Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 537.551
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2
big_guy kaže...

Moze netko poslat na pm ime verzije igre koja radi(pirat normalno)

Tnx!

i kekse?

Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
big_guy kaže...

Tnx!

i kekse?

Napolitanke po mogućnosti...decko glup si....ak neces pomoc ne pisi gluposti!

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
17 godina
big_guy kaže...
TopForumaš kaže...
big_guy kaže...

Tnx!

i kekse?

A vidim da bi i karton!

Ps JA nisam đubre, evo ti link

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

vidim ja doazi tu sve vise uobrazane neobrazovane i nekulturne djece ...sramota pravo smo olicje balkana...

Im But the blade in the Crowd
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Isuse koji ste vi likovi, garant svi imate orginal do orginala, @Big-guy, link na PP.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 20:01 (thuglife).
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Moja vizija "The Truth-a" je sljedeća:

Tisućama godina prije Desmonda postojala je prva civilizacija (nisu bili ljudi).

Oni su na nekakav način bili robovi božice Minerve (vidimo kako u videu drži piece of eden te kontrolira "robove").

Sad Adam i Eva su ukrali jabuku (prvi ljudi) te krenuli bježat od Minerve...ako malo bolje proučite u videu vidjet ćete da nisu sami.

S njima je bio još netko....jer Adam nije rekao "Eve" ...(zašto bi se onda oboje okrenuli u smjeru kamere)

Ja pretpostavljam da je to bio predak subjekta 16,koji je nakon toga ubijen...

Sad Minerva se preko Ezia obraća Desmondu da ne čini istu pogrešku koji su oni počinili tisućama godina prije...

16 godina
neaktivan
-Desmond- kaže...

Tisućama godina prije Desmonda postojala je prva civilizacija (nisu bili ljudi).

Oni su na nekakav način bili robovi božice Minerve (vidimo kako u videu drži piece of eden te kontrolira "robove").

Sad Adam i Eva su ukrali jabuku (prvi ljudi) te krenuli bježat od Minerve...ako malo bolje proučite u videu vidjet ćete da nisu sami.

S njima je bio još netko....jer Adam nije rekao "Eve" ...(zašto bi se onda oboje okrenuli u smjeru kamere)

Sad Minerva se preko Ezia obraća Desmondu da ne čini istu pogrešku koji su oni počinili tisućama godina prije...

Ja sam uvjeren da je bilo samo njih dvoje, nitko treći, i ččini mi se da je rekao Eva, a kada su se okrenuli pogledali su u smjeru one planine, i kada se pogled odzumira vidimo samo njih dvoje.

16 godina
neaktivan
-Desmond- kaže...

zanimljivo ali mozda malo krivo

sve imas objasnjeno na assassins creed wikia

btw sta se onaj lik razbjesnio sta dolazi spamat o pirastvu ak je ivo vec tisucu puta rekao ne

i minerva nije bog ona sama to kaze

uglavnom onli su jednostavno dosli prije kako igra kaze.....

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 20:32 (TopForumaš).
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
-Desmond- kaže...

Ja sam uvjeren da je bilo samo njih dvoje, nitko treći, i ččini mi se da je rekao Eva, a kada su se okrenuli pogledali su u smjeru one planine, i kada se pogled odzumira vidimo samo njih dvoje.

ma je to sve stoji možda to i je tako bilo ali zašto bi se adam okrenuo na vlastiti odaziv?

i još nekužim ako su se okrenuli u smjeru planine adam je prije toga bio okrenut nasuprot planini...kako je mogao vidjeti sta je iza njega?

16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
-Desmond- kaže...

zanimljivo ali mozda malo krivo

sve imas objasnjeno na assassins creed wikia

btw sta se onaj lik razbjesnio sta dolazi spamat o pirastvu ak je ivo vec tisucu puta rekao ne

Čovjek je dosta dugo na forumu, nije jedan od onih koji se regaju da bi samo žicali, i ja mislim da zaslužuje konkretan odgovor, ako ne to, onda upozorenje, a ne ismijavanje i vrijeđanje.

15 godina
neaktivan

jest da sam pola svoje teorije pronašao po youtubeu ali vjeruj mi dobru polovicu sam sam odgonetnuo...s youtube-a sam dobio samo natuknicu da vjerojatno nisu bili sami te da se minerva desmondu obraca preko ezia da ne cini njene pogreske...

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 20:38 (-Desmond-).
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 20:36 (decko1987).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

btw ljudi mislite li da radnja ac3 može biti smještena na više lokacija mislim više predaka u jednoj igrici....jer desmond je naučio skoro sve od ezia

tako da sad mu je zadatak spriječit kraj svijeta (2012) mislim mora pronać one sve dijelove...

16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
big_guy kaže...
TopForumaš kaže...
big_guy kaže...

Tnx!

i kekse?

A vidim da bi i karton!

Ner0 kaže...

vidim ja doazi tu sve vise uobrazane neobrazovane i nekulturne djece ...sramota pravo smo olicje balkana...

koji vam je k?Trazio sam nesto a vi odma pucate na originale....Nije mi ni na kraj pameti to kupovati!

A ti nero se smiri malo,jesam ja tebi rekao da si neobrazovan i nekulturan?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 20:52 (big_guy).
15 godina
neaktivan
big_guy kaže...
rooswelt1991 kaže...
big_guy kaže...
TopForumaš kaže...
big_guy kaže...

Tnx!

i kekse?

A vidim da bi i karton!

Ner0 kaže...

koji vam je k?Trazio sam nesto a vi odma pucate na originale....Nije mi ni na kraj pameti to kupovati!

A ti nero se smiri malo,jesam ja tebi rekao da si neobrazovan i nekulturan?

Evo prijatelju ovdje su ti zabranjene teme o piratstvu....vidim da si dugo član foruma....možeš pitati bilo koga preko pm-a ako te nešto zanima a javno je zabranjeno..... :)

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ja nebih ništa nagađao u vezi AC3, priča se čini previše otvoreno i mogu tako odugovlačiti u nedogled, povezivati priču, otkrivati nove šokante stvari itd.(možda je na pomolu prva sapunica u gaming industriji xD). Isto tako što se tiče the trutha apsolutno novog nije ništa otkrilo osim možda ove planine u pozdini kao koljevka života (podsjeća na kilimanjaro)..

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 20:59 (vgetik).

1 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 2

Evo moje mišljenje:

U trećem će dijelu, barem mislim, Desmond sam putovati vremenom, te na kraju biti smješten kako bi spasio Svijet.

Moje viđenje, a i volio bih da bude tako :D

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

2.video sve govori. Minerva kaže: Desmond a Ezio se pita tko je Desmond. AC3 mora biti u sadašnjosti.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ubilo mi oca.. Nisam pozorno pratio već sam brzopleto sve rješava, par misija nakon toga, ja ubivam toga lika koji mi je ubio oca?, prije toga moram se šuljat s civilima da me zaštitari ne uvate. Ako sam njega ubio koji mi je cilj do kraja igre

http://gtabalkan.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 21:36 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
joze kaže...

Ubilo mi oca.. Nisam pozorno pratio već sam brzopleto sve rješava, par misija nakon toga, ja ubivam toga lika koji mi je ubio oca?, prije toga moram se šuljat s civilima da me zaštitari ne uvate. Ako sam njega ubio koji mi je cilj do kraja igre

Pa daj ne postavljaj takva glupa pitanja... prvo si pital koliko je posto ono kad nosiš pismo nekome  -.- Pa samo igraj, vidiš da nije ona osoba sama sudjelovala nego više njih, bila je urota 

EDIT: btw, da nebi opet pital takve stvari, meni je igra potrajala dobra 22 sata...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 21:45 (Looka).
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

same stotice i cenarice xD

http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/assassinscreed2

btw na pc-u je user score 2.6

jedini razlog pogodili ste je DRM

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 22:09 (TopForumaš).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
joze kaže...

Da, ubio si tipa koji ti je rješio oca, no on je samo pijun u toj uroti zbog koje je tvoja obitelj ubijena, tek poslije dolaziš do "mozgova operacije".

17 godina
Assassins Creed 2

Upozorenjekomentiram kraj igre, ko nije igrao nek ne cita!

Kako impresivno, najbolja odjavna spica "interaktivna" slusas pricu o nestabilnosti zemlje a svugdje oko nas potresi i cunami Smijeh sto je jos bolje Animus je spakovan i vozi se s njima a ko kaze da potraga za izgubljenim hramovima mora biti u sadasnjosi, Desmond ih moze traziti u proslosti VIA Animus, nadam se Japanu ali vidjet cemo jos. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 11:09 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Heh, došao i taj dan, novčeka se skupilo i dogovorio sam sa nekim likom kupnju danas. On se naigrao.
Nalazim se s njim poslije posla i onda slijedi pumpanje AC2. WooHoo.

Za xbox naravno. :)

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 11:15 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Upozorenjekomentiram kraj igre, ko nije igrao nek ne cita!

Kako impresivno, najbolja odjavna spica "interaktivna" slusas pricu o nestabilnosti zemlje a svugdje oko nas potresi i cunami Smijeh sto je jos bolje Animus je spakovan i vozi se s njima a ko kaze da potraga za izgubljenim hramovima mora biti u sadasnjosi, Desmond ih moze traziti u proslosti VIA Animus, nadam se Japanu ali vidjet cemo jos. . .

e to sam ja baš rekao ne mora se radnja odvijati u sadašnjosti može desmond animusom tražiti hramove...iako mi nije jasno što si japan spomenuo kad je minerva rekla eziu

da traži one koji nikad nisu čuli za rat tako nešto i bio je prikazan hram maya, a da još napomenem da su maye "prorekle" kraj svijeta 2012...

a ubisoft spominje feudalni japan i viktorijansku englesku pa mi nije jasno...

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 12:27 (-Desmond-).
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ma mora biti u prošlosti...šta bi onda sa ovim assassin bijelim odjelom....to ako ne ostane igra skroz mijenja oblik...

The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
decko1987 kaže...

ma mora biti u prošlosti...šta bi onda sa ovim assassin bijelim odjelom....to ako ne ostane igra skroz mijenja oblik...

Kakve ima veze kostim sa igrom?

...NIKAKVE!

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

nikakve???to je ko da kazes da nema veze di ce bit 3 dio u japanu ili albaniji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

radnja ce bit u proslosti jer desmondu je lakše animusom tražit nego proputovati svijet,a i točno će znati u čije je doba bio koji predmet ili šta već....

16 godina
Assassins Creed 2

Ako će igra biti u sadašnjim vremenu, onda bi mogla biti nalik na Hitmana.Ako će i biti takva moglo bi biti dobro jer mi hitman jedna od dražih igara.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice