ne, moras sve ispočetka ja mislim...makar bi bilo dobro da mos ponovit
slazem se,ac1 je imo tu mogucnost...a kraj ac2 mi je pre zestok ono s desmondom =)
ne, moras sve ispočetka ja mislim...makar bi bilo dobro da mos ponovit
slazem se,ac1 je imo tu mogucnost...a kraj ac2 mi je pre zestok ono s desmondom =)
Ima u meniju DNA sa izlistanim sećanjima i čini mi se da postoji mogućnost učitavanja, ali nisam probao.
U koji to deo kuće postane moguć pristup kada se sakupi ceo codex, nisam ništa primetio?!
Nemogu pristupit u jedan dio kući jer nema kodexa. Kako da ih nađem..?
Ja na mapi sebi oznacim kodexe i tako mi uvijek pokazuje gdje se koji nalazi tj pokazuju oni brojevi kao i sve ostalo...
Al ja sam sad u onoj kao svojoj kući i ne vidim kodexe na karti..
Ja na mapi sebi oznacim kodexe i tako mi uvijek pokazuje gdje se koji nalazi tj pokazuju oni brojevi kao i sve ostalo...
Trebaš ići po svim gradovima, i gledati na karti jel ima onaj simbol za Codex. Ako ima, samo ga odi uzet tamo. I to je to :)
Trebaš ići po svim gradovima, i gledati na karti jel ima onaj simbol za Codex. Ako ima, samo ga odi uzet tamo. I to je to :)
Ajme ko će sada trčat po gradovima..
Nije toliko teško, kad dođeš u neki grad, otvori mapu, nađi ikonicu lista ( sličan onoj tjeralici koju možeš raskidati ), i označi je na mapi, u svakom gradu ih ima nekoliko.
nemoj hodat nego odi kod onog tipa kod vrata grad...i tamo izaberes di ces i putuj do tamo
Možda imaš stranice ali ih nisi preveo? Kada si u igri, pritisni Esc i pod Inventory izaberi Items pa vidi imaš li kod sebe prevedenih i neprevedenih stranica. Stranice prevodiš kod Leonarda, radionica mu je u Veneciji i na mapi je označena slovom L.
Evo i ja sam prošao igru,jel se može ponoviti koja misija?
mozes ponoviti
odi pod DNA i odaberi zeljenu sekvencu....
meni je zadnja dva kodex pagea postavio u firencu,neznam,mozda je to dio igre da se vratis jer sam prije toga svega bio sve obisao i sigurno sve pokupio,pa sam se eto morao u firencu vratiti... a sto se leonarda tice pred kraj igre nije u veneciji ili negdje nego bude u vili u prostoriji gdje kupis income i odredjujes sta ces graditi u tom gradu,on bude prekoputa arhitekta i kao nesto slika,onda kod njega sve dekodiras i to je manje vise to ..... dalje je lako....
Ej raja kad mi postavi da nadjem ona cetiri kodexa i nakon toga mi pise go to check Claudia's room,ne mogu tu sobu nigdje naci,dodjem do Maria's room a po brojevima do 5 i vise nigdje,gdje je ta uopce soba?
Je l' to u vili? Klaudija sedi za stolom u istoj prostoriji gde je i arhitekta, kad uđeš u kuću na glavni ulaz, odmah desno.
da,da...evo nasla sam,soba je bila dole u prizemlju,hvala....
A se može ACII igrat na PC-u sa PS3 joystickom?
A se može ACII igrat na PC-u sa PS3 joystickom?
Probaj... mislim da se može
znam da ovo nije pitanje za ovu temu ali je povezano: ovak, instalirao sam si AC1 ali kad sam startao igru ona je na češkom/poljskom neznam točno, kako da promjenim na engleski?
znam da ovo nije pitanje za ovu temu ali je povezano: ovak, instalirao sam si AC1 ali kad sam startao igru ona je na češkom/poljskom neznam točno, kako da promjenim na engleski?
Vjerojatno kriva verzija
Možda imaš stranice ali ih nisi preveo? Kada si u igri, pritisni Esc i pod Inventory izaberi Items pa vidi imaš li kod sebe prevedenih i neprevedenih stranica. Stranice prevodiš kod Leonarda, radionica mu je u Veneciji i na mapi je označena slovom L.
Na zadnjoj frekvenci Leonardo je u vili.
Na zadnjoj frekvenci Leonardo je u vili.
Sekvenci
PS3 joystick ima poseban ulaz za njega i USB za komp?
PS3 joystick ima poseban ulaz za njega i USB za komp?
Mislim da je tako, nemam PS3, ali mislim da je tako .
u potrazi za kodexima izgubio sam se u planinama na pola puta.. sad sam kraj one ka kule.
u potrazi za kodexima izgubio sam se u planinama na pola puta.. sad sam kraj one ka kule.
Zašto ne koristiš fast travel, nije nešto skup?
A i sigurno mu ne fali novaca...
neda mi se listat sad ima previse stranica xD el bi mi mogli pomoc sa onim product key-om skino sam igricu ac 2 i rego se na ubisoft i kad se logiram trazi me product key moze pomoc sto prije plss
neda mi se listat sad ima previse stranica xD el bi mi mogli pomoc sa onim product key-om skino sam igricu ac 2 i rego se na ubisoft i kad se logiram trazi me product key moze pomoc sto prije plss
Hm... key se može naći samo na kutiji originalnoj... a pretpostavljam da ju nemaš ... tako da.... nesmijemo o tome ovdje pričat
nikad čuo za taj fast travel?
nikad čuo za taj fast travel?
imas trgovine da automatski putujes u drugi grad inace su pred ulaz u grad
Svejedno moram sad pješke do najbližeg grada
Potraži "kioske" pored kojih stoje konji i na kojima piše VIAGO, a na mapi su označeni kao dvosmerne strelice. Nalaze se u neposrednoj blizini svih izlaza iz svih gradova, a par ih ima i u centralnim delovima Firence i Venecije.