Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 537.318
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2
joze kaže...

Svejedno moram sad pješke do najbližeg grada

Siročić... da možda malo čitaš info koji ti iskoči kad prođeš pokraj nekog trgovca/doktora/zgrada.... ?

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta /// Trust no one...
17 godina
Looka kaže...
joze kaže...

Svejedno moram sad pješke do najbližeg grada

Siročić... da možda malo čitaš info koji ti iskoči kad prođeš pokraj nekog trgovca/doktora/zgrada.... ?

Mozda lik jednostavno nezna Engleski, vidis da se neprestalno raspituje sta gdje kako, to vecinom rade nuki ljudi. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

evo nisam sto godina igrao ovakav tip igre,zadnjih godina sam samo fm igrao ili nešto poput tropica,naravno i fallout koji ne propuštam od jedinice.ali koliko se pričalo o ovoj morao sam i ja iz znatiželje vidjeti.a onda šok i nevjerica koliko je igra dobra i koliko me uvukla,i što ideš dalje je bolja,samo mi se kraj ne sviđa jer očito će bititreči dio pa...

nije smetalo ni to što kad se ufuraš u skaknje okolo igra postane prilično jednostavna i prebrzo se cijela prijeđe,ali zbog priče i ugođaja je stvarno genijalna.

da sam znao da je toliko dobra igrao bi i prvi dio.a sad ne znam jel ima smisla ići na lošije.

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!

1 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 2

Dvojka je donela dosta sitnica, ali gameplay je suštinski isti (možda čak u jedinici ima i više poteza u borbi, iako ima manje oružja).

Najveća razlika je u tome da skoro da nema sporednih questova nevezanih za glavnu priču. Možeš pomoći ženama ili monasima koje maltretiraju vojnici, i to zna da se ispostavi kao veoma korisno, ali sve ostalo su pripremni zadataci iz kojih dobijaš manje ili više korisne informacije o svojoj meti i od kojih moraš da uradiš barem nekoliko proizvoljno izabranih pre nego što nastaviš na trenutni glavni cilj, što se meni zapravo dopada. Tu ipak leži i glavna mana prvog dela, misije koje čine 85% igre imaju identičnu strukturu, a i sami side questovi, iako ih prvi deo možda čak ima više vrsta nego drugi, zbog toga što ih u svakoj misiji ima po 6, ubrzo počinju da se ponavljaju (iako su raspoređeni po različitim distriktima 3 relativno velika grada), tako da to može da postane malo monotono.

Ono što je meni u tim trenucima vadilo igru i vuklo me napred je priča. Doduše, ti sad već znaš ko su Abstergo, ali u prvom delu znatno češće možeš kontrolisati i samog Desmonda i, iako se u početku čini da s njim nema šta da se radi, osim da se sluša šta mu komanduju i da se eventualno priča sa Lucy i Vidicem dok se ne iznerviraju, ako budeš pazio, moći ćeš da saznaš nešto više o Abstergovim operacijama. Takođe, negde od sredine igre, i Altairova priča postaje vrlo zanimljiva.

Ukratko, dvojka me jeste više uvukla, ali je u jedinici gameplay gotovo identičan, a imesto renesansne Italije se ima sveta zemlja u doba krstaških ratova, što je zanimljiva promena, vide se 3 nova grada, drugačija od ovih iz drugog dela, kao i assassinska tvrđava, i sa Altairom se prolazi jedna zanimljiva i celovita priča, sa neuporedivo boljim završnim boss fightom od onog iz drugog dela, tako da preporučujem da je probaš.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 0:09 (Ivan(4)).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
moderator
Assassins Creed 2

Konačno sam i ja prošao igru,evo dva videa-

Ne preporučam onima koji još nisu prošli igru da pogledaju ta dva videa.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

U zadnje vrijeme dok igram igru mi se zna trest ekran... Ono kao da snimate nekom jeftinom kamerom u televiziju..

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

jel mi moze tko reci kako da ovo predem? kad udem u onaj drugi grad i kad me onaj ujak stric ko li je vec odvede tamo da vjezbam ko borbu s onim likovima dodem do onog dijela kad trebam uzeti pijesak i baciti ga i sta onda dalje trebam napravit?pise da moram stisniti cizmu(space)al uopce nekuzim sta treba napraviti samo sam 1/3 uspio napraviti i to nemam pojma kakao

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bongy kaže...

jel mi moze tko reci kako da ovo predem? kad udem u onaj drugi grad i kad me onaj ujak stric ko li je vec odvede tamo da vjezbam ko borbu s onim likovima dodem do onog dijela kad trebam uzeti pijesak i baciti ga i sta onda dalje trebam napravit?pise da moram stisniti cizmu(space)al uopce nekuzim sta treba napraviti samo sam 1/3 uspio napraviti i to nemam pojma kakao

Samo se odmakni od protivnika, stisni F ( da ga "nacilja" ) i stisni i drži lijevu tipku miša, on digne pijesak i baci mu ga u oči, ipak drži distancu jer te obično zahvate mačem dok ti to radiš.

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 10:44 (thuglife).
16 godina
neaktivan

napravim ja to i nece baci mu pjesak u oci i nista se nedogada hodam ko majmun po onom ringu i bacam pjesak.koja glupost

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ja trenutačno igram igru i jednostavno ne mogu vjerovati da se tako teško odvajam od njeSmijeh Kad se sjetim jedinice, ovo je zaista neka 'druga priča'. Fenomenalna atmosfera i radnja koja stalno tjera naprijed...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bongy kaže...

napravim ja to i nece baci mu pjesak u oci i nista se nedogada hodam ko majmun po onom ringu i bacam pjesak.koja glupost

Jesi prije toga "naciljao", objasnio sam ti kako, ako ne lockaš on će bacati u prazno.

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
15 godina
protjeran
Riker kaže...

Ja trenutačno igram igru i jednostavno ne mogu vjerovati da se tako teško odvajam od njeSmijeh Kad se sjetim jedinice, ovo je zaista neka 'druga priča'. Fenomenalna atmosfera i radnja koja stalno tjera naprijed...

hhhm, zahebavam se s jedinicom sad, prvo češku verziju instalirao pa ne postoji opcija za promjeniti jezik, pa sad torrent se skida 100 godina, hvala Bogu što je stvorio flat Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 11:26 (Fish Sandwich).
16 godina
neaktivan
Fish Sandwich kaže...
Riker kaže...

hvala Bogu što je stvorio flat 

kad prijeđeš drugi dio shvatit ćeš da nije to do boga.Namigiva

17 godina
neaktivan
shimano kaže...
Fish Sandwich kaže...
Riker kaže...

Ja nisam spominjao boga...to je drugi kolega spomenuo...Smijeh

15 godina
protjeran
shimano kaže...
Fish Sandwich kaže...
Riker kaže...

Misliš AC2? Ma prešao sam ga ja, zato si i skidam jedinicu, jer mi prije nije se činila zanimljiva na prvi pogled a ja ne volim eksperimentirat s igram odnosno naslijepo uzimati, no nakon dvojke siguran sam da nemože bit loša jedinica

16 godina
neaktivan
Fish Sandwich kaže...
shimano kaže...
Fish Sandwich kaže...
Riker kaže...

Misliš AC2? Ma prešao sam ga ja, zato si i skidam jedinicu, jer mi prije nije se činila zanimljiva na prvi pogled a ja ne volim eksperimentirat s igram odnosno naslijepo uzimati, no nakon dvojke siguran sam da nemože bit loša jedinica

eto onda kad znaš kraj,znaš na što sam i mislio.moram sad još jednom reći kako dobra priča.

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Došao sam ispred codex zida i mogu samo pročitat i tako dalje. Ovu priču s kodexima nisam shvatio.. Ako može ko da u jednu rečenicu reće Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
joze kaže...

Došao sam ispred codex zida i mogu samo pročitat i tako dalje. Ovu priču s kodexima nisam shvatio.. Ako može ko da u jednu rečenicu reće Hvala

moraš ih sve skupiti prvo.a onda kad ih imaš na kraju,rotiraš dok ne dobiješ kartu svijeta,pa ćeš dalje već znati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 11:52 (shimano).
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Jesam i onda sam doša do zida di moram slagat i šta već... Ka puzle  neke

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
joze kaže...

Jesam i onda sam doša do zida di moram slagat i šta već... Ka puzle  neke

evo gore sam ti napisao skriveno.

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Pa koliko bi mora to slagat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
joze kaže...

Pa koliko bi mora to slagat

ma svaka ti ostaje na svom mjestu samo je rotiraš,piše ti tamo koji gumb (ja sam preko joysticka igrao),i onda ti se izokrene karta svijeta.evo da ti malo pomognem,prvo si uvijek u takvim situacijama rubove sredi,vidjet ćeš kao čošak neki,pa onda linije da ti ispadne kao rubovi karte,a onda možeš sredinu raditi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 11:57 (shimano).
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
bongy kaže...

Jesi prije toga "naciljao", objasnio sam ti kako, ako ne lockaš on će bacati u prazno.

nekuzim kako naciljo?ja stisnem F i onda mi ko stane nesta ja bacim taj pjesak i nista.i stalno se odmicem od njega bacam mu pjesak on zastane i tako stalno al nikoko da odradim to 3x

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

uspia sam :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 13:02 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Evo ja preša.. Igru sam igra po satima jedan dan ili točnije 24 sata

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bongy kaže...
thuglife kaže...
bongy kaže...

nekuzim kako naciljo?ja stisnem F i onda mi ko stane nesta ja bacim taj pjesak i nista.i stalno se odmicem od njega bacam mu pjesak on zastane i tako stalno al nikoko da odradim to 3x

sta ti pise da trebas uraditi, mozda uopste ne trebas bacati pjesak, mozda trebas "dodge attack" (izbjeci napad) 

16 godina
Assassins Creed 2

Ljudi pomoć,kamo dalje?

Ne želi mi se primiti za ovu gredu a trebam se popeti na vrh tornja.

Drugog rješenja nisam našao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 19:39 (luckyluke).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
luckyluke kaže...

Ljudi pomoć,kamo dalje?

Ne želi mi se primiti za ovu gredu a trebam se popeti na vrh tornja.

Drugog rješenja nisam našao.

Pogledaj

.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Jel može mala pomoć,našao sam 3 diska za otključavanje altairovog oklopa,mislim u crkvi,u nekom vinskom podrumu,u katakombama jel znate gdje su ostali?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
acid G kaže...

Jel može mala pomoć,našao sam 3 diska za otključavanje altairovog oklopa,mislim u crkvi,u nekom vinskom podrumu,u katakombama jel znate gdje su ostali?

nezz ali 2 u firenzi 1 u forliju 2 u veneciji neznam vidi koje gradove nisi nikkao nasao a u firenzi trebaju biti 2

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice