pokusat cu ja da vidim kako to ispada pa ti posaljem ako je cemu, mislim da je omot dosta glossy pa da ne bude odraza
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo prođoh igru i nije me oduševila,prehebeno mi je bilo na početku i dok sam skupljao assassine i slao ih na zadatke....
Ali kasnije mi se gubio štimung i sve se dešavalo na vrat na nos....
I jako je kratka naspram AC2...
Nadam se da će nastavak sljedeći biti bolji ><
koliko posto si presao?
oko 92%
jedan memory mi je bio na 50% ostalo sve sto posto,sve zastavice skupio,7/10 feathers,nisam rješio sve ali ama baš sve što se tiče challengea od factiona...
Ovo ostalo sve 100%...
ja sam ju morao rascjepkati na nekoliko dana jer nisam imao vremena i jos mi je ostalo zastavice skupiti i nabavit jedan vrazji shrunken head lol.
Imam digitalnu verziju igre a na polici mi stoje AC1 i AC2 Box verzije pa zelim i da AC:B stoji pored njih ali nmg nigdje na netu naci PC cover tj mogu naci samo prednju stranu sto mi i nije od velike pomoci bas.
http://www.freecovers.net/search.php?search=assassins+creed+brotherhood&cat=5&x=17&y=15
Registriraj se i biraj.
Hvala tebi na prjedlogu ali trebam biti Gold member za High Resolution cover-e a sem toga pola ih je custom a pola na nekom drugom jeziku nisu na engleskom.
Napokon! Max level 50 u multiplayeru!
evo kakav takav preview, stavljam ju na rapishare jer je 10 mb :) originalan scan je ispao 100 mb pa malo puno za ulpoad sa 20kbps haha
edit je bo ih rapisdhare... megaupload idem.
Na zalost sve su prilike da cu da napustim MP jer je jednostavno izgubio car. Od kada su likovi nagurali na visoke levele i dobili totalno glupe sposobnosti (da mi uradi stun nekim talasom a ja udaljen 5m od njega, otrov koji mi ubrizga iako sam 2m od igraca i sl.) MP jeste zabavan i svoju pravu svrhu ima na Low levelima dok na vecim levelima to prestaje da bude AC i prerasta u nesto drugo.
Ne znam, kad je PC verzija tek izašla, gledao sam neke konzolaške snimke ljudi na najvišim nivoima i izgledalo je slično kao i ovo sad. Nisam puno igrao MP, tek sam 23 nivo, videću kako će mi biti.
Na zalost sve su prilike da cu da napustim MP jer je jednostavno izgubio car. Od kada su likovi nagurali na visoke levele i dobili totalno glupe sposobnosti (da mi uradi stun nekim talasom a ja udaljen 5m od njega, otrov koji mi ubrizga iako sam 2m od igraca i sl.) MP jeste zabavan i svoju pravu svrhu ima na Low levelima dok na vecim levelima to prestaje da bude AC i prerasta u nesto drugo.
Neznam. Ja uživam kao što sam uživao i na nižim levelima, možda sad kad sam na 50-om levelu možda i više uživam. Stalno derem MP, po cijele dane, i još mi nije dojadio. Neznam, možda je stvar u originalnosti MP-a, među svim ovim monotonim-jednoteistim pucačinama.
tko su lignjoslav i lucy stabby? samo njih imam u friends listi jer nisam isao na multi zbog konekcije, pa da vas pozdravim ovim putem, izgleda da necu moci preko igre :D
uspio sam upasti u jedan match, nije me cak ni lose islo, bio treci sa 100 bodova zaostatka. i drugi kad je krenuo, moja kurtizana zamahala kukovima i puc - ode veza. grr. posli toga igra me nadjacala u strpljenju da udjem pa sam dropa.
Ja sam Lignjoslav, nadam se da će se ipak situacija oko multija popraviti.
e pa bog lignjoslave! live by the creed! :)
Nemoš vjerovat, ja neki dan u 2 meča naletim na Lignjoslava. A nisam uopće išao na join friend. Od svih tisuća mečeva (bubam sad) baš na njega haha
Ja sam ti Lucy Stabby 
A poison je preodlicna stvar, i trebas imati pun k*rac skilla za dobro izvesti napad s njim.
Naravno mozes se zaletiti na nekog i opaliti mu poison, ali kada ga naciljas pa fokusiras i ubodes ga
iz grupe ili s klupe i jos nek opali variety ... 1250 pointova ko od sale 
igram i ja multi dosta često, username Domido555 :)
znate li koliko cca prometa mp troši
Evo vam jedan "tip" za brze pokretanje igre.
Direktno pali SP ili MP.
Desni klik na shorcut od igre i zatim klik na Properties,
i u "Target" dio dodajte na kraju /launchedfromotherexe /onlineUser:**** /onlinePassword:****
Umjesto zvjezdica stavite vas username i password.
I to bi trebalo izgledati onda ovako ...
"C:\Program Files\Ubisoft\Assassin's Creed Brotherhood\ACBMP.exe" /launchedfromotherexe /onlineUser:**** /onlinePassword:****
Ovaj boldani MP zaci da ce pokrenuti MP, ako tu stavite SP onda ce pokrenuti SP.
I nemojte zaboraviti s vremena na vrijeme pokrenuti onaj updater, jer s ovim "fixom" se preskace onaj login screen i update checker.
hf 
završio igru makar mi se nije više dalo skupljati zastave. ali multiplayer je zakon, level 13. Manhunt i chest su mi dosada najzabavniji. Nick: craples
Sad sam na all time leaderboards 660-i od 90 000. Lijepo. Ne stajem dok ne budem broj 1 hehe
Koje kombinacije skillova koristite? Kod mene je ovako:
- defanzivna: smoke bomb & mute (ili smoke bomb & morph)
- ofanzivna: firecrackers & hidden gun
- allround (za Alliance): firecrackers & morph.
Ma ja stalno isto. I funkcionira. Ability Slow Acting Poison+Long Lasting Smoke Bomb, perkovi blend+resistance, streakovi streak bonus + 100 & extra precision. Meni super
Hvala tebi na prjedlogu ali trebam biti Gold member za High Resolution cover-e a sem toga pola ih je custom a pola na nekom drugom jeziku nisu na engleskom.
Ne trebaš biti nikakav Gold Member, skini ovo što dobiješ kao običan član i isprintaj na foto papir, onaj glossy, postaviš u printeru na najviše postavke i odabereš glossy papir i to je to. Tako sam i ja napravio i frend je mislio da je org box ACB kad je vidio, a onda je otvorio kutiju.
Ugl. vjeruj mi na riječ, nećeš požaliti. Mogu ti ga skenirat i uploadat ako ne vjeruješ.
Poslao mi je LIX inace ja sve sto je ispod 3240x2175 px i 300dpi-ja necu da skidam ni stampam sto se tice cover-a :D a ovi sa freecovers-a su duplo manje i rezolucije i dpi-ja 
l
Identican setup imamo Kora 
I samo picim stealth do jaja
Assassination igram 95% vremena
p.s. Kora koji ti je ingame nick ?
Poslao mi je LIX inace ja sve sto je ispod 3240x2175 px i 300dpi-ja necu da skidam ni stampam sto se tice cover-a :D a ovi sa freecovers-a su duplo manje i rezolucije i dpi-ja 
Ok, tvoja odluka. Nego, gdje skidaš covere u takvoj rezi? Da se i ja počastim.
l
Identican setup imamo Kora 
I samo picim stealth do jaja
Assassination igram 95% vremena
p.s. Kora koji ti je ingame nick ?
Ja derem Wanted 99 % vremena. To mi je najdraži mod. Nick mi je Moron1000 (
-zbilja!)