Premda priča nekako tjera da igra bude u sadašnjosti to se nesmije nikako dogoditi.
Kaj oni protiv mene s bazukama i mitraljezima a ti mač.
To nije Assassins onda .
Premda priča nekako tjera da igra bude u sadašnjosti to se nesmije nikako dogoditi.
To nije Assassins onda .
To nije Assassins onda .
Mislim da templari nebudu napadali sa bazukama...
Ako će igra biti u sadašnjim vremenu, onda bi mogla biti nalik na Hitmana.Ako će i biti takva moglo bi biti dobro jer mi hitman jedna od dražih igara.
Hm..., Hitman je previše stealthy za assassina, ovaj je više hit and run, došuljati će se i onda ga pred svima probosti, pa onda u bjeg.
Mada će to biti jako zahebano ako ovi budu imali pištolje i slično oružje.
Stvarno neznam što očekivati od trice, pa se ni ne zamaran time, sve će se doznati na vrijeme.
Ja isto mislim da teško da bu u sadašnjosti. Jer onda bi igra postala pucačina.
Umjesto konja bi vozio auto ili umjesto mača bi imao sačamricu lol
ja mislim da nebude u sadasnjosti posto za to jos nije vrijeme
recimo sad ce ac3 (ako ce se tako zvati mozda bude samo ac i neki podnaslov)zavrsi trilogiju i sad kao desmond pronade hramove i onda u novoj trilogiji ili ih trazi ili se jos vraca u proslost
opcija je mnogo al ja nebi htio vec moderno vrijeme jer je previse kutova povijesti neiskoristeno u igrama
2 svj. rat nikako
posto saboteura bi dobro licio na ac2 onda,i to dobro!
Hm ... dečki... nebi tel bit prekidač zabave ... ali... ime teme je Assassins Creed 2
Hm ... dečki... nebi tel bit prekidač zabave ... ali... ime teme je Assassins Creed 2
Presli smo Assassins Creed 2 i sad raspravljamo gdje bi prica mogla otic, nevidim u cemu je problem.
Presli smo Assassins Creed 2 i sad raspravljamo gdje bi prica mogla otic, nevidim u cemu je problem.
Ali pričate da neznate da li će bit AC3 il AC : neki dio.... i ta priča skoro pa da ne počne : u AC3 bi moglo bit bla bla bla...
Ja sam evo konacno pokrenula igruali ne smijem je jos poceti igrati dok ne budem sama jer ako mi se igra srusi i ugasi pc kao i prosli put starci ce mi zabraniti prilaz pc....uh sa bozjom pomoci nadam se da ce sve biti ok....
Woo Hoo.
Ocjena igre?
Woo Hoo.
Ocjena igre?
Tek ju je dobio, ocjena se očekuje nakon prelaska, Danny guštaj, kad završiš vraćaj se na server.
Woo Hoo.
Puno je ljepši ovaj DVD naspram onoga na PS3-u. Onaj na PS3 je samo bijel i nacrtano kao na kutiji i piše Assassins Creed II
Smirite strasti, prepirke preselite na PP ili još bolje ne prepirite se!
upravo tako, slažem se
evo nekoliko mojih SSova
super su =) ,ubiti u AC2 nemos fulat s screenovima stagod da slikas mora dobro ispast ^^
evo nekoliko mojih SSova
super su =) ,ubiti u AC2 nemos fulat s screenovima stagod da slikas mora dobro ispast ^^
e pa to sam i ja pomislio, pa nisam znao koje odabrati
E narode hvala vam puno na pomoci ali ja dizem ruke od Assassins Creeda 2,sinoc kad sam igru pokrenula opet mi je pc crko,ili cu se strpiti jos malo i cekati neku drugu verziju ali ovo sto sam instalirala na pc vise apsolutno nikako ne smijem pokrenuti...tako mi je zao ali sta cu....
Ne znam jel ekipa tu zna ali igra je konacno igriva 100%. :P
If you know what Im saying. :P
a da si jednostavno kupio orignal?il je to ipak pretesko platit igru koja to se svida?
a da si jednostavno kupio orignal?il je to ipak pretesko platit igru koja to se svida?
Ja bi si kupila orginal ali nazalost u ovoj vukojebini gdje zivim nemam gdje
Ne znam jel ekipa tu zna ali igra je konacno igriva 100%. :P
If you know what Im saying. :P
Odavno. :)
Ovako...dns ja malo razmišljam....što je Desmond u halucinaciji vidio Altaira i onu djevojku mislim da se zvala Maria...?
I kako to da oni prolaze pokraj templara a ovi se uopce ne obaziru...ne kuzim
Btw Johnny Sparrow je protjeran?!?!
Btw Johnny Sparrow je protjeran?!?!
Dupli račun na forumu se strogo kažnjava. Razlog protjerivanja korisnika je to najvjerovatnije.
Ovako...dns ja malo razmišljam....što je Desmond u halucinaciji vidio Altaira i onu djevojku mislim da se zvala Maria...?
I kako to da oni prolaze pokraj templara a ovi se uopce ne obaziru...ne kuzim
Ne znam, ali znam da mi je bilo super ponovo osjetit atmosferu AC 1(koja mi je čak i bolja nego u AC 2) - ne znam gdje mi je bila pamet kad sam brisao AC 1 sa diska
ja ssam zapeo na onom Leonardovom stroju, nikako nemogu doć do cilja, svaki put upadnem u prvu vatru lol
ja ssam zapeo na onom Leonardovom stroju, nikako nemogu doć do cilja, svaki put upadnem u prvu vatru lol
Pa nemoj letit točno u vatru, nego iznad vatre, i prati putanju na karti
prešo sam po treci put jedinicu onak detaljnije (viewpointovi,citizeni skoro sve completed)
i sad mislite da sam lud
jbg meni AC1 nije dosadan i sad natrag na dvojku i onda do ac3 nema vise assassins creed akcije