Assassin's Creed : Brotherhood

poruka: 1.970
|
čitano: 573.693
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Konacno sam kompletirao AC kolekciju danas :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
19 0 hvala 0
16 godina

Trenutno sam na sedmoj sekvenci i imam prvu polovicu Seussenhofer armora za koji sam obavio Shop Quest. Zanima me kad će biti dostupna druga polovica jer kod blacksmitha još uvijek ničega nema.

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.

0 0 hvala 0
16 godina

imam jednu anketu vezanu za zanr ac-a. ja i prijatelj razglabamo o tome.

23 akcijska avantura
0 rpg
0 mmo/rpg
1 tps
0 nista od navedenog
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed : Brotherhood
mar123 kaže...

imam jednu anketu vezanu za zanr ac-a. ja i prijatelj razglabamo o tome.

Sa Wiki - Third-person action-adventure, Sandbox

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
neaktivan

Sandbox TPS akcijska avantura s elementima RPGa po meni.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

ja sam reko da je akcijska avantura s dijelovima rpg-a. on kaze da je singleplayer rpg, a multiplayer mmo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ja sam reko da je akcijska avantura s dijelovima rpg-a. on kaze da je singleplayer rpg, a multiplayer mmo.

WoW ti je MMO, ovo nije ni približno.

Onda bi za svaki MP skoro mogli reć da je MMO.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
17 godina

Zar je bitno?!  {#} Dobro, naravno da je bitno kad dva dobra prijatelja krenu da filozofiraju na neku temu, znam kako to izgleda.  {#}

Pre svega bih igru opisao kao akcijsku avanturu, ali bi u principu mogla da bude sve od navedenog osim MMO-a. Npr, od ostalih žanrova, po mom mišljenju je najbliža akcijskom RPG-u i u neku ruku bi se mogla ubrojati i u taj žanr.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

SP nikako nije čisto krvni rpg a multiplayer je još manje MMO, taj lik po ovome što čujem nema pojma što bavrlja, neisplati se svađati s takvima, čim se upušta u razgovor i svađu s ovakvim predznanjem sve ti bude jasno :D.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina

pa bas smo o wowu pricali, on je meni govorio kako se to igra(ja to ne igram) i nekako dosli na zanrove i rekli da je wow mmorpg i ja kazem da je ac akcijska avantura i da ja volim takve igre. ja njega nemogu uvjerit da ac nije niti malo mmo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
thuglife kaže...
mar123 kaže...

SP nikako nije čisto krvni rpg a multiplayer je još manje MMO, taj lik po ovome što čujem nema pojma što bavrlja, neisplati se svađati s takvima, čim se upušta u razgovor i svađu s ovakvim predznanjem sve ti bude jasno :D.

kad sam mu htio objasnit sto je mmo reko je da sam tvroglav i da mi se nista nemoze objasnit, da serem i da gubi vrijeme objasnjavujuci mi.

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

pa bas smo o wowu pricali, on je meni govorio kako se to igra(ja to ne igram) i nekako dosli na zanrove i rekli da je wow mmorpg i ja kazem da je ac akcijska avantura i da ja volim takve igre. ja njega nemogu uvjerit da ac nije niti malo mmo.

Pa zaštp pokušavaš, kad je takav tukac neka misli što hoće briga te.

S takvima ti se ne isplati svađati.

16 godina
thuglife kaže...
mar123 kaže...

Pa zaštp pokušavaš, kad je takav tukac neka misli što hoće briga te.

S takvima ti se ne isplati svađati.

ma frend je i mi imamo puno rasprava takvih. to je kod nas kako bi reko normalno.

14 godina
neaktivan

TPS = Third Person Shooter

rijec "shooter"  znaci da se puca u toj igri a kolko ja znam u ac nema pusaka {#}

0 0 hvala 0
17 godina

Imaš skriveni pištolj, samostrel i otrovne strelice. Ako bi neko tražio da se jednim pojmom opiše igra, TPS sigurno ne bi bio najbolji odgovor, ali definitivno ima dovoljno TPS elemenata da bi se igra mogla pomenuti i u tom kontekstu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

dobor sad ima igra elemanta za puno zanrova ali njezin zanr je akcijska avnatura. ima dijelova rpg-a i tps-a ali mmo nije ni jedan %. tu na tom dijelu se ja s njim ne slazem jer je to reko. i ovo da igra u singleplayeru ima jedan zanr a u multy-u drugi mi isto nije jasno al ok.

mostwanted je ovaj koji je reko mmo da se zna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

MMO je jedina stvar koja sigurno nije, postoje mečevi za 6-8 ljudi i to je kompletna on-line komponenta, "multipleyer" da, "online" da, ali ono prvo M, "massively", nikako, no tvom prijatelju je očigledno svaki online multiplayer MMO (ili on ne zna o kakvoj se igri radi, da li ju je uopšte igrao?!).

Ako bi se insistiralo na nezavisnoj žanrovskoj klasifikaciji single i multiplayer komponente, onda bi se moglo reći da se singleplayer najbolje uklapa u žanr akcione avanture, dok multiplayer nema nikakvu priču, tako da ne može biti "avantura", već bih naprosto rekao "akcijska igra za više igrača", no stvarno ne vidim veliku poentu. Dovoljno je reći da je ACB akcijska avantura, ili, ako ćemo baš da cepidlačimo, akciona avantura sa blagim RPG elementima i TPS-olikim multiplayerom.

No to je sve bez veze, ako nekome treba opisati igru, mnogo je bolje reći da ACB ima odličnu priču, zabavnu mehaniku sa parkourom i da je smeštena u odlično prikazanu renesansnu italiju i ne zamajavati se žanrovima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2011 14:54 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Ivan(4) kaže...

MMO je jedina stvar koja sigurno nije, postoje mečevi za 6-8 ljudi i to je kompletna on-line komponenta, "multipleyer" da, "online" da, ali ono prvo M, "massively", nikako, no tvom prijatelju je očigledno svaki online multiplayer MMO (ili on ne zna o kakvoj se igri radi, da li ju je uopšte igrao?!).

Ako bi se insistiralo na nezavisnoj žanrovskoj klasifikaciji single i multiplayer komponente, onda bi se moglo reći da se singleplayer najbolje uklapa u žanr akcione avanture, dok multiplayer nema nikakvu priču, tako da ne može biti "avantura", već bih naprosto rekao "akcijska igra za više igrača", no stvarno ne vidim veliku poentu. Dovoljno je reći da je ACB akcijska avantura, ili, ako ćemo baš da cepidlačimo, akciona avantura sa blagim RPG elementima i TPS-olikim multiplayerom.

No to je sve bez veze, ako nekome treba opisati igru, mnogo je bolje reći da ACB ima odličnu priču, zabavnu mehaniku sa parkourom i da je smeštena u odlično prikazanu renesansnu italiju i ne zamajavati se žanrovima.

ma nije igrao ni nju kao niti jednu singleplayer igru. on igra samo multipalyer(prije one free fps-ove sad igra cod i tak to)

16 godina

Upravo sam završio main quest. Trebalo mi je 21.5 sat za sve main i side questove uz povremeni rebuild Rima i rušenje Borgia Towera.

Ono što nikako nisam shvatio je kraj. Može li mi itko objasniti zašto je Minerva natjerala Desmonda da ubije Lucy?

P.S.

Vrijedi li odigrati ovaj DLC, Da Vinci Disappearance? Ne čini baš osobito dobrim.

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Desmoda je kontrolirao Juno, Minevrin muž, sad tu postoji par nagađanja, da je ubije jer je templar, da je ubije zbog njihovog nerođenog sina, da je ubije jer se inače neće dogoditi nešto što se treba dogoditi ( dakle, njena smrt je neizbježna ), što bilo, saznat ćemo u nastavku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...

Upravo sam završio main quest. Trebalo mi je 21.5 sat za sve main i side questove uz povremeni rebuild Rima i rušenje Borgia Towera.

Ono što nikako nisam shvatio je kraj. Može li mi itko objasniti zašto je Minerva natjerala Desmonda da ubije Lucy?

P.S.

Vrijedi li odigrati ovaj DLC, Da Vinci Disappearance? Ne čini baš osobito dobrim.

Još jednom ponavljam. Kraj će ostat neobjašnjen do izlaska Assassins Creeda 3.

16 godina

do ac3 ili relevations(ili kako vec)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Vjerojatno do AC3, nemoj me uzimati za riječ jer nisam baš informiran o tome.

14 godina
neaktivan
Looka kaže...
mar123 kaže...

kolko sam ja čula, radnja AC3 bi se trebala odvijati u budućnosti tj. sadašnjosti prema igri, negdje 2020. godina ako se ne varam i okupirat će se skroz na Desmonda... dok je Revelations zadnji dio priče o Eziu ^^

Some say the world will end in fire. Some say in ice. From what I’ve tasted of desire I hold with those who favor fire...
17 godina
neaktivan
RamboKitty kaže...
Looka kaže...
mar123 kaže...

kolko sam ja čula, radnja AC3 bi se trebala odvijati u budućnosti tj. sadašnjosti prema igri, negdje 2020. godina ako se ne varam i okupirat će se skroz na Desmonda... dok je Revelations zadnji dio priče o Eziu ^^

AC3 ce da bude iduce godine i radnja igre ce da bude smjestena u 2012. godinu :D Ko je odigrao sve djelove i pratio pricu zna zasto ce biti te godine :D

http://vgm.tv/
14 godina
neaktivan
dex3108 kaže...
RamboKitty kaže...
Looka kaže...
mar123 kaže...

AC3 ce da bude iduce godine i radnja igre ce da bude smjestena u 2012. godinu :D Ko je odigrao sve djelove i pratio pricu zna zasto ce biti te godine :D

da, pardon, 2012.

a evo i citata s wikipedije:

"Patrice Désilets, former series' creative director, said that the series has always been planned as a trilogy. He also commented on the story of Assassin's Creed III, saying that it will focus on Assassins' quest to prevent the end of the world in 2012 and their race against time to find temples built by "Those Who came Before". Desmond will have to search for clues on locations of these temples by exploring memories of his other ancestors." 

Some say the world will end in fire. Some say in ice. From what I’ve tasted of desire I hold with those who favor fire...
17 godina

Znači opet će se dobar deo (ako ne i većina) radnje odvijati u prošlosti. Meni odgovara, AC bi bio genijalan serijal čak i da uopšte nema ovih delova u "sadašnjosti" (ali je sa njima još bolji {#}).

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Znači opet će se dobar deo (ako ne i većina) radnje odvijati u prošlosti. Meni odgovara, AC bi bio genijalan serijal čak i da uopšte nema ovih delova u "sadašnjosti" (ali je sa njima još bolji {#}).

Ja bih volio da ih uopće nema, jer ovo je ipak zamišljeno kao historical action-adventure. Nedaj bože da bude treći dio se okupirao cijeli oko Desmonda, jer bi tada izgubila potpuno ovo historical i Animus bi bio izbačen iz koncepcije priče, tako da čisto sumnjam da će se to dogoditi, jer ipak je Animus središnja stvar cijelog serijala (tj to im je zajedničko)

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 13:17 (Kora).
16 godina
neaktivan

Meni je drago što ih ima, čine priču zanimljijom i dopušta joj da se razvije u dosta smjerova koji bi bili nedostupni da je nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nakon što sam ubio Cezara, opet sam igro sa Desmondom. I sad sam ubio onu žensku i pojavili su se ceditsi. Jel to kraj igre? Pisalo mi je da sam tek na 46%...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice