Moze netko poslat na pm ime verzije igre koja radi(pirat normalno)
Tnx!
i kekse?
Tnx!
i kekse?
Tnx!
i kekse?
Napolitanke po mogućnosti...decko glup si....ak neces pomoc ne pisi gluposti!
Tnx!
i kekse?
A vidim da bi i karton!
Ps JA nisam đubre, evo ti link
vidim ja doazi tu sve vise uobrazane neobrazovane i nekulturne djece ...sramota pravo smo olicje balkana...
Isuse koji ste vi likovi, garant svi imate orginal do orginala, @Big-guy, link na PP.
Moja vizija "The Truth-a" je sljedeća:
Tisućama godina prije Desmonda postojala je prva civilizacija (nisu bili ljudi).
Oni su na nekakav način bili robovi božice Minerve (vidimo kako u videu drži piece of eden te kontrolira "robove").
Sad Adam i Eva su ukrali jabuku (prvi ljudi) te krenuli bježat od Minerve...ako malo bolje proučite u videu vidjet ćete da nisu sami.
S njima je bio još netko....jer Adam nije rekao "Eve" ...(zašto bi se onda oboje okrenuli u smjeru kamere)
Ja pretpostavljam da je to bio predak subjekta 16,koji je nakon toga ubijen...
Sad Minerva se preko Ezia obraća Desmondu da ne čini istu pogrešku koji su oni počinili tisućama godina prije...
Tisućama godina prije Desmonda postojala je prva civilizacija (nisu bili ljudi).
Oni su na nekakav način bili robovi božice Minerve (vidimo kako u videu drži piece of eden te kontrolira "robove").
Sad Adam i Eva su ukrali jabuku (prvi ljudi) te krenuli bježat od Minerve...ako malo bolje proučite u videu vidjet ćete da nisu sami.
S njima je bio još netko....jer Adam nije rekao "Eve" ...(zašto bi se onda oboje okrenuli u smjeru kamere)
Sad Minerva se preko Ezia obraća Desmondu da ne čini istu pogrešku koji su oni počinili tisućama godina prije...
Ja sam uvjeren da je bilo samo njih dvoje, nitko treći, i ččini mi se da je rekao Eva, a kada su se okrenuli pogledali su u smjeru one planine, i kada se pogled odzumira vidimo samo njih dvoje.
zanimljivo ali mozda malo krivo
sve imas objasnjeno na assassins creed wikia
btw sta se onaj lik razbjesnio sta dolazi spamat o pirastvu ak je ivo vec tisucu puta rekao ne
i minerva nije bog ona sama to kaze
uglavnom onli su jednostavno dosli prije kako igra kaze.....
Ja sam uvjeren da je bilo samo njih dvoje, nitko treći, i ččini mi se da je rekao Eva, a kada su se okrenuli pogledali su u smjeru one planine, i kada se pogled odzumira vidimo samo njih dvoje.
ma je to sve stoji možda to i je tako bilo ali zašto bi se adam okrenuo na vlastiti odaziv?
i još nekužim ako su se okrenuli u smjeru planine adam je prije toga bio okrenut nasuprot planini...kako je mogao vidjeti sta je iza njega?
zanimljivo ali mozda malo krivo
sve imas objasnjeno na assassins creed wikia
btw sta se onaj lik razbjesnio sta dolazi spamat o pirastvu ak je ivo vec tisucu puta rekao ne
Čovjek je dosta dugo na forumu, nije jedan od onih koji se regaju da bi samo žicali, i ja mislim da zaslužuje konkretan odgovor, ako ne to, onda upozorenje, a ne ismijavanje i vrijeđanje.
jest da sam pola svoje teorije pronašao po youtubeu ali vjeruj mi dobru polovicu sam sam odgonetnuo...s youtube-a sam dobio samo natuknicu da vjerojatno nisu bili sami te da se minerva desmondu obraca preko ezia da ne cini njene pogreske...
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=175552
http://assassinscreedx.com/89/assassins-creed-ending-explained-spoilers.html
btw ljudi mislite li da radnja ac3 može biti smještena na više lokacija mislim više predaka u jednoj igrici....jer desmond je naučio skoro sve od ezia
tako da sad mu je zadatak spriječit kraj svijeta (2012) mislim mora pronać one sve dijelove...
Tnx!
i kekse?
A vidim da bi i karton!
vidim ja doazi tu sve vise uobrazane neobrazovane i nekulturne djece ...sramota pravo smo olicje balkana...
koji vam je k?Trazio sam nesto a vi odma pucate na originale....Nije mi ni na kraj pameti to kupovati!
A ti nero se smiri malo,jesam ja tebi rekao da si neobrazovan i nekulturan?
Tnx!
i kekse?
A vidim da bi i karton!
koji vam je k?Trazio sam nesto a vi odma pucate na originale....Nije mi ni na kraj pameti to kupovati!
A ti nero se smiri malo,jesam ja tebi rekao da si neobrazovan i nekulturan?
Evo prijatelju ovdje su ti zabranjene teme o piratstvu....vidim da si dugo član foruma....možeš pitati bilo koga preko pm-a ako te nešto zanima a javno je zabranjeno..... :)
Ja nebih ništa nagađao u vezi AC3, priča se čini previše otvoreno i mogu tako odugovlačiti u nedogled, povezivati priču, otkrivati nove šokante stvari itd.(možda je na pomolu prva sapunica u gaming industriji xD). Isto tako što se tiče the trutha apsolutno novog nije ništa otkrilo osim možda ove planine u pozdini kao koljevka života (podsjeća na kilimanjaro)..
Evo moje mišljenje:
U trećem će dijelu, barem mislim, Desmond sam putovati vremenom, te na kraju biti smješten kako bi spasio Svijet.
Moje viđenje, a i volio bih da bude tako :D
2.video sve govori. Minerva kaže: Desmond a Ezio se pita tko je Desmond. AC3 mora biti u sadašnjosti.
Ubilo mi oca.. Nisam pozorno pratio već sam brzopleto sve rješava, par misija nakon toga, ja ubivam toga lika koji mi je ubio oca?, prije toga moram se šuljat s civilima da me zaštitari ne uvate. Ako sam njega ubio koji mi je cilj do kraja igre
Ubilo mi oca.. Nisam pozorno pratio već sam brzopleto sve rješava, par misija nakon toga, ja ubivam toga lika koji mi je ubio oca?, prije toga moram se šuljat s civilima da me zaštitari ne uvate. Ako sam njega ubio koji mi je cilj do kraja igre
Pa daj ne postavljaj takva glupa pitanja... prvo si pital koliko je posto ono kad nosiš pismo nekome -.- Pa samo igraj, vidiš da nije ona osoba sama sudjelovala nego više njih, bila je urota
EDIT: btw, da nebi opet pital takve stvari, meni je igra potrajala dobra 22 sata...
same stotice i cenarice xD
http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/assassinscreed2
btw na pc-u je user score 2.6
jedini razlog pogodili ste je DRM
Da, ubio si tipa koji ti je rješio oca, no on je samo pijun u toj uroti zbog koje je tvoja obitelj ubijena, tek poslije dolaziš do "mozgova operacije".
Upozorenjekomentiram kraj igre, ko nije igrao nek ne cita!
Kako impresivno, najbolja odjavna spica "interaktivna" slusas pricu o nestabilnosti zemlje a svugdje oko nas potresi i cunami sto je jos bolje Animus je spakovan i vozi se s njima a ko kaze da potraga za izgubljenim hramovima mora biti u sadasnjosi, Desmond ih moze traziti u proslosti VIA Animus, nadam se Japanu ali vidjet cemo jos. . .
Heh, došao i taj dan, novčeka se skupilo i dogovorio sam sa nekim likom kupnju danas. On se naigrao.
Nalazim se s njim poslije posla i onda slijedi pumpanje AC2. WooHoo.
Za xbox naravno. :)
Upozorenjekomentiram kraj igre, ko nije igrao nek ne cita!
Kako impresivno, najbolja odjavna spica "interaktivna" slusas pricu o nestabilnosti zemlje a svugdje oko nas potresi i cunami sto je jos bolje Animus je spakovan i vozi se s njima a ko kaze da potraga za izgubljenim hramovima mora biti u sadasnjosi, Desmond ih moze traziti u proslosti VIA Animus, nadam se Japanu ali vidjet cemo jos. . .
e to sam ja baš rekao ne mora se radnja odvijati u sadašnjosti može desmond animusom tražiti hramove...iako mi nije jasno što si japan spomenuo kad je minerva rekla eziu
da traži one koji nikad nisu čuli za rat tako nešto i bio je prikazan hram maya, a da još napomenem da su maye "prorekle" kraj svijeta 2012...
a ubisoft spominje feudalni japan i viktorijansku englesku pa mi nije jasno...
ma mora biti u prošlosti...šta bi onda sa ovim assassin bijelim odjelom....to ako ne ostane igra skroz mijenja oblik...
ma mora biti u prošlosti...šta bi onda sa ovim assassin bijelim odjelom....to ako ne ostane igra skroz mijenja oblik...
Kakve ima veze kostim sa igrom?
...NIKAKVE!
nikakve???to je ko da kazes da nema veze di ce bit 3 dio u japanu ili albaniji...
radnja ce bit u proslosti jer desmondu je lakše animusom tražit nego proputovati svijet,a i točno će znati u čije je doba bio koji predmet ili šta već....
Ako će igra biti u sadašnjim vremenu, onda bi mogla biti nalik na Hitmana.Ako će i biti takva moglo bi biti dobro jer mi hitman jedna od dražih igara.