi klik miša da ga pogodiš.

16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
rossoneros kaže...

Stisni Q< izaberi oružje.

Nakon što si odabrao recimo mač,trebao bi ti se pokazati njegova ikona u donjem lijevom kutu.

Ako ga hoćeš izvaditi,stisni lijevi klik i fight!

Za bacanje noževa,ovako:

Q<izaberi nož za bacanje<"lockaj"protivnika sa tipkom "F"<stisni lijevi klik miša da ga pogodiš.

Ali stvar je u ovom prvom,kad ja odaberem da oću bacati mačeve,ne pokažu se u donjem lijevom kutu.

16 godina
neaktivan
pirat kaže...
rossoneros kaže...

Na kojim postavkama igraš?

16 godina
neaktivan
rossoneros kaže...

Ali stvar je u ovom prvom,kad ja odaberem da oću bacati mačeve,ne pokažu se u donjem lijevom kutu.

Znaš koji su noževi? Ako rasporedimo ono kao na satu, na 3 ti je mač, na 4 ti je nož, i ispod toga su ti noževi, jesi siguran da ih imaš?

16 godina
neaktivan
Looka kaže...
rossoneros kaže...

Znaš koji su noževi? Ako rasporedimo ono kao na satu, na 3 ti je mač, na 4 ti je nož, i ispod toga su ti noževi, jesi siguran da ih imaš?

100% siguran,dobil sam ih kad sam trebal ubiti vieria da pazzi.NJegove archere.

16 godina
neaktivan
rossoneros kaže...
Looka kaže...
rossoneros kaže...

100% siguran,dobil sam ih kad sam trebal ubiti vieria da pazzi.NJegove archere.

Jesi lockal neprijatelja? Ako nisi, malo mu se približi...

16 godina
moderator
rossoneros kaže...
pirat kaže...
rossoneros kaže...

Na kojim postavkama igraš?

Sve na najviše i reza je 1680x1050.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice