Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 537.531
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Premda priča nekako tjera da igra bude u sadašnjosti to se nesmije nikako dogoditi.

Kaj oni protiv mene s bazukama i mitraljezima a ti mač.

To nije Assassins onda .

Ne znam kaj da napišem !
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 17:11 (WItcher).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2
WItcher kaže...

Premda priča nekako tjera da igra bude u sadašnjosti to se nesmije nikako dogoditi.

Kaj oni protiv mene s bazukama i mitraljezima a ti mač.

To nije Assassins onda .

Mislim da templari nebudu napadali sa bazukama...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ako će igra biti u sadašnjim vremenu, onda bi mogla biti nalik na Hitmana.Ako će i biti takva moglo bi biti dobro jer mi hitman jedna od dražih igara.

Hm..., Hitman je previše stealthy za assassina, ovaj je više hit and run, došuljati će se i onda ga pred svima probosti, pa onda u bjeg.

Mada će to biti jako zahebano ako ovi budu imali pištolje i slično oružje.

Stvarno neznam što očekivati od trice, pa se ni ne zamaran time, sve će se doznati na vrijeme. Namigiva

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
16 godina
Assassins Creed 2

Ja isto mislim da teško da bu u sadašnjosti. Jer onda bi igra postala pucačina.

Umjesto konja bi vozio auto ili umjesto mača bi imao sačamricu lol

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ja mislim da nebude u sadasnjosti posto za to jos nije vrijeme

recimo sad ce ac3 (ako ce se tako zvati mozda bude samo ac i neki podnaslov)zavrsi trilogiju i sad kao desmond pronade hramove i onda u novoj trilogiji ili ih trazi ili se jos vraca u proslost

opcija je mnogo al ja nebi htio vec moderno vrijeme jer je previse kutova povijesti neiskoristeno u igrama

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

2 svj. rat nikako

posto saboteura bi dobro licio na ac2 onda,i to dobro!

http://crotrailers.co.cc CRO TRAILERS-Traileri i gameplay snimke video igara

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Hm ... dečki... nebi tel bit prekidač zabave ... ali... ime teme je Assassins Creed 2 Iznenađen

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

0 1 hvala 0
17 godina
Looka kaže...

Hm ... dečki... nebi tel bit prekidač zabave ... ali... ime teme je Assassins Creed 2 Iznenađen

Presli smo Assassins Creed 2 i sad raspravljamo gdje bi prica mogla otic, nevidim u cemu je problem.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Looka kaže...

Presli smo Assassins Creed 2 i sad raspravljamo gdje bi prica mogla otic, nevidim u cemu je problem.

Ali pričate da neznate da li će bit AC3 il AC : neki dio.... i ta priča skoro pa da ne počne : u AC3 bi moglo bit bla bla bla...

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ja sam evo konacno pokrenula igruSmijehSmijehSmijehali ne smijem je jos poceti igrati dok ne budem sama jer ako mi se igra srusi i ugasi pc kao i prosli put starci ce mi zabraniti prilaz pc....uh sa bozjom pomoci nadam se da ce sve biti ok....

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Woo Hoo.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

17 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Woo Hoo.

Cool

Ocjena igre?

16 godina
neaktivan
-Desmond- kaže...
Danny_HR kaže...

Woo Hoo.

Cool

Ocjena igre?

Tek ju je dobio, ocjena se očekuje nakon prelaska, Danny guštaj, kad završiš vraćaj se na server. Smijeh

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Woo Hoo.

Puno je ljepši ovaj DVD naspram onoga na PS3-u. Onaj na PS3 je samo bijel i nacrtano kao na kutiji i piše Assassins Creed II

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 21:48 (lordlojkus).
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Smirite strasti, prepirke preselite na PP ili još bolje ne prepirite se!

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
D3ViL kaže...
Looka kaže...

upravo tako, slažem se

15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

evo nekoliko mojih SSova

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Johnny Sparrow kaže...

evo nekoliko mojih SSova

super su =) ,ubiti u AC2 nemos fulat s screenovima stagod da slikas mora dobro ispast ^^

Im But the blade in the Crowd
15 godina
protjeran
Ner0 kaže...
Johnny Sparrow kaže...

evo nekoliko mojih SSova

super su =) ,ubiti u AC2 nemos fulat s screenovima stagod da slikas mora dobro ispast ^^

e pa to sam i ja pomislio, pa nisam znao koje odabrati Smijeh

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

E narode hvala vam puno na pomoci ali ja dizem ruke od Assassins Creeda 2,sinoc kad sam igru pokrenula opet mi je pc crko,ili cu se strpiti jos malo i cekati neku drugu verziju ali ovo sto sam instalirala na pc vise apsolutno nikako ne smijem pokrenuti...tako mi je zao ali sta cu....

0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 2

Ne znam jel ekipa tu zna ali igra je konacno igriva 100%. :P

If you know what Im saying. :P

- Psiho246
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

a da si jednostavno kupio orignal?il je to ipak pretesko platit igru koja to se svida?

15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

a da si jednostavno kupio orignal?il je to ipak pretesko platit igru koja to se svida?

Ja bi si kupila orginal ali nazalost u ovoj vukojebini gdje zivim nemam gdjeMršti se

17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Ne znam jel ekipa tu zna ali igra je konacno igriva 100%. :P

If you know what Im saying. :P

Odavno. :)

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
15 godina
neaktivan

Ovako...dns ja malo razmišljam....što je Desmond u halucinaciji vidio Altaira i onu djevojku mislim da se zvala Maria...?

I kako to da oni prolaze pokraj templara a ovi se uopce ne obaziru...ne kuzim

Btw Johnny Sparrow je protjeran?!?!

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 16:23 (-Desmond-).
16 godina
-Desmond- kaže...

Btw Johnny Sparrow je protjeran?!?!

Dupli račun na forumu se strogo kažnjava. Razlog protjerivanja korisnika je to najvjerovatnije.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
17 godina
neaktivan
-Desmond- kaže...

Ovako...dns ja malo razmišljam....što je Desmond u halucinaciji vidio Altaira i onu djevojku mislim da se zvala Maria...?

I kako to da oni prolaze pokraj templara a ovi se uopce ne obaziru...ne kuzim

Ne znam, ali znam da mi je bilo super ponovo osjetit atmosferu AC 1(koja mi je čak i bolja nego u AC 2) - ne znam gdje mi je bila pamet kad sam brisao AC 1 sa diska Mršti sePlač

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

ja ssam zapeo na onom Leonardovom stroju, nikako nemogu doć do cilja, svaki put upadnem u prvu vatru lol

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rocky Stallone kaže...

ja ssam zapeo na onom Leonardovom stroju, nikako nemogu doć do cilja, svaki put upadnem u prvu vatru lol

Pa nemoj letit točno u vatru, nego iznad vatre, i prati putanju na karti

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

prešo sam po treci put jedinicu onak detaljnije (viewpointovi,citizeni skoro sve completed)

i sad mislite da sam lud

jbg meni AC1 nije dosadan i sad natrag na dvojku i onda do ac3 nema vise assassins creed akcije

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice