Ljudi, imam problem.. Sinoć sam preko commandera skinuo pantheru, i sada nemogu ući niti u jednu mapu..Svaki put dođe do reciving, i nakon toga se crasha.. Do jučer je sve bilo fine.. Koristim Windows 8..
moras otic u expansions i onda iskljucit pantheru i restart game

S vozilom je puno teže odlazit u gradove po supply jer privučeš sve u krugu kilometra. Meni se sviđa patch.
. Onak vozim se nekim poljskim putem u gornjem dijelu mape (NE od elektra) i samo vidim kako ljudi jedan za drugim u daljini spuštaju heliće na sred šume na neku livadu. Sve ih potamanio i uđem u heli i samo s padobranom van i tako u krug. Nije mi xfire htio uzet SS (neznam zašto, nekad ne želi u Dayz) ali to mi je bio jedan od boljih dana u dayz. Isto tako jučer neki likovi spuštaju heli i idu provjerit helicrash site, ja se iz obližnje šumice spustim do ceste s winchesterkom i sredim obojicu i opet imam heli sam za sebe pa go opet srušim jer šta će mi kad frendovi trenutno neigraju.

)
Mene je ubio hacker, kao što i Ivan može potvrdit. I nakon što sam se spawnao, ti i ostala djeca sa servera ste ljepo ušli u homvee i gazili ljude koji nemaju ama baš ništa. Tako da ako si ti ponosan na to onda stvarno