Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 537.445
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2
decko1987 kaže...

ne,  moras sve ispočetka ja mislim...makar bi bilo dobro da mos ponovit

slazem se,ac1 je imo tu mogucnost...a kraj ac2 mi je pre zestok ono s desmondom =)

Im But the blade in the Crowd
17 godina
Assassins Creed 2

Ima u meniju DNA sa izlistanim sećanjima i čini mi se da postoji mogućnost učitavanja, ali nisam probao.

U koji to deo kuće postane moguć pristup kada se sakupi ceo codex, nisam ništa primetio?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sany26 kaže...
joze kaže...

Nemogu pristupit u jedan dio kući jer nema kodexa. Kako da ih nađem..?

Ja na mapi sebi oznacim kodexe i tako mi uvijek pokazuje gdje se koji nalazi tj pokazuju oni brojevi kao i sve ostalo...

Al ja sam sad u onoj kao svojoj kući i ne vidim kodexe na karti..

http://gtabalkan.com
16 godina
neaktivan
joze kaže...
sany26 kaže...
joze kaže...

Ja na mapi sebi oznacim kodexe i tako mi uvijek pokazuje gdje se koji nalazi tj pokazuju oni brojevi kao i sve ostalo...

Trebaš ići po svim gradovima, i gledati na karti jel ima onaj simbol za Codex. Ako ima, samo ga odi uzet tamo. I to je to :)

Kad žena zavoli ima oči bankara i sve s kartice potroši bez puno pitanja
16 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...
joze kaže...
sany26 kaže...
joze kaže...

Trebaš ići po svim gradovima, i gledati na karti jel ima onaj simbol za Codex. Ako ima, samo ga odi uzet tamo. I to je to :)

Ajme ko će sada trčat po gradovima.. 

16 godina
neaktivan

Nije toliko teško, kad dođeš u neki grad, otvori mapu, nađi ikonicu lista ( sličan onoj tjeralici koju možeš raskidati ), i označi je na mapi, u svakom gradu ih ima nekoliko.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
15 godina
neaktivan
joze kaže...
RazerDinoMan kaže...
joze kaže...
sany26 kaže...
joze kaže...

nemoj hodat nego odi kod onog tipa kod vrata grad...i tamo izaberes di ces i putuj do tamo

The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
17 godina
Assassins Creed 2

Možda imaš stranice ali ih nisi preveo? Kada si u igri, pritisni Esc i pod Inventory izaberi Items pa vidi imaš li kod sebe prevedenih i neprevedenih stranica. Stranice prevodiš kod Leonarda, radionica mu je u Veneciji i na mapi je označena slovom L.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Evo i ja sam prošao igru,jel se može ponoviti koja misija?

mozes ponoviti

odi pod DNA i odaberi zeljenu sekvencu....

16 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...
joze kaže...
sany26 kaže...
joze kaže...

meni je zadnja dva kodex pagea postavio u firencu,neznam,mozda je to dio igre da se vratis jer sam prije toga svega bio sve obisao i sigurno sve pokupio,pa sam se eto morao u firencu vratiti...   a sto se leonarda tice pred kraj igre nije u veneciji ili negdje nego bude u vili u prostoriji gdje kupis income i odredjujes sta ces graditi  u tom gradu,on bude prekoputa arhitekta i kao nesto slika,onda kod njega sve dekodiras i to je manje vise to .....  dalje je lako.... 

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ej raja kad mi postavi da nadjem ona cetiri kodexa i nakon toga mi pise go to check Claudia's room,ne mogu tu sobu nigdje naci,dodjem do Maria's room a po brojevima do 5 i vise nigdje,gdje je ta uopce soba?

0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 2

Je l' to u vili? Klaudija sedi za stolom u istoj prostoriji gde je i arhitekta, kad uđeš u kuću na glavni ulaz, odmah desno.   Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 15:34 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

da,da...evo nasla sam,soba je bila dole u prizemlju,hvala....

0 0 hvala 0
16 godina

A se može ACII igrat na PC-u sa PS3 joystickom?

Napoleon:Total War
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

A se može ACII igrat na PC-u sa PS3 joystickom?

Probaj... mislim da se može

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

znam da ovo nije pitanje za ovu temu ali je povezano: ovak, instalirao sam si AC1 ali kad sam startao igru ona je na češkom/poljskom neznam točno, kako da promjenim na engleski?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fish Sandwich kaže...

znam da ovo nije pitanje za ovu temu ali je povezano: ovak, instalirao sam si AC1 ali kad sam startao igru ona je na češkom/poljskom neznam točno, kako da promjenim na engleski?

Vjerojatno kriva verzija

15 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Možda imaš stranice ali ih nisi preveo? Kada si u igri, pritisni Esc i pod Inventory izaberi Items pa vidi imaš li kod sebe prevedenih i neprevedenih stranica. Stranice prevodiš kod Leonarda, radionica mu je u Veneciji i na mapi je označena slovom L.

Na zadnjoj frekvenci Leonardo je u vili.

16 godina
neaktivan
ganton kaže...
Ivan(4) kaže...

Na zadnjoj frekvenci Leonardo je u vili.

Sekvenci Namigiva

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina

PS3 joystick ima poseban ulaz za njega i USB za komp?

Napoleon:Total War
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

PS3 joystick ima poseban ulaz za njega i USB za komp?

Mislim da je tako, nemam PS3, ali mislim da je tako .

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta /// Trust no one...
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

u potrazi za kodexima izgubio sam se u planinama na pola puta.. sad sam kraj one ka kule.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
joze kaže...

u potrazi za kodexima izgubio sam se u planinama na pola puta.. sad sam kraj one ka kule.

Zašto ne koristiš fast travel, nije nešto skup?

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
joze kaže...

A i sigurno mu ne fali novaca...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta /// Trust no one...
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

neda mi se listat sad ima previse stranica xD el bi mi mogli pomoc sa onim product key-om skino sam igricu ac 2 i rego se na ubisoft i kad se logiram trazi me product key moze pomoc sto prije plss

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I3L4cKy kaže...

neda mi se listat sad ima previse stranica xD el bi mi mogli pomoc sa onim product key-om skino sam igricu ac 2 i rego se na ubisoft i kad se logiram trazi me product key moze pomoc sto prije plss

Hm... key se može naći samo na kutiji originalnoj... a pretpostavljam da ju nemaš ... tako da.... nesmijemo o tome ovdje pričat Namigiva

16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
joze kaže...

nikad čuo za taj fast travel?

15 godina
joze kaže...
thuglife kaže...
joze kaže...

nikad čuo za taj fast travel?

imas trgovine da automatski putujes u drugi grad  inace su pred ulaz u grad

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 22:26 (hari85).
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Svejedno moram sad pješke do najbližeg grada

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 2

Potraži "kioske" pored kojih stoje konji i na kojima piše VIAGO, a na mapi su označeni kao dvosmerne strelice. Nalaze se u neposrednoj blizini svih izlaza iz svih gradova, a par ih ima i u centralnim delovima Firence i Venecije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice